Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 İnşallah manası çok kötü bişey değildir Açıklama yapılmadığına ( yapılamadığına ) göre kötü bişey Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Banada öyle geldi Leylacım ama sonra gidiverdi Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Admin Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Adminim sen süppersin Yalnız yerde yuvarlanıp karnına ağrılar giren gülme smleyı konusunda ısrarlıyım Ok: Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Açıklama yapılmadığına ( yapılamadığına ) göre kötü bişey hayir kötü birsey bu kadar tasinmaz! yarin Teröre hayir mitingi var orda olmaliyim oraya odaklanmisim en kisa zamanda aciklama gelicektir Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Teşekkürler,büyük bir merakla bekliyoruz fakat o güne kadar topic yüz sahifeye ulaşmış olursa şaşırmayınız ve kızmayın olur mu Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2007 Teşekkürler,büyük bir merakla bekliyoruz fakat o güne kadar topic yüz sahifeye ulaşmış olursa şaşırmayınız ve kızmayın olur mu Bugün kizma zamani degil yüz sahifeye asma zamani ,,nedenmi onlar yüz sayfayi coktan astilar! bu iki kültürün duallesi haline geldi,,, tabiki sizleri merak ediyorum yazilarinizin arasinda pudik i bula bilecekmisiniz yoksa pesmi edeceksiniz.. bence Dualle ye devam sakin Dualle de ne demeyin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Ok: Bir dilek daha tutsam mı acep Tşkler Adminim hayir kötü birsey bu kadar tasinmaz! yarin Teröre hayir mitingi var orda olmaliyim oraya odaklanmisim en kisa zamanda aciklama gelicektir Efendi Türkler bu biraz tv programları gibim oldu,az sonra Bugün kizma zamani degil yüz sahifeye asma zamani ,,nedenmi onlar yüz sayfayi coktan astilar! bu iki kültürün duallesi haline geldi,,, tabiki sizleri merak ediyorum yazilarinizin arasinda pudik i bula bilecekmisiniz yoksa pesmi edeceksiniz.. bence Dualle ye devam sakin Dualle de ne demeyin Dualle nedir Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Ok: yeni smileylerimiz için çok teşekkürler.. Bugün kizma zamani degil yüz sahifeye asma zamani ,,nedenmi onlar yüz sayfayi coktan astilar! bu iki kültürün duallesi haline geldi,,, tabiki sizleri merak ediyorum yazilarinizin arasinda pudik i bula bilecekmisiniz yoksa pesmi edeceksiniz.. bence Dualle ye devam sakin Dualle de ne demeyin acı bize Efendi Türkler..daha "pudik"'i çözememişken birde "dualle" çıktı.. hoş,içimden bir ses bu bilmecenin çabuk çözüleceğini söylüyor.. ama "pudik" konusunda çok endişeliyim.. Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 nihat doğan ve ibrahim tatlıses bunları sanatcı kategorisine koyup yorum yapmak bile bana göre sanata hakaret her ikiside Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Ben bu konulara güler geçerim Nihat Doğan'ın ağır sözlerine maruz kalan İbrahim Tatlıses" Ben bu konulara güler geçerim. Ben bunlara cevap verirsem küçülürüm.Türkiye Cumhuruyeti, şu anda çok önemli evreler geçiriyor.Biz şu anda birbirimize başka türlü kenetlenmemiz gerekirken bu tür küçük şeylere cevap vermemizin anlamı yok.Çünkü bayrağımız , toprağımız, şanımız, şerefimiz, halsiyetimiz ve onurumuzla oynanmak istiyorlar. Biz onu korumakla mükellefiz şu anda. Gelin bunları konuşalım.Kim ne derse desin konuşmayacağım" dedi. ............................. Ben olsam bende cevap vermezdim bu pudik´e Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 ............................. Ben olsam bende cevap vermezdim bu pudik´e Efet bende cvp vermesdim bu Pudik'e Pudik Süleyin artık nedir bu Pudik Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Efet bende cvp vermesdim bu Pudik'e Pudik Süleyin artık nedir bu Pudik Ibo dayanamayip cevap verecektir! o bir cevap versin söz arkasindan ben aciklayacagim eger ondan gelecek cevap gecikirse sözümü, söz verdigim gibi yerine getirecegim merak etmeyin... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Allahım çıldiriiiciimmm Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Bugün kizma zamani degil yüz sahifeye asma zamani ,,nedenmi onlar yüz sayfayi coktan astilar! bu iki kültürün duallesi haline geldi,,, tabiki sizleri merak ediyorum yazilarinizin arasinda pudik i bula bilecekmisiniz yoksa pesmi edeceksiniz.. bence Dualle ye devam sakin Dualle de ne demeyin yuk artık dualle ne diye de sormayıs, onu biliyorus duello değil mi bu Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 yuk artık dualle ne diye de sormayıs, onu biliyorus duello değil mi bu Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 ne gülüyon kıss o kadar da cahil değilis artık, dualle nin ne olduğunu da bilemiycek miyis Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 yuk artık dualle ne diye de sormayıs, onu biliyorus duello değil mi bu duello biraz olmus hemen aciklayayim ! Minyatür bir araba kalp´lerde gezinen Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Duydunmu kankim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 Dün gece rüyamda "O"'nu gördüm.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 kim olcek kıss tabi ki "Pudik".. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 duello biraz olmus hemen aciklayayim ! Minyatür bir araba kalp´lerde gezinen keşke elin deymişken birde pudik'i açıklasaydın efendi Türkler Dün gece rüyamda "O"'nu gördüm.. hayır diyelim hayır olsun Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 evet Minecim..çok hoş bi rüyaydı..Pudik penceremin altında bana serenat yapıyordu.. ve tahmin edin bakalım hangi şarkıyı söylüyordu.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Pudik pudik olalı hiç görmedi böyle keder Geberiyorum aşkından kalmadı bende gururdan eser Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 hayır Gececim bilemedin..bizim Pudiğin repertuarında böyle aristokrat parçalar yok ne yazık ki.. bağrı yanık bir biçimde penceremin altında şunu söylemekteydi..; -kız ben sana dimedim mi.. karşıki dağlar Cenderme Cenderme.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.