Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2008 ya o harıka şey ne yemeğiydı yavv adı yağlama canım kayseriye ait bir yemek istersen basit şekilde tarif ediyim ya hic yorulma sen atla gel ben yapıyım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2008 adı yağlama canım kayseriye ait bir yemek istersen basit şekilde tarif ediyim ya hic yorulma sen atla gel ben yapıyım ha evet şişli cevahırde kayserı mutfagı var..orda görmuşdum yağlama dıye..çok yağlıdır dıye yememişdim .yıcem ılk fırsatta atla gel deme gelırım sonra şaşarsın anacım Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2008 ha evet şişli cevahırde kayserı mutfagı var..orda görmuşdum yağlama dıye..çok yağlıdır dıye yememişdim .yıcem ılk fırsatta atla gel deme gelırım sonra şaşarsın anacım gel anaccım neden şasırıyım mutlu olurum [ordakiler bu kadar güzel olmaz ama bir ye bakalım /b] Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2008 Bugün kimse çalmasın çok işim var Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2008 Bugün kimse çalmasın çok işim var ben çalsam kapıyı Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2008 komuşmm hazır birazdan jön sende gel nasıl olsa cezalara alıştın sen Komşum döktürmüşsün yine..geçen haftada ben yapmıştım..mmmm..harika birşey bu..ellerine sağlık.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2008 ben çalsam kapıyı sen çalabilirsin çünkü misafirden saymam seni çalıştırabilirim he he... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2008 yedek bi öğretmen çalsınnn valla yetişemıyom artık 56 kişiyee neyse vatan sağolsun ama önce benim sağ kalmam lazım Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2008 sen çalabilirsin çünkü misafirden saymam seni çalıştırabilirim he he... pasta yapcan dimi Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2008 pasta yapcan dimi Koş kıs koşşşşşşşş var şu anda evde pasta zeynep sen nerelerdesin yavrım.... bi görünüp bi kayboluyosun . Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2008 Koş kıs koşşşşşşşş var şu anda evde pasta zeynep sen nerelerdesin yavrım.... bi görünüp bi kayboluyosun . ablacım ben nerde oldugunu biliyorum hanımefendi yogun şuaralar anladın sen onu Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2008 ablacım ben nerde oldugunu biliyorum hanımefendi yogun şuaralar anladın sen onu Hıııııııı Trıngggg düştü jeton,ondan mutluyum deye beyanlarda bulunuyordu burda geçen gün Amannn pek iyi,darısı seninde başına denizkızı Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2008 kardeşim çalsın çok özledim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2008 bir ara sedelina çalacaktı ama kapıyı bulamadı sanırım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2008 bir ara sedelina çalacaktı ama kapıyı bulamadı sanırım çalcam anacım,bıde senın kapı çok uzakta olmasa bıraz zor oluyo çalmak ondan Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2008 Knock knock knock..Kimse var mı..? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2008 Knock knock knock..Kimse var mı..? var var sana kapımız sonsuza kadar açıık bılıyosun Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2008 var var sana kapımız sonsuza kadar açıık bılıyosun Ondan gelip gidiyorum zaten.. Canımsın.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2008 Cloud çalsın.. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2008 bu saate kımse gelmesın annem uyanırsa daha uyuyamaz.tavsan uykusu var da annemde Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 Valla bu satte uyku perim veya bana masal anlatıcak biri çalsın Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2008 jandarma calsın kapımı Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Uyusun biri............... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.