Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Marcus neden misafir olarak gözüküyor gittimi :(

çok iyi yapmış gıtmekle,keşke güzel gıtseydı..anlaşılan maskesını daha fazla taşıyamadı gerçek yüzü.. *******

Gönderi tarihi:
Arkadaşlar biliyorsunuz ki yakın bir zaman sonra bir bebek sahibi olacağım, bu ayın 28 i itibariyle doğum iznine ayrılıyorum :wub: Hepinize burdan Allahaısmarladık demek istedim :) İnşallah en yakın zamanda kızımla birlikte tekrar aranızda olmak dileğiyle , HOŞCAKALIN ;):clover: kendinize çok iyi bakın... Beni özleyin :D

Sevgili Mineu umarım rahat ve kolay bir doğum olur.Sana ve bebeğine sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum.Seni tekrar aramızda görmek dileğiyle. :clover:

Gönderi tarihi:
Arkadaşlar biliyorsunuz ki yakın bir zaman sonra bir bebek sahibi olacağım, bu ayın 28 i itibariyle doğum iznine ayrılıyorum :wub: Hepinize burdan Allahaısmarladık demek istedim :) İnşallah en yakın zamanda kızımla birlikte tekrar aranızda olmak dileğiyle , HOŞCAKALIN ;):clover: kendinize çok iyi bakın... Beni özleyin :D

hoşçakal mine abla :wub:

en yakın zamanda iyi haberlerini bekliyoruz :hug:

Gönderi tarihi:
Canım herşey dilediğin gibi olsun,bebeğin hepimizin bebeği biz onun teyzeleriz biliyorsun.O yumuk muşmula şeyi kucağına alınca bizim içinde kokla

Bayılırım yeni doğmuş bebeklere , biraz büyüyüp küçük bir canavar oldularmı bu sefer cidden bayılırım

suhedacım çok tşk ederim cnm :) koklamaz olur muyum hiç :wub: içime sindire sindire kokluycam kızımı Allah izin verirse -_- görüşmek üzere ...

ablacım gorusmek dılegıyle.

ama ıkı can olarak gormek ıstıyoruz ha.

tek gelırsenız kabul etmıyoruz.

görüşmek üzere sercan kardeş :clover:

ne güzel bir haberle gidiyorsun , gelişinde çok güzel ve mutlu olur inşallah

bebeğine ve sana sağlıklar ve güzellikler diliyorum :wub:

sevgili frozenim, inşallah güzel haberlerle dönücem :wub: çok tşk ederim cnm...

MİNEU,bebeğinin ve senin iyi haberlerini bekliyoruz..Allah yardımcın olsun

spices Allah razı olsun, çok tşk ederim :)

Sevgili Mineu umarım rahat ve kolay bir doğum olur.Sana ve bebeğine sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum.Seni tekrar aramızda görmek dileğiyle.

sevgili gelincik çok tşk ederim, yeniden görüşmek dileğiyle ;)

hoşçakal mine abla

en yakın zamanda iyi haberlerini bekliyoruz

zeynepcim ilk fırsatta güzel haberler vermek için sabırsızlanıyorum :) hoşcakal cnm :hug:

Gönderi tarihi:

Kendine ve bebegine cok iyi bak Mineu!

Inan cok mutlu oluyorum senin icin :)

Off demek geldi ama.. Bende kizim olsun istiyorum....

Adı bile hazir benim kizimin :)

Sen ne koymayi dusunuyorsun acaba?

Gönderi tarihi:

bende uzun zaman gelmeyebilirim tam emin değilim ama işler öle gerektiriyor neyse arkadaşlar kendinize iyi bakın ALLAHA emanet olun ;)

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

arkadaslar

YAYAMAZ KAYIMCA 2 gun once amelıyat olmustur. Her ıkı kolundan amelıyat oldugu ıcın yazı yazamıyor su anda. o yuzden foruma bır sure gelemeyecektır. :crying:

buradan arkadasımıza gecmıs olsun dıler ,tekrar aramızda gormeyı umut edıyoruz... :hug:

:blush:

bu arada yayamaz herkesın ıscı bayramını kutluyor. :) cok ozletme bızı yayamaz olur mu ? :clover:

Gönderi tarihi:
arkadaslar

YAYAMAZ KAYIMCA 2 gun once amelıyat olmustur. Her ıkı kolundan amelıyat oldugu ıcın yazı yazamıyor su anda. o yuzden foruma bır sure gelemeyecektır. :crying:

buradan arkadasımıza gecmıs olsun dıler ,tekrar aramızda gormeyı umut edıyoruz... :hug:

bu arada yayamaz herkesın ıscı bayramını kutluyor. :) cok ozletme bızı yayamaz olur mu ? :clover:

Ben de nerelerde acaba diye merak ediyordum :crying:

Yayamaz acil şifalar diliyorum canım ve kocaman öpüyorum seni,lütfen yazmak için acele etme biliyorum sen hiç dikkat etmiyorsun kendine -_- Kıymam ben sana yaaaaa :crying: Senin de işçi bayramın kutlu olsun :clover:

gul2vy3.jpg

Bursercan haber verdiğin için teşekkürler :clover:

Gönderi tarihi:

minecim canım yeni gördüm yazını güzeller güzeli bebegimiz ve annesi en kısa zamanda aramızda görmek üzere bekliyoruz :wub:

yaramaz karınca ya burdan gecmiş olsun dilemek istedim umarım en kısa zamanda iyileşirsin yaramaz karınca ...

Gönderi tarihi:
Ben de nerelerde acaba diye merak ediyordum :crying:

Yayamaz acil şifalar diliyorum canım ve kocaman öpüyorum seni,lütfen yazmak için acele etme biliyorum sen hiç dikkat etmiyorsun kendine -_- Kıymam ben sana yaaaaa :crying: Senin de işçi bayramın kutlu olsun :clover:

Bursercan haber verdiğin için teşekkürler :clover:

rıca ederım ne demek ;)

bak bu kendıne dıkkat etmeme konusuna katılıyorum d0Ra.az bırazda kendıne guvenı olsa, hemen kendını bırakıp hayata kusmeye calısıyo :(

bızım yapmamız gereken seyler bellı. -_-

Gönderi tarihi:
arkadaslar

YAYAMAZ KAYIMCA 2 gun once amelıyat olmustur. Her ıkı kolundan amelıyat oldugu ıcın yazı yazamıyor su anda. o yuzden foruma bır sure gelemeyecektır.

buradan arkadasımıza gecmıs olsun dıler ,tekrar aramızda gormeyı umut edıyoruz...

bu arada yayamaz herkesın ıscı bayramını kutluyor. cok ozletme bızı yayamaz olur mu ?

GEÇMİŞ OLSUN dileklerimizi iletirsin sevgili busercan

yalnız iki kolundan ameliyat çok ilginç ayrıntılarını yazarsan seviniriz.(ne merak bendekide :) )

Gönderi tarihi:

GEÇMİŞ OLSUN dileklerimizi iletirsin sevgili busercan

yalnız iki kolundan ameliyat çok ilginç ayrıntılarını yazarsan seviniriz.(ne merak bendekide :) )

ayrıntıları yazabılmem ıcın yayamazın ıznını almam gerekıyor.ıznını almadan yazmam ona karsı saygısızlık oldugunu dusunuyorum. belkı kımsenın bılmemesını ısteyebılır. benı anladıgını umut edıyorum godzılla -_- kusura bakma kardesım.

ama sunu soyleyebılırım kı yayamazın neden amelıyat oldugu degıl neye ıhtıyacı oldugu uzerınde durmalıyız. morale fazlasıyla ıhtıyacı var godzılla. -_-:unsure:

bızde elımızden gelenı yapmaya calısıcaz artık :unsure:

Gönderi tarihi:
ayrıntıları yazabılmem ıcın yayamazın ıznını almam gerekıyor.ıznını almadan yazmam ona karsı saygısızlık oldugunu dusunuyorum. belkı kımsenın bılmemesını ısteyebılır. benı anladıgını umut edıyorum godzılla -_- kusura bakma kardesım.

ama sunu soyleyebılırım kı yayamazın neden amelıyat oldugu degıl neye ıhtıyacı oldugu uzerınde durmalıyız. morale fazlasıyla ıhtıyacı var godzılla. -_-:unsure:

bızde elımızden gelenı yapmaya calısıcaz artık :unsure:

yok yok gerekmez haklısın busercan

tekrar geçmiş olsun diyorum

Gönderi tarihi:

son durum....

arkadaslar yayamaz su anda hastahanede yatıyor.yanı su nada yazdıklarımızı okuyamıyor ama kalktıgında okuyacaktır emınım.

bu arada yayamaz yerınde yıne durmayıp amelyatlı yerlerıne su degdırmıs(bılerek degıldır herhalde ) ve yaraları enfeksıyon kapmıs ...

bılgı ulastıkca sızlerıde bılgılendırecegımdır...

bu arada topragım(verdınaz) sabretmeye cok ıhtıyacı var.tek sorunu bu...yardımcı olalım bu konuda yayamaza

Gönderi tarihi:
Yayamaz Kayımca'ya tekrar eski sagligina kavusmasi dilegiyle cok gecmis olsun bu arada sagliginla ilgili güzel haberlerinin devamini bekliyoruz

:shuriken:

temnnımız aynı kardesım.ınsallah saglıgına kavusur.... -_-

Gönderi tarihi:

Herkese selamlar.

Forumdan ayrılmaya karar verdim. Sizlerle tartışmak çok keyifliydi.

Herkese teşekkürler...

Gönderi tarihi:
arkadaslar

En kısa zamanda iyileşmesini diliyorum. Selamlarımızı ve dileklerimizi ilet lütfen.

Saygılar, selamlar.

Gönderi tarihi:
Herkese selamlar.

Forumdan ayrılmaya karar verdim. Sizlerle tartışmak çok keyifliydi.

Herkese teşekkürler...

neden kı acaba kardesım. :unsure: neyse kendıne ıyı bak.hayatında basarılar dılıyorum. :clover:

arada sırada ugra emı... :)

Braın kardes bu arada selamlarınızıda ıletırım....

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.