Φ sinan... Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 dünyanın kurtarıcısı yaptınız f.g yi. hayret edilecek şey gerçekten. asıl baron kendisi, görmüyor musunuz? lüx içinde yaşıyor, koskoca bir ülkeyi akp üzrinden yönetiyor. abd o ve onun gibilere bayılıyor. daha ne olsun. ne derse desin alkışlıyorlar adamı, çoğunlukla anlamadıkları halde. konuşması öyle bir içli ki...ama ne dediğini anlamak zor. anlayınca da tüyleriniz diken diken olur yani ...ama dehşetten.... çok tipik bir örgüt lideri. aynı zamanda çok zeki. bilgisiz olması başka ama zeki. o kadar zeki ki yapmak istediğini çok derinden ve sessizce yapıyor. stratejik noktaları görüyor ve sızıyor. bu sızma konusunda da çok başarılı ama bir tek tsk ya sızamadı. ulaşılamayan ete mundar deme durumlarını da normal karşılamak lazım. tsk ya bu saldırı bu düşmanlık nereden geliyor sanıyorsunuz. Kimseyi dünya kurtarıcısı yaptımız falan yok. Ama Türkiye'de ağırlığı olan bir insan tartışmamız da bunu gösteriyor. Gerçekten yaptığı faliyetlerle saygı duyalması gerekilen bir şahsiyet. Valla kendisinin lüx içerisinde yaşayıp yaşamadığını görmedim sen gördüysen anlat bana.... Ama en son bi arkadaşımdan duyduklarımı anlatayım tabi dinlerseniz Amerikada ilk zamanlar bi villada ona bir oda tahsis etmişler orada kalıyor. Odanın içinde bi çalışma masısı, seccadesi, bi de sünger yatağı olduğunu duydum. Şimdilerde villadan çıkıp bi yurda yerleşmiş diye kulağıma geldi. Gerçekten saçma gelmiyor mu kulağa, 70 yaşında bir adam düşünün, evlenmemiş çocuğu falan yok dediğiniz gibi bir durumsa olan serveti f.g.'yi ölene kadar bırakın türkiyenin kralı olmayı dünyanın kıralı gibi yaşatır. Bizde bir söz vardır yetmişinden sonra gelen paranın ......... Bence bu yaştan sonra bir insan bu kadar çabalıyorsa amacı para kazanmak falan değildir. Allah aşkı olarak algılıyorum Evet hiç kimse anlamadığı için milyonlarca insan destekliyor bu adamı f.g.'nin sözlerini anlamamak, bakmakla görmek arasında ki bir fark... Alıntı
Φ sinan... Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 evet belkide gizli bir şifreleri var onları bilenler anlıyor. yurt dışında bunca okulu olan bu adam Türkiye'de kendi ülkesinde aynı kalitede ve parasız okul açmayı neden denemiyor yada deniyorda izinmi vermiyorlar. bildiğim kadarıyla kursları var okulları var ve hepsi paralı. kuran kursları cabası. anlamama konusunda tabiki şaka yaptım ama adam nuh nebiden kalmış gibi kelimeler kullanıyor tabi bu hoşa gidebilir bizde osmanlıcaya merak vardır ya öyle konuşanı dolu konuşuyorz sanarız. evet birileri gözlerini kırpmadan paralarını bu yöne akıtıyorlar ama kesinlike sizin söylediğiniz gibi değil uyutulmuşlar. dindar adam dinimizi yayıyor dilimizi yayıyor sanıyorlar. e yani adam başka nasıl kandıracak, böyle söylüyor. oralarda açılan okullarda yetişen bütün çocuklar f.g.nin bu gücünü ileride gerçek amacına döndürmek için birer paravan. ve zaten bunu zamanı gelince somut şekilde göreceksiniz. dil konusunda bence biz benliğimizi kaybediyoruz. Güzelim numara kelimesinin yerine no kelimesini koymuşuz. O adam gerçek türkçe kullanıyor. Ama biz gerçek türkçe kullanmıyoruz. (bizden kasıt halk olarak) selin roluyla Avrupa yakasında oynayan evrim akın ne kadar da doğru bir tesbit şimdinin ve geleceğin türk dili için. Bizim insanımızda sürü psikolajisi var. Siz ordan yazıyorsunuz artık şaka/gerçek hemen arkanızdan birisi daha yazıyor 'he bende anlamıyorum adam iki ağlıyor herkez mest oluyor' belkide adamın videosunu hiç izlemedi kendisini hiç dinlemedi. Benim sorgulamadan infaz etmek dediğim buydu. Okullar tabi özel olacak bu adam ne kadar bi cemaatin lideri de olsa devlet değil parasız okul açmak devletin işidir. Üstelikte dini yaymak adına oldukça para harçanıyor. Artı verilen eğitim kalitesi, yetişen öğrenciler son derece eğitimli insanlar olarak çıkıyor. Kimsenin kimseyi kandırdığı falan yok. İnsan ister istemez sorgusunu yapar uygulayacağı eylemlerde kimse körü körüne şunu yapın denen şeyi yapmaz. Sizlerle bizler bu iki kelimeyi ne zamandır kullanıyorum hatırlamıyorum. Son derece karşı olduğum bir kelimedir bu. Biz/siz ayrımı ama sanıyorsam farklı görüşlerde olan insanlar olarak bizler ve sizler olarak kullanıyorum. Aynı objektiften bakıyoruz ama bazı olaylara objektifin farklı taraflarından bakıyoruz. objektifin ön kısmından bakarsan bazı şeyleri büyük görürüz. Esasında insan olmanında gereği bu her kezi aynı kalıba sokamayız Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Evet hiç kimse anlamadığı için milyonlarca insan destekliyor bu adamı f.g.'nin sözlerini anlamamak, bakmakla görmek arasında ki bir fark... F.Gülen'e inanan milyonlarca kışı yanılıyor, altadılıyor, kandırılıyor olamazmı sinan... Bakın KANALTÜRK televizyonunda "YOLSUZLUK, YOLSUZLUK" programında yıllardır bu zihniyetin oluşumunda başından beri kendisiyle birlikte yan yana omuz omuza olan yaveri neler anllattı geçenlerde... 'Fethullahçılık ihanet şebekesi' Gülen'in 25 yıl boyunca başyaverliği ve kuryeliğini yaptığını belirten Nurettin Veren, Fethullahçı örgütlenmenin 7.5 milyar dolarlık ekonomik güce ulaştığına, Türkiye'de dershaneye giden 4 çocuktan 3'ünün tarikatın eline düştüğüne altına basa basa dikkat çekti. Fethuhllahçı örgütlenme büyük bir ekonomik güce ulaşınca 1993'te harekete geçildiğini anlatan Veren, "Bir cami nasıl milletin parasıyla yapıldıysa Zaman gazetesi ve Samanyolu televizyonu da aynen öyle yapıldı. Sonra Asya Finans'ı kurdum" şeklinde milyonların gözünün içine baka baka bunları söylerken sevgili arkadaşım siz nerelerdeydiniz bilmiyorum ama... Bu zihniyetin önde gelenlerinin çoğu göbek kaşıyarak ve onlara inanan milyonları düşünerek keyifle tespih çekmeye devam ediyorlardı... Çünkü dini ticarete dökmekle ne kadar doğru iş yaptıklarının bir bir verimini almanın sahte ruh huzuruyla... Kalın sağlıcakla.. Alıntı
Misafir rua Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Kimseyi dünya kurtarıcısı yaptımız falan yok. Ama Türkiye'de ağırlığı olan bir insan tartışmamız da bunu gösteriyor. Gerçekten yaptığı faliyetlerle saygı duyalması gerekilen bir şahsiyet. Valla kendisinin lüx içerisinde yaşayıp yaşamadığını görmedim sen gördüysen anlat bana.... Ama en son bi arkadaşımdan duyduklarımı anlatayım tabi dinlerseniz Amerikada ilk zamanlar bi villada ona bir oda tahsis etmişler orada kalıyor. Odanın içinde bi çalışma masısı, seccadesi, bi de sünger yatağı olduğunu duydum. Şimdilerde villadan çıkıp bi yurda yerleşmiş diye kulağıma geldi. Gerçekten saçma gelmiyor mu kulağa, 70 yaşında bir adam düşünün, evlenmemiş çocuğu falan yok dediğiniz gibi bir durumsa olan serveti f.g.'yi ölene kadar bırakın türkiyenin kralı olmayı dünyanın kıralı gibi yaşatır. Bizde bir söz vardır yetmişinden sonra gelen paranın ......... Bence bu yaştan sonra bir insan bu kadar çabalıyorsa amacı para kazanmak falan değildir. Allah aşkı olarak algılıyorum Evet hiç kimse anlamadığı için milyonlarca insan destekliyor bu adamı f.g.'nin sözlerini anlamamak, bakmakla görmek arasında ki bir fark... konuya çok duygusal baktığının farkında mısın? Alıntı
Φ sinan... Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 konuya çok duygusal baktığının farkında mısın? yooo o senin görüşün. Bence son derece gerçekci ve ciddi bakıyorum konuya Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Benim anlamadığım Dünyada ABD çıkarları için faaliyet göstermenin adı ne zaman "Allah Aşkı" oldu ? Alıntı
Φ BlackCADY Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Benim anlamadığım Dünyada ABD çıkarları için faaliyet göstermenin adı ne zaman "Allah Aşkı" oldu ? Amerika aşkıyla Allah aşkı arasında fark yok. F.G ve yandaşları için tabi. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Amerika "islam coğrafyası" denilen coğrafyaya kan kusturuyor. Fethullah Gülen Amerika'nın göbeğinde "Allah aşkı" için çalışıyor Sadece Gülen olsa iyi. Demekki CIA ajanlarıda Gülen okullarında Allah Aşkı için çalışıyor. Ben cidden merak ediyorum. Mesela Gülen'in yardımcısı değilde şu ülkede Allah muhafaza bir başkası Papa'nın elini öpse Gülen Tayfası ve gazeteleri ne tepki verirdi Alıntı
Φ BlackCADY Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Hedef gösterirlerdi. Milleti kışkırtarak Manşetten verirlerdi. ama F.G yapınca çıt yok. Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Hatırı sayılır Yurdum İnsanları ABD mal mülk edinince ÜLkeden kaçirdiklari paraları İsviçre bankalarına aktarınca bu kadar tepki neden olmuyor.. Sanırım buda Cumhuriyet aşkı olsa gerek... Alıntı
Misafir rua Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Hatırı sayılır Yurdum İnsanları ABD mal mülk edinince ÜLkeden kaçirdiklari paraları İsviçre bankalarına aktarınca bu kadar tepki neden olmuyor.. Sanırım buda Cumhuriyet aşkı olsa gerek... ne alakası var şimdi. ortaya bir laf atalım, biri sahiplenir herhalde..... ilk sahiplenene yumuluruz Alıntı
Φ BlackCADY Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Hatırı sayılır Yurdum İnsanları ABD mal mülk edinince ÜLkeden kaçirdiklari paraları İsviçre bankalarına aktarınca bu kadar tepki neden olmuyor.. Sanırım buda Cumhuriyet aşkı olsa gerek... yani adamı aklayacağız diye çok yoruluyorsunuz. Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Adamı Türkiye Cumhuriyeti mahkemeleri aklamış zaten kimsenin kendisini yormasına gerek yok Alıntı
Φ sinan... Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Amerika aşkıyla Allah aşkı arasında fark yok. F.G ve yandaşları için tabi. Bu ülke için bu din için ne zaman birileri bir şeyler yapmaya kalksa CIA ajanı ilan ediliyor. Yeterki x gazetesi x televizyonu demesin tamam kesin doğrudur. O kadar yalan habere rağmen... Olaylara tek pencereden bakıyorsunuz bir de bu taraftan baksanız. ne demek istediğimi anlarsiniz. Farklı kaynaklardan beslenmek xxxxxx Alıntı
Φ sinan... Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 yani adamı aklayacağız diye çok yoruluyorsunuz. Fetullah Gülen'i sizin gözünüzde mi aklamaya çalışıyoz adamı güldürmeyin ya :D Alıntı
Φ serdar34 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 siz amerikada ki ******* tahmin edebiliyormusunuz. 40 milyon insan okuma yazma bile bilmez. 250 milyonu bildigi halde hiç okumaz. arkadaşlar bizim 'elit' geçinenlerde sorun var, yaklaşık 100 yıldır ülke yönetenler..... bu arada herkese selamlar. saygılar Alıntı
Misafir rua Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Adamı Türkiye Cumhuriyeti mahkemeleri aklamış zaten kimsenin kendisini yormasına gerek yok Ooooo siz türkiye cumhuriyeti devleti nin mahkemelerinin aldığı kararlara saygılı mıydınız? hayır anayasa mahkemesi kararları için aynı şeyleri düşünmüyordunuz da. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Bu ülke için bu din için ne zaman birileri bir şeyler yapmaya kalksa CIA ajanı ilan ediliyor. Yeterki x gazetesi x televizyonu demesin tamam kesin doğrudur. O kadar yalan habere rağmen... Olaylara tek pencereden bakıyorsunuz bir de bu taraftan baksanız. ne demek istediğimi anlarsiniz. Farklı kaynaklardan beslenmek xxxxxx Hangi farklı kaynaklar. Gülen'e bağlı gazeteler ve televizyonlarmı Gülen'İn ne yaptığının amacının ne olduğunun dünya farkında. Zira farkında olunmayacak gibi değil. Amerikan yönetimiyle, Vatikan'la kolkola "hoşgörü" adı altında faaliyetler yürüteceksin. Okulların kafkasyada "Turuncu Devrim" için üs vazifesi görecek. "Bu değirmenin suyu nereden geliyor" u açıklayamayacaksın. ABD "islam coğrafyası" nda taş üstünde taş bırakmazken sen beyanatlarınla, yazılarınla ABD 'nin nasıl hoşgörü için çalıştığını yazacaksın. Bunları x gazetesi x televizyonumu söylüyor ? Onun için zaten Gülen'i savunan insanların tek kaynakları, Gülen'e bağlı televizyonlar, gazeteler ve dergilerdir. Sanki bu yayın organları Gülen konusunda zerre kadar tarafsız olacaklarmış gibi. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Adamı Türkiye Cumhuriyeti mahkemeleri aklamış zaten kimsenin kendisini yormasına gerek yok Yargıtay seninle aynı şeyi düşünmüyor "Tebliğnamede, Gülen'in örgütünü ülke dışından organize edip yönettiği, tebliğ-cemaat-cihat hedefi doğrultusunda dershane, okul, üniversite ve yurt kurduğu, eğitimli bir kadro ve ekonomik güç oluşturarak yönetimde teşkilatlanmayı, devleti ele geçirmeyi hedeflediği, yurtdışına çıktığı 21 Mart 1999'dan bu yana aynı faaliyetleri sürdürdüğü kaydedildi. Mahkemenin "beraat" kararının hatalı olduğunun anlatıldığı tebliğnamede, dosyanın zaman aşımına girdiği belirtildi. Dosyayı Yargıtay 9. Ceza Dairesi karara bağlayacak. Başsavcılık, davanın konusunun "beraat talebi" olması nedeniyle, Gülen'in cezalandırılmasını isteyemedi. Ancak, tebliğnamedeki tespitler doğrultusunda, Gülen hakkında devam eden suç nedeniyle yeni deliller de eklenerek yeni bir soruşturma açılabilecek" Yartgıtay ne bilir mi diyelim ? Alıntı
Φ siyaset Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 F.Gülen'e inanan milyonlarca kışı yanılıyor, altadılıyor, kandırılıyor olamazmı sinan...Bakın KANALTÜRK televizyonunda "YOLSUZLUK, YOLSUZLUK" programında yıllardır bu zihniyetin oluşumunda başından beri kendisiyle birlikte yan yana omuz omuza olan yaveri neler anllattı geçenlerde... 'Fethullahçılık ihanet şebekesi' Gülen'in 25 yıl boyunca başyaverliği ve kuryeliğini yaptığını belirten Nurettin Veren, Fethullahçı örgütlenmenin 7.5 milyar dolarlık ekonomik güce ulaştığına, Türkiye'de dershaneye giden 4 çocuktan 3'ünün tarikatın eline düştüğüne altına basa basa dikkat çekti. Fethuhllahçı örgütlenme büyük bir ekonomik güce ulaşınca 1993'te harekete geçildiğini anlatan Veren, "Bir cami nasıl milletin parasıyla yapıldıysa Zaman gazetesi ve Samanyolu televizyonu da aynen öyle yapıldı. Sonra Asya Finans'ı kurdum" şeklinde milyonların gözünün içine baka baka bunları söylerken sevgili arkadaşım siz nerelerdeydiniz bilmiyorum ama... Bu zihniyetin önde gelenlerinin çoğu göbek kaşıyarak ve onlara inanan milyonları düşünerek keyifle tespih çekmeye devam ediyorlardı... Çünkü dini ticarete dökmekle ne kadar doğru iş yaptıklarının bir bir verimini almanın sahte ruh huzuruyla... Kalın sağlıcakla.. kanal turk de programını izledim... inanmadım ona çünkü inanırsam tek taraflı olur bu karsısında kımse yoktu! 2 nedeni olabilir... 1- muhatap kabul edilmiyor 2- doğru söyluyor Eşi ve 6 cocugu da kendisini terketmiş? cemaat üyesi olabilirler ama evlat ve eş kavramları ve degerleri de var... cemaat bıreylerı suclayabilir ya ev halkı? onlar terk etmişse ne diyebiliriz ki... ev halkından ona daha yakın birileri varsa savunsun bunu ama 35 yıllık başyastıgınız size hain diyorsa var bu işte bir iş... yok nurettin veren haklı diyorsanız siz nurettin veren i eşinden daha iyi tanıyorsunuz demektir 50 yaşlarında birileri bunu savunabilir 50 nin altındakılerın asla nurettın verenı savunmaya hakkı olamaz! 35 senelik bir tecrübe boşanmaya varmış... bundan gayrı laf anca laflar laf-ı guzaf! ! ! Alıntı
Φ siyaset Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Hangi farklı kaynaklar. Gülen'e bağlı gazeteler ve televizyonlarmı Gülen'İn ne yaptığının amacının ne olduğunun dünya farkında. Zira farkında olunmayacak gibi değil. Amerikan yönetimiyle, Vatikan'la kolkola "hoşgörü" adı altında faaliyetler yürüteceksin. Okulların kafkasyada "Turuncu Devrim" için üs vazifesi görecek. "Bu değirmenin suyu nereden geliyor" u açıklayamayacaksın. ABD "islam coğrafyası" nda taş üstünde taş bırakmazken sen beyanatlarınla, yazılarınla ABD 'nin nasıl hoşgörü için çalıştığını yazacaksın. Bunları x gazetesi x televizyonumu söylüyor ? Onun için zaten Gülen'i savunan insanların tek kaynakları, Gülen'e bağlı televizyonlar, gazeteler ve dergilerdir. Sanki bu yayın organları Gülen konusunda zerre kadar tarafsız olacaklarmış gibi. Merak ettim sizin beslendiğiniz kaynaklar hangileri tek taraflı yayın yapan kanallar. O x gazeteleri y televizyonları ne kadar objektif bakıyor olaylara. Şu para meselesine gelince İslam dinini yaymak için Vatikan para mı veriyormuş ? ( şimdi diyeceksiniz ne dini yayması diye) yurtlarında okullarında bir şekilde dini yayıyorlar. Aynı zamanda Türk dilini de.... Ne istiyorsunuz dinler arası hoşgörü olmasın mı? Birbirimizi mi keselim? Alıntı
Φ siyaset Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Yargıtay seninle aynı şeyi düşünmüyor "Tebliğnamede, Gülen'in örgütünü ülke dışından organize edip yönettiği, tebliğ-cemaat-cihat hedefi doğrultusunda dershane, okul, üniversite ve yurt açtıyor. O zaman şurda anlaştık tebliğ-cemaat-cıhat bunlar din meseleleri bu adamın amacı da dini yaymak değil mi? bu konuda anlaştık Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 Bu ülke için bu din için ne zaman birileri bir şeyler yapmaya kalksa CIA ajanı ilan ediliyor. Yeterki x gazetesi x televizyonu demesin tamam kesin doğrudur. O kadar yalan habere rağmen... Olaylara tek pencereden bakıyorsunuz bir de bu taraftan baksanız. ne demek istediğimi anlarsiniz. Farklı kaynaklardan beslenmek xxxxxx ilkokul mezunu imamın bir benzeri daha varmı? gazetesi, tv kanalı, radyosu, okulları, kursları, yurtları olan dünya bağlantıları, vatikanla yakın ilişkileri, dünya liderleriyle bu kadar rahat görüşen bir başka imam tanıyormusunuz? o taraf ne taraf ben sana söyleyim asıl tek taraflı pencere orası... kendinizi uyutabilirsiniz, F:G'de sizi uyutabilir göz yumadabilirsiniz... ama bizim gibiler düşünür... Irak'ta, Afganistan'da, İran'da, Filistin'de onca müslüman kanı dökenler kimler Amerikalılar ve İsrailliler, Fethullah kimlerle yakın temasta bunlarla? peki ama neden ve nasıl? hiç düşünmezmisiniz? Fethullah'tan ne çıkarları varki ona bu kadar imkan tanınıyor siz Amerikalıların ve Yahudilerin İslam ve müslüman dostu olacağına inanıyormusunuz? tek taraflı bakmaktan söz edene bakın... din böylelerinin elinde ancak koz olarak kullanılıyor adam eline Kuran'ı alıyor bu Kuran yuvarlandı tepeden benim bağrıma düştü bunun babasıda öldü bu yetim diyor, kimse bu adama yahu sen ne diyorsun sen kim olduğunu sanıyorsun diyemiyor... Allah'ın kitabını bu zatı muhterem kurtarmış... peygamberdende üstün bakarmısınız... ******** adamın suratı bile... Allah onun gibilerden saf ve temiz insanları korusun... Alıntı
Φ sinan... Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 ilkokul mezunu imamın bir benzeri daha varmı? gazetesi, tv kanalı, radyosu, okulları, kursları, yurtları olan dünya bağlantıları, vatikanla yakın ilişkileri, dünya liderleriyle bu kadar rahat görüşen bir başka imam tanıyormusunuz? o taraf ne taraf ben sana söyleyim asıl tek taraflı pencere orası... kendinizi uyutabilirsiniz, F:G'de sizi uyutabilir göz yumadabilirsiniz... ama bizim gibiler düşünür... Irak'ta, Afganistan'da, İran'da, Filistin'de onca müslüman kanı dökenler kimler Amerikalılar ve İsrailliler, Fethullah kimlerle yakın temasta bunlarla? peki ama neden ve nasıl? hiç düşünmezmisiniz? Fethullah'tan ne çıkarları varki ona bu kadar imkan tanınıyor siz Amerikalıların ve Yahudilerin İslam ve müslüman dostu olacağına inanıyormusunuz? tek taraflı bakmaktan söz edene bakın... din böylelerinin elinde ancak koz olarak kullanılıyor adam eline Kuran'ı alıyor bu Kuran yuvarlandı tepeden benim bağrıma düştü bunun babasıda öldü bu yetim diyor, kimse bu adama yahu sen ne diyorsun sen kim olduğunu sanıyorsun diyemiyor... Allah'ın kitabını bu zatı muhterem kurtarmış... peygamberdende üstün bakarmısınız... *********** adamın suratı bile... Allah onun gibilerden saf ve temiz insanları korusun... “Düşmanınla iyi geçiniyor gözük ki tüm savaşları kazanasın” Kimse sen kimsin demiyor çünkü adam Allah Peygamber diyor konuşmalarında peygamberin yüceligenden bahsediyor.... nasıl peygamberlerden üstün dersiniz mantığım almıyor. Alıntı
Φ sinan... Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 ilkokul mezunu imamın bir benzeri daha varmı? gazetesi, tv kanalı, radyosu, okulları, kursları, yurtları olan dünya bağlantıları, vatikanla yakın ilişkileri, dünya liderleriyle bu kadar rahat görüşen bir başka imam tanıyormusunuz? o taraf ne taraf ben sana söyleyim asıl tek taraflı pencere orası... kendinizi uyutabilirsiniz, F:G'de sizi uyutabilir göz yumadabilirsiniz... ama bizim gibiler düşünür... Irak'ta, Afganistan'da, İran'da, Filistin'de onca müslüman kanı dökenler kimler Amerikalılar ve İsrailliler, Fethullah kimlerle yakın temasta bunlarla? peki ama neden ve nasıl? hiç düşünmezmisiniz? Fethullah'tan ne çıkarları varki ona bu kadar imkan tanınıyor siz Amerikalıların ve Yahudilerin İslam ve müslüman dostu olacağına inanıyormusunuz? tek taraflı bakmaktan söz edene bakın... din böylelerinin elinde ancak koz olarak kullanılıyor adam eline Kuran'ı alıyor bu Kuran yuvarlandı tepeden benim bağrıma düştü bunun babasıda öldü bu yetim diyor, kimse bu adama yahu sen ne diyorsun sen kim olduğunu sanıyorsun diyemiyor... Allah'ın kitabını bu zatı muhterem kurtarmış... peygamberdende üstün bakarmısınız... ********** adamın suratı bile... Allah onun gibilerden saf ve temiz insanları korusun... Adam kendini geliştirmiş.... “Düşmanınla iyi geçiniyor gözükeceksin ki tüm savaşları kazanasın” Fazla konuşmaya gerek yok... Adam bir şeyler yapıyor konuşmaları da peygamber sevgisiyle dolu bir... Yaptığı icraatlar ortada ki bunları da siz yazıyorsunuz. Eğer bir iddianız yoksa ki olsaydı şimdiye kadar çoktan yazırdınız ************* (insanları dış gönüşleriyle yargılama) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.