Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 4 üye bugün doğum gününü kutluyor! İSMET(41), o.s.m.a.n(39), VEDO(25), Melkor(18) doğum gününüz kutlu olsun nice senelere Alıntı
Φ Melkor Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 Çok teşekkür ederim Mıneu Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 sevgili melkor nice senelere sağlık ve mutlulukla..doğum günün kutlu olsun Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 Doğum günün kutlu olsun Melkor... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 doğum günün kutlu olsun melkor Alıntı
Φ Melkor Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 Erbay ve zeynep teşekkür ederim ilginiz için Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 Nice mutlu yıllara doğum günün kutlu olsun Alıntı
Φ Melkor Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 Teşekkür ederim aysum, hep birlikte nice mutlu yıllara... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 Öfffffff pöfffffff bana kimse pasta ayıymıyor........benimde şimdi tepem atıcak senin tüm pastalarını yiyecegim MELKOR .................Neyse umarım ayırırsın Sevenlerinle sevdiklerinle niceeeeeeeeeeeeeeeee,niceeeeeeeeeeeeeee yüyegindeki tüm temeniler ile ol................ Mutlu yıllar............................. Alıntı
Φ Melkor Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 Yayamazcıyım daha pastamı yemedım, bu akşam yerken sanada ayıracagım hiÇç merak etme sen canum benuım Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 Yayamazcıyım daha pastamı yemedım, bu akşam yerken sanada ayıracagım hiÇç merak etme sen canum benuım Damam bende yemek sonrası tatlımı yemiyecegim pastayı bekliyecegim çok dagıtma ama herkese ...sözüm var başkasına de damamı neysee...nice yıllar MELKOR..... Alıntı
Φ Melkor Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 Sen hiç merak etme yayamazcıyım en büyük ve en çikolatlı kısmını sana ayıracağım, teşekkür ederim ilgin için Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Çok teşekkür ederim Mıneu ben tşk ederim Alıntı
Φ TatlıCoouk Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Sevgili Melkor.................,,, Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara...,, Alıntı
Φ Melkor Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Sağolasın Tatlıcoouk, hep birlikte nice mutlu yıllara . Yayamaz kayımcam netimde biyaz soyunum vaydı canım. Patsanın en güzel en şirin dilimini ayırdım sana afiyet bal şekey olsun canım Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 Sağolasın Tatlıcoouk, hep birlikte nice mutlu yıllara . Yayamaz kayımcam netimde biyaz soyunum vaydı canım. Patsanın en güzel en şirin dilimini ayırdım sana afiyet bal şekey olsun canım Oleyyyyy sağol MELKOR hımmm ymegin arkasındada çok iii geldi şey sen dene yapsana doğum günü,v.s v.s günler hemde çilekli sankim biliyomuşsun gibi çilege bayılıyım valla.....Teşekkür ederim .....vala balda oldu şekeyde ve bounusuda kilo sayende 154.5 kg oldum NİCE NİCE SENELERE............. Alıntı
Φ Melkor Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 Yayamazcıyım beğenmene sevindim canım, sen yeteyki iste ben sana tarlasını satın alırım çileğinde veya pastaneninde... Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 Melkor doğum günün kutlu olsun nice mutlu, sağlıklı ve güzel yıllara.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 Sağolasın Tatlıcoouk, hep birlikte nice mutlu yıllara . Yayamaz kayımcam netimde biyaz soyunum vaydı canım. Patsanın en güzel en şirin dilimini ayırdım sana afiyet bal şekey olsun canım yaaaa yapmayın bunu bana pasta acayip güsel gösüküyo canım istedi şimdi bende istiyorum çilekli pasta Alıntı
Φ Melkor Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 Mıneu nete bağlanamıyorum bu aralar, yazını geç gördüm. Sana feda olsun fabrikasını satın alırız sana sen merak etme Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Bu benim Melkor'um Özür dilerim canım, çok çok geç kalmışım, ama bak geldim Seni çok seviyorum, bugunlerde fazlaca görüşemesek de, konuşamasak da ve hatta yıllarca görüşemesek, konuşamasak bile sen benim sonsuzuma dek kardeşimsin, seni çok seviyorum... Çok çok seviyorum... İYİ Kİ DOĞDUN TATLIMMMMMM BENİMMMM Hayat sana hep güzellikleriyle gelsin, kötü sürprizlere hayatında hiç ama hiç yer olmasın canım benim 18,28,38,48... farketmez her yaşında, hep yanında olacağıma söz veriyorum Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Yayamazcıyım beğenmene sevindim canım, sen yeteyki iste ben sana tarlasını satın alırım çileğinde veya pastaneninde... : Ben seni niden birden biye çok sefdim MELKOR nezaman alıyon tarlayı ve pastahaneyi Alıntı
Φ Melkor Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 Bewnim gine netim kesik lduğu için gene geç cevap yazıyorum. Yayamzcıyım bende seni çok sefdim canım, sen hiç meyak etme en kısa zamnda çalışmalarıma başlıyacağım. Fabrikanın isminide sen koyarsın canım Canım ablacığım gloriam ben senin desteğini hep yanımda hissettim zaten, yalnız çok pis özledim seni abla ya. Bir an önce konuşmamız lazım çok şley var anlatcak çookkk Artık bana yeter sus diycen yane Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 Doğum günün kutlu olsun Sevgili Melkor.. Alıntı
Φ Melkor Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 Bu güzel sümbüllü,şebboylu, laleli ve irisli güzel çiçek buketi ve kutlama dileğin için teşekkür ederim diloş.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.