Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 17 yıl bu IQ testini deneyin isterseniz, kısa sürüyor ve çok can sıkıcı değil, diğerlerine oranla kolay!!! Buraya tıklayınız!!!!
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl Uff çok sıkıcı oluyor bazen,gözlerim kaydı şekillerden.. Sonuç 136 arkadaşlar...Ama inanın bi işe yaramıyor..
Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 17 yıl 133 matematik işlemlerinde sınfta kaldım. Halbuki matematiğim de iyiyidi okulda sözde. Şu artırımlar neye göre yapılır anlamadım gitti.
Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2008 16 yıl herkeste üstün zekaymış maşallah. Sanırsın İndigo Çocuklarının dahileri burada toplanmış. Birde küsüratlı yazmış herkes
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 16 yıl Uff çok sıkıcı oluyor bazen,gözlerim kaydı şekillerden..Sonuç 136 arkadaşlar...Ama inanın bi işe yaramıyor.. gerçekten sıkıcı. tamamlamadan kapattım. zaten gözler bozuk bir de üzerine bu eklenince kör olacağımı sandım bir an sanmayın sonucu sakladığımı 5ten fazlasını yanıtlamadım bile varın siz değerlendirin zekamı
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2008 16 yıl herkeste üstün zekaymış maşallah. Sanırsın İndigo Çocuklarının dahileri burada toplanmış. Birde küsüratlı yazmış herkes Yok yahu,bir goril kadardır anca aklımız..Bakma o kadar küsürata..Yuvarlayıp yazmayı nasıl da akıl edememişiz baksana..
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 16 yıl biçok sorunun mantığını anlayamadım ama yine de 145 çıktı???
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.