Φ zeinep Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Önce karşı tarafa konuşma penceresi açıyoruz, Daha sonra aşağıda vermiş olduğum resimdekinin aynısını yazıp enterlıyoruz. Sonuç için bir kaç saniye bekliyoruz..işte bu kadar. Kolay gelsin Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Allah seni davul etmesin emi.. Gafıl avladın hınzır koyver gitsin Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Allah seni davul etmesin emi.. Gafıl avladın hınzır koyver gitsin Walla ya ben de düştüm Güzeldi walla Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 bi hevesle geldim ama boşunaymışşşşş Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Offf koptumm var ya, ne zamandır bu kadar gülmemiştim, acayip eglendim, keh keh kahkahalar attım, ilahi sen çok yaşa emii Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 ilahi ya..valla süper.. Alıntı
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 heyy allam yaa bayaaa güldük burda saolasın :D Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 valla bende düştüm ne meraklı şeyleriz kızlar yaa Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Yalnıs neden sadece kızlar yazmış.. Acep biz daha mı meraklıyıs Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Yalnıs neden sadece kızlar yazmış.. Acep biz daha mı meraklıyıs Bayanlar neden çok dedikodu yaparlar çünkü başkalarının ne yaptığı daha çok onları ilgilendirir de ondan Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Lilac senin şimdi ne yaptıgını öğrenebilirim ben Hem de programsız Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 çok güldüm yaaa Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Lilac senin şimdi ne yaptıgını öğrenebilirim ben Hem de programsız Hiçte bile öğrenemezsin Sölemem ki kikikiiiii Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Ayyyyy !!!!! gerçektende sadece biz mi bu kadar meraklıyızzzz baksanıza sadece kızlar var ama ama ama bi dakkaaaa ..... yoksa meraklı erkeklerde bu foruma hevesle geldikleri halde bizim gibi açık yüreklilikle kendilerini ele mi vermiyorlar ??????? biz fazla dürüstlüğümüzden mi adımızı meraklıya çıkartıyoruz ne dersiniz evet evet kesinlikle... zaten ne geliyorsa başımıza temiz kalpliliğimizden geliyor Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Ben de böyle birşey beklemiyordum açıkçası pembe yazmayınca olmuyo mu Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 muhahaha hep kız yazmıs demek oluyoki kızlar daha meraklı böle şeylere karşı tarafın ne yaptıgını merak ediyosanız karşı tarafa funmaker diye bir virüs atıyonuz ve komutlar yazarak ne yaptıgını öğrenebiliyorsunuz ama artık bu virüsde bi işe yaramıyor Alıntı
Φ samooppp Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2007 Önce karşı tarafa konuşma penceresi açıyoruz, Daha sonra aşağıda vermiş olduğum resimdekinin aynısını yazıp enterlıyoruz. Sonuç için bir kaç saniye bekliyoruz..işte bu kadar. Kolay gelsin Valla ne deyim arkadaşım SÜPERSİN !!! Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 Önce karşı tarafa konuşma penceresi açıyoruz, Daha sonra aşağıda vermiş olduğum resimdekinin aynısını yazıp enterlıyoruz. Sonuç için bir kaç saniye bekliyoruz..işte bu kadar. Kolay gelsin Aaaa! İşe yarıyoooooo... Vallayi billayi denedim, hakikaten işe yarıyor... Çok sağol Zeinep, bende ne zamandır bunu arıyordum. Allah ne muradın varsa versin... Tuttuğun altın olsun... Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 Gülmekten koptuk ya süpersin!... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 cok ıyıydı.valla su ankı durumumda bıle benı guldurdun ya Allahta senı guldursun ınsallah. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 ooww.. cidden ya süpermiş.. yedim vallahi..karnım doydu..oh.. ama ben de diyodum ki.. şu bizim kız acaba şimdi ne yapıyor diyee...ama artık meraklanmıcamm.. sağol vallahi... hee bir de.. ya karşımdaki ne yapıyorsun derse? o zaman ayvayı bol miktarda yedim demek.. dikkat ediceğim.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.