Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Ömr-ü hayatımda senin gibi askerlik yapanını hiç görmedim jön'cüm.. içimden bir his buraya evden bağlandığını söylüyor.. Eğer bu tezim yanlışsa sen sahiden de çok şanslı bi adamsın..hep böyle sürsün inşallah.. Ne yalan söyleyim bende sürekli düşünüyorum bunu, Jön'ü burda gördükçe.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 sana ösel bi oda mı var, yuksa senin kendine bulduğun ösel bi yerin mi askerliği çok sevdin herhalde orgeneralin emrini uygulama sonra ömrü billah askerliğin bitmesin bana ait bi oda var gercekten.bi cok odadan da buyuk kocaman.ozel esyalarimi oraya koyuyorum,o odada dinleniyorum kimse girmiyo benden baska:D emirler yerine uygulaniyo bugun 2 tane sivil insan geldi benim gorevimi yapmak icin.yakinda tekmeyi atacaklar bana ama israrla pasadan senin icin ozel istek yapcaz burda kal diye diyolar.kabul etmezsede gizli gizli burda duracaksin ddediler bugun bana nati o kadar da olsun kolaymi pasanin sorumlulugunu ustlenmek Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 bana ait bi oda var gercekten.bi cok odadan da buyuk kocaman.ozel esyalarimi oraya koyuyorum,o odada dinleniyorum kimse girmiyo benden baska:Demirler yerine uygulaniyo bugun 2 tane sivil insan geldi benim gorevimi yapmak icin.yakinda tekmeyi atacaklar bana ama israrla pasadan senin icin ozel istek yapcaz burda kal diye diyolar.kabul etmezsede gizli gizli burda duracaksin ddediler bugun bana nati o kadar da olsun kolaymi pasanin sorumlulugunu ustlenmek doğru tebi sana ösel bi oda ayarlamışlar ki hep orda durasın kimsenin gösüne gösükmeyesin die ayrıca bu kadar ısrarla neden senin geri dönmeni istemiyorlar acaba hiç düşündün mü Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 bugun dedigim odada aksama kadar oturdum.pasa ogleden sonra yine gordu beni ama bise demedi neden beni israrla istiyolar saniyosun mine benim gibi birini bi daha bulamazlarki Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 bugun dedigim odada aksama kadar oturdum.pasa ogleden sonra yine gordu beni ama bise demedi neden beni israrla istiyolar saniyosun mine benim gibi birini bi daha bulamazlarki diyorum ya adam da bıktı artık seni kovalamaktan , artık görsede görmemezlikten geliyodur valla doğru mumla arasalar bulamazlar Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 ole deme bugun aniden cok onemli misafirimiz geldi pasa direk beni cagirdi olaylari yine ben organize ettim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 ole deme bugun aniden cok onemli misafirimiz geldi pasa direk beni cagirdi olaylari yine ben organize ettim misafir geldikten geldiğe çağıracak demek ki seni eli yüzü düzgün diye misafir geldiği zaman seni çıkarıyo Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 eli yuzu duzgunlukten ziyade isi benden daha iyi yapan yok Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 pekde alçakgönüllüyüs Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2008 3 haneden kurtuldum safak demis 99 Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2008 oo jönüm 100 den düştüğüne göre askerlik bitti sayılır hadi hayırlısı adanada kalktı tren istanbulda yaptı fren jönün şafağı 96 alkışlamayan laylaylom.... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2008 oo jönüm 100 den düştüğüne göre askerlik bitti sayılır hadi hayırlısı adanada kalktı tren istanbulda yaptı fren jönün şafağı 96 alkışlamayan laylaylom.... eheuehee bitiyo bitiyo erbayy 94 batiyo bugun =)) Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2008 duzceli olan varmi?? yarin ustune binecem de Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2009 Şafak 29...değil mi Jön...o sevdiklerine gitmek için hazırlanıyor Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2009 burdayım ablam gızlı takılıyom keske 29 olsa 32 gunum var daha Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2009 burdayım ablam gızlı takılıyom keske 29 olsa 32 gunum var daha fazladan olan 3 gün icin, ceza mi yedin yoksa az kalmış Ahmet, az kalmış...bu günler de gecer düşünüyorum da geri sayıma başlasak mı artık diye... yarın 31 30 29...vs diye artık kim denk gelir ise... cıkış gününe denk gelen, hediyesi ile gelsin, nasil olur.. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2009 fazladan olan 3 gün icin, ceza mi yedin yoksa az kalmış Ahmet, az kalmış...bu günler de gecer düşünüyorum da geri sayıma başlasak mı artık diye... yarın 31 30 29...vs diye artık kim denk gelir ise... cıkış gününe denk gelen, hediyesi ile gelsin, nasil olur.. 31 oldu Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2009 yok bircecim bugünü de saymazsak 28 günü var daha ahmetin Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2009 bu ne bitmez bir askerlikti yav benim kuzen ağustos sonunda askere gitti yarın teskere ile dönüyor,e be güzel kardeşim okulunu tamamlayıpta sende kısa dönem yapsaydın ya şu askerliği Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2009 Bugünü saymazsak;24 kaldı Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2009 yok bircecim bugünü de saymazsak 28 günü var daha ahmetin umarim izin falan almaz Mineu, yoksa yine uzayacak bu gidisle bu ne bitmez bir askerlikti yav benim kuzen ağustos sonunda askere gitti yarın teskere ile dönüyor,e be güzel kardeşim okulunu tamamlayıpta sende kısa dönem yapsaydın ya şu askerliği saya saya bitiremedik degil mi suheda Bugünü saymazsak;24 kaldı eh birseycik kalmamis, cantasini toparliyordur belki artik.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.