Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2009 16 yıl İstemediğim tartışmalara dalıyorum bu aralar, hem de tartışmayı hiç sevmezken
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 16 yıl Şu üstteki noktaların ne demek olduğunu? Yazarım diye daldı herhalde ama yazmayı unuttu zahir
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 16 yıl Ben uyudu ve nokta işaretinin üstünde eli basılı kaldı diye tahmin etmiştim
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 16 yıl Bu noktalar bendede tik olmaya basladi yakinda konusurkende cumlemin sonuna nokta nokta nokta diyecegim
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 16 yıl Şu üstteki noktaların ne demek olduğunu? cok dusunce var hepsini yazmayim dedim Yazarım diye daldı herhalde ama yazmayı unuttu zahir yada butun noktalar di dusuncem Ben uyudu ve nokta işaretinin üstünde eli basılı kaldı diye tahmin etmiştim yok yok calisiyordum . kafasi klavyenin ustunde kalmis parmaklari enterde... Şekeri düşmüş olmasın, çikolata yemişti galiba dustugu yerde bir cikmiyor zaten 3 gundur cikolata ile besleniyorum Bu noktalar bendede tik olmaya basladi yakinda konusurkende cumlemin sonuna nokta nokta nokta diyecegim bu noktalar ne meshurmus boyle ..............
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2009 16 yıl köksüzlüğümüzü.. bitkiler otlar çiçekler ( köklüdürler) vs. bulundukları yerdedirler..mutlu görünürler..yavaşın, ağır olmanın güzelliği... bizlerse durmadan koşturan..durmadan düşünen..ordan oraya zıplayan..yetmeyen zaman..yahut zamanı dolduramayan..sebep ; köksüzüz.
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2009 16 yıl sonradan gordugumde yeni birmi olacak yoksa halen tanidim kuzum mu ?
Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2009 16 yıl Bu yıl kızımın karnesi ne olur,sınavı iyi geçip iyi bir okula girer mi? Yaşlanınca insan fazla uzağı düşünemiyo
Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2009 16 yıl orasıda bize kalsın daldığım zaman ne düşündüğümüde burayamı yazcam...
Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2009 16 yıl Biraz sonra ben uyumaya giderken,herkes uyanıp koşuşturmaya başlayacak.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.