Φ diloş Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 T-M ailesinin en sevimli..en canayakın..en şeker..ve en zarif üyelerinden Mineu.. Kimsenin doğumgününü atlamayan her zaman yardımsever, her zaman insancıl.. Seni çok seviyoruz tatlım.. Dikkatini çekerse cümlelerimi çoğul olarak kullanıyorum..zira bu forumda bu söylediklerimin aksini düşünecek bir kişi bile olduğuna inanmıyorum..Kankin hariç tabii.. Şimdi o güzel yüreğin çok daha güzel bir duyguyla çarpıyor.. Eminim sevgi dolu ve şeker gibi bir anne olacaksın..Prensesimiz çok şanslı.. Doğum günün kutlu olsun canım..Herşeyin en güzeli seni bulsun.. Sen ve miniğimiz.. Pastan.. Buda armağanım..şu iki küçük kirpi yavrusunun şekerliğine bakarmısın.. artık meleğimizle beraber büyütürsün bunlarıda.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Kankim...Canım benim..Dostum..Arkadaşım..Kardeşim.. Nice mutlu yıllara... Sevdiklerinle birlikte daha nice güzel günlere inşallah.. Ailen,eşin,bebişin,sevdiklerin ve tabiki benimle birlikte daha daha nice güzel yıllara inşallah İyi ki doğdun kankim..İyi ki tanıdım seni... Bu arada Diloşcum sen yine kaşınıyorsun galiba Seni anlatabilmek seni. İyi çocuklara, kahramanlara. Seni anlatabilmek seni, Namussuza, halden bilmeze, Ard arda kaç zemheri, Kurt uyur, kuş uyur, zindan uyurdu Dışarda gürül gürül akan bir dünya... Bir ben uyumadım, Kaç leylim bahar, Hasretinden prangalar eskittim. Saçlarına kan gülleri takayım, Bir o yana Bir bu yana... Seni bağırabilsem seni, Dipsiz kuyulara. Akan yıldıza. Bir kibrit çöpüne varana. Okyanusun en ıssız dalgasına Düşmüş bir kibrit çöpüne. Yitirmiş tılsımını ilk sevmelerin, Yitirmiş öpücükleri, Payı yok, apansız inen akşamdan, Bir kadeh, bir sigara, dalıp gidene, Seni anlatabilsem seni... Yokluğun, Cehennemin öbür adıdır Üşüyorum, kapama gözlerini... Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Bu forumdaki en özel insanlardan biri saygısını ve seviyesini hiç kaybetmeyen güzel arkadaşımız.. Nice sağlıklı,mutlu uzun yıllar diliyorum sana tüm sevdiklerinle birlikte sevgili Mineu.. Bebeğinin tüm uğurun olması dileği ile Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 minecim doğum günün kutlu olsun sen şu anda en güsel hediyeyle birliktesin bu pastan çiçeğin Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 minecim doğum günün kutlu olsun...ALLAH geri kalan ömrünü eşinle yavrunla ve diğer sevdiklerinle huzur ve sağlık içinde geçirmeni nasip etsin inşallah... buda nutella ile yapılmış ev yapımı pastan... buda çiçeğin... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 dogum gununz kutlu olsun. ıy bır sene gecırmenız dılegıyle Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 T-M ailesinin en sevimli..en canayakın..en şeker..ve en zarif üyelerinden Mineu.. Kimsenin doğumgününü atlamayan her zaman yardımsever, her zaman insancıl.. Seni çok seviyoruz tatlım.. Dikkatini çekerse cümlelerimi çoğul olarak kullanıyorum..zira bu forumda bu söylediklerimin aksini düşünecek bir kişi bile olduğuna inanmıyorum..Kankin hariç tabii.. Şimdi o güzel yüreğin çok daha güzel bir duyguyla çarpıyor.. Eminim sevgi dolu ve şeker gibi bir anne olacaksın..Prensesimiz çok şanslı.. Doğum günün kutlu olsun canım..Herşeyin en güzeli seni bulsun.. Sen ve miniğimiz.. Pastan.. Buda armağanım..şu iki küçük kirpi yavrusunun şekerliğine bakarmısın.. artık meleğimizle beraber büyütürsün bunlarıda.. diloşum cnm arkadaşım benim çok tşk ederim bu güzel sözler için pastan için hediyen için ( iki kirpi yavrusu yerine böyle daha yumuşak bişiler bulabilirdin ama, mesela tavşan yavrusu felan yani ) iyi ki varsın, iyi ki tanımışım seni Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Kankim...Canım benim..Dostum..Arkadaşım..Kardeşim.. Nice mutlu yıllara... Sevdiklerinle birlikte daha nice güzel günlere inşallah.. Ailen,eşin,bebişin,sevdiklerin ve tabiki benimle birlikte , daha daha nice güzel yıllara inşallah İyi ki doğdun kankim..İyi ki tanıdım seni... Bu arada Diloşcum sen yine kaşınıyorsun galiba Seni anlatabilmek seni. İyi çocuklara, kahramanlara. Seni anlatabilmek seni, Namussuza, halden bilmeze, Ard arda kaç zemheri, Kurt uyur, kuş uyur, zindan uyurdu Dışarda gürül gürül akan bir dünya... Bir ben uyumadım, Kaç leylim bahar, Hasretinden prangalar eskittim. Saçlarına kan gülleri takayım, Bir o yana Bir bu yana... Seni bağırabilsem seni, Dipsiz kuyulara. Akan yıldıza. Bir kibrit çöpüne varana. Okyanusun en ıssız dalgasına Düşmüş bir kibrit çöpüne. Yitirmiş tılsımını ilk sevmelerin, Yitirmiş öpücükleri, Payı yok, apansız inen akşamdan, Bir kadeh, bir sigara, dalıp gidene, Seni anlatabilsem seni... Yokluğun, Cehennemin öbür adıdır Üşüyorum, kapama gözlerini... Bitanecik kankitom benim, arkadaşım, dostum, kardeşim, dert ortağım Amin kankim inşallah hep birlikte sağlıkla daha nice yıllara sende iyi ki varsın kankim, iyi ki tanımışım seni kıss bugün bari sataşma kimseye Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Bu forumdaki en özel insanlardan biri saygısını ve seviyesini hiç kaybetmeyen güzel arkadaşımız..Nice sağlıklı,mutlu uzun yıllar diliyorum sana tüm sevdiklerinle birlikte sevgili Mineu.. Bebeğinin tüm uğurun olması dileği ile suhedacım çok tşk ederim Özellikle de o güzel dileğin için iyi ki varsın, iyi ki tanımışım senide Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 minecim doğum günün kutlu olsun sen şu anda en güsel hediyeyle birliktesin bu pastan çiçeğin zeynepcim çok tşk ederim tatlım pasta için ve çiçeğin için de ayrıca teşekkürler :)forumumuza katıldığın günden itibaren neşe kaynağımız oldun iyi ki varsın Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Canımm Mineucum; Seni tanıdığım ilk andan itibaren sana taktığım bir isim var "TURKİSH-MEDİA DOĞUMGÜNÜ MELEĞİ" Mutlu yıllar ablacım,hayatın boyunca herşey gönlünce olsun. Allah seneye doğumgününü yavrunla kutlamayı nasip etsin. Seni seviyorum Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 minecim doğum günün kutlu olsun...ALLAH geri kalan ömrünü eşinle yavrunla ve diğer sevdiklerinle huzur ve sağlık içinde geçirmeni nasip etsin inşallah... buda nutella ile yapılmış ev yapımı pastan... buda çiçeğin... erbayum sana da çok tşk ederim arkadaşım hep birlikte daha nice yıllara inşallah Bu pastaya bayıldım ben tşk ederim çiçek içinde iyi ki varsın Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 dogum gununz kutlu olsun. ıy bır sene gecırmenız dılegıyle tşk ederim bursercan Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 minecim sabah gelir gelmez anı defterine yazmıştım bir de burdan kutlayım eşin ve bebeginle nice yıllar dilerim ... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Canımm Mineucum; Seni tanıdığım ilk andan itibaren sana taktığım bir isim var "TURKİSH-MEDİA DOĞUMGÜNÜ MELEĞİ" Mutlu yıllar ablacım,hayatın boyunca herşey gönlünce olsun. Allah seneye doğumgününü yavrunla kutlamayı nasip etsin. Seni seviyorum Tatlı ablacım benim çok tşk ediyorum güzel dileklerin ve çiçeklerin için doğum günü meleği haa çok sevdim ben bunu Bende seni seviyorum ablacım, iyi ki varsın Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 minecim sabah gelir gelmez anı defterine yazmıştım bir de burdan kutlayım eşin ve bebeginle nice yıllar dilerim ... deniz kızı çok tşk ederim iyi ki varsın Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Canım topragım.. Bir yaş daha mı büyüdün kıs sen Büyüyüp anne mi olcan yawrum Doğum günün kutlu olsun canım.. Sevdiklerinle beraber nice mutlu seneler geçirmen dileğiyle sevgi tomurcugum Bu da hediyen Bu şarkı bebeğin ve sana gelsin Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Güzeller güzeli gelinimiz,Mine'cim; 2 seneye yakındır tanıyorum seni ve 2 seneye yakındır da seviyorum.. Forumdaki tavrına,insanlara yaklaşımına,kankinle olan diyaloglarına (Gece'm;bak ben seni unutmadım.. ),kırpık gözüne ve sadeliğine hep hayran kaldım..Yüzünü görmedim,bilemem ama gözümde canlanan Mine çok güzel.. Forumumuzun en güzel gelini oldun..Şimdi de hayırlısıyla engüzel annesi olacaksın..Umarım çileğinle ve sevdiğinle uzun yıllar sağlıklı,mutlu,huzurlu yaşarsınız..İyi ki doğmuşsun,iyi ki varsın.. Bu pasta da benden olsun.. Mine'mize engüzel hediyeyi aradım ama Allah'ın sana hediye ettiğinden/edeceğinden güzelini bulamadım..Bunun gibi bişi olucak sanırım.. Sevgilerimle.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Doğum Günün kutlu olsun Minecim,güzel yavrunla nice sağlıklı mutlu yıllara inşaallah Herşey gönlünce olsun hayatta,seni seviyorum Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Dogdugun gün bulutları yırtarak bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayata...Hep Sewgiyle Yaşa!NiCe YaşLara! SaygıLar.. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Admin Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Doğum Günü Kraliçesine T-M.Com Forum Yönetiminden ve Üyelerinden.... Tıkla ve Görüntüle >>> Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 Doğumgünlerinin meleği Canım benim biricik meleğim Minecim bu yıl senin en özel yıllarından biri, umarım yeni gelecek üye dünyaya şans getirsin gelirken... Umarım bebeğin ve sen ve tüm ailen çok mutlu bir yıl yaşarsınız... İyiki doğdun, nice mutlu, uzun ve hayırlı senelere... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 Nedense ben resim işini bir tüylü haledemiyorum ama olsun sevenlerin ellerinden geldigince en güselerini hazırlamaya çalışmışlar................. Sevenlerinle sevdiklerinle ve ifadeleyden anladıgım kadarı ile yaşamınıza katılacak dünya tatlısı ile sevgi,saglık mutluluk dolu nice yıllar dilesem!!!!! Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 doğum günün kutlu olsun mıneu abla daha nice yıllara inşallah Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.