Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2008 17 yıl noluyor yaaa benim zaten bugün beynim agrıyor(başımı gecti artık 1 saatlik sınavdan cıkınca öyle gibi oluyyor şimdi rua nerde rua burdaysa godzi nerde ikisi de burdaysa benim kahvem nerde illa kahvemi soracam .haa üstekileri gördüm de onlar sogumuş godzi üzgünüm bir zahmet yenisini isterim ne kötü oldum hep bu sınav böyle yapıyor sakin ooolll... Godzi de burda Rua da burda,kahve de burdaa; sakiiinnn amaneeeyyy. kahveden kedi çıkte beee ben sana demedim mi mutfakta dolaşma diye hain hayvan. bu kedi milleti de amma iki yüzlü oluyo yaw
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2008 17 yıl sakin ooolll... Godzi de burda Rua da burda,kahve de burdaa; sakiiinnn amaneeeyyy. kahveden kedi çıkte beee ben sana demedim mi mutfakta dolaşma diye hain hayvan. bu kedi milleti de amma iki yüzlü oluyo yaw godzii kahveyi yapamaz senin kahvenden kedicik çıkarr nolucak benim bu halim bilmemki? kahvesiz kaldım
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2008 17 yıl kirayıda ortakmı ödüyonuz Evet Deniz Kızı kahve istiyo ona kahve yapılıcak -içinden kedi çıkmaması lazım-, Sardunyam konuk olarak geliyo ikramda bulunulacak. her taraf dağınık toplanacak. godzi ortalarda yok herşeyi bana yığdı ve gitti
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2008 17 yıl böyle süper oldu valla.. ayrı ayrı ev elektrik gazı suyu kirası.RUA nın fikriydi evleri birleştirmek.TEŞEKKÜR EDERİZ RUA şimdi ilk olarak biz yokken bu makinadan kahve içebilirsiniz...Paranız varsa tabi şaka yaaa ben size ceton vercem onunla tabikinedekiler (358 tane ek alan kelimee) kısaca tabiki olmadı deedemle nenem geldiler onlar verirler size bir ACI kahveeeeee neyse yani seçenek çook devam edicezzzz.
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2008 17 yıl kimse yok mu yahuuu ceton meton yok size paralı yaptım kahveleri
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2008 17 yıl ev sahibi tarafından geliyorum vekalet aldım 2 aylık peşin ve hava parası, ayran parası, evde terlikle gezme parası, zart ve zurt parası total= 50,000 ytl ödemesini ben alıyorum nakitmi ödersiniz yoksa kart mı evet bi kahve alırım merci
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2008 17 yıl ev sahibi tarafından geliyorum vekalet aldım 2 aylık peşin ve hava parası, ayran parası, evde terlikle gezme parası, zart ve zurt parası total= 50,000 ytl ödemesini ben alıyorum nakitmi ödersiniz yoksa kart mı evet bi kahve alırım merci deli dumrul vergilerine dönmüş bu iş
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2008 17 yıl deli dumrul vergilerine dönmüş bu iş aaa dumruldan ne eksiğimiz var başbakanımızda kendisini örnek alıyor zaten mutlaka bir bildiği var canım sende koskoca başbakandan iyimi bilcen maliyeden geliyorum dumrula deli demişsiniz verginizi katmerli alıcam
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2008 17 yıl Amann kahfe hanii yaaaaaaaaaaaaaa bende var diyem geldimmmm şu satte
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2008 17 yıl Amann kahfe hanii yaaaaaaaaaaaaaa bende var diyem geldimmmm şu satte mutfaktaki bulaşıklayı yıkaysan sana kayve yapayım
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2008 17 yıl ben de kahve içmeye geldim deniz kzı, örnek al bak. vatandaş almış kahvesini gelmiş. sen : hani pasta, kahve yok mu, bana da börek, bana da çay... insan arada bişeyler getirir dimi. öğrencisin diye sesimizi çıkarmıyoruz... not: gerçi bu arkadaş da bi kendini düşünmüş ama neyse, en azından masrafı yok
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 17 yıl mutfaktaki bulaşıklayı yıkaysan sana kayve yapayım ıygggggggggggg bu ne ya çanavarmı besliyon mutfagındaaa ben saten o mutfaktan ne khfe ne bişey istemem damam bulaşık dedin de bu ne ya yanlışlıkla banyonunmu görüntüsü bu yoksam yahu benim efde fare bilem var ama bu nassı bir hayfan yahu???2 de kedim var ama neyse sen mutfagı görüntüle ben duruma bakayımmm
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 17 yıl ıygggggggggggg bu ne ya çanavarmı besliyon mutfagındaaa ben saten o mutfaktan ne khfe ne bişey istemem damam bulaşık dedin de bu ne ya yanlışlıkla banyonunmu görüntüsü bu yoksam yahu benim efde fare bilem var ama bu nassı bir hayfan yahu???2 de kedim var ama neyse sen mutfagı görüntüle ben duruma bakayımmm Yaa napiyim. geçenlerde de kahve fincanından çıktı bi kedi. bi yerde yanlış yapıyorum ama nerde anlamadım
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 17 yıl ruaaaaaaaaaaaaa pabucu yarımmmmmmmmmmmm çık dışarıya oynayalımmmmmmmmmmmm
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 17 yıl deniz kzı, örnek al bak. vatandaş almış kahvesini gelmiş. sen : hani pasta, kahve yok mu, bana da börek, bana da çay... insan arada bişeyler getirir dimi. öğrencisin diye sesimizi çıkarmıyoruz... not: gerçi bu arkadaş da bi kendini düşünmüş ama neyse, en azından masrafı yok olamaazzz kinee ben bana özel kahvvee isterim ben öyle bir misafirim iştee hem ben yokum insan bir gelir şu kıza bir kahve yapalım der demi nerdee
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 17 yıl godziiii benn geldim sen zaten hic kahve falan yapma tani ne gerek yani ben sana bu sefer eli boş gelmedim coookk yararlı bir meyve getirdim
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 17 yıl godziii... senin için yardım kampanyası başlattım ve alışverişe cıkıyorum birazdan . alışveriş dönüşü de kahve falan yapabilirim yane
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 17 yıl godziii... senin için yardım kampanyası başlattım ve alışverişe cıkıyorum birazdan . alışveriş dönüşü de kahve falan yapabilirim yane ayy bana kıysınlar yarım kilo da kıyma alsınlar biraz da senin kahveni içelim artık diyimiii ... valla yardımlarınızı kesinlikle geri çevirmeyeceğim Rua nerede Ruaaa
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 17 yıl Rua nerede Ruaaa Yok! sessizce protesto ediyorum. her işi bana bıraktın gittin. ooohh ne güzel. bu kadar obur insanı doyurmak kolay mı yaa. hayır bi de kahveleri içtikten sonra ortalığı dağıtıp gitmeseler poroblem değil.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.