Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 21 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2008 ben varım afiyet olsun canımm canımmn tşkler bu tatlı harika gözüküyor ama hepsi bana cok erbay görmeden birlikte yiyelim o görürse bizae kalmaz zaten Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 21 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2008 :lol: olur mu kıss nurelladaşıma tüm tatlılar feda olsun hem rejimde erbay yemez sen merak etme Alıntı
Φ hayal_perisi Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 duydum ki sınavların varmış geceleri ders çalışırken acıkırsın diye düsündüm. sınavlarında başarılar kızım ( resim koymayı yeşim ögretmişti ama bilmiyorum nasıl olur yapabilir miyim?) Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 duydum ki sınavların varmış geceleri ders çalışırken acıkırsın diye düsündüm. sınavlarında başarılar kızım ( resim koymayı yeşim ögretmişti ama bilmiyorum nasıl olur yapabilir miyim?) saol teyzecim ellerinize sağlık...ben sınav zamanı yemek yemeği unutuyorum Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 zeynepcim sen bu güzel kalbinle heşeyi değiştirebilirsin Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 28 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2008 zeynepcim sen bu güzel kalbinle heşeyi değiştirebilirsin çok beğendim abla kesin o kurbağa prens olur Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 31 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2008 kızılderili kitabesinden Yalan tohumdur, bire kırk verir verdiği kırkın herbiri bir tohumdur, o da bire kırk verir? Bilgi de tohumdur, bire yüz verir verdiği yüzün herbiri bir tohumdur ki, sana bilgelik , torunlarına da ilham verir? Zeka su? dur, tohumları yeşertir yalanı da , bilgiyi de? Yetenek topraktır, ne ekersen, onu biçersin ekmezsen üzerinde ayrık otları biter? Emek güneştir, tohuma da , suya da , toprağa da hayat verir? Kader, çadırındaki kilim gibidir, ipliğini ulu tanrı verir,sen dokursun deseni sendendir , renkleri tanrıdan? Şans doğal gübredir, boktan bişeydir yani ne zaman , nereye düşeceği belli olmaz. kilimine düşerse kirletir, desenini değiştirir herşeyi bombok eder, oysa toprağına düşerse ??besler? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2008 canım benim,ben bu yere bayıldım,içimi çekip duruyorum şu anda bahar ne güzel gelmiş Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2008 cimcimem çay mı istemişş canım sen şimdi kahvaltıda yapmazsın diye düsündüm Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2008 cimcimem bu atkı senin icin hani takmıştın kışın bir ara atkı örmeye sen yorulma diye düsündüm Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2008 bu cadıyı tanıyom sankim... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2008 Vefalı Cimcimem benim.. çok özledim seni.. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2008 ya zeyynep kardes bı ara benım oralara gelmıssın kusura bakma o sırada evde yoktum o yuzden:) neyse artık bır daha kı sefere... unutma ha cayını sen getırıcen.bızım burda kendın pısır kendın ye olayı var:) Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2008 Sen diledigin kaday kaç kıymısı başlıklı kız o şapkalı şeyi bana verene dek hep seninle olabilirim içindeki şirinliginle birlkte olmanı diliyorum ZEYNEP Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2008 özlettin kendini cimcime belki erimeden dondurmanı yemeye gelirsin Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2008 cimcimeem arkadasların en güzeli ... seni özledim ben ... yoktum bir süredir geldim şimdide sen yoksun Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 Bıcırığım bayramın kutlu olsun Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 kızılderili kitabesindenYalan tohumdur, bire kırk verir verdiği kırkın herbiri bir tohumdur, o da bire kırk verir? Bilgi de tohumdur, bire yüz verir verdiği yüzün herbiri bir tohumdur ki, sana bilgelik , torunlarına da ilham verir? Zeka su? dur, tohumları yeşertir yalanı da , bilgiyi de? Yetenek topraktır, ne ekersen, onu biçersin ekmezsen üzerinde ayrık otları biter? Emek güneştir, tohuma da , suya da , toprağa da hayat verir? Kader, çadırındaki kilim gibidir, ipliğini ulu tanrı verir,sen dokursun deseni sendendir , renkleri tanrıdan? Şans doğal gübredir, boktan bişeydir yani ne zaman , nereye düşeceği belli olmaz. kilimine düşerse kirletir, desenini değiştirir herşeyi bombok eder, oysa toprağına düşerse ??besler? annem uzun zamandır yoktum teşekkür ederim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 canım benim,ben bu yere bayıldım,içimi çekip duruyorum şu anda bahar ne güzel gelmiş ablacım canım benim senı çok özledım msn de azcık konuşabıldık benim netim yuzunden bu yere bayıldım hadi oraya gidelim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.