Φ muki Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2007 ortada pek çok bilinmeyen var bizler tarafından ama hemen gözlerin orduya dönmeside bana garip geliyor..kimin akp'li olup olmadığı beni ilgilendirmez fakat eksik ve hata aranacaksa önce hükümete bakmak gerekmezmi..bu şehitler yeni verilmeye başlanmadı..neler dendiği hala kulaklarımızda ve tüm bunlar yokmuş gibi davranmak ne oluyor peki.. insanların beyinleri çorba kıvamında artık iş çığrından çıktı..halk sokaklardaymış..tepkiliymiş vs..bu filmi daha öncede izledik..slogan belli ama dün dört şehit daha verdik.. bir evlat ne demek,nasıl yetişir büyür,acısı nasıl dayanılmaz birşeydir,yarınlarınız umudunuzdur.. ve birileri gelir derki oğlunuz şehit oldu..peki bir kişinin bile aklına gelmez mi ..benim evladım ne için öldü diye sormak..çünkü gerçekte vatan için ölmediği çok açıktır.. bu kirli oyun içindeki ülkeler müttefikimizken..talabani barzani ülkemizden nehir gibi para kazanır ve üstelik ağızlarına geleni söylerken..başbakan kürt sorunu vardır sözleriyle bu oyuna katılırken..vs.. kendi evladı amerikada baba olurken..siz evladınızı toprağa vericeksiniz...ve susacaksınız.. benide askere alın demekle çözülmüyor bu iş..sorun siyasi ve ekonomikken biz ne kadar bağırırsak bağıralım bir arpa boyu yol alınmadığını görmeliyiz artık.. Çok haklı bir yazı frozen. Evlatlar vatan için ölmüyorlar, bu evlatlar vatan'a millet'e ihanet eden politikacılar yüzünden ölüyorlar. Bunca şehit düşenlerin hesabı bunlardan sorulmalı. Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2007 ortada pek çok bilinmeyen var bizler tarafından ama hemen gözlerin orduya dönmeside bana garip geliyor..kimin akp'li olup olmadığı beni ilgilendirmez fakat eksik ve hata aranacaksa önce hükümete bakmak gerekmezmi..bu şehitler yeni verilmeye başlanmadı..neler dendiği hala kulaklarımızda ve tüm bunlar yokmuş gibi davranmak ne oluyor peki.. insanların beyinleri çorba kıvamında artık iş çığrından çıktı..halk sokaklardaymış..tepkiliymiş vs..bu filmi daha öncede izledik..slogan belli ama dün dört şehit daha verdik.. bir evlat ne demek,nasıl yetişir büyür,acısı nasıl dayanılmaz birşeydir,yarınlarınız umudunuzdur.. ve birileri gelir derki oğlunuz şehit oldu..peki bir kişinin bile aklına gelmez mi ..benim evladım ne için öldü diye sormak..çünkü gerçekte vatan için ölmediği çok açıktır.. bu kirli oyun içindeki ülkeler müttefikimizken..talabani barzani ülkemizden nehir gibi para kazanır ve üstelik ağızlarına geleni söylerken..başbakan kürt sorunu vardır sözleriyle bu oyuna katılırken..vs.. kendi evladı amerikada baba olurken..siz evladınızı toprağa vericeksiniz...ve susacaksınız.. benide askere alın demekle çözülmüyor bu iş..sorun siyasi ve ekonomikken biz ne kadar bağırırsak bağıralım bir arpa boyu yol alınmadığını görmeliyiz artık.. Sevgili frozen gözlerin orduya dönmesi meselesi değildir burada eksik ve hatalar elbette hükümette aranacaktır ama bunun yanısıra hükümeti ilgilendirmeyen askeri meseleride asker yapmalıdır sanırım. Eğer orada saatlerce çatışma yaşanıyorsa kusura bakmayın ama (akp'lide değil ama)başbakan erdoğan yardıma gidecek değil,bu mesele çok uzun meseledir şimdilik bunu geçelim. bugüne kadar gelen hükümetlerde bu hükümet kadar suçludur,Çünkü her gelen hükümet günü kurtarma (kandini kurtarma)çabasındaydılar o nedenle hiç bir hükümet geleceğe yönelik planlar,hazırlıklar yapmadı, aksine ab ve abd nin planına ortak oldular,bunun yanı sıra asker bile baş örtüsü meselesi ile ilgilendiği kadar pkk terörü ile ilgilenseydi pkk bu seviyeye gelmezdi inanın. yani sayın hulki cevizoğlu'nun dedği gibi ''biz her zaman başklarının yaptığı hatalar sonucu maçı kazanıyoruz'' Evet frozen halk sokakta ,Sayın komutanımız büyükanıt'ın halkın tepkisinden gurur duyuyorum demesi benim duygularımın aynası gibiydi. Bende geç kalmış bu tepkiye karşı gurur duyuyorum bu izlediğiniz filim diğer filimlere banzemez bu filimin verdiklerini sanırım görmüşsünüzdür, hükümetde terör destekçileri barzanilerde artık olayın cidiyetindeler.. Daha önceleride söylemiştim tekrar söylüyorum artık diğer geçmiş hükümetlerin yaptıkları hataları geçelim bence bu hükümetin yapması gereken önce barzaninin türkiyedeki ortak olduğu söylenilen şirketlere el konulmalı,ambargo uygulanmalı(iş adamlarımız bile bizi etkilemez yeteki ulusun geleceği açık olsun biz razıyız diyorlar) caydırıcı zezalar getirilmeli(ana yasa değişikliği yapıldı o kadar madde değiştirildi terör cezaları ile birşey dumadım akıllarına gelmedi sanırım)Verilen cezalar af edilmemeli(rahşan affı ve e.necdet sezer'in bıraktığı pkk teröristlrti dağlarda ölü olarak bulundu)vs vs... saygılar.. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2007 PKK'ı suriyeden çıkaran, Öcalan'ın ülke ülke kapı kapı dolaşıp hiçbir yerde kabul görmemesini sağlayacak kadar sert dışpolitika yürüten. Başka bir ülkenin hükümetimiydi? Yaptığı operasyonlarla PKK'nın Kuzey Iraktaki üç büyük kampını yok eden. Ülke içinde PKK ya yönelik büyük operasyonlarla terörü sıfıra çeken Ordu başka ülkenin ordusumuydu? Ama bir hükümetle, artık ülkede dördüncü beşinci dereceden haber konumuna düşen. Uğradığı bozgundan sonra kendini siyasi faaliyetle var etmeye çalışan terör yeniden ülkenin baş belası olacak. Türk Hükümetinin pasif dışpolitikasının verdiği cesaretle Avrupa ülkeleri artık terör örgütüne açık açık destek verecek ve Türk Hükümetinden "Ayıp Ediyorsunuz" dan öte bir tepki görmeyecekler. İktidardaki partiye bağlı basın ve yayın organları, sabah akşam TSK ya saldıracak. Genelkurmay başkanının yahudi olduğunu iddia edecek kadar. Terör örgütünün kimi ideolojik söylemleri bizzat başbakan koltuğunda oturan adam tarafından bölgede mitinglerde zikredilecek (Türklük üst kimlik olamaz bla bla) Yani AKP hükümetiyle beraber 5 yıldır dışpolitikada sürekli yenilgi alıp. Terör belası yine memleketin baş sorunu haline gelip. Bunda ana sorumluluk AKP'nin olmayacak. İktidar yine sahibinin sesi yayın organlarıyla suçu başkalarına atma derdinde. Ordu asıl suçlu oda olmadı. Basın. Asıl suçlu bunlar. Ama memleketi idare edenlerin, memlekette terörün patlamasında payı yok. TSK. Bunları bunları yaparsanız, Ulusal Politikamız zarar görür. Devletin gücü zaafiyete uğrar diyerek hükümeti uyarınca. Demokrasi düşmanlığı. Bu uyarıların birbir doğru ve haklı çıkması hava civa. Memlekette terör en yakıcı gündem maddesiyken. Atatürk ilkelerinin Anayasadan çıkarılıp çıkarılmamasını ülkenin tartışma konusu haline getiren hükümet tüm görevini yapmaktadır. Ama 7 gün 24 saat dağlarda terorist kovalayan ordu uyumaktadır. Ordu işler zıvanadan çıkmadan yorumlar, uyarılar yapınca. Koro başlar, "ordu işine baksın, bu konularda yorum yapmak onamı düşer vs vs" Sonra Kuzey Irak'la ilgili sorulara hükümetin verdiği cevap, topu orduya atma. "Orduya bıraktık, o isterse şöyle yaparız, ordu bilir" Her aklı başında insan. PKK tekrar silahlanıp. Ülke içinde örgüte insan kaynağı yaratıp. Gayri etkin bir terörle mücadele yasasıyla propaganda faaliyetlerini hergün otobüs yakacak kadar rahat rahat icra edip. Başka devletlerce artık açık açık desteklenip yine memleketin başına bela olmasında suçu Orduya atmanın mantığını sorgulayabilir. Dağdaki teröristler buzdağının görünen kısmıdır. Sonra biri çıkar. Ordu zaten 1000 km sınırı koruyamıyor der. Başkası çıkar O sınır zaten 300 küsür kilometre der. Tabi ikiside. Sınırların haritada göründüğü gibi olmadığını. O bilmem kaç yüz kilometre sınırın içinde 3500 metrelik dağlarında olduğunu bilmezler. Öyle ya bizim sınırlarımız konya ovası gibi dümdüzdür. Al eline bir basit harita ölç düz olarak çetvelle çarp sonra ölçekle. Buldum topu topu bu kadar sınır. Birisi kalkar dağıtım izninden dönüp birliklerine teslim olmaya giden ve bindikleri sivil bir firmaya ait otobüsün ohal sınırları dışındaki bir ilde yolunun kesilip katledilmelerinin faturasını Orduya keser. Tabi bölgeye asker götüren binlerce sivil minübüs ve otobüsün her birinin koruma konvoylarıyla hareket etmesinin mümkün olup olmadığı. Dahası OHAL kapsamına alınmamış illerde ordunun, mülki amirin emri ve talebiyle böyle önlemler alabileceği falan önemlimi. Magazin haberi hazırlar gibi terör haberi hazırlayan kişilerin yazdıklarıyla hiçbir şekilde doğrulanmamış bilgilerle çatışma analizi yapılır, fatura kesilir orduya. Zira herkes emindir, oradadır çatışma sırasında. Zira içinde "uçak savarlı teröristler" ibareleri geçen haberleri mantık süzgeçinden geçirmek bile zordur sanırım. Barzanin sarayı, karargahın ihalesi bile Erdoğanların damadı tarafından alınırken. Kuzey Irak petrolunu avrupaya taşıyacak boru hattı ihalesi yine Aynı adam tarafından alınırken. Başbakan Kuzey Irak'a ambargo uygulayacakmış. Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2007 PKK'ı suriyeden çıkaran, Öcalan'ın ülke ülke kapı kapı dolaşıp hiçbir yerde kabul görmemesini sağlayacak kadar sert dışpolitika yürüten. Başka bir ülkenin hükümetimiydi? Yaptığı operasyonlarla PKK'nın Kuzey Iraktaki üç büyük kampını yok eden. Ülke içinde PKK ya yönelik büyük operasyonlarla terörü sıfıra çeken Ordu başka ülkenin ordusumuydu? . . . Magazin haberi hazırlar gibi terör haberi hazırlayan kişilerin yazdıklarıyla hiçbir şekilde doğrulanmamış bilgilerle çatışma analizi yapılır, fatura kesilir orduya. Zira herkes emindir, oradadır çatışma sırasında. Zira içinde "uçak savarlı teröristler" ibareleri geçen haberleri mantık süzgeçinden geçirmek bile zordur sanırım. Barzanin sarayı, karargahın ihalesi bile Erdoğanların damadı tarafından alınırken. Kuzey Irak petrolunu avrupaya taşıyacak boru hattı ihalesi yine Aynı adam tarafından alınırken. Başbakan Kuzey Irak'a ambargo uygulayacakmış. Sevgili dostum askerlik yaptınızmı bilmiyorum ama sanırım sizin ne olaylardan ne askerlikten haberiniz var yalnız sizin kendi bildiklerinizi doğru kabul ediyorsunuz. Bak arkadaşım inanın sizden daha çok ordumu ,seviyorum bundan hiç şüphem yok bütün samimiyetimle söylüyorum yeri gelirse canımı hiç düşünmeden feda ederim. Yalnışları eleştirmek vatan hainliği değildir bilesin... Şimdi ohal sınırları dışında olay olmuş diyorsunuz doğru bilenleride her zaman olduğu gibi yanıltıyorsunuz olay bingöl sınırları içerisinde elazığ yoluna girerken oluyor ve o tarihte bingöl ohal bölgesi içindeydi...Hni bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak bundaerler herhalde. Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde PKK ile mücadele, 19 Temmuz 1987’ye kadar ‘sıkıyönetim’ uygulaması kapsamında yapıldı. 19 Temmuz 1987’de Diyarbakır, Bingöl, Hakkari, Mardin ve Siirt illerinde sıkıyönetim uygulamasının sona erdirilmesi ile birlikte 285 sayılı kanun hükmünde kararname ile Olağanüstü Hal Bölge Valiliği kuruldu. Aynı kanun hükmünde kararname ile Bingöl, Diyarbakır, Elazığ, Hakkari, Mardin, Siirt, Tunceli ve Van illeri bölge valiliği kapsamına alınarak bu illerde ‘olağanüstü hal’ uygulamasına geçildi. Halen Diyarbakır, Tunceli, Şırnak ve Hakkari OHAL kapsamında. Mardin, Batman, Siirt, Van, Bitlis, Muş Bingöl ise OHAL mücavir illeri kapsamında Öncelikle o yıllarda daha çok dikkar edilmesi gerken zaman ve yerlerdi toplanma merkezi diye bir yer vardır ,askerler orada toplanır ve toplu bir şekilde güvenliği alınarak gönderilir,bırakın 92-93 yıllarını o tarihten bu yana bu hep böyle olmuştur. Sagılar... Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2007 Birisi kalkar dağıtım izninden dönüp birliklerine teslim olmaya giden ve bindikleri sivil bir firmaya ait otobüsün ohal sınırları dışındaki bir ilde yolunun kesilip katledilmelerinin faturasını Orduya keser. Tabi bölgeye asker götüren binlerce sivil minübüs ve otobüsün her birinin koruma konvoylarıyla hareket etmesinin mümkün olup olmadığı. Dahası OHAL kapsamına alınmamış illerde ordunun, mülki amirin emri ve talebiyle böyle önlemler alabileceği falan önemlimi. olayın faturası orduya değil ,orduda görevli sorumlu kimse fatura ona kesiliyor kesiliyor..sapla samanı karıştırmayalım..çarpıtmayalım lütfen.. Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2007 Sayın basbakan hala atıp tutuyor, kimseye sormayız, asarız, keseriz aslanız hesaplarında.. hala 5 kasımdaki amerika seyahati bekleniyor ki sanırım öyle bir seyahatte olmayacak.. ne kadar zaman kazanırsa o kadar iyi onun icin.. halk unutur nasıl olsa derken egemen bağış acıklama yaptı: -ıraka operasyon öncelikleirmiz arasında değil... merak ediyorum. bu oncelikleriniz arasında değilse bile politika gereği bunu acıklamasanız ve bu kozu kullansanız daha faydalı olmazmıydı? yoksa bu acıklamayı yaparak birilerini rahatlatmak mı istiyorsunuz? kimi? altı yıldır bu kadar beceriksizce yonetilen ic ve dıs siyaset, özellikle son gunlerde böyle bir hatayı nasıl kaldırabilir? ama nasıl olsa bu halk bunuda unutur... Ordunun buyuk sucu var aslında bu konuda, hukumete ragmen rest cekip ıraga girip gerekeni yapamıyor, bu hukumeti tanımıyorum kardesim bu hukumetle bu iş yurumez diyemiyor hala hukumetin sözünü bekliyor... biz de öyle... bekliyoruz.. hukumet neyi bekliyor? egemen bagıs acıkladı, bişi beklemiyoruz.... Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2007 Şimdi ohal sınırları dışında olay olmuş diyorsunuz doğru bilenleride her zaman olduğu gibi yanıltıyorsunuz olay bingöl sınırları içerisinde elazığ yoluna girerken oluyor ve o tarihte bingöl ohal bölgesi içindeydi...Hni bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak bundaerler herhalde. Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde PKK ile mücadele, 19 Temmuz 1987’ye kadar ‘sıkıyönetim’ uygulaması kapsamında yapıldı. 19 Temmuz 1987’de Diyarbakır, Bingöl, Hakkari, Mardin ve Siirt illerinde sıkıyönetim uygulamasının sona erdirilmesi ile birlikte 285 sayılı kanun hükmünde kararname ile Olağanüstü Hal Bölge Valiliği kuruldu. Aynı kanun hükmünde kararname ile Bingöl, Diyarbakır, Elazığ, Hakkari, Mardin, Siirt, Tunceli ve Van illeri bölge valiliği kapsamına alınarak bu illerde ‘olağanüstü hal’ uygulamasına geçildi. Bingöl Mart 1994'te OHAL kapsamına alınmıştır. Bingöl 1993 yılında OHAL kapsamında falan değildir. OHAL mücavir ( OHAL bölgesine komşu olan iller) ildir. Yani gerektiğinde bakanlar kurulu kararıyla yeni bir yasa veya khk çıkarmadan OHAL kapsamına alınabilecek iller arasındadır. Halen Diyarbakır, Tunceli, Şırnak ve Hakkari OHAL kapsamında. Mardin, Batman, Siirt, Van, Bitlis, Muş Bingöl ise OHAL mücavir illeri kapsamında 2002 yılında OHAL kaldırılmıştır. ve şu an OHAL kapsamında olan hiçbir il yoktur. Gerçekten "fikir sahibi olmadan bilgi sahibi olmak" bu sanırım. Hemde baya baya iddialı olmak. Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2007 Bingöl Mart 1994'te OHAL kapsamına alınmıştır. Bingöl 1993 yılında OHAL kapsamında falan değildir. OHAL mücavir ( OHAL bölgesine komşu olan iller) ildir. Yani gerektiğinde bakanlar kurulu kararıyla yeni bir yasa veya khk çıkarmadan OHAL kapsamına alınabilecek iller arasındadır. 2002 yılında OHAL kaldırılmıştır. ve şu an OHAL kapsamında olan hiçbir il yoktur. Gerçekten "fikir sahibi olmadan bilgi sahibi olmak" bu sanırım. Hemde baya baya iddialı olmak. OLAĞANÜSTÜ HAL BÖLGE VALİLİĞİ İHDASI HAKKINDA KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME Kanun Hük.Kar.nin Tarihi : 10/7/1987 No: 285 Yetki Kanununun Tarihi : 25/10/1983 No: 2935 Yayımlandığı R. G. Tarihi : 14/7/1987 No: 19517 V. Tertip Düsturun Cildi : 27 Sh.: * Olağanüstü Hal Bölge Valiliği : Madde 1 - Anayasanın 121 inci maddesi ile Olağanüstü Hal Kanununun 3 üncü maddesinin ( bendinde belirtilen hususlarla sınırlı olarak Bingöl, Diyarbakır, Bingöl, Elazığ, Hakkari, Mardin, Siirt, Tunceli ve Van il`lerini kapsamak üzere Olağanüstü Hal Bölge Valiliği ihdas( Ortaya çıkarma, meydana getirme)edilmiştir.(1) Ayrıca genel ohal kaldırıldıktan sonra bu dört ilde ohal devam etti ve 98-99 tarihlerinde ohal kaldırıldı. saygılar. Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Esir düşen 8 askerimiz dtpli vekiller tarafında pkkdan teslim alınarak yurda getirildi. BUtun dunyaya yayınlanan bir resimle beraber. Bir resim düşünün bir terör örgütü mensupları ve bir ulkenin milletvekilleri masa basında imza atıyorlar. Sİmdi kalkıp dunyaya pkknın bir terör örgutu oldugunu nasıl söylersiniz? Terör örgutuyle masaya oturup pazarlık yapan kac ulke oldu bugune kadar? Zaten pkknın dunyada yaratmak istedigi imajda boyle birseydi. Terör örgutu değilde hakları gaspedilmiş ayrılıkcı gerillalar olduklarını reklam yapmaya calısıyorlardı.. Ve son olaydan sonra en ust duzeyde vekillerimizle masa basında poz vererek bunuda yaptılar. Artık dunya asla pkkya terör örgutu diyemez cunku terör orgutu derse bir devletle masya oturdugunu kabul ederse bu dunya uzerindeki butun terör örgutleri icin milad olacaktır. Her terör örgutu bunu baz alıup eylemlerini arttıracak ve her devleti masa basına oturrtup diledigini alma yoluna gidecektir. Dunya bunu bildigi icin pkkya terör örgutu demeyecektir bundan sonra. Peki dtpli vekiller bu temaslarda bulunup esir askerlerimizi masa basında adeta resmi bir törenle teslim alırken cok buyuk hukumetimzin liderleri hazrteleri nerdeydiler ve ne yapıyorlardı? HUkumetin basındakiler cil yavrusu gibi dunyanın ucra köselerinde temaslarda bulunurlarken, hukumetin vekilleri meclis sıralarında turban tartısması yapıyorlardı... Peki dtpli vekiller ne yaptı? Turban konusuyla kafaları mesgul edinki dunyaya karsı dustugumuz bu acziyetin farkına kimse varmasın... Sayın basbakan bushun eteklerine kapanıp neler dileyecek merak ediyorum.. Artık bir önemi varmı acıkcası ben inanmıyorumda... Pkk terör örgutuymus haklarımızı koruyormusuz, ulkemizi savunuyormusuz... cidden hukumetimiz bu soylediklerine kendisi inanıyor mu? Yoksa bu kadar kolay uyutabildigi halkı uyutmaya devam etmek varken yumrugunu masaya vurabilir mi...? dtpli vekiller hakkında sorusturma acılmıs. Sanırım bu saatten sonra dtpli vekilleri idam bile etseniz pkk istedigni coktan almıstır. Bir resim: Bir terör örgütüyle bir devletin masa basında birlikte karsılıklı imzalar attıkları bir anlasma.... öyle acınası bir haldeyizki bunun farkına bile varamıyoruz... Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Sayın basbakan bushun eteklerine kapanıp neler dileyecek merak ediyorum.. Artık bir önemi varmı acıkcası ben inanmıyorumda... Pkk terör örgutuymus haklarımızı koruyormusuz, ulkemizi savunuyormusuz... cidden hukumetimiz bu soylediklerine kendisi inanıyor mu? Yoksa bu kadar kolay uyutabildigi halkı uyutmaya devam etmek varken yumrugunu masaya vurabilir mi...? dtpli vekiller hakkında sorusturma acılmıs. Sanırım bu saatten sonra dtpli vekilleri idam bile etseniz pkk istedigni coktan almıstır. Bir resim: Bir terör örgütüyle bir devletin masa basında birlikte karsılıklı imzalar attıkları bir anlasma.... öyle acınası bir haldeyizki bunun farkına bile varamıyoruz... bugünlere baktigimizda görünen köy kilavuz istemez denir ya ,dtp bugün akp nin kalemidir o atilan imzada en büyük pay akp tayfasinindir ama isteyerek ama istemeyerek ne kadar bu duruma düstüler orasini Tanri bilir bilinen bir sey varsa sucta onlarindir! barzani pkk ya yataklik ediyor diyen basbakan ve onun damadi barzanin karargahini insa ediyor yani k.Irakta neler oluyor bir bilen varmi tam anlamiyla? Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Sayın basbakan abdye sure verdi sayın rice aradı bekleyin dedi bekledik... sayın baskan 4 kasımda abdye gidicem baskanımla gorusucem bekleyin dedi bekledik... sayın baskan baskanıyla gorustu işbirligi kararı alındı... daha once yaptıklarımızın adı neydi? sayın baskan istedigmizi aldık dedi aldıgı neydi ve oncekilerden ne farkı vardı? sayın baskan simdi bekliyecegiz diyor, gerekeni yapacagız diyor.. beklemekten baska ne yaptık bugune kadar? Öylesine ***** bir durumda esir dusen askerlerimizi geri aldıki askerlerimzin canlarını kurtardıklarına bile sevinemiyoruz... Binbir rica minnet, teröristin elini öpercesine gidip askerimizi bizim vekilimiz teslim aldı... butun dunya bunu böyle yazdı.. Herhangi baska bir ulke, bir insanını rehin alan terör örgutune karsı böylemi davranırdı? Yılanın kafasını ezerek askerimizi onlardan kurtarmak vardır, bide yılanı el ustunde tutup ona yalakalık yaparak geri almak vardır. Sayın hukumetin bilgisi yokmus dtpnin yaptıklarından.. en azından dtp uzerine duseni yaptı, hizmet ettigi pkknın reklamını yaptı... sayın akpliler ne yaptı? Sanırtım akplilerde kendi ustlerine duseni yaptılar... yani hicbirsey... simdi bekleyeceğiz... sayın baskan baskanıyla gorusup icazet aldı.. cok memnun ayrıldı.. zaten şehitlerin kanı kurudu, herkes acısını gömdü icine, hazır esir askerlerimizi de kurtardık, hersey yolunda... şimdi sırada ne var? hangi tavizi talep edecekler ve biz ne vereceğiz? Peki sayın hukumet durumdan rahatsız mı? Esir askerlerimizin canını kurtardıgmız icin sevinmemiz gerekirken, onları kurtarma şeklimiz, bugune kadar verilen binlerce şehitlerimizin kemiklerini sızlatmıstır... Bunun tek sorumlusu basiretsiz ve korkak bir iç/dış politika izleyen akp hukumetidir... Son altı yıldır uygulanan ve surekli bizim tavizler vermemizle sonuclanan bu politikalar gercekten beceriksizlik yada sanssızlıkmıdır? Yoksa bunun adı başka birseymidir? Siz hala akp hukumetinin ve akplilerin bu ulkeye hizmet ettiginemi inanıyorsunuz? Anlamanız icin daha ne olması gerekiyor? Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Tunceli'de karakola saldırı: 1 asker şehit oldu Tunceli'de PKK'lı bir grup teröristin karakola saldırması sonucu bir uzman çavuş şehit oldu. Alınan bilgilere göre, Tunceli merkeze bağlı Uzunçayır Jandarma Karakolu'na PKK'lı teröristler dün saat 21.00 sıralarında saldırı düzenledi. Saldırıda, Jandarma Uzman Çavuş Bahtiyar Şimşek şehit olurken, bölgeye zırhlı araçlarla özel birlikler sevkedildi. Bölgede operasyonların sürdüğü belirtilirken, teröristlerle zaman zaman çatışmalar yaşandığı kaydedildi. Tunceli Vali Vekili Turgut Gülen, yaptığı açıklamada, bölgede operasyonların sürdürüldüğünü söyledi. Öte yandan, söz konusu olaya ilişkin Genelkurmay Başkanlığı henüz resmi bir açıklama yapmadı. ANKA 07/11/07 Cok saygı deger devlet bakanlarımız ve basbakanımız ve cumhurbaskanımız nerdeler bilen var mı? Hangisi hangi ulkede? Su anda ulkemizde olup konuyla ilgilenen hangi bakanlarımız var? Sanırım sayın basbakan karısıyla beraber yaptıgı roma gezisinden sonra yeniden başkanı busha gidip bu konuyuda soracaktır.. Bekleyelim bakalım... Durmak Yok Yola Devam...!!! Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 "30 yıldır sabrediyoruz, sabır taşı çatladı" ROMA (ANKA) – Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'nin terörle mücadeledeki kararlılığını vurgularken, “Biz çok sabrettik. 30 yıldır sabrediyoruz ve 30 bini aşkın insanımız maalesef teröre kurban gitti ama artık sabır taşı çatladı” dedi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Roma'da İtalya Başbakanı Romano Prodi ile görüştü. Görüşmenin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında Başbakan Erdoğan temasları hakkında bilgi verdi ve gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Türkiye'nin terörle mücadeledeki kararlılığını vurgulayan Erdoğan, TBMM'nin hükümete büyük bir çoğunlukla sınır ötesi operasyon yetkisini verdiğini hatırlattı. Erdoğan, bu operasyonun sadece PKK terör örgütünü hedeflediğini vurgulayarak, “Savunmasız insanlar öldürülecek öldürüldükten sonra hala bunlara karşı Türkiye de savunmasız kalacak… Bakın biz çok sabrettik. 30 yıldır sabrediyoruz ve 30 bini aşkın insanımız maalesef teröre kurban gitti ama artık sabır taşı çatladı” dedi. 07/11/2007 Hic merak ettinizmi sayın basbakanımız yapması gereken bu konusmaları neden baskanı busha karsı yapmıyorda, alakalı alakasıs heryerde söyluyor? Bir de hic merak ettinizmi son altı yıldır aynı şeyleri söyluyor, birseyler yapmaktan bahsederken bahsettigi konusmakmıydı sadece? Aslında cok sabırlı bir basbakanımız oldugunu hepimiz biliyoruz altı yılda yuzlerce şehit hala konusuyor... Sabırlı oldugunu butun dunya biliyor artık... Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2007 Unuttunuz mu artık? Milli takımda mac kazandı zaten, seviniyormusunuz... Ne değişti pkk konusunda? Yazılanları bir okuyun sadece burdakileri... Ne oldu simdi? Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Unuttunuz... Siz basbakanınızın elinize verdiği türban çelik çomağıyla oynamaya devam edin... Ateş düştüğü yerleri yaktı gecti.. Sizin için ölenleri unuttunuz... İzlemeye devam edin.... İnandığınız yalanları ağzından köpükler saçarak etrafa saldıran liderlerinizin gözlerinde göreceksiniz..!!!! Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Yasar Büyükanit'in "BEN ÜLKEMLE ILGILI KONULARI YURTDISINDA KONUSMAM"demesinin ardindaki ince manayi bilmem Erdogan kavrayabilmismidir.Tabiiki bu Erdogan'in nereyi ülkesi olarak gördügüne bagli.AB sevdalisi bir basbakan icin ha Ispanya,ha Italya,ha Amerika ne farkederki,Avrupa ve Amerika sevdasi ülke sevdasinin önüne gecmisse Erdogan icin konustugu heryer kendi ülkesi sayilir. saygilarla Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.