Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2008 16 yıl ooowww! bu harika yaa. bana yeter bunlar sağol Radya olmasa açlıktan ölücem banaa yaa ben ne yiyecem amamaamaa ama ben seninle kahvaltımı bilemm paylaştım ki
Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2008 16 yıl Öğle saati geçt mi?Geç kalmadım dimi ablacım ellerine sağlık benim icin ne gerek vardı bu kadar zahmete sen harikasın haa ben rua'ya ayırırım dert etme sen
Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2008 16 yıl Valla yasaklayacağım size bunları öyle resimle olmuyor bu işler bana göndereceksiniz internetten krediyee kartınızla sipariş vereceksiniz sonra benim adresimi gireceksiniz veeee ben yicemmm Adresi veririm, siz yollama niyetine girin yeter ki
Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2008 16 yıl Valla yasaklayacağım size bunları öyle resimle olmuyor bu işler bana göndereceksiniz internetten krediyee kartınızla sipariş vereceksiniz sonra benim adresimi gireceksiniz veeee ben yicemmm Adresi veririm, siz yollama niyetine girin yeter ki
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 16 yıl valla unuttun sadım bi an Neyse unutmamışsın. sana bi çay söyliyim mi. Ben günlerce uyaşsamda bu daha keyifli idi çok sefiyorum ya simitle peyniri ve çayı:)sağolasın sevgili Godzi............ama ciddi bişey söylüyeyim ver adresini yakınsan sana ben yapar otobosla yolayım.... eneee ciddiye almıyormusun ama ben ciddiydim
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 16 yıl Ben günlerce uyaşsamda bu daha keyifli idi çok sefiyorum ya simitle peyniri ve çayı:)sağolasın sevgili Godzi............ama ciddi bişey söylüyeyim ver adresini yakınsan sana ben yapar otobosla yolayım.... eneee ciddiye almıyormusun ama ben ciddiydim yanıt veriyorum: birincisi, benim adım godzi değil rua ikincisi, godzi deseniz de olur, zaten iyice karıştık artık üçüncüsü, simit peynir uzmanı bir edirneli'ye simit ve özellikle peynir ikram edilmez
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 16 yıl yanıt veriyorum: birincisi, benim adım godzi değil rua ikincisi, godzi deseniz de olur, zaten iyice karıştık artık üçüncüsü, simit peynir uzmanı bir edirneli'ye simit ve özellikle peynir ikram edilmez oyyy tamam bende sana simit peyniy ikram etmem....al bak ben sana ne hasırladım sevgili Ruakadın budu ile yapılmış güsel bir ikindi atıştırması yok onu yemem dersen...nassı begendinmi?pardon ya aslında sizi karıştırmam ama düngece uykususluk v.s v.s işte ne yaparsın afiyet ossun sevgili Rua
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 16 yıl olsun sen simit peynir verirken bizi karıştırabilirsin yayamazcım genellikle beni Rua sanıp ona vereceğin yemekleri bana ver.Bana vereceğin yemekleri yine bana ver karışmadı dimi
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 16 yıl olsun sen simit peynir verirken bizi karıştırabilirsin yayamazcım genellikle beni Rua sanıp ona vereceğin yemekleri bana ver.Bana vereceğin yemekleri yine bana ver karışmadı dimi Çıksss karışmadı sen bilirsin...ama ben bugün evde kadayıf yaptım çokda ciddiyim...sanada ayırdım al afiyet olsun....
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 16 yıl Çıksss karışmadı sen bilirsin...ama ben bugün evde kadayıf yaptım çokda ciddiyim...sanada ayırdım al afiyet olsun.... bende yedim onu gördüğün gibi ortadan kayboldu
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 16 yıl bende yedim onu gördüğün gibi ortadan kayboldu hani bana hani bana demiş
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 16 yıl hani bana hani bana demiş Aaaa tamam denis kızı al sanada var..... afiyet ossun................
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 16 yıl Aaaa tamam denis kızı al sanada var..... afiyet ossun................ artıkın küstügümü acıklamak zorundayım yaramazz sen unuttun beni hep godziii hep godziii bende diyorum godzi neden kilo alıyor artıkın yiyemem küstüm bikeremmm ben. kıskanç falan degilimdir yani
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 16 yıl artıkın küstügümü acıklamak zorundayım yaramazz sen unuttun beni hep godziii hep godziii bende diyorum godzi neden kilo alıyor artıkın yiyemem küstüm bikeremmm ben. kıskanç falan degilimdir yani Bak olurmu öyle hiç ben kimseyi unutmam ama o yapamıyo ya ondan şey ettiyidim dur sana ben dondurma alıyım geliyim sen dur tamamı???geldimmmmmmmmmmmmmmmm al....afiyet olsunnnn küsmedin dimi
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 16 yıl bende yedim onu gördüğün gibi ortadan kayboldu Gördüm yemeseydin.........ama mideye inmiş bilem....
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 16 yıl Godziiiiiiiiiiiii hadi deeee,bak bugünde gelmezsen küsücem hee,bak feci iftira atarım biliyonn
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 16 yıl Godziiiiiiiiiiiii hadi deeee,bak bugünde gelmezsen küsücem hee,bak feci iftira atarım biliyonn geliyor bak ramazan sakın atma bana iftira şu garip kuluna acı da çağır ilk iftara
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 16 yıl geliyor bak ramazan sakın atma bana iftira şu garip kuluna acı da çağır ilk iftara En büyük dert ne yemek yapacam bilmemek Sen hergün bana isim vermek gerisini merak etmemekkkkkkkkkkkk...............
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 16 yıl En büyük dert ne yemek yapacam bilmemek Sen hergün bana isim vermek gerisini merak etmemekkkkkkkkkkkk............... ben sana her gün isim vermek yap bana güzel bir etli ekmek ben onu hapur hupur yemek gerisini merak etmemek
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 16 yıl ben sana her gün isim vermekyap bana güzel bir etli ekmek ben onu hapur hupur yemek gerisini merak etmemek Tmm biz anlaşmak KOŞAN BOĞA
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 16 yıl Tmm biz anlaşmak KOŞAN BOĞA tamam anlaşmak ama benim isim yanlış olmak 2 gündür yatan boğa daha doğru olmak
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 16 yıl tamam anlaşmak ama benim isim yanlış olmak 2 gündür yatan boğa daha doğru olmak
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 16 yıl noluyor burdaaaaaaaaa bensiz yemekler davetler falan ben gelmem zaten hem kahve bile yok
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 16 yıl noluyor burdaaaaaaaaa bensiz yemekler davetler falan ben gelmem zaten hem kahve bile yok Yok kıs sensiz olur mu, ramazana hazırlık yapıyoruz biz şimdiden,yatanboğa arkıdeşle (Aslında ben oturanboğa koymuştum adını ama godzi yaz günü grip olmuş ) Godzicimmmm ilaçlarını içmeyi unutma emi Denizkızı boşver kahveyi, sen ona bi ıhlamur yapıver sevabına
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.