Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
keske herkez bizim gibi dusunse..daha guzel bir turkiye icin

Yahu kardesim yani Kurtlere bir takim haklarin taninmasi, onlara bir takim ozgurluklerin verilmesi bu ulkenin kalkinmasi acisindan ne kadar buyuk bir olay kimse mi farkedemiyor bunu? Yani Kurtleri dusman yerine YANDAS olarak kazanabilmek Turkiye'yi ne olumlu bir sekilde etkiler kimse algilayamiyor mu? Hayret yahu!

Birlik naralari atiliyor ama ayni zamanda baski politikasi ve koca bir halki IKNAR etme olayi var. Ne bicim birlik bu? Birlik dedigin bir halki kazanmakla olur, bir halki kendi sattiniza gecirmekle olur! Is isten gecmeden once lutfen birileri kalkip b unu anlatsin Turkiye halkina. Kurtlere dusman olarak degil, dost olarak ihtiyacimiz var! Bu ulkenin kalkinmasi ve cag atlayabilmesi icin tek sart bu, kimse goremiyor mu 75 milyonluk koca ulkemde? Ne bu yahu?

Gönderi tarihi:

PKK yı aklamak adına, yaklaşık 7500 asker, polis ve korucuyu şehit eden o terör örgütünü; burada Ergenekon yalanlarına alet olan ve onu kullananlara cevaplarını yakında vereceğim. Hiç merak etmeyin. Yalnızca şimdi biraz yoğunum... Sabredin arkadaşlarım...

Gönderi tarihi:
PKK yı aklamak adına, yaklaşık 7500 asker, polis ve korucuyu şehit eden o terör örgütünü; burada Ergenekon yalanlarına alet olan ve onu kullananlara cevaplarını yakında vereceğim. Hiç merak etmeyin. Yalnızca şimdi biraz yoğunum... Sabredin arkadaşlarım...

Ergenekon YALANLARI oylemi?

******** Gorunen koy klavuz ister mi? Hala ERGENKON YALANDIR diyorsunuz!

Siz kimseye bir cevap veremezsiniz bu anlayisla cunku gorunen bir cetenin varligini bile INKAR ettiniz hic cekinmeden!\

Savas oratminda PKK militani olsun, TSK askeri olsun, her iki tarafinda kayip vermesi cok normal bir olaydir. Bizler burada bu savasin nedenini ve asil suclularini araya duralim siz bu savasi korukleyen Ergenekon Cetesi gibi bir teror orgutunu savunun! Soruyorum size: Deniz Baykal'dan ne farkiniz kaldi sizin? Teroristleri savunuyorsunuz beyfendi!

Gönderi tarihi:
Sorunu anlataim:

- Kurtce'nin resmi olarak taninmamasi...

- Kurtlerin kimliginin taninmamasi

- Kurtere kendi dilleri kendi tarihleri kendi kulturleri uzerine egitim hakki taninmamasi

- Kurtlerin kendi dillerinde yayin haklari olmamasi

- Belediye ve diger kamu kurumlarinda Kurtce hizmet yasagi...

- Kurt yorelerinin kalkinmasinin yillarca onlenmis olmasi

- Binlerce Kurdun Bati'a goce zorlanmis olmasi...

- Binlerce Kurdun derin devlet ceteleri tarafindan fail-i mechul cinayetlerle oldurulmus olmasi

- Vesaire vesaire...Isterseniz daha bri kac tane daha yazabilirim!

1-devletlerin resmi dili olur ,kürtçe resmi bir dil değilki resmi olarak tanınsın.Nasıl bir mantık bu?

2-Türkiye cumhuriyetinde yaşıyorsan bu cumhuriyetin kimliğini taşımak zorundasın,hangi devlette var vöyle birşey?almaya örneği hatırlatırım.

3-kürtler derken hangi dili kullanacaklar kurmanci-zazaki-sorani şimdi kurmaci derseniz zazalar ve sorni dillerini asimile etmiş olmazmısınız.

4-kendi dillerinde yayınlar yapıldı talepten haberiniz varmı?talep olmayınca dersaneler ve eğitim alanları kendiliğinden kapandı.

5-resmi dil resmi yerlerde kullanılır.

6-kürt yörelerinin kalkınmasının engellenmesini pkk ya ve pkk yandaşlarına sorun.

7-iş admlarının kendi bölgelerine yatırım yapmasını sağlayın ve halkın teröre destek vermesini kınayın.

8-pkk teröristlerinin öldürdüğünü derin devlete yıkmayın.

vs.vss

Gönderi tarihi:

1- Yirmi milyon kisi konusuyorsa kamu mekanlarinda o dilden hizmet vereceksin. Sirf siz "resmi dil Turkcedir" dediniz diye oyle sey olmaz!

2- Kimlik derken mavi ya da pembe kagit parcasindan bahsetmiyoruz efendim. Anlayan anlar!

3- ******** Serbestlestirilsin gerisini bize birakin! Turkiye'de Zazaca ve Kurmanci konusulur! Sorani dediginiz Irak'ta konusulur! Ogrenin de gelin konusalim, ezber ifadelerle tartismaya karnim tok! Bu arada herhalde Turkce'nin kullanimi acisindan da dogu bati kuzey ve guney Turkleri arasinda bir suru farkliliklar vardir oyle degil mi? ama resmi bir Turkce var. Aynisini bizler de yapariz. Merak etmeyin!

4- Hayir efendim yalandir. bana ornegini gosterin. Kurs filan degil. Bir Kurdoloji bolumu gozterin bir universite bunyesinde, Kurtcenin secmeli dil olarak okutuldugu bir lise gosterin. *****

5- Resmi yerler halka hizmet etmek icin resmilestirilimistir. Yani Devletin vatandasina hizmette bulunabilmesi icin. Kavram kargasasi yaratmayin. Halk dediginiz 20 milyon Kurt insani oldugu icin, resmi yerlerde Kurtcenin konusulmasi kadar dogal bir olay yok!

6- kürt yörelerinin kalkınmasının engellenmesini pkk ya ve pkk yandaşlarına sorun. oyle mi? Hayir kardesim - siyasi partileriniz o devlet yardimlarinizin hepsini asiret reislerine yedirdi OY icin ve halk hala fakir! Bunun PKKile ilgisi yok! PKK'yi yaratan yegane unsur SIYASI ve EKONOMIK haksizliktir! Okuyun ve ogrenin!

7- Iş admlarının kendi bölgelerine neden yatirm yapsinlar ki kendilerine Devlet bile sahip cikamiyorken. Halk fail-i mechullerl, derin devlet cetelerinin elinde can versin ondan sonra kime guvensin? Tabii ki PKK'ya yonelecek. Iste anlayamadiginiz olay bu! PKK'ya yonelis ve PKK'nin varolmasi devlete olan ofkedendir!

8- Gungoren'i PKK yapmadi beyefendi! PKK'ya ne kadar yigmaya calissanizda! Desteklediginiz Ergenekoncular yaptilar. Gazeteleriniz de Profesorleriniz de BAS BAS bagiriyor! Zorunuza gitmesin!

:)

Gönderi tarihi:
1-devletlerin resmi dili olur ,kürtçe resmi bir dil değilki resmi olarak tanınsın.Nasıl bir mantık bu?

2-Türkiye cumhuriyetinde yaşıyorsan bu cumhuriyetin kimliğini taşımak zorundasın,hangi devlette var vöyle birşey?almaya örneği hatırlatırım.

3-kürtler derken hangi dili kullanacaklar kurmanci-zazaki-sorani şimdi kurmaci derseniz zazalar ve sorni dillerini asimile etmiş olmazmısınız.

4-kendi dillerinde yayınlar yapıldı talepten haberiniz varmı?talep olmayınca dersaneler ve eğitim alanları kendiliğinden kapandı.

5-resmi dil resmi yerlerde kullanılır.

6-kürt yörelerinin kalkınmasının engellenmesini pkk ya ve pkk yandaşlarına sorun.

7-iş admlarının kendi bölgelerine yatırım yapmasını sağlayın ve halkın teröre destek vermesini kınayın.

8-pkk teröristlerinin öldürdüğünü derin devlete yıkmayın.

vs.vss

Ekleyecek bir söz yok,ama hala inatla ekliyorlar.. :clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:
**** artik sanirim olan bitenlerden dolayi sizin kafanizda da bir takim soru isaretleri olusmaya basladi sayin politika!

Evet henuz belli degil kimlerin oldugu bu vahsilerin ama PKK resmi sitelerinde ve kanallarinda hemen kinadi bu olayi ve Turkiye halkina bir uyarida bulundu olayin provokasyon olduguna dair! Dikkatinizi cekerim...

Diyarbakirli...

pkk nın resmi sitesi ve kanalı derken ne demek istedin?hangi resmiyet?neye göre resmiyet?hem pkk yı neden büyük yazıyorsun?

Arkadaşım siz benim ne dediğimi çok ama çok iyi anlıyorsunuz ama işinize gelmiyor bazı şeyler bende bunu çok iyi anlıyorum!pkk denilen illetin kürt halkının sözde hakkıyla hukukuyla bir alakası yoktur,tamamen emperyal güçler tarafından Atatürk ün ölümünün hemen akabinde Kürt kökenli halkın ayaklandırılması planının emperyal güçler tarafından hak hukuk bahane edilerek 50 yıllık psikolojik yatırım sonucunda hayata geçirilmiş boyutudur..amaç milyarlarca dolar zayiyat,Türk halkı üzerinde huzur ve güven bozukluğu ve eğer olabilirse ortadoğuda israilin çıkarlarını koruyacak harcanabilir güç ve tampon bölge oluşturmak.pkk mademki bir garip köylüdür; silah,cephane,ağır mühimmat alacak sermayeyi nerden buluyor,vur-kaç savaş taktiklerini nereden alıyor,almanya,hollanda,yunanistan,fransa,israil vb.emperyalist ülkeler tarafından her platformda neden korunuyor,besleniyor?Siz kime ne anlatmaya kimi kime aklamaya çalışıyorsunuz..pkk ******** yap derler yapar,üstlen derler üstlenir,sus konuşma karışma derler susar oturur.

Gönderi tarihi:
pkk nın resmi sitesi ve kanalı derken ne demek istedin?hangi resmiyet?neye göre resmiyet?hem pkk yı neden büyük yazıyorsun?

Arkadaşım siz benim ne dediğimi çok ama çok iyi anlıyorsunuz ama işinize gelmiyor bazı şeyler bende bunu çok iyi anlıyorum!pkk denilen illetin kürt halkının sözde hakkıyla hukukuyla bir alakası yoktur,tamamen emperyal güçler tarafından Atatürk ün ölümünün hemen akabinde Kürt kökenli halkın ayaklandırılması planının emperyal güçler tarafından hak hukuk bahane edilerek 50 yıllık psikolojik yatırım sonucunda hayata geçirilmiş boyutudur..amaç milyarlarca dolar zayiyat,Türk halkı üzerinde huzur ve güven bozukluğu ve eğer olabilirse ortadoğuda israilin çıkarlarını koruyacak harcanabilir güç ve tampon bölge oluşturmak.pkk mademki bir garip köylüdür; silah,cephane,ağır mühimmat alacak sermayeyi nerden buluyor,vur-kaç savaş taktiklerini nereden alıyor,almanya,hollanda,yunanistan,fransa,israil vb.emperyalist ülkeler tarafından her platformda neden korunuyor,besleniyor?Siz kime ne anlatmaya kimi kime aklamaya çalışıyorsunuz..pkk ******** yap derler yapar,üstlen derler üstlenir,sus konuşma karışma derler susar oturur.

bu iletiyi okuyunca her zaman okutulan şeyler geldi aklıma.bilmeden,anlamadan,ezbere nutuklar.

Gönderi tarihi:
bu iletiyi okuyunca her zaman okutulan şeyler geldi aklıma.bilmeden,anlamadan,ezbere nutuklar.

Arkadaşım benim ortaya koyduğum bu apaçık gerçekleri ister anlarsın ister anlamazsın,hangi ezberden bahsediyorsun sen?kime ne öğretmeye çalışıyorsunuz,sizler bu gerçekleri kendi kafanızın içinde sürklase ettiğiniz sürece kürt kökenli olup ta vatanına ülkesine bağlı çabalayıp kendine toplumda bir yer edinmiş temiz insanların da boynunu büküyorsunuz haberiniz yok.Bizim için hava hoş, inmeyen inmesin dağdan kimseye de yalvarmıyoruz,bir gün sabırlar öyle bir taşar ki milyonlarca insan o dağlara öyle bir çıkar....

Bu platformda zaten bizler bu altyapısı çürük konuda tartışmaya girdiğimiz için yazdıklarınıza tahammül etmek zorunda kalıyoruz,benim amacım şurada yazılanları görüp,bunları okuyacak birkaç saf kalpli gencimizin gerçekleri bilmesi,suç ben ve benim gibi düşünüp te bu sadece sanalda kalacak tartışmayı uzatanda.

Gönderi tarihi:

Kürtcüler tarihin her sahifesinde dinciler tarafindan kullanilmis emperyal gücler tarafindan taseron olarak yetistirilmislerdir.

Cok önemli bir detay;PKK gerillalarinin DELTA FORCE denilen AMERIKAN ÖZEL KUVVETLERINE bagli subaylar tarfindan egitildigini anlatiyor,onlar simdi bunu inkar ederler,her neyse inkar gercekleri degistirmiyor.ABD Kuzey Irakta kurdugu kukla devleti Kuzeye dogru genisletmek istiyor yani Türkiyenin Günyedogusuna dogru.DTP nin Barzani yani Kuzey IRAK kukla devletle görüsmeleri ve DTP ile AKP arasindaki gizli görüsmeleri Erdogan'in yakin danismanlarindan Mücahit Arslan ile Dengir Mir Firat'in sagladigida biliniyor.AKP liderinin PKK ya ateskes teklif ettigide gizli sakli birsey degildir.Iste pkk-akp-Öcalan üclüsünün ABD-AB güdümünde calismalara basladigi bir dönemde birden ERGENEKON senaryosu patlatiliyor,ve TSK nin serefli subaylari PKKile Hizbullah ile birlikte calisiyor diye gösteriliyor,Ermeni ve Rum patrigine suikast planliyorlardi deniyor ve bu delisacmasi iddialarla insanlar tutuklanip cezaevine konuluyordu.Eger iddialara ve bu iddialari koca koca mansetlerle ulusun gündemine tasiyanlara baktigimizda ortaya hem ilginc hemde dikkat cekici bir ortaklik cikiyor.Dinci-Kürtcü-ve marksist kim varsa bu ortakligin icinde yer almis,hayatlari Türk devletine küfretmekle gecen bazi isimler bu ortaklikta basi cekiyor ve öyle büyük bir saldiri baslatiliyorki hani dersinizki geercek bir olay var ortada,halbuki hicbirsey yok,ve olamazda,AKP nin basi ve disisleri bakani diyar diyar dolasip yardim edin talebinde bulunuyor AB resmen Türkiyenin icislerine karisiyor karismakla kalmiyor birde küstahca beyanlarda bulunuyorlar.Bunlar dün bizi isgal eden devletlerin adamlari,yani hala isgal günlerinde kalmislar ve DAMAT Feritlerle VAHDETTINLERLE ortaklik yapmaktalar.

Kisacasi pkk HEM BIR TERÖR ÖRGÜTÜDÜR HEMDE ABD-AB nin taseronudur;TSK ABD ve AB nin planlarini bozan ve onlara karsi duran tek güctür Türkiye'de.Amerika 1950 yilindan itibaren Türkiyeyi avucunun icinealmis ve istedigi gibi kullanmistir,basiretsiz siyasetcilerimizin onursuz davranislari kisisel cikarlari ülkeyi ABD nin bir sömürgesi durumuna sokmustur.12 Mart 12 Eylül gibi Bati destekli darbeleri alkislayanlarin kararli birer darbe karsiti kesilmelerindeki belirleyici unsur TSK nin Batinin kontrolünden cikmis olmasidir,iste son zamanlarda artan terör olaylarini vede ERGENEKON SENARYOSUNU bu zeminde düsünmek gerekir.

saygilarla

Gönderi tarihi:
Ergenekon YALANLARI oylemi?

******** Gorunen koy klavuz ister mi? Hala ERGENKON YALANDIR diyorsunuz!

Siz kimseye bir cevap veremezsiniz bu anlayisla cunku gorunen bir cetenin varligini bile INKAR ettiniz hic cekinmeden!\

Bana o çeteyi ve delillerini göster :D Kendinizi aklamaya yetmeyecek bu hikayeler...

Savas oratminda PKK militani olsun, TSK askeri olsun, her iki tarafinda kayip vermesi cok normal bir olaydir.

Normal ha? Bunu bile meşru görüyorsun ha?

Bunu sadece savaş olarak görüp normal diyorsun ha?

Bence artık PKK gibi bir terör örgütünü desteklemediğinizi söylemeyin. Görünen köy budur!

Bizler burada bu savasin nedenini ve asil suclularini araya duralim

Savaşın nedeni belli: BÖLÜCÜLÜK!

siz bu savasi korukleyen Ergenekon Cetesi gibi bir teror orgutunu savunun!

Neeeeee?

Hahahahahaha :D

Bu savaşı ergenekon destekliyor ha? Hahahahha :D

Durmayın ya biraz daha ileri gidip PKK yı da ergenekona dahil edip sosyal demokratların, Atatürkçülerin üzerine atın!

Bana bak arkadaşım! İspatlanmamış iddialar üzerinden kelime oyunu yapıp PKK yı ve kendinizi meşru çıkarmaya çalışma! Yemezler, karınlar tok :D

Soruyorum size: Deniz Baykal'dan ne farkiniz kaldi sizin? Teroristleri savunuyorsunuz beyfendi!

Bana teröristleri savunduğumu göstersene sen? Asılsız konuşacağına? Öyle havadan konşmakla olmaz, çamur atmakla olmaz beyfendiiii!

Söylediklerinizin ciddiye alınmasını ve gülünmemesini istiyorsanız delillerinizi gösterin!

Dinciler ve siz

Amaç ortak: TC yi yıkmak!

Yöntem belli: Çamur at izi kalır!

Ama yemezlleerrrr....

Bana terörü savunuyorsun diyeceğine sizin haklarınızı savunduğunu söylediğiniz eli kanlı örgütün yediği haltların hesabını ver mertçe, yiğitçe...

Bize de ki PKK eli kanlı bir örgüttür! Ya da bize deminki gibi de ki, bu meşru bir savaştır... Normaldir!

Biz de bilelim kiminle konuştuğumuzu!

Gönderi tarihi:

Asıl ne zaman güleceğim biliyor musunuz?

Bir kaç ay sonra bu iddianame boş çıkıp (ki zaten boş) sanıklar aklanınca... Çok güleceğim çoook.

O zaman soracağım size terör ne demektir!

Kürt milliyetçisi bölücü örgütün döktüğü kanların hesabını vereceğinize sağa sola çamur atıp kendinizi aklamaya çalışmayın...

Göreceksiniz. Bu olay bu son katliam da PKK nın işi. Ama üstlenmeyecekler ve asılsız şekilde ergenokanun üstüne atıp Atatürkçülerin üzerine atacaklar. Böylece bu olay bölücülerimiz tarafından kullanılacak (ki başlamışlar kullanmaya) ve hemen inanan insanlarımız da sorgusus sualsiz inanancaktır. Ama fazla uzun sürmeyecektir o yüzlerin kızardığını görmek! Bekleyelim bakalım!

Bu arada, bu yönetimden medet uman, hayallerini bu yönetimin asılsız işlerine bağlamış olan arkadaşlara tekrar söylüyorum:

Bu yönetimin sonu gelecek, gerçekler gün yüzüne çıkacaktır. Boş yere hayaller kurmayın. Çamur atmayın...

Neymiş, PKK olayı üstlenmemişmiş... PKK olayı kınamışmışmış :D

Yahu PKK hangi katliamını üstlenmiş be? Hangi ölen suçsuz insanların katliamını üstlenmiş ha? Bu biiirrr!

PKK o kadar kanı akıttıktan sonra, suçsuz insanları öldürdükten sonra, kendi halkından bile lanet yedikten sonra bu olayı kınasa ne olur kınamasa ne olur be?

Sanki sütten çıkmış ak kaşıkmış da (öle göstermeye çalışıyor bazı arkadaşlarımız NEDENSE).

Özür dilemeniz gerekirken bu ülke insanından, bu ülke imkanlarını kullanıp kanlı elleri meşru gösterme çabanızdan vazgeçin!!!!..

Gönderi tarihi:

Kürt sorunu PKK sorunu değildir.Saldırı sonrası burada yazılan iletiler beni oldukça rahatsız etmişti.Hiçbir Kürt,ben dahil,ne olursa olsun,kim olursa olsun,asla kanı ve insan ölümlerini meşru görmez.Halepçelerde öldürülen çocukların ölümünün verdiği acıdan farklı değildir Güngörende ölenlerin acısı.Lütfen düşüncelerimizi yazarken biraz daha dikkatli olalım.

Gönderi tarihi:

Sevgili Dostlar ;

Konuya Dahil Olmalımıyım Bimiyorum. Yani Bu Terör ve Anarşi olayları ve Hatta Onlardan Bahsetmek Bile Sıkıyor Beni.

Lakin Yalnızca Mavi olmayan Gökyüzü Burada Diye Sanırım Ben de Bir Şeyler Katmak İstiyorum.

Türkiye de Kesinlikle Kürt Sorunu Yoktur. Daha Doğrusu Kürtlerin Kimseyle Bir Sorunu Yoktur.

Bizler Kökenimize Bakmaksızın Birbirimizle Kardeşiz. Birbirimizi Çok Seviyoruz. Bölünmeyeceğiz.

Bu Böylece Biline.

Şimdi Kendi Adıma Söylemek İsterim ki ;

Ben Batılı Bir Yurttaşım, ve Yurdumu Batısı Doğusu Güney i ve Kuzeyiyle Birlikte Seviyorum.

İçerisinde Yaşayan Yetmiş Milyon u da Böyle Seviyorum. Kimseyi Ayırmıyorum.

Ve Benim Taşımaktan Gurur Duyduğum Bir Sıfat ım Var ; '' Risale i Nur Talebeliği ''

Evet. Biz Risale i Nur Talebeliği, Bu Vatan da Kimse Kalmasada Tek Yürek Olmayı Sağlayacak Kişileriz.

Çünki Bizler, Vatanımızı Milletimizi Çok Seviyoruz. Canımız Pahasına Seviyoruz.

Bizler Milyonlarca Kişiyiz, ve Yurdun Dört Bir Yanında Barış ve Kardeşlik Adına Hizmet Ediyoruz.

Çevremizdeki İnsanlara Vatanseverliği, Milliyetperverliği Anlatıyoruz.

Bizim Aslında ALLAH Katında Hepimizin Kardeş Olduğumuzu Öğretiyoruz, İnsanlara.

Onlar da Bizleri Yüreğine Basıyor, Canı Gönülden Kabul Ediyorlar. Sevgiyi Paylaşıyoruz Biz.

Evet. Bizim Bir Üstad ımız Var; '' Bediüzzaman Said Nursi ''

Kendisi Aslen Bir Kürt tür. ve Biz O nu Ruhumuzdan Aziz Sayarız.

Ömrü Boyunca Kürt Milleti İle Türk Hakının Kardeşliğini Savunmuştur.

Tüm Bölücülük ve Ayaklanmalara Bizzat Karşı Çıkmış ve Engel Olmuştur

Kendisi Bizzat Cumhuriyet ve Demokrasi yi Benimsemiş ve Biz Talebelerine Bunu Öğütlemiştir,

Biz de O nun Yolunda, Demokrasi ve Cumhuriyet ten Ödün Vermeyiz, Gerekirse Bekçisi oluruz.

Evet Bizim Üstad ımız Kürt tür. Kendisiyle Gurur Duyarız. Tüm Kürt Kardeşlerimize de Gönlümüzü Açar, Sevgiyle Kucaklarız.

Unutmadan Ekleyelim ;

Hepimizin Mübarek Mirac Kandili Kutlu Olsun. Bizlere Dostluk ve Kardeşlik Getirsin.

Amin.

Saygılarımla. Doğan Gülbudak

Gönderi tarihi:
Ayni seyleri bizde istiyoruz sayin Jön,ayrim gayrim olmadan hep birlikte,sorunlarimizi kendi kendimizle cözerek birlik ve bütünlük icinde olmayi bizde istiyoruz,bu Türkiyede yasayan her Türk vastandasinin ortak hisleridir,ama bizi birbirimize düsürenlerin oyunlarina gelenlerin kimler oldugunu dünya alem biliyor artik,diyoruz ki yetsin artik.

saygilarla

simdi bir hikaye anlatmak isterim bizi birbirimize dusurenin kimler oldugunu daha iyi anlamak icin.

cok zengin bir adam varmis ve bu adamin karisi cok cirkinmis.bu kadinda cirkinligiyle un salmis.bir gun kameralarinin onunde roportaj verirken arkadan bir sarhos yaklasmis ve kadina sen cok cirkin bir kadinsin demis.kadinda adama bakmis anlamis sarhos oldugunu sende sarhossun demis.sarhos adam giderken donup cevap vermis kadina.evet demis ben sarhosum.ben sarhosum ama benim bu sarhoslugum yarin gecer ayilirim yarin kendime gelirim.ama sen yarinda cirkinsin demis..

bizde bu sarhos adam gibi bazi zamanlar ne yaptigimizi bilmedik.bir sarhoslugun etkisinde hranti vurduk ugur mumcuyu oldurduk sag sol catismalarinda birbirimizi vurduk.sivasta madimaki yaktik.ama ne oldu bolunduk mu parcalandik mi kardesligimizi bozduk mu.bu sarhoslugun etkisinden kurtulup kendimize geldik.kardesligimizi koruduk.ama avrupanin yuzu batinini yuzu hep cirkindi.bu cirkin oyunlarini bu ulkede kac defa oynadilar.ama basaramadilar.biz once batinin bu oyunlarina gelip brbirimizi vurduk ama ertesi gun yine kardesligimizi korumayi basardik.ama dedigim gibi batinin yuzu hep cirkindi 100 yil oncede cirkindi dunde cirkindi bugunde cirkin.yine bu ulkeyi birbirine dusurmek iciin oyunlar oynayip gelecekler.

Gönderi tarihi:
Kürtcüler tarihin her sahifesinde dinciler tarafindan kullanilmis emperyal gücler tarafindan taseron olarak yetistirilmislerdir.

Cok önemli bir detay;PKK gerillalarinin DELTA FORCE denilen AMERIKAN ÖZEL KUVVETLERINE bagli subaylar tarfindan egitildigini anlatiyor,onlar simdi bunu inkar ederler,her neyse inkar gercekleri degistirmiyor.ABD Kuzey Irakta kurdugu kukla devleti Kuzeye dogru genisletmek istiyor yani Türkiyenin Günyedogusuna dogru.DTP nin Barzani yani Kuzey IRAK kukla devletle görüsmeleri ve DTP ile AKP arasindaki gizli görüsmeleri Erdogan'in yakin danismanlarindan Mücahit Arslan ile Dengir Mir Firat'in sagladigida biliniyor.AKP liderinin PKK ya ateskes teklif ettigide gizli sakli birsey degildir.Iste pkk-akp-Öcalan üclüsünün ABD-AB güdümünde calismalara basladigi bir dönemde birden ERGENEKON senaryosu patlatiliyor,ve TSK nin serefli subaylari PKKile Hizbullah ile birlikte calisiyor diye gösteriliyor,Ermeni ve Rum patrigine suikast planliyorlardi deniyor ve bu delisacmasi iddialarla insanlar tutuklanip cezaevine konuluyordu.Eger iddialara ve bu iddialari koca koca mansetlerle ulusun gündemine tasiyanlara baktigimizda ortaya hem ilginc hemde dikkat cekici bir ortaklik cikiyor.Dinci-Kürtcü-ve marksist kim varsa bu ortakligin icinde yer almis,hayatlari Türk devletine küfretmekle gecen bazi isimler bu ortaklikta basi cekiyor ve öyle büyük bir saldiri baslatiliyorki hani dersinizki geercek bir olay var ortada,halbuki hicbirsey yok,ve olamazda,AKP nin basi ve disisleri bakani diyar diyar dolasip yardim edin talebinde bulunuyor AB resmen Türkiyenin icislerine karisiyor karismakla kalmiyor birde küstahca beyanlarda bulunuyorlar.Bunlar dün bizi isgal eden devletlerin adamlari,yani hala isgal günlerinde kalmislar ve DAMAT Feritlerle VAHDETTINLERLE ortaklik yapmaktalar.

Kisacasi pkk HEM BIR TERÖR ÖRGÜTÜDÜR HEMDE ABD-AB nin taseronudur;TSK ABD ve AB nin planlarini bozan ve onlara karsi duran tek güctür Türkiye'de.Amerika 1950 yilindan itibaren Türkiyeyi avucunun icinealmis ve istedigi gibi kullanmistir,basiretsiz siyasetcilerimizin onursuz davranislari kisisel cikarlari ülkeyi ABD nin bir sömürgesi durumuna sokmustur.12 Mart 12 Eylül gibi Bati destekli darbeleri alkislayanlarin kararli birer darbe karsiti kesilmelerindeki belirleyici unsur TSK nin Batinin kontrolünden cikmis olmasidir,iste son zamanlarda artan terör olaylarini vede ERGENEKON SENARYOSUNU bu zeminde düsünmek gerekir.

sayın politika, söyledilerine tamamen katılmak ile birlikte yukarıda işaretlediğim cümleni tam anlayamadım. Marksistler ile bu olayın ne alakası var çözmüş değilim??? Yani kimleri kast ediyorsunuz anlamadım. PKK desem onların sosyalizmle bile alakası yok... :unsure: Diğer aşırı sol örgütleri kast ediyorsunuz sanırım.

Gönderi tarihi:
sayın politika, söyledilerine tamamen katılmak ile birlikte yukarıda işaretlediğim cümleni tam anlayamadım. Marksistler ile bu olayın ne alakası var çözmüş değilim??? Yani kimleri kast ediyorsunuz anlamadım. PKK desem onların sosyalizmle bile alakası yok... :unsure: Diğer aşırı sol örgütleri kast ediyorsunuz sanırım.

pkk nın ilk ideolojisi marksizmdi bulunduğu bölgelerden umduğu desteği alamayınca örs ve çekiç olan bayrağıyla birlikte ideolojisinide değiştirdi islami çizgide olduğunu göstermeye çalıştı ......yada öyle göründü...

Gönderi tarihi:

** Marksizm ile Sagcilar arasinda ne alaka var yani simdi? :)

Gönderi tarihi:
pkk nın ilk ideolojisi marksizmdi bulunduğu bölgelerden umduğu desteği alamayınca örs ve çekiç olan bayrağıyla birlikte ideolojisinide değiştirdi islami çizgide olduğunu göstermeye çalıştı ......yada öyle göründü...

PKK'nın hiç bir zaman marksist olduğuna inanmıyorum. Milliyetçi kökene sahip bir hareket marksist olamaz ki?? Onlar, bunu kullanmışlardır sadece. Ezilenlerin yanında olduğu süsünü vermek için kullanılan bir yalan. Dediğiniz gibi, umduklarını bulamayınca da değişik yönlere kaymışlardır. Bir otarafa bir butarafa yani :)

Gönderi tarihi:
** Marksizm ile Sagcilar arasinda ne alaka var yani simdi? :)

???

Daha açık yazarsanız cevabınızı alabilirsiniz...

Gönderi tarihi:

PKK'nın hiç bir zaman marksist olduğuna inanmıyorum. Milliyetçi kökene sahip bir hareket marksist olamaz ki?? Onlar, bunu kullanmışlardır sadece. Ezilenlerin yanında olduğu süsünü vermek için kullanılan bir yalan. Dediğiniz gibi, umduklarını bulamayınca da değişik yönlere kaymışlardır. Bir otarafa bir butarafa yani :)

Dindar olan bölge halkıyla DTP `nin Marksist -Leninist ideolojisinin örtüşmemesi bunların bu dönüşüne sebep olmuştur.

Abdullah Öcalan 1978`de Diyarbakır `ın Lice ilçesine bağlı Fis köyünde Marksist Leninist temele dayalı PKK `yı, silahlı mücadele yoluyla bir `Kürdistan devleti` inşa etmek amacıyla kurmuştu. 20 kişiyle kurulan (bunlar hâlâ PKK içinde önemli görevlerde) örgüt, inançsızlık temeline dayalı bir mücadele benimsemişti. Buna göre Kürtlerin ataları Medler , dini ise Zerdüştlüktü.

Bu projenin varlığı, son yıllarda yapılan bir anketle de ortaya çıkmıştı. Anket kapsamında, Kandil `deki 300 PKK `lıya yöneltilen sorulardan birinde, `En beğendiğiniz dinî önder kim?` sorusuna teröristlerin yüzde 34`ü Zerdüşt cevabını vermişti. Hz . Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) bu sıralamanın en sonunda yer almıştı.

DİNİ KULLANARAK DİNDARLARA YAKLAŞMAK

Ne oldu da DTP ve PKK , temelde karşı oldukları `din` olgusuna birden sahip çıkmaya başladı? Ateist olduklarını açıktan dile getiren, üstelik namaz ve ezanla alay eden oyunları sergilemekten çekinmeyenler niçin tabanlarına bölge halkının dinî hassasiyetlerini kullanma talimatı veriyor? Aslında bu sorunun cevabı biliniyor. DTP ile PKK bölge halkının desteğini kaybetme korkusundan `din` konusunu istismar etmeye çalışıyor. Amaç ise belli; `dindar Kürtlere yine dini kullanarak` yaklaşmak...

Gönderi tarihi:
Sevgili Dostlar ;

Konuya Dahil Olmalımıyım Bimiyorum. Yani Bu Terör ve Anarşi olayları ve Hatta Onlardan Bahsetmek Bile Sıkıyor Beni.

Lakin Yalnızca Mavi olmayan Gökyüzü Burada Diye Sanırım Ben de Bir Şeyler Katmak İstiyorum.

.

.

Mavi olmayan gökyüzü için çok güzel şeyler katmışsınız.Bende Kürt değilim ama kendi insanımı ve onun acılarını görmemezlikten gelen kim olursa olsun dur demek lazım.Kardeşlikten öte et ve tırnak olan bizleri kimse oyuna getiremeyecek.SAYGILAR

Gönderi tarihi:

Said-i Nursi nami diger Kürt Said büyük bir Kürt irkcisidir,onun din bilgisi yarim kalmis bir ögretiden ibarettir,Saidi Kürdi tamamen bir Kürdistan hayali ile yasamis ve Milli Mücadelede Milli Kuvvetlere karsi calismalar yapmis o zamanki seyhülislamla birlikte Atatürke karsi hazirlanan idam fermanini imzalayip verilen fetvayada imza atmis Ingiliz ucaklarindan bunu halka dagitmislardir.Saidi Nursiyi Türk ve Kürt kardesligi icin calismistir diye göstermek tarihi gercekleri carpitmaktir.

Seyhülislsam mustafa sabri düsmanin Izmirde denize dökümesinden sonra Ermeni ve Rumlardan mütesekkil bir kuvvetle Türk ordusunun karsisina< cikilmasini Vahdettine teklif edecek kadar ulusal harekete düsmandi.(Aynen bugün ulusal hareketlere olan dinci kesimin düsmanligi gibi.)Bu adam ayni zamanda milli varliga düsman olan cemiyetlerden "TEAL-I ISLAM'IN"kurucularindandi ki bu cemiyetin ilk adi "CEMIYET'I MÜDERRIS-MEDRESE ÖGRETMENLERI DERNEGI"di.

Bu cemiyetin yönetim kurulu;"MUSTAFA SABRI-BASKAN,ISKILIPLI MEHMET ATIF-IKINCI BASKAN,SAID-I KÜRDI -ITTIHAT VE MUHAMMEDIYE CEMIYETI ÖNDERLERINDEN.

TRAL-I ISLAM cemiyeti Kuvayi milliye hareketi aleyhinde bildiriler yayinlamistir.Bildirilerden 16 EYLÜL 1919 tarihli IKDAM gazetesinde yayinlanan cok etkili olmus,Anadoluda yer<yer isyanlar cikmistir.Bu bildiri incelendiginde Telai Islam cemiyetinin dolayisiyla Saidi Kürdinin MILLI VARLIGA ne denli düsman olduguda anlasilacaktir.

Islami kullanarak bagimsizlik savasina karsi olan Said-i Kürdiyi hala TÜRK -KÜRT kARDESLIGI icin calisti diye göstermek ise tarihi belgelerin hangi amacla carpitildigini akli olan herkesin anlayacagi süphesizdir.Nurcularin ve Kürt irkcilarin bugün Saidi Kürdi ile ilgili onu yükseltmek amacli yazdiklari ileri sürdükleri hicbir iddia dogru degildir yalandir.Saidi Kürdi müridlerini savasa katilmayin diye sartlandiracak kadar milli mücadele düsmaniydi,onun Türk askerleri ile carpisarak ölen Ermeni askerleri icin sehit demeside onun yapisini daha iyi gözler önüne sermektedir.

saygilarla

Gönderi tarihi:
simdi bir hikaye anlatmak isterim bizi birbirimize dusurenin kimler oldugunu daha iyi anlamak icin.

cok zengin bir adam varmis ve bu adamin karisi cok cirkinmis.bu kadinda cirkinligiyle un salmis.bir gun kameralarinin onunde roportaj verirken arkadan bir sarhos yaklasmis ve kadina sen cok cirkin bir kadinsin demis.kadinda adama bakmis anlamis sarhos oldugunu sende sarhossun demis.sarhos adam giderken donup cevap vermis kadina.evet demis ben sarhosum.ben sarhosum ama benim bu sarhoslugum yarin gecer ayilirim yarin kendime gelirim.ama sen yarinda cirkinsin demis..

bizde bu sarhos adam gibi bazi zamanlar ne yaptigimizi bilmedik.bir sarhoslugun etkisinde hranti vurduk ugur mumcuyu oldurduk sag sol catismalarinda birbirimizi vurduk.sivasta madimaki yaktik.ama ne oldu bolunduk mu parcalandik mi kardesligimizi bozduk mu.bu sarhoslugun etkisinden kurtulup kendimize geldik.kardesligimizi koruduk.ama avrupanin yuzu batinini yuzu hep cirkindi.bu cirkin oyunlarini bu ulkede kac defa oynadilar.ama basaramadilar.biz once batinin bu oyunlarina gelip brbirimizi vurduk ama ertesi gun yine kardesligimizi korumayi basardik.ama dedigim gibi batinin yuzu hep cirkindi 100 yil oncede cirkindi dunde cirkindi bugunde cirkin.yine bu ulkeyi birbirine dusurmek iciin oyunlar oynayip gelecekler.

Sayin Jön bu yazdiklarinizla o kadar haklisiniz ki ama hala bunlari inkar edenler var,hala Batiyi savunup kendi ulusunu tukaka edenler var.Batinin cirkin yüzünü görmek icin aramaya gerekmi var,hergün Batinin bu cirkin yüzüyle yüzyüzeyiz,ANKARADA bir tek iktidar olmadiki önce BATILI ELCILERLE isbirligi yapmak mecburiyetinde olmasin,elcinin görevi Türkyenin icislerine karismak olamaz ama olmadimi bunlari hep yasamadikmi,bunlara karsi cikanlara Bati düsmani demedikmi,biz hem onu dedik hem Batinin kuyrugunda yellendik,Bati hala bizi yönetirken birileri 1919 lari inkar etmektedir,halbuki biz 1919 da Batinin bizi yönetme hevesine karsi cikmis ve ulusca büyük bir gurur yasamistik.O gün bu gururu yasayanlar bugün birbirine düsmüslerdir bu acinacak bir hal degilmidir,bence evet.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Sevgili Yarasa,sorun cok yerinde bir sorudur,Kaplan 200 arkadasinda dedigi gibi PKK nin ilk kurulusu Marksist-Leninist bir cizgideydi.Ama benim asil Marksist kavramiyla anlatmaya calsitigim kesimki bunlara siz (MARKSIST DÖNEKLERDE)diyebilirsiniz bunlar bugün Batinin kucaginda oturanlarin kalemsörlügünü yapmaktadirlar,bunu anlatmak istedim.

saygilarla

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.