Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 60
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Spices ve Zeynepciğim teşekkür ediyorum, yeni yılınız sizinde kutlu ve mutlu olsun :)

Gönderi tarihi:

2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2008 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar :sorcerer:

Gönderi tarihi:

BİRTANECİĞİM, YENİ YILIN KUTLU OLSUNNN...

BAŞARILAR ARKANDAN KOŞSUN,

MUTLULUK HEP SENİ BULSUN,

ŞANS KAPINDAN EKSİK OLMASIN,

GÜZEL YÜZÜNDEKİ GÜLÜMSEME HİÇ AMA HİÇ SOLMASIN CANIM KARDEŞİMM

yeniyil10014yb0.jpg

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Kardeşimsen Bunları Bil...

Bir gün bunalırsan ve sıkıntını paylaşmak istersen beni ara....

iki elim kanda olsa gelirim, sıkıntını yok ederim...

Bir gün ağlayacak gibi olursan da ara beni....

Seni belki güldüremem ama, söz veriyorum senle birlikte ağlayabilirim....

Bir gün uzaklara kaçmak istersen beni aramaktan çekinme....

Seni belki durduramam ama, senle birkikte koşabilirim....

Bir gün yüksek bir köprüden atlamaya kalkarsan da ara beni....

Seninle birlikte atlayamam ama, aşağıda bekler, seni tutabilirim....

Bir gün herhangi bir konuda kararsız kalırsan ara beni....

Seni senden fazla düşünür sana fikirler verebilirim....

Bir gün kimseyi dinlememeye karar verirsen de ara beni....

Ağzımı açmayacağımı, söylemediklerini bile dinleyeceğimi bil....

Bir gün beni üzdüğünü düşünürsen de çekinme, yine ara beni...

Göreceksin, sana kıyamam, kızamam, üzemem seni....

Bir gün beni ararsan ve benden bir karşılık alamazsan....

Söz ver : O zaman sen ulaşmalısın bana....

Çünkü, o an sana ihtiyacım olduğunu bilmelisin....

Bu yazıyı nette buldum ve çok hoşuma gitti paylaşmak istedimm :)

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Bende seni seviyorum canım ruh ikizim :D

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Deniz kızı uzun süredir foruma uğruyamıyordum, sevgililer günü kutlaman için geçte olsa çok teşekkür ederim :D

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

heheheeeyyyttttt :w00t: defterinnnne geldim defterine..huu huuu ruh ikizim :wub: napıyorsun..sınavların nasıl gidiyor..sen sınavlarına Nasıl gidiyorsun...iyi misin... :)

çok soru sordum :wacko: şöyle geliyim de bir fırtına çıkarıyım dedim defterinde..camları kapat bencee bak defterde hangi sayfada olduğunu kaybettin benim yüzümden :grin:

hortum.jpg

ben fena eserim dedim :shifty: hortum oldu bakk ..şu yanımdakii şişmek (şimşek olduğunu biliyorum ama böyle söylemek istedim :D ) sensin işte.. biz bir bütünüz.. yehhu.. :hug:

Gönderi tarihi:

Huuuuhhhh bu rüzgarda ne böyle amannn :P :P

O ne öyle perdelerin arasından bişey deliyorr, buda nedir kii.....

Akça pakça pek bir aydınlık yüzü var......

Dur dur yüzü gözüküyorr....

Aha zaten bu fırtınayı ancak sen çıkartırsın, ruhumun ikizi gothic ikizim benümmm :D :D

Sen buralara uğramazdın çok pis uğradın heeee :):)

Yazılılarım iyi gidyor önümüzdeki hafta doluyum. Uygulama derslerinde bir araştırma merkezine gidyoruz, oradaki analizlerin raporlarını tutmadımm. Birike birikeeeee everest gibi olduuuu yandık yaaa :( :( :(

Onlarla bayyyyaaaa bi uğraşçamm heee....

Senin yazılıları sormuyom zateee, benimkiler iyi gidiyorsa seninkilerde iyi gidyordu biz ikiziz ne olsaaaa....

Gönderi tarihi:

evett şu ana kadar kötü diyeceğim bi sonuç yokk.. ama pazartesi günü olucakkk adımmm kadar eminim hemde....kelebek olduğum kadar da eminim bundan... :grin:

bükemediğin eli öpceksin, yapamadığın sınavıı geççeksinn :D takmamak açısından yani..

takmıyorum bende...çalışıcam bakalımm kaç alıcam... (=

yaaa öyle eserimm darma duman olursunnnn :w00t: haydebreeeee :D

kıyamam yaaa everest gibin demek...ben gelirim evereste eserimm yıkılır azıcıkkk azalır belkimm :(

akça , pakça mı? ? :wacko: akça ve pakça mıyım ben... :unsure::lol:

:hug: canımmmsın benimm... ruhumun aydınlık yüzüü :wub:

Gönderi tarihi:

Akça pakça değilde zenci mencisimin yoksa :D:D

Valla önümüzdeki hafta çok yoğun olcam çokkkk çalış çalış çalış pehhhh.....

Ama sonu güzel olcak ruh ikizim hiç merak etme....

Ya ruh ikizim bugün bri arkadaşım gelecekti İstanbuldan çok sevdiğim değer verdiğim ama bi aksilik çıktı gelemedi.....

Çok bozuk moralim çokkkk, puf offf üfff.....

Gönderi tarihi:

:( olsunn başka bir zaman gelir...görürsünn ruh ikizimm benimm yaa... en azından bir gün gelicek demii ama... =)

zenci menci değilim ama akça pakça da değilim :grin: ben neyim yaf.. in miyim? cin miyim? :wacko:

haftaya benimde tam 6 tane sınavım var.... :crying: depresyondayım...

ama bugünn çok güzel bir gün olduu.... :wub::rolleyes: pek mutluyum bu yüzden... ama sınavı hatırladıkça kötü oluyorum ...

ama olmıcam işte...mutluluğuma engel olamıcak.. :angry::lol:

sen de kendini çok üzme ve yorma emiii canım... :hug:

Gönderi tarihi:

Secret (Sır) kitabını okudunmu ruh ikizim? Mutlaka oku onu, o kitapta olumsuz giden şeyler olduğunda olumlu düşünün diyordu. Yanında olmasını istediğiniz kişi yanınızdaymış gibi davranın ve o bugun burada olucak diyin diyordu. Arkadaşım aksilik çıktı dedi, bende bu çocuk bugun burda olucak dedim kendi kendime. Olumlu düşüncelere başladım ve arkadaşım 1 saat sonra geleceğini söyledi telefonla :D:D

Bunu niye anlattım, şöyle düşün ruhumun aydınlık yüzü. Sende bende o sınavlardan başarılı bir şekilde çıkacağız. Ben eksik raporlarımı tamamklıyacağım sende o 6 tane sınav bozuntusunu ezip geçiceksın..........

İkizim ben bide ehlıyet kursuna yazıldımm o var bide, dersler filannn. Oyy oyy oyyy çok çalışcaz çokkkkk :D:D

Gönderi tarihi:

Okumadım..ama yakın bir zamanda edinip okurumm ruh 2zim benim... :hug:

Maroon 5-Secret :islik: bunu biliyorum..çok güzel şarkıdır...

ah sınavlar ahh..yediler ömürümdenn ömür... hayırr ne açlarmış yaa..bana birşey kalmadııı... doktora gidicem diyicemm neyim var söylee...aa... bu nedir böylee.. ömür kalmadı bende.. öldüm mü acaba ben dicem..

karikatur3.jpg

şoförde değilim aslında ama... ayhh bu sınavdan sınaavaa beyin kalmadıı..dolaşım mı kalırr... ah uleynn ahh...... :angry:

efkarlanıyorumm ... son durum bu bende baksana halime..darma duman oldumm..

32.jpg

beni bu halee getirenler utansınn pee...... -_-

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Merhaba MELKOR...........

:blushing: içtenligini birkaç cümlelerdede olsa yakaladıgım kşiler arasındasın sağolasın :clover: bu defeteye yazmadan geçmek çok anlamsıs oluydu B) şey bizim çikolata fabrikası neoldu nesaman açılacak 2 ci biy vatandaş daha yakaladım Bursa ifadesini kullanan :sweatingbullets: aman ozaman açılışına gayet rahat geliyim :stuart: ismine gelince bulurus merak etme ....içtenliginle,sefimliliginle kal oluymu ;)

Gönderi tarihi:

Yayamazcıyım canım aykadaşım....

Kötü günley geçirdim, okuldaki bir arkadaşım beyin kanaması sonucu vefat etti. Çok ama çok üzgünüm, taaa Bursalardan Aydınlara gittik arkadaşımız için son görevimizi yapmaya. Uzun süredir foruma gelemedim, fabrika yapımına ara vermiştim en kısa zamanda tekrardan başlıyacağız canım tamam mı....

Sende hep bu şekeyliğinle kal....

Gönderi tarihi:
Yayamazcıyım canım aykadaşım....

Kötü günley geçirdim, okuldaki bir arkadaşım beyin kanaması sonucu vefat etti. Çok ama çok üzgünüm, taaa Bursalardan Aydınlara gittik arkadaşımız için son görevimizi yapmaya. Uzun süredir foruma gelemedim, fabrika yapımına ara vermiştim en kısa zamanda tekrardan başlıyacağız canım tamam mı....

Sende hep bu şekeyliğinle kal....

Sevgili MELKOR çokk çokk üzüldüm :( benim rahatsıslıgımda beyin damaylarımda ve bizim gibi rahatsıslıga sahip olanlar beyin kanaması geçirme riskini fazlası ile taşıyorus..Geride kalanlara sabır versin :( Aman sen iyi olda fabyika yapılır :blushing: Kendine iyi davran damamı :clover:

Gönderi tarihi:

CANIM yayamazcıyım senin neyin var ya, aman canım dikkat et kendıne. Çok şüküy bn topaylanmaya çalışıyorum canım. Sakın üzme kendini hiç biy şeye kafanı takma emi canım benim....

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Bugün içimden her biriniz için niyet tavşanıma bir niyet çektirmek geldi bakalım tavşanım senin için ne demiş :D Hani Hıdırellez muhabbetine :)

leylaayyildiz_F_(26).jpg

Karanfil olacaksın

Sararıp solacaksın

Ben annene danıştım

Sen benim olacaksın

Nassssıı amaaaa :D

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Ben bunu yeni okudum, züppermişşş zatee görüşeceğiz abla sen merak etme. İşten çıktımmm, yeni bi iş bulana kadar kaçmaya çalışacağım pıtcaırn adasına :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.