Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Zamanı geldi sanırım, sevdiklerin, sevenlerin var artık... Bekledim epey, bu sayfa için ama artık beklemek anlamsız... Senin de bir anı defterin olsun bu fani dünyada :D Sen de bize kalbin kadar temiz bu sayfalardan yer ayır artık kardeşim :wub: ve ilk temiz sayfa da benim olsun :flowers:

Şimdi birlikte çektiğimiz resimlere baktım, ne çok güldük be o resimleri çektiğimiz günlerde, neler paylaştık degil mi? Oyle ağlamakla gülme arasında ettiğimiz sohbetlerin tadını unutmuş değilim. Uyumayı unutmak diye birşey var mıdır? Var tabii, seninle geçen zamanda uyumayı unuttuk, bir de susmayı... Konuşmaya ne çok ihtiyacımız varmış da aralıksız oyle saatlerce, durmadan konuştuk, bi sen, bi ben, bi sen, bi ben...Bilmeyen sanar ki bu iki insan bu zamana kadar susmuş susmuş da bugün hayatlarında ilk defa konuşmuş :o

Ayy bir de karnımıza kramplar gire gire gülmelerimiz var dimi bizim :w00t: Bir de senin dalıp gitmelerin, öyle insanlara, çevreye... Sanki hayatı yeniden keşfediyormuş gibi dalmaların ama çaktırmadan, insanların ta gözlerine, yaşamlarının içlerine... Sen her boyle gittiğinde o insanların hayatlarına, bana ilham geliyor biliyor musun? zannediyorum ki ben de dalsam boyle, sayfalarca roman yazarım o insanlardan biri hakkında...

Sen, kardeşim, Melkor, biliyorum ve bildiğimi söylüyorum; sen benim bu hayatımda tanıdığım en değerli, en mükemmel, en şaheser insansın beeeee... Biliyor musun, ben yani bu senden yaş yaş büyük, kocaman ablan, hani 30 yaşında olan ablan :D senin yanında içimdeki çocuğu aniden buluveriyor... Kimi zaman kaybettiğimi sandığım o çocuk senin yanındayken öyle küt diye çıkıveriyor ortaya... Allah Allah diyorum bu yaşıyormuymuş, buralarda mıymış, ben bunu öldü sanıyordum, ölmediyse kayıp sanıyordum diyorum şaşkınlık içinde... ama o yaşıyor, kayıp değil, buradaaa, taaa içimde ve canı kadar sevdiği kardeşini bekliyor... Kardeşim geldiğinde ben salıvereceğim yine o çocuğu :)

Sen var ya sen, benim ömrümün bittiği yere kadar kardeşimsin, canımsın...

Ömrümün bittiği yere kadar seni kaybetmemeye kararlıyım...

Ömrümün bittiği yere kadar ben seni çook ama çok seveceğim bitaneciğim SmileyFriends.gif

Kendine dikkat et demiyorum kardeşim çünkü kendine dikkat etmek zorundasın... Aksi takdirde ablan çok üzülür.... Beni üzme olur mu?

BENİ ÜZME CANIM KARDEŞİM :):hug::wub:

• Cevaplar 60
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

autumn_fairy-600.jpg

BURADAN SANA KOCAMAAAAANNNNN SEVGİMİ YOLLUYORUM KARDEŞİM...

fairy_kiss.gif

ayy bak bir de bizi buldum :) Benzemiyor muyuz? :lol: gerçi ben biraz zayıf görünüyorum gibi ama :huh::unsure:

Family%20and%20friends.gif

Gönderi tarihi:

Ablaların en en güzeli, şimdi bak ben senin hakkında yazmaya başlarsam sayfalar alır be :)

Benim gibi, insanların sevmediği soğuk ve donuk bulduğu bir insanı nasıl sevdin anlamadım zati :) Şaka bir yana hayatta kimseye özelime açmam ve yaptığım karakter tahlillerinden bahsetmezidm ama sen bir anda çözdün beni. Bir ara o kadar ortak yönümüz çıktı ki, dedik Nüfus il müdürlüğüne gidelim artık :D:D

Harbiden ne çok konuştuk o gün yahu, artık gece çenemin civataları düşmüştü yahu

Hatırlıyormusun "Koza Han sessiz ve sükünet içinde bir yerdir" filan yazıyordu. Biz kahkalarımız ile o sessizliği delip geçmiştik :):)

Fotoğraflara gelince senin gibi bir ustadan çok şey öğrendim dahada öğreneceğim.....

Burada daha yeniyim, inşallah diğer arkadaşlar ile anlaşırız....

Zaten Sands ile kanka olduk, çok iyi bir kelime üstadı kendisi

İçindeki çoçuk hep vardı senin ama derin bir uykudaydı.....

Hemde çok derin, çocuklar ile iyi anlaştığım için onuda uyandırabildim ve özgürlüğü hatırlattım tekrar ona....

Fotoğrafa gelince valla aynı biz ya, ama söliyim ben sivri burun ayakkabı hayatta giymem :D:D

Sen ablam benim ruhumun anahtarısın, anahtarımı derin kuyulara attım ama yedeği buldu beni.....

Taaa uzaklardan hiç beklemediğim yerden geldi ve ruhumun derinliklerine indi.......

Kendime iyi bakıyorum.....

Lisedeyim ama Mühendislik kitapları ile çalışıyorum, biraz yoğunum.....

Biraz deliyim, birazz sinsiyim anladın sen onuu :)

Baya bi özledim seni.....

Sende kendine dikkat et yoksa bak atlar gelirim 190506 Gezegenine :):)

Gönderi tarihi:

Bugün çok güzel geçti. Üyesi olduğum ve Bursadaki organizasyonlarını üstlendiğim www.agaclar.netin toplantısına katıldım. Harika bir toplantı oldu, tarım fuarına gidildi. Bir çok plan yapıldı gelecek için. Yarın cumhuriyet bayramı........

Milletimizin cumhuriyet bayramı kutlu ve mutlu olsun........

Daha yeni bir üyeyim, pek kimse ile tanışamadım ama inşallah en kısa zamanda kaynaşırızz...

Gönderi tarihi:

Gloriam,sarı lalem,Melkor kim beeee?Ne zaman senin kardeşin oldu,benim haberim bile olmadan?????Demek artık en çok onu seviyosun,bizi sevmiyosun diil mi?Ne yapayım,liseye mi yazılayım yeniden,ben de koza handa gülebilirim seninle,fotoğraf da çekerim.Melkor'u geri gönder geldiği yere,mühendislik kitaplarına çalışsın,kızınca çok korkunç olurum bak,çıkarım pembe panterlikten...Melkor,seni bi daa buralarda görmeyim,heeeee!!!!!!!!

Gönderi tarihi:

Dur Ayşegül ya ne korkutuyosun çocuğu :P

Melkor korkma ablacım, o kim korkuç olmak kim :grin:

Bu arada defterinden de hoşgeldin diyeyim.Dilerim aramızda olmak seni de mutlu eder :clover:

Gönderi tarihi:

Kız Ayşegül, kız benim pembe panterimm :) Bu çocuk sonradan oldu, ben bunu sonradan kardeşim ilan ettim ama vallahi billahi hak ediyor... Beni çok ama çok mutlu bir abla ediyor... Ona ablalık yapmak beni çok onurlandırıyor ve mutlu ediyor... Rad_ya'nın da dediği gibi kızma benim birtaneciğime, korkutma yavrucuğumu....

Pemboş, gerçekten yazılır mısın benim için yeniden liseye, cidden Kozaya gelip benimle ortalığı velveleye verir misin, fptoraflar da çeker miisn? anammm sne beni o kadar cok mu seviyorsun... Oyyy ben seni yerim yaw :hug::wub:

melkor, bak canım sen bu Ayşegül ablandan korkmayasın ama öğütlerini dinleyesin... Mühendislik kitaplarına calış diyosa vardır bi bildiği... çalışşşşş... Dinle ablalarını bakimmm aaaaaa :angry: ayyy yirim ben seniii yaaaa... Korkma korkmaaaa... Bu Ayşegül var ya bu Ayşegül, can tatlısı bişidir beeeee :)

Rad_ya da var ya o da aynen dünya tatlısıdır... Al işte sana ben ve iki abla daha... Kıymetimizi iyi bilesin bak, hiç yoktan sana 3 tane abla olduk ama biri kötü polis :w00t:

Gönderi tarihi:

Ayşegül aplaaaaaaaaaaaa

Tersim tersttir ama düzümde düzdür be :)

Savaşmaya gerek yok paylaşabiliriz gloriayı :)

Hoşbulduk Ra_dya, aranızda olmaktan mutluyum, Henüz muhabbetlere gıremedım pek ama tanınıyoz yavaş yavaş...

Ayşegül apla zaten Çalışıoz bide sen gelmE üstüme, lisedeyim ama mühendislik kitaplarından ders yapıozzz....

Bu arada pembiş pembiş birinden niye korkayım ki , bir tane daha şirin ablam olduuu...

Ablalarım sizleri seviyorum :D:D

Ayşegül aplaaa

OLmadı kapışırz yanii sen merak etmee :D:D

Gönderi tarihi:

Tamam aplasının tamammmm,seni de aldık,kabul ettik,sarı lalesinin hatırı için liseye giden,koza handa gülen,resim çeken biri,onun kardeşini de bağrına basmayı bilir elbette.Aramıza hoşgeldin o zaman...

Gönderi tarihi:

Hoşbulduk Ayşegül ablacığım ;).Her ne kadar kelimelerinde soğukluk hissetsemde hoşbulduk :D

Gönderi tarihi:
Hoşbulduk Ayşegül ablacığım ;).Her ne kadar kelimelerinde soğukluk hissetsemde hoşbulduk :D

Değildi aslında öyle melkor,canım...Ama yazarken ben de hissettim öyle,çocuk biraz soğuk mu ne sanacak,kendisini sevmediğimi düşünecek diye,belli belirsiz bir his geçmedi değil içimden.Haklısın evet,iyi olmamış yazım.Oysaki yalnızca şakaya hem devam edip,hem de uzatmamak istedim ama beceremedim,sana bir hediye vereyim,bu olanları sarı laleme söyleme,tamam mı?http://www.oyuncakdeposu.com/images/products/4812_buyuk.jpg[/img]

Gönderi tarihi:
Değildi aslında öyle melkor,canım...Ama yazarken ben de hissettim öyle,çocuk biraz soğuk mu ne sanacak,kendisini sevmediğimi düşünecek diye,belli belirsiz bir his geçmedi değil içimden.Haklısın evet,iyi olmamış yazım.Oysaki yalnızca şakaya hem devam edip,hem de uzatmamak istedim ama beceremedim,sana bir hediye vereyim,bu olanları sarı laleme söyleme,tamam mı?http://www.oyuncakdeposu.com/images/products/4812_buyuk.jpg[/img]

47706.jpg

resmi koymayı başardım galiba radyam...

Gönderi tarihi:

Benim en sevdiğim huyum her zaman saygılı olmamdır, hediye için teşekkür ederim ayşegül ablacım. Ama yani tamam lise son öğrencisiyim 1.85 boy 80 kilo ve üstüyüm. Hediye için tekrar tekrar teşekkür ederim ama ilkokul çocuğuda değilim canım :D:D

Ama çok şeker bişi çocuksu yanım sevdi bunu :D

Gönderi tarihi:

ezmeyinnnn kardeşimiiii :huh: ezmiyosunuz dimi :unsure:

oyy kardeşim diyoru diye çocuğu, çocuk sanıyolar ayol... tübe tübeeeeeee :w00t::P

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Teşekkür ederim Gece yağmuru, Seninde bayramın kutlu ve mutlu olsun. Nice bayramlara....

Gönderi tarihi:

Senin gibi yakışıklı bir hemşehriye sahip olmak gurur verici kardeşim..:clover:

Bayramın Mübarek Olsun..:clover:

Gönderi tarihi:

Akşam Akşam moral bozukluğu üzerine iyi geldi bu valla, Bursada beni seven bir hemşom var :D

Gönderi tarihi:

Ablacığım canımm benimmmm senınde bayramın mubarek olsunnnn...

Birceciğim canım teşekkür ederim bana hazırladığın resim içinde. Seninde bayramın Can-ı gönülden kutlarım....

Gönderi tarihi:

Saol Ra_dyacığım, seninde bayramın mubarek ola :)

• 2 hafta sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.