Φ akıllı deli Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2009 elini cebimizden çeekkkkk yok yok muhtara sigarayı bıraktırıyomuşşş korkmayınnnn Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2009 Im Land der Uyguren 1 Alıntı
Φ YARASA Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2009 Süper fotolar efendi Özellikle son ikisi tam benlik Teşekkürler... Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2009 Süper fotolar efendi Özellikle son ikisi tam benlik Teşekkürler... Sagol Dostum resimleri seviyorum elimde degil Buda bir logo olsun sana emanet. Alıntı
Φ YARASA Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2009 Sagol Dostum resimleri seviyorum elimde degil Buda bir logo olsun sana emanet. Teşekkürler dostum... Yeni resmim bu olsun 1 Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2009 Teşekkürler dostum... Yeni resmim bu olsun Acumun programinda bir söz var, yürü Dostum kim tutar seni.. Helal olsun. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2009 Arkamdamıydın sen Efendi.. :lol: Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.