Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Kürt kardeşime mektup!

Lanet olsun teröre! Ne diyelim, laflar da aşındı, sözler de törpülendi. Kelimeler de aciz kaldı. Başladığı nokta; “öp namlunun ucunu”ydu ve bugün ulaştığı yer; “yeniden öp namlunun ucunu...” oldu.

Askere emir çıktı:

Irak’a gir ve vur.

Ordu Gabar Dağı’nda verdiği 13 şehidinin ve 13 şehidi ile birlikte bir hafta içinde PKK kurşunuyla, bombasıyla, mayınıyla ölen 30 vatandaşının kanını yerde koymayacak. Sınırı geçecek, Kandil’e gidecek, Barzani’nin sarayı ve PKK liderlerinin gecelediği Süleymaniye’deki Fındık Aşti Oteli dahil gerekirse her yeri “vuracak-bitirecek.” Belki bu girişinde de, daha önceki 24 kez giriştiği sıcak takiplerde olduğu gibi başaramayacak, tam temizlik yapamadan geri dönecek.

Fakat durmayacak.

26’ncı kez girecek.

27’nci kez.

100’üncü kez girişinde bitiremezse, Türk Ordusu 1000’inci kez Kuzey Irak’a girecek ve vuracak. Bu noktaya geldi, söylenecek laf kalamadı. Çünkü her şehit verişte Türkiye’nin bütün halkı; “Şehitler ölmez. Vatan bölünmez” diye ayağa kalkıyor.

Türkiye bölünmek istemiyor.

Bir avuç!

Tek bir avuç!

Toprak vermek de istemiyor. Türkler kardeşleriyle çatışmaktan, vuruşmaktan, kanlı düşman olmaktan da yana değil.

*** Kürt kardeşlerimiz, “kendimi Kürt hissediyorum” diyen arkadaşlarımız; bizden küçüklerimiz, bizden büyüklerimiz, bizden akıllı ve bilgili olanlarımız; dostumuz, komşumuz, hemşehrimiz, köylümüz; kirvemiz, kız aldığımız-kız verdiğimiz, hısım olduğumuz, aynı Allah’a ve aynı peygambere inandığımız dindaşlarımız şunu bilesiniz: 13 Türk Ordusu askerinin (7’si Doğu Anadolu doğumlu) Gabar Dağı’nda yani kendi vatanının dağında şehit edilmesiyle sonuçlanan o pusu aslında size kurulmuştur.

Sizi koparmaya!

Sizi ayırmaya!

Sizi; “Avrupa’nın 28 ülkesi PKK’yı tanıyor. ABD destekliyor. Silahlandırıyor, C3 ve C4 patlayıcı veriyor; patlayan ve patlamayan, yakalanan ya da yakalanmayan yüzlerce kiloluk bombaları, sayısı 125 bine kadar çıkan meşhur Glock tabancayı, günümüzün en ***** öldürücüsü olan mayınları, hava savunma silahlarını, PKK’nın sahip olduğu söylenen tankını, Kuzey Irak’a ABD yığıyor ve bu öldürücüler sınırı geçerek Türkiye’ye sevkediliyor. Gittikçe strateji artıran ve PKK’ya Türkiye toprakları içinde “alan hakimiyeti” kazandırmak isteyen bu destekle bölünme gerçekleşir, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Türkiye Cumhuriyeti’nden kopar, ABD kuklası Barzani ile büyük Kürdistan kurulur, Abdullah Öcalan İmralı Hapishanesi’nden çıkartılır, Diyarbakır eyaletine vali yapılır” umudunu taze tutmaya çalışarak sizi aldatıyor.

*** Kürt kardeşlerimiz.

Tuzağa düşüyorsunuz.

PKK’yı koruyorsunuz.

Çocuklarınıza söz geçirmiyor, bölücü terör örgütüne asker veriyorsunuz. PKK kanla besleniyor. Çocuklarınızın kanıyla... Seçip Meclis’e gönderdiğiniz DTP’li milletvekilleri, PKK’nın bu eylemlerini kınamıyor, PKK ile aynı dili konuşup, aynı tavrı yükseltiyorlar. Kuzey Irak’ta iş yapmakta olan ve çoğunluğu Doğu ve Güneydoğu Anadolulu patronlara ait inşaat şirketlerinin şantiyelerinde PKK’lı militan liderleri yatırılıyor, ağırlanıyor, bakılıp besleniyor diye haberler bana bile geliyor.

Kürt kardeşlerimiz!

Gabar’da pusu kuruldu.

13 Mehmetçik şehit oldu.

Bu pusu size kuruldu.

Kuytu pusu!

Sinsi pusu!

Gaflete düşüren pusu!

Kardeşim!

Senin elinde.

Pusuyu yarabilirsin.

• Cevaplar 107
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Türklere sesleniyorum kardeşlik denen bişey yok sevgi denen bişey yok acıma hissinizi yenin kürtler sizinle aynı dinden olduğu için onlara kardeşimdemeyin tüm bunlar dinden kaynaklanıyor görün, islam kürtlere çalışıyor tüm bunların sebebi din yok edin dini duygularınızı öldürün tanrıyı. Uyumayın artık.

Gönderi tarihi:

Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur sözü gerçekmi oluyor?

İSPANYA'da ayrılıkçı Eta terör örgütü ve destekçisi BATASUNA Partisi Avrupa Birliğinden onay almıyor İspanya ordusu Batasuna Partisini basarak partinin önde gelenlerini gözaltına alıyor Avrupa Birliğinden ses yok biz Dtp'ye aynısını yapsak sonuç ne olur çok iyi biliyoruz peki bu çifte standart değilmi ve bu sorunun Türkiye mümessilleri ne düşünüyor?

Avrupa Birliği ve İnsan Hakları Türklüğe çalışmaz çalışmayacak. Kürtler her konuda Avrupa'dan yardım alıyor, Dtp Avrupanın arkasına saklanıp sözde insan hakları ve demokrasiden söz ediyor ve biz hergün yeni şehitler veriyoruz. Peki bu kardeş Kürt halkı nerede? Onların neden sesi çıkmıyor?

BAŞBAKAN Erdoğan ise PKK'ya açık destek veren DTP'lilere arka çıkmaya devam ediyor.

AB, terörü övmeyi bile fikir özgürlüğüne bağlarken, İspanya gereğini yerine getirdi.Bizde ise Meclis'te teröristbaşı ve PKK övülüyor kimsenin sesi çıkmıyor

GENELKURMAY Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, ''Ankara'da PKK'ya kardeş diyenler var'' deyip defalarca uyarırken, AB'nin baskısıyla bu kişilere ve partiye hiçbir şey yapılamıyor. İspanya ise , ETA ile ilişkisi olduğu belirtilen Batasuna Partisi'nin toplantısını basarak partinin lider ve tepe yöneticilerinin tümünü gözaltına aldı. Batasuna terörü kınamaya yanaşmıyor, 'terörist'' demiyor. 22 Batasuna yöneticisinin bugün hakim karşısına çıkarılması bekleniyor.

İSPANYA bunu yaparken, terör örgütü başı Öcalan'ın istekleri doğrultusunda kurulan ve Meclis'e giren DTP'lilerden başta Grup Başkanı Ahmet Türk olmak üzere tamamı ''PKK'ya ''Terör örgütü'' demediği gibi Meclis'te ''Biz birileri istiyor diye öyle bir açıklama yapmayız. PKK'ya terör örgütü demek zor'' açıklaması yapabiliyorlar. DTP´liler bunlarla da yetinmeyip Diyarbakır'ı Kale gösterip ''Savaşa hazır olduklarını'' söyleyecek kadar ileri gidiyorlar.

İspanya'nın kuzeyindeki Bask bölgesinin bağımsızlığı için mücadele eden terör örgütü ETA'nın siyasi kolu olmak suçuyla 2002 yılında kapatılan yasa dışı Batasuna partisinin yöneticilerine düzenlenen operasyonda 22 kişi gözaltına alındı.

Ya biz ne yapıyoruz? Kendi güvenliğimiz için Amerikan Başkanının onayını bekliyoruz. Kimdir bu Bush kimin başkanıdır bizim sınırlarımız içinde cereyan eden bu terör bizden daha çok kimi ilgilendirir bu bağımlılık bu aymazlık bu ayıp nereye kadar devam edecek. Hele Kuzey Irağa operasyon için tezkere çıksın ve asker bölgeye girsin o zaman göreceğiz dost ve müttefik ülkeleri ve Kürt kardeşlerimizin yapacaklarını.

Gönderi tarihi:

Türklere sesleniyorum kardeşlik denen bişey yok sevgi denen bişey yok acıma hissinizi yenin kürtler sizinle aynı dinden olduğu için onlara kardeşimdemeyin tüm bunlar dinden kaynaklanıyor görün, islam kürtlere çalışıyor tüm bunların sebebi din yok edin dini duygularınızı öldürün tanrıyı. Uyumayın artık.

vouvv. gerçekten sert felsefe olmuş.

Gönderi tarihi:

Ben ırkçı birisi değilim.. ulusalcı bir düşünce tarzım vardır.. iyi bir Atatürkçüyüm.. şunları söylemeden edemeyeceğim;

Ben şuna inanıyorum.. o bölge insanı tavizkar ve kararsız bir tutum içerisinde görünüyor..

bu durum ardniyetli kişilerin işine yarıyor.. yani nedendir bilinmez o bölge insanı kendini hiçbir zaman bu cumhuriyetin insanı saymaz.

"yok buraya yatırım yapılmadı, yok hükümetler ihmal etti,yok ayırımcılık yapılıyor" gibi bahanelerle hem kendilerinin gelişmelerini engellediler hemde ülke ekonomisinin allak bullak olmasına neden oldular.

bence halkımızın artık uyanma zamanı gelmiştir.. Kimse ülkeyi bölemez ve türk-kürt gibi kavramları ayrı düşünemez. burası ulusal bir devlettir.. cumhuriyettir.. demokratik koşullar altında herkes eşit ve hürdür.

Gönderi tarihi:
Yazdığım ileti zorunuza mı gitti garip olan birşey mi var.

bunun arkasında soru işareti mi var? şu altını çizdiğim yerleri bir daha net olarak sor bakalım...

Gönderi tarihi:

Sayın Felsefe efendi siz kadeşlik,dostluk,merhamet nedir bilmeyenlerdednsiniz sanırım

kürtlerle aynı dinden olmak zorunuzamı gitti.

Evet hem din kardeşiyiz hem kan kareşiyiz aynı dine inanıp yıllardır beraber yaşadık kız alıp kız verdik zorunuzamı gitti ........ gidiyorsa biraz daha olayı derinleştirin bilelim

Gönderi tarihi:
bunun arkasında soru işareti mi var? şu altını çizdiğim yerleri bir daha net olarak sor bakalım...

Zorunuza mı gitti dedim çünkü düzgün bir cevap vermediniz ve dalga geçer gibi sert felsefe olmuş dediniz. Evet sert felsefe.

Garip olan nedir ben kürtlerin gerçek yüzünü gördüm ve gören de aşırı derecede az buna ırkcılık diye cevap vermeyin eğer ırkcılık olsaydı bütün ırklara karşı bunu söylerdim ama kürtlere karşı ırkcıyım çünkü onların ne olduğu belli. İnsanlara uyanmaları için dinin aldanışlarına kanmamaları gerektiğini söyledim.

Gönderi tarihi:
Sayın Felsefe efendi siz kadeşlik,dostluk,merhamet nedir bilmeyenlerdednsiniz sanırım

kürtlerle aynı dinden olmak zorunuzamı gitti.

Evet hem din kardeşiyiz hem kan kareşiyiz aynı dine inanıp yıllardır beraber yaşadık kız alıp kız verdik zorunuzamı gitti ........ gidiyorsa biraz daha olayı derinleştirin bilelim

Ben kardeşlik dostluk nedir bilmeyenlerden değilim bir zamanlar o dediklerinden bendede vardı ama artık o hislerimi yendim çünkü bunlar birer aldatmacadır ve siz o aldananlardansınız hala kardeşiz diyorsunuz.

kürtlerle aynı dinden değilim çünkü ben Ateistim. Türkler aynı dine inandıkları için kürtler bizim kardeşimiz diyorlar işte dinin verdiği büyük zarar ne var din neden bu kadar önemli, din insanların düşünme mekanizmasını köreltiyor, körleştiriyor.

Biz onlarla kan kardeşi değiliz kanımızın onlarla hibir alakası yok bize o kadar hainlik yaptılar sırtımızdan vurdular ve kan kardeşimiz oldular öyle mi aynı şekilde ermenilerde öyle siz o sokaklara dökülüp hepimiz ermeniyiz diye bağıranlarlardan olmalısınız. *********. 20 - 3* yıla kadar nüfusları bizi geçicek o zaman görüceksiniz kardeşliği.

Gönderi tarihi:
Zorunuza mı gitti dedim çünkü düzgün bir cevap vermediniz ve dalga geçer gibi sert felsefe olmuş dediniz. Evet sert felsefe.

Garip olan nedir ben kürtlerin gerçek yüzünü gördüm ve gören de aşırı derecede az buna ırkcılık diye cevap vermeyin eğer ırkcılık olsaydı bütün ırklara karşı bunu söylerdim ama kürtlere karşı ırkcıyım çünkü onların ne olduğu belli. İnsanlara uyanmaları için dinin aldanışlarına kanmamaları gerektiğini söyledim.

ben cevap vermedim. o bir yorumdu. yorum ile cevap aynı şey değildir ve genelde bakınca farkedilir. ama bakan kişinin önce bir aklını toparlayıp sakin olması gerekir. "evet sert felsefe" diyorsanız başkası aynı tanımlamayı getirdiğinde neden dalga geçildiğini düşünüyorsunuz. neyse bunlar konunun dışında.

ben ne söylediklerinize destek verdim, ne de kınadım, karşı çıktım. söylediğim çok basit bir şeydi. ama ortada hiçbirşey yokken asıl sizin zorunuza giden, böyle garip bir çıkış yapmanıza neden olan şey nedir, bunu anlamış değilim.

Gönderi tarihi:
Ben kardeşlik dostluk nedir bilmeyenlerden değilim bir zamanlar o dediklerinden bendede vardı ama artık o hislerimi yendim çünkü bunlar birer aldatmacadır ve siz o aldananlardansınız hala kardeşiz diyorsunuz.

kürtlerle aynı dinden değilim çünkü ben Ateistim. Türkler aynı dine inandıkları için kürtler bizim kardeşimiz diyorlar işte dinin verdiği büyük zarar ne var din neden bu kadar önemli, din insanların düşünme mekanizmasını köreltiyor, körleştiriyor.

Biz onlarla kan kardeşi değiliz kanımızın onlarla hibir alakası yok bize o kadar hainlik yaptılar sırtımızdan vurdular ve kan kardeşimiz oldular öyle mi aynı şekilde ermenilerde öyle siz o sokaklara dökülüp hepimiz ermeniyiz diye bağıranlarlardan olmalısınız. ******* 20 - 3* yıla kadar nüfusları bizi geçicek o zaman görüceksiniz kardeşliği.

Dalga geçilmiyecek gibi değil....Yazdıkların Türk halkını temsil etmiyor..

Bu tür kışkıtıcı çıkışlarınızı yapabileceğiniz pek çok forum var..

Burası geniş perspektifli bir forum hatırlatmak isterim..

Gönderi tarihi:
Dalga geçilmiyecek gibi değil....Yazdıkların Türk halkını temsil etmiyor..

Bu tür kışkıtıcı çıkışlarınızı yapabileceğiniz pek çok forum var..

Burası geniş perspektifli bir forum hatırlatmak isterim..

Buranın geniş perspektifli bir forum olduğunu kendiniz söylüyorsunuz, bu forumda her görüşten insan var herkes görüşlerini yazıyor ve tartışıyor. Ama ben Görüşlerimi yazınca kötü oluyorum. Bu başlık altına başka ileti yazmak istemiyorum. Kimse yazdıklarım hakkında düzgün bir yorum yapmıyor sadece eleştiri. Görüşlerime katılmıyor olabilirsiniz ama bi düşünün ve bu konuyu biraz araştırın bana aksini ispatlayın.

Gönderi tarihi:
Yazdığım ileti zorunuza mı gitti garip olan birşey mi var.

Islam bütün insanliga calisiyor sevgili *Sert felsefe*

Terörü lanetleyelim ama dine dil uzatmadan,dini kullananlari lanetliyelim ama dindarlari incitmeden.

Gabar daginda bu vatan ugruna sehit düsen Mehmetcik hepimizin kalbinde yasayacaktir,onun kanini dökenlerde kalbimizde yasayacaktir ama lanetle ve öfkeyle.Gabar daginda sehit edilen askwrlerimizin bazilari Kürt kökenli yurttaslarimizin evlatlariydilar.Onlar Kürtce agitlarla topraga verildiler.Kürtlerin haklarini koruyoruz diyenlerin utanmalari varsa gidip yüzlerine estetik ameliyat yaptirsinlar.Yoksa on,larin yüzleri her görüldügünde neye müstehak olduklarini cok iyi bilmektedirler.Dinimizi bu terör cinayetlerine alet etmeyelim ve edenleride lanetliyelim.Birlik bütünlük dindedir diyenler bu ülkeni dostu olmayanlardir.Ayni dinden olmasalarda bu ülke icin kalbi carpan herkes bu ülkenin bu bütünün bir parcasidir.ondan asla tehlike gelmez.

saygilarla

Gönderi tarihi:

arkadaşlar öncelikle hepinizin cvplarını tek tek okudum bende konu hakkında dusuncelerimi söyleyeyim ben bir kürt değilim öncelikle ama sorun kurtlukte turklukte değil ortada bir yara var ve bu yarayı kaşıyan cok insanlar var kendi anımı anlatmak istiyorum doğu illerinden birinde kadının birisini gördük birsürü cocugu var hali perişan okutucak durumu yok kadın ne diyor cocukları hakkında tuylerim diken diken oldu devlet memuru olamazsa teröristtemi olamaz diyor bakın 94-95 senesinde teröristlerin en yogun oldugu yer ve terör olayının en cok yaşandıgı yer liceydi ne oldu sonra halis toprak gitti 4-5 tane fabrika kurdu insanlar aş iş buldu terör namına hiçbir şey kalmadı şimdi herkes iş güç derdinde yatırım yapıldı eger bunu butun doğu illerimize yaymayı başarabilirsek halk zaten terörü kendi bitiriyorr terör sadece devletin askeriyle polisiyle bitmez doğuda terörü bitiren devletin insanlara sunacağı calışma imkanı ve kürt halkının kendi istegi olucaktır

saygılarımla

SORuSORma

Gönderi tarihi:
arkadaşlar öncelikle hepinizin cvplarını tek tek okudum bende konu hakkında dusuncelerimi söyleyeyim ben bir kürt değilim öncelikle ama sorun kurtlukte turklukte değil ortada bir yara var ve bu yarayı kaşıyan cok insanlar var kendi anımı anlatmak istiyorum doğu illerinden birinde kadının birisini gördük birsürü cocugu var hali perişan okutucak durumu yok kadın ne diyor cocukları hakkında tuylerim diken diken oldu devlet memuru olamazsa teröristtemi olamaz diyor bakın 94-95 senesinde teröristlerin en yogun oldugu yer ve terör olayının en cok yaşandıgı yer liceydi ne oldu sonra halis toprak gitti 4-5 tane fabrika kurdu insanlar aş iş buldu terör namına hiçbir şey kalmadı şimdi herkes iş güç derdinde yatırım yapıldı eger bunu butun doğu illerimize yaymayı başarabilirsek halk zaten terörü kendi bitiriyorr terör sadece devletin askeriyle polisiyle bitmez doğuda terörü bitiren devletin insanlara sunacağı calışma imkanı ve kürt halkının kendi istegi olucaktır

saygılarımla

SORuSORma

tamam da arkadaşım, benim imkanlarım kısıtlı, o zaman dağa çıkayım diye bişey var mı yaa... ben bunu anlamıyorum. aman dağa çıkıp terörist olmasınlar ne istiyorlarsa verin ... pehh....

Gönderi tarihi:

saygılarımla

SORuSORma

bende bu dusuncedeyım.yatırım yapmadan bu sorunu cozemeyız.devlet o bolgeye yatırım yapmazsa ordakı ınsanları 2. sınıf bır vatandas gıbı gorurse ne yapacak o ınsanlar. ya batıya goc edecek ıs bulmak ıcın yada ısyan edıp elıne sılahı aldıgı gıbı daga cıkacak.dogru veya yanlıs baska caresı varmı o ınsanların.o ınsanların tek derdı alnının terıyle hakettıgı parayla evıne sıcak ekmek goturebılmek.devlet olarak o bolgeye yatırım yaparsak ınsanlar ıs sahıbı olursa ne daga cıkar ne pkk ya yardım eder nede batıya goc eder.devletını sever vergısınıde verır.devlet doguya karsı uyguladıgı polıtıkayı degıstırsın artık.

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Ozaman her ekmek bulamayan eline silahi alip daga cikmalidir.Eger ne yapsin o insanlar ekmek bulamazlarsa diyerek onlara dagin yolunu serbest ve mesru göstermek bence bu ülkeye dostluk anlamini tasimaz.Siz dagin yolunu mesru gösterirseniz o zaman ekmek bulamayanlarin hirsizlik *********** yapmalarinida

mesru görmektesiniz demektir.Tabiiki o bölgeye yatirim yapilmalidir ama lütfen bu devlete haksizlik etmeyelim.Milyarlarca dolar dökülerek bir GAP projesi sunuldu o bölgeye,peki bunu kimler sabote etti,basta PKK olmak üzere ABD ve AB bu projeye karsi cikmadilarmi,devletin oraya yatirim yaparak orada kendini göstermesi yukarida adını verdigim odaklarin isine gelmemistir.Tabiiki yatirimlar yapilmalidir ama yatirimlarinda önü acik olmalidir.

saygilarla

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
Kürt kardeşime mektup!

Kardeşim!

Senin elinde.

Pusuyu yarabilirsin.

Kim bu kardeş?

Dağdakimi?

Meclistekimi?

Elinde taşlar sopalarla polise askere saldıran sokaktakimi?

Terörist cenazelerinde canhıraş çığlıklarla zılgıt çekenlermi?

Yada her etkinlikde bebek katilinin posterleri ile sokaklara düşenlermi?

Verdikleri oylarla her biri ayrı terörist ve yaltakcısı olanları meclise sokanlarmı?

Kim bu kardeş?

İnternet sayfalarında bölücü terör örgütünün savunuculuğunu yapanlarmı?

"Bu örgütü kına"denildiği zaman "hiç bir kürd kendisine hakaret etmez"cevabını verip pkk nın tüm kürdlerin temsilcisi olduğunu söyleyenlermi?

Diyarbakır'a ısrarla Diyarbekir deyip burası kaledir düşmez diyenlermi?

Vücuduna bağladığı bombalarla sayısız insanı öldürme çabasında olanlarmı?

Dağdarla ellerinde kendilerini peşkeş çektilerinin verdikleri silahlarla Mehmetciğe kurşun sıkanlarmı?

Kim bu kardeş?

Ülkenin bölünmez bütünlüğüne ihanet etmiş beşikteki bebekten vatan isteyenlermi?

Sözüm ona ezilen,hakları elinden alınan oldukları hikayeleri ile kendi ülkesine nefret besleyenlermi?

Atasını red edip üç kuruşluk çıkarları için kendisini kullandıranlarmı?

Yıllarca aynı tastan yemek yediği insanları sırtından vuranlarmı?

Kim bu kardeş??

Bizim ödediğimiz vergilerle maaş alıp kocası kardeşi dağda olanlarmı?

Ülkenin elektiriğini,suyunu bedava kullanıp her doğuruduğu çocuğa devletten para alıp üstüne üstlük eğitim masrafları için yine devletin sırtına yapışıp sonrada "yetmeeezz daha çok şey istiyoruz"diyenlermi?

Aynı dili konuşmaktan rahatsız aynı Bayrak altında olmaktan rahatsızlık duyanlarmı?

Sahi kim bu kardeş?

Gönderi tarihi:

Bu dediklerini yapanlara karşı savaşırken türk kardeşiyle birlikte ölenler olmasın ?

Gönderi tarihi:
Bu dediklerini yapanlara karşı savaşırken türk kardeşiyle birlikte ölenler olmasın ?

İlk iletiyi okudunmu?

Ona istinaden yazdım ben yazımı bak orda kimler kast ediliyor ve kimlere kardeş deniliyor...

Gönderi tarihi:

Kürt kardeşlerimiz, “kendimi Kürt hissediyorum” diyen arkadaşlarımız; bizden küçüklerimiz, bizden büyüklerimiz, bizden akıllı ve bilgili olanlarımız; dostumuz, komşumuz, hemşehrimiz, köylümüz; kirvemiz, kız aldığımız-kız verdiğimiz, hısım olduğumuz, aynı Allah’a ve aynı peygambere inandığımız dindaşlarımız şunu bilesiniz: 13 Türk Ordusu askerinin (7’si Doğu Anadolu doğumlu) Gabar Dağı’nda yani kendi vatanının dağında şehit edilmesiyle sonuçlanan o pusu aslında size kurulmuştur.

Sizi koparmaya!

Sizi ayırmaya!

Sizi; “Avrupa’nın 28 ülkesi PKK’yı tanıyor. ABD destekliyor. Silahlandırıyor, C3 ve C4 patlayıcı veriyor; patlayan ve patlamayan, yakalanan ya da yakalanmayan yüzlerce kiloluk bombaları, sayısı 125 bine kadar çıkan meşhur Glock tabancayı, günümüzün en ***** öldürücüsü olan mayınları, hava savunma silahlarını, PKK’nın sahip olduğu söylenen tankını, Kuzey Irak’a ABD yığıyor ve bu öldürücüler sınırı geçerek Türkiye’ye sevkediliyor. Gittikçe strateji artıran ve PKK’ya Türkiye toprakları içinde “alan hakimiyeti” kazandırmak isteyen bu destekle bölünme gerçekleşir, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Türkiye Cumhuriyeti’nden kopar, ABD kuklası Barzani ile büyük Kürdistan kurulur, Abdullah Öcalan İmralı Hapishanesi’nden çıkartılır, Diyarbakır eyaletine vali yapılır” umudunu taze tutmaya çalışarak sizi aldatıyor.

*** Kürt kardeşlerimiz.

Tuzağa düşüyorsunuz.

PKK’yı koruyorsunuz.

Çocuklarınıza söz geçirmiyor, bölücü terör örgütüne asker veriyorsunuz. PKK kanla besleniyor. Çocuklarınızın kanıyla... Seçip Meclis’e gönderdiğiniz DTP’li milletvekilleri, PKK’nın bu eylemlerini kınamıyor, PKK ile aynı dili konuşup, aynı tavrı yükseltiyorlar. Kuzey Irak’ta iş yapmakta olan ve çoğunluğu Doğu ve Güneydoğu Anadolulu patronlara ait inşaat şirketlerinin şantiyelerinde PKK’lı militan liderleri yatırılıyor, ağırlanıyor, bakılıp besleniyor diye haberler bana bile geliyor.

Kürt kardeşlerimiz!

Gabar’da pusu kuruldu.

13 Mehmetçik şehit oldu.

Bu pusu size kuruldu.

Kuytu pusu!

Sinsi pusu!

Gaflete düşüren pusu!

Kardeşim!

Senin elinde.

Pusuyu yarabilirsin.

evet yazıda bahsedilen kardeşlerin kimler olduğunu gördüm. Bölge halkından bahsediliyor kardeş diyerek. Değil mi yani ?

Ayrıca yazıda tek katılmadığım kısım Kuzey Irak'a müdaheleye karşı çıkılması. Onun haricinde yazının tümünün altına imzamı atarım.

Gönderi tarihi:

Iste size sorunun kaynagi: Islam Kurtlere yariyormus ta, onlara kardes demiyelimmis te!

Ve kalkip hala bir kaciniz Kurt-Turk kardestir diyip ortaligi sakinlestirmeye calisiyorsunuz? **********************

Hic degilse DTP "Biz ayrilmak istemiyoruz Kurtler olarak" diyor, bu arkadasimiz resmen "ayriyiz" diyor. Allah Allah, lutfen duyarli Turk arkadaslarimiz seslerini yukseltsin. Bu ulkenin bu denli kotu bir duruma gelmesinin mimarlari bu akradasimiz gibi soven dalgalari yaratanlardir.

Bakin dikkatiniz cekiyorum, Turkiye Dunya'da en rafah ulkeleri siralamasinda Slovenya, Kuba, Dominik Cumhuriyeti ve hatta Yunanistan gibi ulkerin bile gerisinde kaldik bu sene. Ne istiyorsunuz daha, ilah yok olmaya mi gitsin benim guzel Turkiye'm? Ancak o zaman mi tatmin olacak siniz?

Gönderi tarihi:

Bu ülkede eger milliyetcilik artti diyorsaniz bunun önce nedenlerinide beraberinda arastirmaniz gerekir,dogru olanda budur.Biz Türklere hakaret eden cok Kürt gördük ama yine Kürtleri ayni sinifa sokmadik onunla.Bu ülkenin kalkinmasina en büyük sekteyi Kürtcüler vurmustur.Yani bölücü terör örgütü PKK.Siz Türk milliyetcilerini sikayet edeceginize önce Kürt irkcilara seslenin.Bu ülkeyi 25 yildir aci ve kedere bogan terör örgütüne arka cikan DTP nin kardeslik sözleri aldatici olmaktan öte gecmez.PKK yi savunan bir partiyi referans vermeniz ise cok ilginc.Bu ülkede Kürt ve Türk asirlarca beraber yasamislar ayni degerlere ayni sevinclere ayni kederlere katlanmislar,simdi birileri bu birlikteligi bozmaya calisiyorsa bu birilerini Türklerin icinde degil Kürt ayrilikcilarin icinde aramaniz gerekir.

saygilarla

Gönderi tarihi:
Bu ülkede eger milliyetcilik artti diyorsaniz bunun önce nedenlerinide beraberinda arastirmaniz gerekir,dogru olanda budur.Biz Türklere hakaret eden cok Kürt gördük ama yine Kürtleri ayni sinifa sokmadik onunla.Bu ülkenin kalkinmasina en büyük sekteyi Kürtcüler vurmustur.Yani bölücü terör örgütü PKK.Siz Türk milliyetcilerini sikayet edeceginize önce Kürt irkcilara seslenin.Bu ülkeyi 25 yildir aci ve kedere bogan terör örgütüne arka cikan DTP nin kardeslik sözleri aldatici olmaktan öte gecmez.PKK yi savunan bir partiyi referans vermeniz ise cok ilginc.Bu ülkede Kürt ve Türk asirlarca beraber yasamislar ayni degerlere ayni sevinclere ayni kederlere katlanmislar,simdi birileri bu birlikteligi bozmaya calisiyorsa bu birilerini Türklerin icinde degil Kürt ayrilikcilarin icinde aramaniz gerekir.

saygilarla

Eger ayni degerlerle ve haklarla beraber yasadiksa, o zaman neden daha dune kadar Kurtce konusmak bile yasakti? Cevap verir misiniz bana? O zaman neden petrol, su ve elektrik Guneydogu'dan geliyorken Istanbul'un Izmir'in sokaklari guzelim ve elektrikliyken Diyarbakirve Mardin sokaklari harapti?

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.