Φ godzilla Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2008 ay bi kahve için başımın etini yedi tüp yok gaz yok diyom inanmıyo al aşağıdaki kahveden söledim sen iste yeterki 5 ay sonra da olsa yaparım sana kahve Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 ay napiyimm senin dökülmüş kahveni begenir miyim ben öyle dökülmüş üstelik sogumuş kahveyi tüpte yok sen komşu da yaptın kesin ben yaptım kendime hıhh Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 sabah kuşlarından biri daha burda Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 yani bensiz olabilir mi canem ya Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 olamaz ohh kahvemizde elimizde mis gibi Frozen cadısı Modalarda içiyormuş kahvesini pıskırtasıca ne arar bensiz oralarda bilmem ki Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 canem o orda sadece kahve icsin biz burda hem dedikodu hem kahve hem fallla oohohho o cok şey kaçırıyor ki Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Bensiz kahveler,fallar gırla gitmiş anlaşılan.. olacak şey mi bu.. sizi gidi hainler sizi.. Gel bakalım biricik komşum yamacıma.. ne dedikodular birikmiştir sende şimdi.. iyice bir çırpıştırmak lazım seni.. ama ondan da önce gel bir sarılayım sana.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 komşummm bitenemm hoş geldinn... nerelerdesin yaa... ben çok özledim ama seni .... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Bende seni özledim canım.. komşun çat kapı geliverdi işte.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 harika oldu benim için bu süpriz. seni görmek öyle güzelki... pki benim güzel komşum iyi mi? herşey yolunda mı? Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Seni görmekte öyle.. İdare ediyoruz çok şükür.. Sende iyisin değilmi güzel komşum..Kayseridemisin şimdi..? Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 hayır bitanem ya tek dersim kaldı aksaray dayım okuldayım hala sonra gidicem kayseriye. iyiyim canım herşey yolunda seni de gördüm ee daha ne isterim iyi olman da beni çok mutlu etti. ama kızacam haa arada haber vermediğin için Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Haklısın komşum..acaba bi ara güzel bir yağlama yapsam kendimi affetirebilirmiyim..? Bitanem şimdi çıkmam gerek..yarın görüşürüz inşallah.. Öpüyorum çok.. Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Yaw bu kıza bişey oldu galiba Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Yaw bu kıza bişey oldu galiba nolmuş ki bu kıza Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 nolmuş ki bu kıza denizde yüzerken kramp mı girdi yaa. nerdesin sen Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 denizde yüzerken kramp mı girdi yaa. nerdesin sen deniz biraz dalgalıydı yaa yeni sakinleşti pek girilmiyordu Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 cok erken fark ettim degil mi, kusura bakma lütfen hic oraya bakmiyordum..bugün daha fark ettim.. sen anladin beni birde benden birsey istemissin...onu da malesef getiremedim. Sularin durumu malum, takip ediyorsundur... iyi de neden peki o zaman geldin de demeyesin diye... bak sana ... vermek icin geldim ve... artik taze taze kendin yapiverirsin afiyet olsun... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2008 bircem canım tşk ediyorum artık kimseden kahve istemeyecem yani ne kadar güzel bir durum söz konusu Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 sen kahve yapıcan da biz içicez hey gidi günler heyyy bak üstünü süsledim içme diyee Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2008 sen kahve yapıcan da biz içicez hey gidi günler heyyy bak üstünü süsledim içme diyee ben bunu icmeye nasıl kıyabilirim ki şimdi Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2008 aman aman buyrun kahveniz zaten ben biliyordum sizin 128 senede bir kek ve kahve yapacapınızı seç beğen. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2008 aman aman buyrun kahveniz zaten ben biliyordum sizin 128 senede bir kek ve kahve yapacapınızı seç beğen. begenmedim ki ben Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2008 beğenmemeişmişmişmişmimiş bunu da beğenme sana kayve yok başka. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2008 beğenmemeişmişmişmişmimiş bunu da beğenme sana kayve yok başka. yani ilerleme var fena degil işte tam olarak harika diyemem tabiki Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.