Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
ooowww! bu harika yaa. bana yeter bunlar sağol :D

Radya olmasa açlıktan ölücem -_-

banaa yaa ben ne yiyecem :blushing::angry:

amamaamaa ama ben seninle kahvaltımı bilemm paylaştım ki :stuart::devil::chris:

• Cevaplar 792
  • Görüntü 83,6b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• aaaaaaaa yemin ederim şaşırdımmmmm şok oldumm benim hiiiççç anı defterim olmamıştı...Sevilmediğimden   sevindim, mutlu oldum, güldüm ve yemin ederim ağlayacağım vallahi billahi!!!   Hayat nasıl g

• saygılar sevgiler benden   takibimdeki nadir kişilerdensin.  

• yaa bişey sorabilir miyim?   örtmenim acabaa çok içmenin bi uyarı cezası var mıdır??

Gönderi tarihi:

Öğle saati geçt mi?Geç kalmadım dimi :unsure:

sofra.jpg

Gönderi tarihi:
Öğle saati geçt mi?Geç kalmadım dimi :unsure:

sofra.jpg

ablacım ellerine sağlık :wub: benim icin ne gerek vardı bu kadar zahmete sen harikasın haa ben rua'ya ayırırım dert etme sen :chris::P

Gönderi tarihi:

Valla yasaklayacağım size bunları :lol: öyle resimle olmuyor bu işler bana göndereceksiniz :deli:

internetten krediyee kartınızla sipariş vereceksiniz sonra benim adresimi gireceksiniz veeee ben yicemmm :D Adresi veririm, siz yollama niyetine girin yeter ki :deli:

Gönderi tarihi:
Valla yasaklayacağım size bunları :lol: öyle resimle olmuyor bu işler bana göndereceksiniz :deli:

internetten krediyee kartınızla sipariş vereceksiniz sonra benim adresimi gireceksiniz veeee ben yicemmm :D Adresi veririm, siz yollama niyetine girin yeter ki :deli:

:blink::cokkomik:

Gönderi tarihi:
valla unuttun sadım bi an :D

Neyse unutmamışsın. sana bi çay söyliyim mi.

cay-simit.jpg

:)

Ben günlerce uyaşsamda bu daha keyifli idi çok sefiyorum ya simitle peyniri ve çayı:)sağolasın sevgili Godzi............ama ciddi bişey söylüyeyim ver adresini yakınsan sana ben yapar otobosla yolayım.... ;) eneee ciddiye almıyormusun :unsure: ama ben ciddiydim :angry::(:online2long:

Gönderi tarihi:
Ben günlerce uyaşsamda bu daha keyifli idi çok sefiyorum ya simitle peyniri ve çayı:)sağolasın sevgili Godzi............ama ciddi bişey söylüyeyim ver adresini yakınsan sana ben yapar otobosla yolayım.... ;) eneee ciddiye almıyormusun :unsure: ama ben ciddiydim :angry::(:online2long:

yanıt veriyorum:

birincisi, benim adım godzi değil rua :)

ikincisi, godzi deseniz de olur, zaten iyice karıştık artık :)

üçüncüsü, simit peynir uzmanı bir edirneli'ye simit ve özellikle peynir ikram edilmez :D

Gönderi tarihi:
yanıt veriyorum:

birincisi, benim adım godzi değil rua :)

ikincisi, godzi deseniz de olur, zaten iyice karıştık artık :)

üçüncüsü, simit peynir uzmanı bir edirneli'ye simit ve özellikle peynir ikram edilmez :D

oyyy tamam bende sana simit peyniy ikram etmem....al bak ben sana ne hasırladım sevgili Ruakadinbudusand.jpgkadın budu ile yapılmış güsel bir ikindi atıştırması yok onu yemem dersen2003042379.jpg...nassı begendinmi?pardon ya aslında sizi karıştırmam ama düngece uykususluk v.s v.s işte ne yaparsın :( afiyet ossun sevgili Rua :P

Gönderi tarihi:

olsun sen simit peynir verirken bizi karıştırabilirsin yayamazcım genellikle beni Rua sanıp ona vereceğin yemekleri bana ver.Bana vereceğin yemekleri yine bana ver :D karışmadı dimi :deli:

Gönderi tarihi:
olsun sen simit peynir verirken bizi karıştırabilirsin yayamazcım genellikle beni Rua sanıp ona vereceğin yemekleri bana ver.Bana vereceğin yemekleri yine bana ver :D karışmadı dimi :deli:

Çıksss karışmadı sen bilirsin...ama ben bugün evde kadayıf yaptım çokda ciddiyim...sanada ayırdım al afiyet olsun....

kadayif1.jpg

Gönderi tarihi:
Çıksss karışmadı sen bilirsin...ama ben bugün evde kadayıf yaptım çokda ciddiyim...sanada ayırdım al afiyet olsun....

bende yedim onu gördüğün gibi ortadan kayboldu

imagesoo1.jpg

Gönderi tarihi:

imagesoo1.jpg

hani bana hani bana demiş :P:angry:-_-

Gönderi tarihi:
hani bana hani bana demiş :P:angry:-_-

Aaaa tamam denis kızı al sanada var.....kadayif_baklava.jpg afiyet ossun................

Gönderi tarihi:
Aaaa tamam denis kızı al sanada var.....kadayif_baklava.jpg afiyet ossun................

artıkın küstügümü acıklamak zorundayım yaramazz sen unuttun beni hep godziii hep godziii -_--_-

bende diyorum godzi neden kilo alıyor :D:P

artıkın yiyemem küstüm bikeremmm ben.

kıskanç falan degilimdir yani -_-B)

Gönderi tarihi:
artıkın küstügümü acıklamak zorundayım yaramazz sen unuttun beni hep godziii hep godziii -_--_-

bende diyorum godzi neden kilo alıyor :D:P

artıkın yiyemem küstüm bikeremmm ben.

kıskanç falan degilimdir yani -_-B)

Bak olurmu öyle hiç ben kimseyi unutmam ;) ama o yapamıyo ya ondan şey ettiyidim :blushing: dur sana ben dondurma alıyım geliyim sen dur tamamı???geldimmmmmmmmmmmmmmmm al....dondurma1.jpgafiyet olsunnnn küsmedin dimi :)

Gönderi tarihi:

imagesoo1.jpg

Gördüm yemeseydin.........ama mideye inmiş bilem.... ;)

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Godziiiiiiiiiiiii hadi deeee,bak bugünde gelmezsen küsücem hee,bak feci iftira atarım biliyonn :usutuk:

Gönderi tarihi:
Godziiiiiiiiiiiii hadi deeee,bak bugünde gelmezsen küsücem hee,bak feci iftira atarım biliyonn :usutuk:

geliyor bak ramazan sakın atma bana iftira

şu garip kuluna acı da çağır ilk iftara

:D

Gönderi tarihi:
geliyor bak ramazan sakın atma bana iftira

şu garip kuluna acı da çağır ilk iftara

:D

En büyük dert ne yemek yapacam bilmemek

Sen hergün bana isim vermek

gerisini

merak etmemekkkkkkkkkkkk...............

:P:D

Gönderi tarihi:
En büyük dert ne yemek yapacam bilmemek

Sen hergün bana isim vermek

gerisini

merak etmemekkkkkkkkkkkk...............

:P:D

ben sana her gün isim vermek

yap bana güzel bir etli ekmek

ben onu hapur hupur yemek

gerisini merak etmemek :lol:

Gönderi tarihi:
ben sana her gün isim vermek

yap bana güzel bir etli ekmek

ben onu hapur hupur yemek

gerisini merak etmemek :lol:

Tmm biz anlaşmak KOŞAN BOĞA :deli:

Gönderi tarihi:
Tmm biz anlaşmak KOŞAN BOĞA :deli:

:lol:

tamam anlaşmak

ama benim isim yanlış olmak

2 gündür yatan boğa daha doğru olmak :D

Gönderi tarihi:
:lol:

tamam anlaşmak

ama benim isim yanlış olmak

2 gündür yatan boğa daha doğru olmak :D

:ayakvur:

Gönderi tarihi:

noluyor burdaaaaaaaaa bensiz yemekler davetler falan -_--_-

ben gelmem zaten :P:stuart:

hem kahve bile yok B)

Gönderi tarihi:
noluyor burdaaaaaaaaa bensiz yemekler davetler falan -_--_-

ben gelmem zaten :P:stuart:

hem kahve bile yok B)

Yok kıs sensiz olur mu, ramazana hazırlık yapıyoruz biz şimdiden,yatanboğa arkıdeşle :P

(Aslında ben oturanboğa koymuştum adını ama godzi yaz günü grip olmuş :D )

Godzicimmmm ilaçlarını içmeyi unutma emi :D

Denizkızı boşver kahveyi, sen ona bi ıhlamur yapıver sevabına :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.