Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 303
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

• Admin
Gönderi tarihi:
Adminim sen süppersin :hug: Yalnız yerde yuvarlanıp karnına ağrılar giren gülme smleyı konusunda ısrarlıyım -_-:w00t::kahkaha:

Ok:

:yuvarlan::alkis::ayakvur:

:)

Gönderi tarihi:
Teşekkürler,büyük bir merakla bekliyoruz :rolleyes: fakat o güne kadar topic yüz sahifeye ulaşmış olursa şaşırmayınız ve kızmayın olur mu :islik::yuvarlan:

Bugün kizma zamani degil yüz sahifeye asma zamani ,,nedenmi onlar yüz sayfayi coktan astilar!

bu iki kültürün duallesi haline geldi,,,

tabiki sizleri merak ediyorum yazilarinizin arasinda pudik i bula bilecekmisiniz

yoksa pesmi edeceksiniz.. bence Dualle ye devam

sakin Dualle de ne demeyin :(

Gönderi tarihi:
Ok:

Bir dilek daha tutsam mı acep :unsure: Tşkler Adminim :alkis:

hayir kötü birsey bu kadar tasinmaz!

yarin Teröre hayir mitingi var orda olmaliyim oraya odaklanmisim en kisa zamanda aciklama gelicektir

Efendi Türkler bu biraz tv programları gibim oldu,az sonra :huh::yuvarlan:

Bugün kizma zamani degil yüz sahifeye asma zamani ,,nedenmi onlar yüz sayfayi coktan astilar!

tabiki sizleri merak ediyorum yazilarinizin arasinda pudik i bula bilecekmisiniz

sakin Dualle de ne demeyin

Dualle nedir :huh::w00t:

Gönderi tarihi:
Ok:

yeni smileylerimiz için çok teşekkürler.. :):clover:

:blink:

acı bize Efendi Türkler..daha "pudik"'i çözememişken birde "dualle" çıktı.. :huh::sweatingbullets: hoş,içimden bir ses bu bilmecenin çabuk çözüleceğini söylüyor.. :lol: ama "pudik" konusunda çok endişeliyim.. :unsure:

Gönderi tarihi:

Ben bu konulara güler geçerim

4435883.jpg

Nihat Doğan'ın ağır sözlerine maruz kalan İbrahim Tatlıses" Ben bu konulara güler geçerim. Ben bunlara cevap verirsem küçülürüm.Türkiye Cumhuruyeti, şu anda çok önemli evreler geçiriyor.Biz şu anda birbirimize başka türlü kenetlenmemiz gerekirken bu tür küçük şeylere cevap vermemizin anlamı yok.Çünkü bayrağımız , toprağımız, şanımız, şerefimiz, halsiyetimiz ve onurumuzla oynanmak istiyorlar. Biz onu korumakla mükellefiz şu anda. Gelin bunları konuşalım.Kim ne derse desin konuşmayacağım" dedi.

.............................

Ben olsam bende cevap vermezdim bu pudik´e

Gönderi tarihi:
Efet bende cvp vermesdim bu Pudik'e -_-:unsure: Pudik :crying: Süleyin artık nedir bu Pudik :crying::w00t::lol:

Ibo dayanamayip cevap verecektir!

o bir cevap versin söz arkasindan ben aciklayacagim eger ondan gelecek cevap gecikirse

sözümü, söz verdigim gibi yerine getirecegim merak etmeyin...

:shuriken:

Gönderi tarihi:

yuk artık dualle ne diye de sormayıs, onu biliyorus -_- duello değil mi bu :huh::unsure::lol:

Gönderi tarihi:
duello biraz olmus

hemen aciklayayim ! Minyatür bir araba kalp´lerde gezinen

keşke elin deymişken birde pudik'i açıklasaydın efendi Türkler -_-:lol:

Dün gece rüyamda "O"'nu gördüm.. :huh::rolleyes::shifty::islik:

hayır diyelim hayır olsun :unsure::lol:

Gönderi tarihi:

hayır Gececim bilemedin..bizim Pudiğin repertuarında böyle aristokrat parçalar yok ne yazık ki.. :getlost:

bağrı yanık bir biçimde penceremin altında şunu söylemekteydi..;

-kız ben sana dimedim mi.. karşıki dağlar Cenderme Cenderme.. :ermm::huh::w00t::grin:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.