Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

KADINLAR TESLİM OLMAYIN..(Sizi eve kapatmak isteyn erkek egemenliği evvel eski, ama itiraf edelim, şimdi siyasal hedeflere kilitlenmiş büyük rüyasıdr)

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
ayet kapanmaktan bahsediyor, nasıl kapanırsan kapan, amaç "göstermemek"

ne yani başörtüsü eşarp falanla kapanınca, sorun olmuyor mu diyorsunuz ?

Kapanmak, örtünmek, olay bu, çarpıtmaya çalışsanız bile bir yararı olmaz ! gerçek kabak gibi meydanda

"göstermemek" neyi göstermemek birseymi var orda ,,bakin caga ne güzel uyuyor kapananlar türbanla makjas harika duruyor esarpla dururmu? amac ne ilgi odagi olmamak ayette böyle birsey yokmu dersin?

:shuriken:

• Cevaplar 266
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
göstermemek" neyi göstermemek birseymi var orda ,,bakin caga ne güzel uyuyor kapananlar türbanla makjas harika duruyor esarpla dururmu? amac ne ilgi odagi olmamak ayette böyle birsey yokmu dersin?

anlaşıldı, hoşunuza gitmediği için, sizin ayetteki gerçekle yüzyüze gelmeye niyetiniz yok !

saygılar, sizde haklısınız tabi !

Gönderi tarihi:

Burada Türbanı savunan birkakım arkadaşlara şunu söylemek istiyorum...

Yerinizde bocalıp durmanız nafile...

21. yüzyılı cahiliye mantığıyle yakalayamaz ve birşey katamazsınız

Birkere beyin açık olmalıl, ufuk dar ve kalıp içinden sıyrılıp çıkmalı...

Gelelim konumuza ve tarihsel sürece...

Öncelikle şunu söylemekte fayda var içbir dönemde çarşaf ve peçe gibi unsurlar bizim geleneklerimiz içerisine girememiştir.

Bir bakalım Osmanlıdan günümüze gelinceye kadar nerede fark var...

Bağzı dönemlerde zamaman zaman arap ve İran etkisiyle asimile edilmeye çalışılmış olunsada özden kopmayan bir kırsal kültürümüz varolmuştur...

İşte bu ve benzeri sebeple zaman zaman kendine benzemeyen bir tahrikatın ülkemizdeki etkisiyle bektaşi anlayışı bile yerden yere vurulmuş ve sindirilmeye çalışılmıştır...

Bizlerin yani ülkemizin özü bu anlayışta saklıdır aslında...

Öncelikle yapmamız gereken islamı bu çerçeveler içerisine oturtmalıyız...

Yoksa Arap toplumundaki köle cariye kültürü hiçbir Türk kavminde hiçbir dönemde görülmemiştir...

Fakat dini istismar eden, onu halkın oyunu kullanmak için olmadık yöntemlere başvuran kirli siyaset ne yazıkki

• Adnan Menderes,
  • Süleyman Demirel,
  • Necmettin Erbakan,
  • Turgut Özal ve
  • Tayip Erdoğan

Cumhuriyet tarihinde bugüngü tartıştığımız noktalarda hepsinin ortak payı var.

Fakat biliyorum ki ya da tahmin etmektesiniz. Bir zamanlar biri diğerinin yanında pişmiş ve bayrağı teslim almışlar.

Yani Türban bu dönemler içerisinde halk üzerinde sempati sağlamak için politik bir araç olmuş ve olmaya devam edecektir.

Endişem odur ki “Abdal ata binince bey oldum sanır” misali

80 yıl önce gerçekleştirdiğimiz milli mücadeleyi kaybettiğimiz noktada donup (buz olup) kalmak akıl karı değildir...

Gönderi tarihi:
anlaşıldı, hoşunuza gitmediği için, sizin ayetteki gerçekle yüzyüze gelmeye niyetiniz yok !

saygılar, sizde haklısınız tabi !

bakin surenin inisinin hikayesini ilk önce dinleyin

Hicretin 6'ncı yılında Ben-i Mustalık kabilesine karşı bir sefer düzenlendi. Hz. Peygamber eşi Hz. Ayşe'yi de beraberinde götürmüştü. Seferden dönüşte, Medine'ye yakın bir yerde konaklandı. Hz. Ayşe, tabii ihtiyacını gidermek üzere birlikten uzaklaştı. Geri dönüşünde boynundaki ziynetini, gerdanlığını düşürdüğünü farketti. İhtiyacını giderdiği yere gitti. Aramaya başladı. Orada oyalandı. Geri döndüğünde kafilenin gittiğini gördü. Orada oturdu bekledi. Çünkü, o zaman kaybolanlar oturduğu yerde beklerdi. Derken, uyudu kaldı.

Bir süre sonra ordunun artçısı Safvan bin Muattıl geldi. Hz. Ayşe'yi gördü, kendi devesine bindirdi. Orduya ancak sabahleyin ortalık aydınlanıca ulaşabildiler. Kötü niyetli münafıklar, ''Safvan ile Ayşe geceyi birlikte geçirdiler'' diye iftira ettiler.

Hz. Peygamber, üzüntüsünden günlerce dışarı çıkmadı. Hz. Ayşe hastalandı ve baba evine gitti, orada kalmaya başladı. Safvan bir şiir ile kendisini suçlayan şair Hassan'ı kılıç ile vurup, yaraladı. Hazrec ve Evs kabileleleri az kalsın savaşa giriyorlardı. Hz.Peygamber yatıştırdı.Hz. Peygamber, sahabelerin ileri gelenlerine konu hakkında görüşlerini sordu. Hepsi konunun bir iftira olduğunu söylediler. Yalnız Hz. Ali, Hz.Peygamber'e Hz.Ayşe'yi boşamasını ima eden tavsiyede bulundu.

Gönderi tarihi:
Öncelikle şunu söylemekte fayda var içbir dönemde çarşaf ve peçe gibi unsurlar bizim geleneklerimiz içerisine girememiştir.

politikacılar, halkın isteğini gerçekleştirme vaadiyle oy toplarlar, halkın istediğini vermezseniz veya oyalarsanız size oy vermezler

eğer türban nedeniyle bir partiye oy verilmişse, demekki halkın isteği bu yöndedir

bu da sizin " içbir dönemde çarşaf ve peçe gibi unsurlar bizim geleneklerimiz içerisine girememiştir. " söyleminize ters düşmektedir. Demekki bu unsurlar çoktan halkımız tarafından kabul edilmişki politikacılardan bir istek meselesine gelmiş. Politikacılar ne yapmış, halkın bu isteğini gerçekleştireceklerini vaadederek oylarını arttırmışlardır !

arz talep meselesi, arz olmazsa talepte olmaz ! politikanın içindeyseniz bilirsiniz. Bu işler hep böyle yürür, karşılıklı çıkar ilişkisi, her devlette vardır.

tıpkı sizin düşüncenize oy vermeyen insanlar gibi ! demekki öyle bir arz talep yoğunluğu yokmuş !

saygılar

Gönderi tarihi:
politikacılar, halkın isteğini gerçekleştirme vaadiyle oy toplarlar, halkın istediğini vermezseniz veya oyalarsanız size oy vermezler

eğer türban nedeniyle bir partiye oy verilmişse, demekki halkın isteği bu yöndedir

bu da sizin " içbir dönemde çarşaf ve peçe gibi unsurlar bizim geleneklerimiz içerisine girememiştir. " söyleminize ters düşmektedir. Demekki bu unsurlar çoktan halkımız tarafından kabul edilmişki politikacılardan bir istek meselesine gelmiş. Politikacılar ne yapmış, halkın bu isteğini gerçekleştireceklerini vaadederek oylarını arttırmışlardır !

arz talep meselesi, arz olmazsa talepte olmaz ! politikanın içindeyseniz bilirsiniz. Bu işler hep böyle yürür, karşılıklı çıkar ilişkisi, her devlette vardır.

tıpkı sizin düşüncenize oy vermeyen insanlar gibi ! demekki öyle bir arz talep yoğunluğu yokmuş !

saygılar

seni üzen sadece Türbanmi ?

Gönderi tarihi:
bakin surenin inisinin hikayesini ilk önce dinleyin

hikayeyi okudum, ama siz ayeti okumadınız ve "yakalarına kadar salsınlar" dediği şeyin ne olduğunu açıklamadınız !

seni üzen sadece Türbanmi ?

beni üzen, halktan bu kadar yoğun bir talep gelmesine rağmen din karşıtlarının, bir türban yüzünden ülkenin çöktüğünü çökeceğini söylemeleri ve her fırsatta alakası olmamasına rağmen laikliği kullanmaları ! türbanın laikliğe hiçbir etkisi yok ! yani herhangi bir devlet işini etkilemez !

irticai tehditler zaten hak huku çerçevesinde değerlendirilerek önlemler alınmaya çalışılıyor ! yani ülkenin dinamiğinin düşmesine aşırı dincilerin kendisi bile izin vermez, bunu yapacak kişiler zaten dinden imandan vicdandan çıkmış kişilerdir, onlar hertürlü kötülüğü yapabilirler ama güçlü ülkemiz bunu gerektiğinde pasifize etmesini bilir.

saygılar

Gönderi tarihi:
hikayeyi okudum, ama siz ayeti okumadınız ve "yakalarına kadar salsınlar" dediği şeyin ne olduğunu açıklamadınız !

saygılar

Sayin TARAFSIZ bu hikayeyi bilen onuda biliyordur! yavas yavas benim yazdigim yazilarda cevapsiz kaldi ben istiyordumki gelecek cevaplarla uyum saglasin bakalim basarabilecekmiyiz!!!!

:shuriken:

Gönderi tarihi:
Sayin TARAFSIZ bu hikayeyi bilen onuda biliyordur! yavas yavas benim yazdigim yazilarda cevapsiz kaldi

e siz bütün soruları es geçerseniz, tabiki aynı tepkiyi alırsınız !

bakın dikkat ederseniz yine soruma cevap vermediniz ! alıştım artık, gerçekler acıdır tabi ama görmezden gelerek saklanmıyor !

saygılar

Gönderi tarihi:
Nur Suresi, iddiaların bir iftira olduğunu anlatıyor. Ayrıca, ziyneti, gerdanlığı yitirme konusu da dahil olmak üzere birçok meseleyi açıklığa kavuşturuyor. 30 ve 31'inci ayetler önceki ayetlerle birlikte bir bütünlük içinde sorunlara çözüm getiriyor. istersen bir daha oku istersen daha öncede yazdim koy ayetleri önümüze... ben türkcesine cevireyim..

bakin burda´ne yazmisim?

Gönderi tarihi:
bakin burda´ne yazmisim?

nur suresinin konuyla alakalı olmayan kısmını yazmışsınız

bakın ben size tekrar yapıştırayım alakalı kısmını

NUR 31. ........................... yakalarının üzerine kadar salsınlar ....................................

bilin bakalım neyi ?

saygılar

Gönderi tarihi:

Sayın efendiTürkler...

Paylaşımlarınız. Çabalarınızı anlıyor ve saygı duyuyorum..

Üstelik çokta faydalanıyorum...

Fakat birilerinin iletilerine bakıyorum....

Sadece şu var..

Nur süresi 31

Nur süresi 31

Nur süresi 31

Nur süresi 31

Nur süresi 31

Nur süresi 31

...

..

.

Bunu ben çok iyi anlıyorum...

Peki sizin bu konuda bir düşünceniz varmı... :lol::lol::lol:

Sevgi ve saygılarımla...

Gönderi tarihi:
"İnanıyorsa örtünecek"

eğer türban bir özgürlük ifadesi olacaksa o zaman üniversitelerde Kürtçe eğitime karşı çıkmak imkanı bulabilir miyiz?

Tükiyenin 0/0 99 müslüman olmasından dolayı bu örtüyü 0/0 80 istiyorsa olabilir şimdi bunu kürtçe ile kıyaslamak olmaz sevgili sardunyam.

Kürtçe diye bir dil yok (resmi olarak) o nedenle bu kabül görülemez...

Ayrıca vermiş olduğun Eşleri baş örtülü arkadaşların ile dindarların ne alakası var....islama aykırı iş yapıyorsa yada ahlaksızlık yapıyorsa bu dirları ilgilendirmez..

Bir çok insan var Atatürkçüyüm diye geçiniyor fakat yeptıklarına bakarsanız Atatürk ile hiç alakası yok....

bunu gerçek atatürkçülerle bir görebilirmiyiz.

Gönderi tarihi:

EVDEKİ BULGUR...

Sudi Arabistanda bayanların araba kullanmasının yasak olduğu sanırım hepimiz tarafından bilinir. Bilmeyenleriniz varsa bu vesileyle öğrenmiş oldu.

Bu konu hakkında biraz konuşup gelişmeler hakkında sizleri bilgilendireyim istedim.

Evet bu memlekette 3. sınıf muamelesi gören kadınlara araba kullanmak yasak. Çünki Allah öyle emir etmiş, kitap öyle yazıyor. Nediyor kitapta? kadınların icat olacak dört tekerli ve benzeri vasıtaları kullanması haram kılınmıştır... "Midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak" Ne anlamlı bir ata sözüdür ve bu konuya nasılda uyuyor. Ne alakası var demeyin. Okuyun bana hak vereceksiniz... Araba kullanması yasak olan bayanların günlük ihtiyaçlarını gidermesi için bu yasağa bir çözüm bulunması pek sorun yaratmadı. Halkının büyük bir çoğunluğu zengin olan S.Arabistanda eşlere, kızlara, annelere özel şöförler tutularak bu sorun bir nevi giderildi. Uzun süredir alan memmun veren memmum şeklinde bu uygulama sorunsuz devam etti, taki patroniçelerin şöförlerine aşık olmasına kadar. Son günlerde bu memleket şöför, patron ilişkileri ile çalkalanıyor. Şöförüyle garajda münasebetsiz bir durumda yakalanan patronun kızını mı dersiniz, kendi yatağında karısıyla şöförünü basan iş adamını mı dersiniz. Ve hatta bayanlardan bir tanesi Asyalı bir çocuk dünyaya getirmiş. Tıpa tıp Asyalı şöföre benzeyen bebeğin ikili arasındaki ilişkiyi suyu yüzüne çıkarmasıda pek gecikmemiş. Kadına 3.sınıf insan muamelesi yapan, kadını sadece üreme ve ihtiyaç giderme vasıtası olarak gören zihniyetler, eşlerinin, çocuklarının kendilerinden göremediği ilgi ve sevgiyi başkalarında aramalarını engellemek için türlü yasaklar uydursalarda, görüldüğü üzere su yolunu buluyor.

Ve evdeki bulgurdan olmak değilse nedir bu :D

Gönderi tarihi:
Tükiyenin 0/0 99 müslüman olmasından dolayı bu örtüyü 0/0 80 istiyorsa olabilir şimdi bunu kürtçe ile kıyaslamak olmaz sevgili sardunyam.

Kürtçe diye bir dil yok (resmi olarak) o nedenle bu kabül görülemez...

Ayrıca vermiş olduğun Eşleri baş örtülü arkadaşların ile dindarların ne alakası var....islama aykırı iş yapıyorsa yada ahlaksızlık yapıyorsa bu dirları ilgilendirmez..

Bir çok insan var Atatürkçüyüm diye geçiniyor fakat yeptıklarına bakarsanız Atatürk ile hiç alakası yok....

bunu gerçek atatürkçülerle bir görebilirmiyiz.

Türkiye'nin % 99'u müslüman tezi ne kadar gerçekçi onu nereden biliyorlar anlamış değilim... Başbakan geçen sene % 95 demişti... :)

Kürtçe diye bir dil var ya da yok ama birileri bunu insan hakları ve özgürlük ve bağımsızlık adına diretiyorlar değil mi? Sen buna karşı çıkarsın elbet, bende çıkarım ama sonuçta birileri bunu dayatıyor, Kürtçe eğitim isteriz diyorlar ve emperyalistlerdende destek alıyorlar biliyorsun...

Türkiye laik, demokratik, sosyal ve hukuk devleti... Resmi dili belli, rejim dolayısıyla resmi dini yok, çünkü din devletin işi değil... Din birileri tarafından rejim muhalifliği için kullanılıyorsa, islam devrimini gerçekleştirmek için adım adım gidiliyorsa ne yapmalıyız sevgili Kaplan200, türban için bu tehlikelere değer mi?

Vatan söz konusu olduğunda geri kalan herşey teferruat değil miydi?

Ve din bu kadar şekilsel bir şey olamaz işte şekilselliğe dönüştürüldüğünde birilerinin misyonu haline geliyor ve dini devlet işlerine karıştırmaya çalışan başbakan ve ekibi bundan nemalanıyor ve sende en az benim kadar biliyorsun ki verilen bütün tavizlerin arkası geldi... Dinde geri gidişin sonu yoktur... (şekilselciliğin)

yukarıda verdiğim sadece bir örnekti, böyle insanlar o kadar çokki... evet herşeyi kullanan var ama kullanıldığını anlamak zor değil... o yüzden vatanı ve inancı kimseye emanet etmeyeceğiz... beni anladığını biliyorum...

sevgilerimle

Gönderi tarihi:

Sevgili sardunyam...

Ben bu bahsedilen %99 veya %95'in içine girmek istemiyorum...

Çünkü..

Bunlar müslümansa...

Ben değilim...

Sevgi ve saygılarımla...

Gönderi tarihi:
peki BAŞÖRTÜLERİNİ/VEYA ARTIK HER NEYSE, "YAKALARINA KADAR SALSINLAR" ne demek ?

"VEYA ARTIK HER NEYSE" :lol:

Bence Kurana en uygun örtü, Benazir Butto tarzıdır. Var mı itiraz eden? Yakasının üzerine indirir, ayet emrini tam uygulardı. "Saç görünmeyecek!" diye bir kayıda Benazir hanım ve ben raslayamadık! O bakımdan...

Menfur bir cinayete kurban giden bu zarif hanımefendiyi saygı ve acı ile anıyorum. Umarım kimse başörtü farz filan değil diye fetva kesmeye, din dersi vermeye kalktığımı sanmaz yine. Bu dar kafalılık çok yaygınlaştığı için, yine de belirtmek gerek.

Sıktı artık, daral geldi bu anlayış kıtlığından. Hey efendiler, benim farzla sünnetle hiç işim olmaz. Koparılan fırtınanın bir bardak suda olduğunu göstermeye çalışıyorum...

Gönderi tarihi:
Bence Kurana en uygun örtü, Benazir Butto tarzıdır. Var mı itiraz eden? Yakasının üzerine indirir, ayet emrini tam uygulardı. "Saç görünmeyecek!" diye bir kayıda Benazir hanım ve ben raslayamadık! O bakımdan...

farketmez !

baş nasıl örtülürse örtülsün, ayrıntılı bir tarz verilmemiş, sadece örtünüzü yakalarınıza kadar salın demiş, tefferruat giyinenlere aittir

yani yakalara kadar örtünmek şart !

ayrıca sizin benazir butto tarzıda Kur'ana uygun, başörtüsü yakalarına kadar salınmış çünkü !

saygılar

Gönderi tarihi:
“Eğer yolunuz birgün bir üniversiteye düşerse, saçlarını taramayı becerememiş bir kızla karşılaşırsanız, konuşurken saçlarını savurmuyorsa, sıkı sıkıya tokalarla yapıştırmışsa saçlarını, uyumsuz kıyafetler varsa üzerinde, yakıştıramamışsa giydiklerini, güzelliğinden utanıyorsa mesela, yaz sıcağında boğazlı bir kazak giymişse, bir pardesü giyip yün şapka takıyorsa, ellerini sürekli başına götürüyorsa, saçlarını tıkıştırıyorsa şapkasından içeri, ürkekse, bir başınaysa, bilin ki o kız başörtülü bir kızdır. Bilin ki bir kez daha kaybetmişizdir.”

bu insanlşarın yalnız olduklarını beğenilmediklerini utandıklarını sıkıldıklarını söylüyorsunki bunu klendi kafandan uydurmuşsun bide o insanlara sor bakalım bu durumları yaşıyorlarmı kafalarınızda bir takım senaryolar uydurup taraftar bari aramayınız...ben de üniversitedeyim ama hiç görmedim yaz sıcağında boğazlı kazak giyen başörtülü kız...hazmedemiyoruz katlanamıyoruz deseniz bunun adına daha doğru olur........

Gönderi tarihi:
ayrıca sizin benazir butto tarzıda Kur'ana uygun, başörtüsü yakalarına kadar salınmış çünkü

E iyi, sorun bitti o zaman. Sıkmabaşlar sıkı sıkı kafalarını sarmaktan vaz geçerler, Butto gibi girmelerine de kimse seslenmiyor zaten...

Tüm başörtülülere duyurulur...

Gönderi tarihi:
E iyi, sorun bitti o zaman. Sıkmabaşlar sıkı sıkı kafalarını sarmaktan vaz geçerler, Butto gibi girmelerine de kimse seslenmiyor zaten...

dediğim gibi, ister benazir butto, ister türban, ister karaçarşaflı, o inançlı insanın başörtme tarzı kendi insiyatifinde ayetten anlaşılacağı üzere, kesin olan şey "baş örtülecek yakalara kadar" dini bir emir olarak ! erkeklerin azgınlığı değişmediğine görede günümüzdede ayet geçerliliğini korumakta !

inançlı insanları bu inancından vazgeçirmek için bir sihirli değnek olsa değneği almak için ilk ben atlardım ! biliyorum üzülüyorsunuz (bende) ama bu iş yasaklayarak olmadı başka çözümler geliştirmek gerek, en azından eğitimi sağlamamız gerekiyor onlara, ne kadar haklı bir söz söylemişler "EĞİTİM ŞART" diye, kemikleşmiş düşünceleri söküp atmak ya mümkün değil ya kolay değil ! halkın istediğini kontrollü bir şekilde vermek zorundayız, biz zorunda olmasak bile onlar zorlarlar çünkü devlet halkıyla vardır ! basit bir bez parçası yüzünden eğitimlerini sınırlandıramayız, bir istisna göstermek gerekiyor ! iş inada binerse onlar eğitimsiz ve devletine küskün kalıp dahada abartacaklar mecburen, bilimsel eğitimden mahrum kalmak herşeyden kötü, daha kötüsü yok !

saygılar

Gönderi tarihi:
dediğim gibi, ister benazir butto, ister türban, ister karaçarşaflı, o inançlı insanın başörtme tarzı kendi insiyatifinde ayetten anlaşılacağı üzere, kesin olan şey "baş örtülecek yakalara kadar" dini bir emir olarak ! erkeklerin azgınlığı değişmediğine görede günümüzdede ayet geçerliliğini korumakta !

inançlı insanları bu inancından vazgeçirmek için bir sihirli değnek olsa değneği almak için ilk ben atlardım ! biliyorum üzülüyorsunuz (bende) ama bu iş yasaklayarak olmadı başka çözümler geliştirmek gerek, en azından eğitimi sağlamamız gerekiyor onlara, ne kadar haklı bir söz söylemişler "EĞİTİM ŞART" diye, kemikleşmiş düşünceleri söküp atmak ya mümkün değil ya kolay değil ! halkın istediğini kontrollü bir şekilde vermek zorundayız, biz zorunda olmasak bile onlar zorlarlar çünkü devlet halkıyla vardır ! basit bir bez parçası yüzünden eğitimlerini sınırlandıramayız, bir istisna göstermek gerekiyor ! iş inada binerse onlar eğitimsiz ve devletine küskün kalıp dahada abartacaklar mecburen, bilimsel eğitimden mahrum kalmak herşeyden kötü, daha kötüsü yok !

saygılar

Eğitim alsalar ne yazar. Eğitim almışları görüyor, duyuyoruz işte. Beyinler, pardon kalpler, değişmedikten sonra...

Gönderi tarihi:
Eğitim alsalar ne yazar. Eğitim almışları görüyor, duyuyoruz işte.

Eğitim almamak daha kötü, eğitim alanlar içinden tabiki kötü amaçlı kimselerde çıkacaktır, ama her türlü insanın her türlü düşüncesinde kötü bir amaç yani kötülük mecvut olabilir, kötü insan her zaman kötülük peşinde koşacaktır, düşüncesi ve inancı ne olursa olsun kötü insan kötüdür, benim gibi düşünüpte yada sizin gibi düşünüpte ama eylemleri kötülükten yana olan insanlarda olamaz mı ? tabiki olabilir.

Kısaca şunu söylemek istiyorum, bir kötüyü bin iyiye mal etmemeliyiz !

saygılar

Gönderi tarihi:
Eğitim almamak daha kötü, eğitim alanlar içinden tabiki kötü amaçlı kimselerde çıkacaktır, ama her türlü insanın her türlü düşüncesinde kötü bir amaç yani kötülük mecvut olabilir, kötü insan her zaman kötülük peşinde koşacaktır, düşüncesi ve inancı ne olursa olsun kötü insan kötüdür, benim gibi düşünüpte yada sizin gibi düşünüpte ama eylemleri kötülükten yana olan insanlarda olamaz mı ? tabiki olabilir.

Kısaca şunu söylemek istiyorum, bir kötüyü bin iyiye mal etmemeliyiz !

saygılar

Burada kötü ve iyi tartışılmıyor. Siz türbanın masum bir eylem mi olduğunu sanıyorsunuz. Sizin görüş açınız burnunuzdan öteyi göremiyor mu? Bizleri türban dan sonra nelerin beklediğini tahmin edemiyor musunuz? Sizin laik devlet anlayışınız bu mu?

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.