Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 17 yıl cokkk geldi yaa bölerken versene simidimi neden yedin ki hemen
Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 17 yıl bu ne tembellik bugün kü kahvaltı senden di ama sen anca uyusan
Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 17 yıl kesinlikle canımm sen uyuyan bir güzelsin okula gidicem uykucuuuuu gelince yazarım öpüldün canım
Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 17 yıl hosgeldın denız_kızı. kardes buraya ne yazılacagını bılmıyorum.ıcımden gecen tek cumleyı soylemek ıstıyorum ıyı kı varsın
Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 17 yıl canım bunlar biraz yandı ama sen yanık seviyormuşsun zaten, bunları da sana getirdim afiyet olsun...
Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 17 yıl hosgeldın denız_kızı. kardes buraya ne yazılacagını bılmıyorum.ıcımden gecen tek cumleyı soylemek ıstıyorum ıyı kı varsın hoş geldin bursercan istedigin zaman beklerim kardeş ve bende birsey söylemek istiyorum sen de iyi ki varsın tşk ederim
Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 17 yıl canım bunlar biraz yandı ama sen yanık seviyormuşsun zaten, bunları da sana getirdim afiyet olsun... golariammm canımmm harika gözükyorlar ben sabaha saklıyorum ısıtıp yiycem sabah tşk ederim ellerine saglık bu mumlar da senin icin senin kahveli mumun duruyor bende birgün belki veririm
Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 17 yıl Buralardan Gitme Çok su verince ölür ya çiçekler. Çok ağlarım, çürür gözlerim gidersen eğer Ben senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum. Sen ne güzel güldün, solmuyordun. Hem çok seviyordun hem beni yormuyordun. Çiçekler... Çiçekler sevildikçe büyür. Gitme diyorum sana gitme! ....Çiçeklerim benimle ölür. Buralardan gitme. Buralar gitsin, sen gitme. Gitmek çözecekse... Ve biri gidecekse... Buralar gitsin, sen gitme... Sen gitme Feridun Düzağaç - Buralardan gitme http://www.youtube.com/watch?v=SOZk9I2gU58
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 17 yıl Canım denizim....Bu aralar görüşemiyoruz ve ben seni özledim.En kısa zamanda görüşmek dileğiyle...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.