Misafir Marcus Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2007 Tamam.İnternet minternet falan güzel şeyler...Bu facebook olayı gündemin en önemli maddesi. Nedenmi bu facebook ( surat resmi ) anlamına gelen kanal bir databaseb dir.Ve kuzu kuzu adınızı soyadınızı vede bütün bilgilerinizi ediniyorar.Bu kadar ******** diye sorma ihtiyacı duyuyuyorum. Facebookda ABD ulusalgüvenlik biriminin sınırsız girme yetkisi olduğunu söylemem gerekiyor. Saçma sapan şeylerle ilgilenirken ABD tarafından fişleniyorsunuz.Haberiniz ola. Sanane fişlenen benim sana ne oluyor diyorsanız .Birgün sıra sanada gelecek diyorum. Başkada birşey demiyorum.... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2007 Admin Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2007 Sadece bilgi olarak ekleyeyim dedim... Yakında adını duyacağınız Türkçeside var: http://www.yuzoku.com http://www.yuzkitabi.com ve ingilizce site: http://www.facebook.com Alıntı
Φ gugukcuk Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Elektriğin bulunması ile herşeyimiz altüst oldu. Asıl en büyük suç elektrikte. Bulunmaması gereken bir şeydi. Önce muhabbetlerimizi çaldı. Sonra arkadaşlıklarımızı dostluklarımızı. Şimdi de kimliklerimizi çalıyor. Peki bu illetten nasıl kurtulacağız? Alıntı
Φ ramell Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 gugukcuk Elektriğin bulunması ile herşeyimiz altüst oldu.Asıl en büyük suç elektrikte.Bulunmaması gereken bir şeydi.Önce muhabbetlerimizi çaldı.Sonra arkadaşlıklarımızı dostluklarımızı.Şimdi de kimliklerimizi çalıyor.Peki bu illetten nasıl kurtulacağız? Bu bir mizah örneği. Ben arkadaşın ciddi olmadığını düşünüyorum. Sadece biraz eğlenmek istemiş ve bu konuyu seçmiş olmalı. Aslında eleştiriye konudan başlamalı. Pek çok şey hakkında yapılan komplo teorilerini okudum fakat bu kadarına da pes doğrusu. Ben bu konunun komedi bölümüne taşınmasını öneriyorum. Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 pek bi sevgili epeydir beni ihmal eden marcus biladerim... evet feysbuk hakaten büyük çılgınlık hatta teşhircilik gibi bişey lakin şöyle de bi durm var bu tamamen şahsi bi tasarruf. kime ne? değil mi canım kardeşim. sankim bizim forumumuz izlenmiyor mu? fişlenmiyor muyuz? misal ben; sanal olarak TSK ve forum entelejansiyası hakkında yazmaktan başka bişe yapamıyorum günlerdir lakin bunları aklım fikrim yerindeyken bile isteye yazıyorum... yarın öbürgün bi binbaşı ofise girse,bilgisayar kasamı ve dahi beni tutuklasa,asmayalım da besleyelim mi dese misal? yok ben bilmiyodum; way ben duymadım demenin bi alemi,bi yararı olacak mı? hayır... internet böle bişe işte muhterem, bize sadece sanal yazışmalar, çiçek böcek romantizmi yada vatan millet sakarya edebiyatı yayın mecrası gibi geliyor, lakin bu klavyenin her harfinden şahsen bizzat yazan kişi sorumlu ha feysbuk ha türkişmedya ha emesen ne farkeder? saygıdır hürmeettir ki bazen kusur ediyormuşum öyle diyor beyaz türkler... Alıntı
Φ DILEM_BAHAR Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 ınternette yazdığınız her şey google da arşivleniyor.ona göre diyem Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 ınternette yazdığınız her şey google da arşivleniyor.ona göre diyem Simdi Kahrolsun Amerika Emperyalizmi desem odamı arsivleniyor Alıntı
Φ ramell Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Simdi Kahrolsun Amerika Emperyalizmi desem odamı arsivleniyor Hayır. Bence bu arşivlenmez. Adamların işi yok da seninle mi uğraşsınlar. Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Hayır. Bence bu arşivlenmez. Adamların işi yok da seninle mi uğraşsınlar. heheheheh dimi biraz dahamı desem ''Coni go home '' diim Alıntı
Φ ramell Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 heheheheh dimi biraz dahamı desem ''Coni go home '' diim O kadar da ileri değil. Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 O kadar da ileri değil. öyle ama neden davetsiz geliyo evlerimize insan bi izin ister kaba coni ne olcak Alıntı
Φ ramell Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 öyle ama neden davetsiz geliyo evlerimize insan bi izin ister kaba coni ne olcak Sadece davete icabet ediyorlar, öyle değil mi? Çağırılınca gitmemek olmaz. Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Sadece davete icabet ediyorlar, öyle değil mi? Çağırılınca gitmemek olmaz. Yooo kimse davet etmedi hicbir zaman sadece senin gözünün üstünde kasın var diyip iceri daldılar ... Ha bu var conin hakkınıda vermek lazım birbirimize düstük sonra kurtarıcı aradık e tabi akıllı coni de benim kurtarıcı die sonra ikimizide kullanarak ev sahibi bile oldu Alıntı
Φ ramell Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Yooo kimse davet etmedi hicbir zaman sadece senin gözünün üstünde kasın var diyip iceri daldılar ... Ha bu var conin hakkınıda vermek lazım birbirimize düstük sonra kurtarıcı aradık e tabi akıllı coni de benim kurtarıcı die sonra ikimizide kullanarak ev sahibi bile oldu Süper güç olmanın bedeli bu. Bir yerde sorun varsa müdahale etmen gerekir. İllaki çağırırlar. Elbetteki patronlar çağırmaz ve elbetteki kovmak isterler. Saddam'da çağırmamıştı ve zannediliyordu ki Irak halkı batıya düşman. Saddam'ın etrafında onun için canlarını vermeye hazır kişiler görürdük. Fakat yerde sürünen onun başıydı. Fakat zalim diktatörlerin ayağı altında inleyenler ABD'yi kurtarıcı olarak görmeye devam edecektir. Alıntı
Φ DILEM_BAHAR Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Simdi Kahrolsun Amerika Emperyalizmi desem odamı arsivleniyor yok anam onu arşivlemezler şaka diye yada seni bir ara amerikan futbolu oynamaya çağırlar Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 yok anam onu arşivlemezler şaka diye yada seni bir ara amerikan futbolu oynamaya çağırlar O konuda tecrubem var unv de takım vardı oynuyodum ama cok acıyor yaw ben alimim bi daha Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Süper güç olmanın bedeli bu. Bir yerde sorun varsa müdahale etmen gerekir. İllaki çağırırlar. Elbetteki patronlar çağırmaz ve elbetteki kovmak isterler. Saddam'da çağırmamıştı ve zannediliyordu ki Irak halkı batıya düşman. Saddam'ın etrafında onun için canlarını vermeye hazır kişiler görürdük. Fakat yerde sürünen onun başıydı. Fakat zalim diktatörlerin ayağı altında inleyenler ABD'yi kurtarıcı olarak görmeye devam edecektir. Dinsizin Hakkından İmansız geliyor bu dediklerinden bunu anladım... yinede halk eziliyo yok ediliyor iki sekildede...Peki ne yapılabilinir? suclu halkmı onlar secmiyormu Diktatörleri.... ya da ....? Alıntı
Φ DILEM_BAHAR Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 O konuda tecrubem var unv de takım vardı oynuyodum ama cok acıyor yaw ben alimim bi daha zedancım canımcım o senin bildiğin amerikan futboluna benzemez.rugby bilirmisin.sana yapacakları biraz ona benzer.bu adamların sporu bile böylem işde.kaşın açılabilir kafan kırılabilir ona göre laf et anacığım Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 zedancım canımcım o senin bildiğin amerikan futboluna benzemez.rugby bilirmisin.sana yapacakları biraz ona benzer.bu adamların sporu bile böylem işde.kaşın açılabilir kafan kırılabilir bir daha düşün anam sen. Şaka yapmıstım zaten Conileri cok severim ben onlar bi tanedir zaten (iki tane olsa zaten dunya yok olmustu ) Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Elektriğin bulunması ile herşeyimiz altüst oldu.Asıl en büyük suç elektrikte. Bulunmaması gereken bir şeydi. Önce muhabbetlerimizi çaldı. Sonra arkadaşlıklarımızı dostluklarımızı. Şimdi de kimliklerimizi çalıyor. Peki bu illetten nasıl kurtulacağız? şalteri indir olur biter ya da faturaları yatırma hep ilkel kalsaydık ne güzel olurdu değil mi? İLK el havadan sudan konular için güzel bir başlık facebook a girince amerika bizi fişliyor hee oooouuuuwwww oraya girmeye gerekmi var sizce her zaman bir bedel ödetiyorlar ve fişlerinide adamın eline veriyorlar zaten bu da benden kaave teorisi Alıntı
Φ gugukcuk Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 sevgili godzilla şöyle söylemiş; şalteri indir olur biter ya da faturaları yatırma hep ilkel kalsaydık ne güzel olurdu değil mi? İLK el havadan sudan konular için güzel bir başlık facebook a girince amerika bizi fişliyor hee oooouuuuwwww oraya girmeye gerekmi var sizce her zaman bir bedel ödetiyorlar ve fişlerinide adamın eline veriyorlar zaten devil.gif bu da benden kaave teorisi Bana uyar dostum Bu aralarda biraz mizahın gerilen sinirlere pekiyi geleceğine inanıyorum. Bunun komplo ile ne ilgisi var canımmmm. Nerelere vardırıyorlar. Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 sevgili godzilla şöyle söylemiş;.....!!!!???? Bana uyar dostum Bu aralarda biraz mizahın gerilen sinirlere pekiyi geleceğine inanıyorum. Bunun komplo ile ne ilgisi var canımmmm. Nerelere vardırıyorlar. bende bişey demedim devam ettim aynen........ Alıntı
Φ FiLinTa Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Yorum yazabilmek için siteye üye olman (ücretsiz) veya kuralları kabul edip giriş yapman lazım... Ne güzel demiş Assiyee.... sankim bizim forumumuz izlenmiyor mu? fişlenmiyor muyuz? Aynen şuan üzerine yazdığınız modelin *******.. Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 şalteri indir olur biter ya da faturaları yatırma hep ilkel kalsaydık ne güzel olurdu değil mi? İLK el havadan sudan konular için güzel bir başlık facebook a girince amerika bizi fişliyor hee oooouuuuwwww oraya girmeye gerekmi var sizce her zaman bir bedel ödetiyorlar ve fişlerinide adamın eline veriyorlar zaten bu da benden kaave teorisi Mizah anlayisin gercekten mükemmel.. Eline, diline, beline, bir de klavyene sahip cik derler ya ,, ellerine saglik diyorum godziii:D Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.