Φ bursercan Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Ahmet bir hediyeden söz ediyor du gecen de, ben anlayamadim yine kime ne hediyesi alinacakmis Birseyler düsündünüz mü evet evet bırce bırsey alalım cıddı soyluyorum.ama ne alalım bılmıyorum.karar verelım bu konuda. bence ortaklasa bırsey alalım.ama ne olsun bılmıyom.nazar boncugu mu alsak acaba saka bı yana gercek bırsey alalım Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Veeeeeeeeeeeee BITTI Arkadasim tebrikler ederim yaw ben pasayi ozlucem simdi Evet hediye sozumuz var sana demi simdilik resimlerle idare et Turkiye'ye gelince bir yol bulup gerceklestiririz ve birde yemek sofrasi hazirlayim herkes geldinde guzel bir eglence yapariz Hayirli uyurlu olsun ozgurluk bide benden kucuk bir hediye yarismamiz icin Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Inanilacak gibi degil degil mi nyx - fallen angel, bana sanki bundan 2 - 3 hafta evel gitmis gibi geliyor Simdi merak ettigim birsey var .... o suladigi ciceklerin son durumu acaba nasil, ve ondan sonra kim bakacak onlara Ayrica son gecesi bugün ise, uyuyabildi mi... ve, o sarmalardan ben almamak icin, kendimi zor tutuyorum.. Birde ayrica 7 gün den söz ediyor du.. bakalim artik ne zaman burada gözükecek Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Vaaay diyeyim bende,artık sıra Sercan'da hayırlı uğurlu olsun Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Inanilacak gibi degil degil mi nyx - fallen angel, bana sanki bundan 2 - 3 hafta evel gitmis gibi geliyor Simdi merak ettigim birsey var .... o suladigi ciceklerin son durumu acaba nasil, ve ondan sonra kim bakacak onlara Ayrica son gecesi bugün ise, uyuyabildi mi... ve, o sarmalardan ben almamak icin, kendimi zor tutuyorum.. Birde ayrica 7 gün den söz ediyor du.. bakalim artik ne zaman burada gözükecek Evet cicekleri bende merak ediyorum dogrusu Bakalim artik gelince anlatir son gunu nasil gecti ve neler yapti. Sapa saglam evine gitsin yeter bizler bekleriz onu Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Hadi geçmiş olsun kardeşim hürgenerallik rütbesini aldın... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Bakalim artik gelince anlatir son gunu nasil gecti ve neler yapti. Sapa saglam evine gitsin yeter bizler bekleriz onu Bekliyoruz da göremiyoruz henüz Hadi geçmiş olsun kardeşim hürgenerallik rütbesini aldın... Okuyorum okuyorum hürgenerallik te takilip kaliyorum Erbay... diyorum ne demek istiyor.. Evet artik hür Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 Veeeeeeeeeeeee BITTI ,Arkadasim tebrikler ederim yaw ben pasayi ozlucem simdi ,Evet hediye sozumuz var sana demi simdilik resimlerle idare et Turkiye'ye gelince bir yol bulup gerceklestiririz ve birde yemek sofrasi hazirlayim herkes geldinde guzel bir eglence yapariz Hayirli uyurlu olsun ozgurluk bide benden kucuk bir hediye yarismamiz icin angel valla çok güzel bi sofra ellerine sağlık ama daha ilk günden kötü yola sevk ettin ahmeti zaten alkol komasına girmeden adanaya dönerim inş falan diyo Hadi geçmiş olsun kardeşim hürgenerallik rütbesini aldın... aldı valla erbayum kendi bile inanamıyo Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 birazdan gelir kendisi Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 sımdı mı gelıcek ya bızde cok kotuyuz ha:D rahat bırakın da hasret gıdersın bı aılesyle hemen altadık bızde tekrar hosgeldın jön Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 geldım geldım bıttı bugun hepınıze cok tsk ederım hersey ıcın Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 ya bence gıt jön bugun sana rahat koymayız haberın olsun bakarsın bende seneye gıderım Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 sakın gıtme dınle benı hem ben gıdemem pazar aksamına kadar ıstanbuldayım dagıtmam lazım toplumdan dıslanana kadar ıcmezsem benım de adım ahmet degıl yalnız yanıma 2 tane saglam adam lazım alkol kullanmayan benı tasımaları ıcın Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 sakın gıtme dınle benı hem ben gıdemem pazar aksamına kadar ıstanbuldayım dagıtmam lazım toplumdan dıslanana kadar ıcmezsem benım de adım ahmet degıl yalnız yanıma 2 tane saglam adam lazım alkol kullanmayan benı tasımaları ıcın :lol: ya bı sekılde gıdılecek jön kacıs yok. ıstanbuldan ıkı tane adam bulmazsan artık adam kıralarız ne yapalım Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 sakın gıtme dınle benı hem ben gıdemem pazar aksamına kadar ıstanbuldayım dagıtmam lazım toplumdan dıslanana kadar ıcmezsem benım de adım ahmet degıl yalnız yanıma 2 tane saglam adam lazım alkol kullanmayan benı tasımaları ıcın Bosver gitme hic bir yere Ahmet, bak ne güzel hazirlamislar...yoksa sen gelene kadar hicbirsey kalmaz söylemediler demiyesin.. ... kesmesi ve dagitmasi senden.. sanirim hepsi cok gelir degil mi hosgeldin Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 hosbuldum bırce tsk ederım ben hepsını tek basına yıyemem kı zaten beraber yerız=) pekı ben pastalarınızı dagıtayım sarapları ben alayım Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 Tahmin ediyordum 21 tane cok gelmiyecek mi.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 15 ay sonunda anca keser benı =) Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2009 bakarsın bende seneye gıderım kardeşim sen ahmetin lafına bakma bir an evvel yap gel askerliğini sende sercan 15 ay sonunda anca keser benı =) gören duyanda 15 ay boğazından hiç alkol geçmedi sancak Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2009 olsun mıne askerde ıcerken her an yakalanma korkusu var sımdı yok Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2009 geldım geldım bıttı bugun hepınıze cok tsk ederım hersey ıcın Hoşgeldin ablacım,geçmiş olsun mu diyeyim Ailenin gözüaydın Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2009 kardeşim sen ahmetin lafına bakma bir an evvel yap gel askerliğini sende sercan gören duyanda 15 ay boğazından hiç alkol geçmedi sancak valla abla gıdecem yanı kurtulus yok tuna tabunun dedıgı gıbı jön ya sen benım yerımede yapsana komutan senı özlemıstır soz gıdersen sana nanelı seker alıcam Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2009 tsk ederım ablacım hosbuldum sercan bak bakım bana kanacak goz varmı Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 Toprağım demek sonunda askerlik bitti Hoşgeldin tekrar aramıza Sivil hayatında başarılar dilerken , alkol komasına girmemeni temenni ederim Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 Toprağım demek sonunda askerlik bitti Hoşgeldin tekrar aramıza Sivil hayatında başarılar dilerken , alkol komasına girmemeni temenni ederim Bende geceye katılıyorum alkol komasına girmedin umarım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.