Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Sweeney Todd: Fleet Sokağı’nın Şeytan Berberi

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Sweeney Todd: Fleet Sokağı’nın Şeytan Berberi

271454yv4.jpg

Vizyon tarihi: 15 Şubat 2008

Yönetmen: Tim Burton

Senaryo : John Logan

Oyuncular:Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Alan Rickman, Timothy Spall, Jamie Campbell Bower, Jayne Wisene

Görüntü yönetmeni: Dariusz Wolski

Müzik: Stephen Sondheim

Tür: Suç, Müzikal

Yapım: ABD 2007 (Renkli)

Dil:İngilizce

Bugun okul cikisi once haftalik bir dergi aldim,ve nerede hangi film oynuyor bir goz attim saatime ve evime yakin olupta

benim nezamandan beri gitmek istedigim bu filme gitme vaktim gelmisti....

Oldum olasi Johnny Deep'e bayilmisimdir....Ben onu karayipkorsanlarindan oncede severdim smile.gif

Film biraz tuhaf ama muzikal bir sekilde olmasi cok hos olmus...Ve filmin konusu bakimindan bana sheakspear'in sonelerini hatirlatti...

Filmin konusu,Johnny depp'in cok guzel bir evliligi vardir,karisina ve cocuguna adeta tapiyordu..Ancak karisinin guzelliginden cok etkilenen yargic

alakasiz bir suctan dolayi onu ulkeden uzaklastirir...Ve geriye,Sweeney Todd ,ismiyle doner,intikam almaya ise yemin eder...

Bu arada Helena Bonham Carter adinda bir kadin ise onun suc ortakligini yapar...

Filmin sonunda ise ogrendiginiz gercek sizi onun yerine koyacak...

intikam atesi ile yanan bu adam sonunda kendi atesi icinde yanacak ama is isden coktan gecmis olacak....

Birde son olarak filmde Johanna isminin gectigi parcalari soylediklerinde Johanna'nin telafuzuna bayildim smile.gif Ingilizce aksani cok guzelmis bunu anladim...

Gönderi tarihi:

Tuttum bu filmii :) Ee ne de olsa başrolde Johnny Deep :) Film zevklerimiz de her zaman uyuşmuştur zaten... O halde ne yapmak lazımmm :) gidip ilk fırsatta izlemek :) teşekkürler Candide güzel yorumun için...

Gönderi tarihi:

:)

Muzikal yapisi daha da guzel kiliyor...Birde bbu adam bana cok cekici geliyor :blush:

Fransada yasadigini duymustum :)

Gönderi tarihi:
:)

Muzikal yapisi daha da guzel kiliyor...Birde bbu adam bana cok cekici geliyor :blush:

Fransada yasadigini duymustum :)

Bir müzikal hastası olarak zaten bu film dikkatimi çekmeyi iki kez başardı :) ayrıca bana da çok çekici geliyor, hem deee ta başından beri... Fakat Karayip Korsanları ile iyice bir çekicileşti :D

Fransa'da yaşadığı doğru Candide'ciğim. Hatta sadece orada değil hem Fransa'da hem de Los Angeles'ta yaşıyorlar. Zaten oğlu Jack de Fransa'da doğmuştur. Fransız şarkıcı Vanessa Paradise ile evli, Fransızca'yı da ondan öğrenmiş :)

Gönderi tarihi:
Bir müzikal hastası olarak zaten bu film dikkatimi çekmeyi iki kez başardı :) ayrıca bana da çok çekici geliyor, hem deee ta başından beri... Fakat Karayip Korsanları ile iyice bir çekicileşti :D

Fransa'da yaşadığı doğru Candide'ciğim. Hatta sadece orada değil hem Fransa'da hem de Los Angeles'ta yaşıyorlar. Zaten oğlu Jack de Fransa'da doğmuştur. Fransız şarkıcı Vanessa Paradise ile evli, Fransızca'yı da ondan öğrenmiş :)

Alti cizilen yeri bana hatirlatmasan olmazdi dimi :D-_-

• 6 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Müzikal bir suç filminde başrol Johnny Depp olunca oldukça ilginç bir film olacağını düşündüm yanılmamışım..

Gri bulutların hakim olduğu Londra'da son derece ilginç kostümler ve bir o kadar tuhaf makyajlar altında müzikal bir şekilde icra edilen gerilim ve suç filmi..

sakın ola ki hiç tarzım değil diyerek izlememezlik etmeyin gerçekten oldukça ilginç bir film,ama söylemedi demeyin öyle çok boğaz kesme sahnesi varki gözlerinizi kısıp yüzünüzü buruşturacağınızı garanti edebilirim (ben sadece bunlarla yetinmeyip ellerimle gözlerimide kapadım) :sick: tüm bu ürkütücü sahnelerine rağmen sinema zevkinizdeki sıradanlığa bir ara verip izlemelisiniz..

Benjamin Barker (Johnny Depp) oldukça ünlü bir berbedir,karısına ve küçük kızına sahip olmak isteyen vali onu haksız yere hapse gönderir yıllar sonra cezasını tamamlayıp geri döndüğünde potansiyel bir katil aynı zamanda kendisine deliler gibi aşık eski ev sahibesi ona karısı ve kızının hazin akıbetini anlatır..

Benjamin Barker artık Sweeney Todd olmuştur kimse onun kim olduğunu bilmemelidir bir kişi hariç cinayetlerine ortaklık yapacak olan Mrs. Lovett (Helena Bonham Carter) ev sahibi..

i46472_37899700.jpg

Gönderi tarihi:

Korsan CD'cide görür görmez almıştım filmi. Bir de böyle bir meslek var "Korsan CD'ci". Hasılı, bollywodd hariç müzikallerle aram iyi değildir. Müzik müzik...Yalnız müzikler dehşet tam film örgüsüne uyuyor. O siyahımsı kan...O ustura, o kız, o o o...

Jonny yine o ağır makyajıyla arz-ı endam ediyor. Sanayi Devrimine yeni yeni adam atmış Avrupa'yı filme konu edişine dair kaç filmi var acaba. Tam o duruma uyuyor. Hangi duruma uymuyor ki demek de mümkün...

Hele de yemekler muhteşem. :P

İftar vakti de yaklaşıyor...

NOT: Ben filmi hemen hiç sevmedim. Uzakdoğunun o hareketli filmlerine hasta bu adam aynı meşum duyguyu Chikago denilen filmi izlediğinde tatmıştı. Bana müzikal uymuyor anlaşıldı. Danslı müzikli tek film var benim için "DEVDAS" gerisini kaldır at...

Gönderi tarihi:

bende bir kac ay once bakmisdim. Jonny Deep herzaman ki gibi iyi olsada filim bence Cinemaya gidip te bakmaya deymez -_-

Ama Jonny nin sarki soylemesini dinlemek guzeldi :) Olum saneleri berbatti malesef.

Musical benide sarmadi fazla. Tek hayran kaldigim Musical cabinett di oda en eskilerinden biri....

• 1 ay sonra...
  • Admin
Gönderi tarihi:

Yeni seyrettim. ve tam puan aldı benden. Filmleri ne anlattığına ve kendi içeriklerine göre değerlendirmeyi çok severim özellikle anlatılmak istenenler kurgunun ne kadar yanyana koştuğunu ölçerim yad sahne düzenlemesi ile kostümlerin ne kadar uyumlu olduğunu anlamaya ve yargılamaya bayılırım... Bu filmde onlardan bir tanesi kurgusu mükemmel sahne düzenlmesi ve kostümleri çok uyumlu ve son olarak oynayanlar hakkını öyle bir vermişlerki kan gölü olan film bir anda bir sanat harikasına dönüşmüş (ne demek istediğimi dilerim anlarsınız - kanı hiç sevmem ve kanlı filmlerdne de çok hoşlandığımı söyleyemem ama işte o kadın sanat harikasına dönüştüren filmleride böyle üst sevyelere çıkarırım) Johny Depp aykırı tiplemelerde ne kadar başarılı olduğunun da altını çizmeden geçemeyeceğim örnek mi istiyorsunuz Çikolata fabrikası, Karaip korsanları v.b. Kaçırmayın mutlaka izlemelisiniz ama çocuklardan uzak tutun...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.