Misafir polite_1979 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2009 Hahahaha.....İyi erkek bulmak öyle göründüğü gibi kolay değil...Hele bulmak çok zor...Yok ki...Kalmaz...Bazı arkadaşlara katılıyorum...Hele İstanbul gibi bir metropolde iyi kız da bulmak çok zor...Madem size kısaca anlatayım...Çünkü, büyükşehir, insanları daha da bencilleştiriyor....Görüşmeye başlıyorsunuz... Bir isteğini yapıyorsunuz...daha fazlasını istiyor...Sevseniz ve sevilseniz ne olacak...Ki ben emindim...Ancak...durum bundan öteye gidemiyor...çünkü bilinç altına bencillik yerleşmiş...Ben İstanbul'da bunu gördüm...Demek ki ya benim bahtımamıdır yoksa bütün kızlar mı burada böyle diye kara kara düşünmeye başladım...Ve karar verdim...en iyisi eski sisteme başvurmak...Yazın Çanakkale'ye gideceğim...orada düğünler olacaktır nasıl olsa...Beğendim birini ailemden, çevremden akrabalardan araştırıp istedeceğim....Utanıyorum ama...bu durumda böyle bir sonuca ve çözüme başvurmaktan başka bir şey kalmadı...İyi birisini bile kötüye dönüştürebiliyor bazı insanlar... Ki geniş bir pencereden bakan biri olarak...Belli bir eğitim almış biri olarak ben bu çözüme başvurduğum için zaman zaman utanıyorum da...Demek ki bu şehirde başka bir çözüm kalmadı... Alıntı
Φ ayca81 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2009 ben burdayım allah saibine baışlasın : kardeş: Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2009 iyi erkek bulunmaz bir erkek alınır ve itinayla iyi erkek yapılır 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2009 iyi erkek bulunmaz bir erkek alınır ve itinayla iyi erkek yapılır 1 Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2009 Google'da bile bulamazsınız. İsterseniz deneyin. Şu özelliklerin hepsini barındıran bir erkek var mı yok mu bakalım mesela: Yakışıklı, zengin, atletik, kibar, maceracı, romantik, seksi, bekar bir erkek aranıyor sanırım. Soralım bakalım. Cevap için tıklayınız. Hatta ilaveten deniyor ki, bunların hepsini bir arada bulamazsın, tırnak işaretlerini kaldırın öyle arayın deniyor Adam iyiymiş kötüymüş diye kurcalamayın, bir erkekle mutlu musunuz değil misiniz onu söyleyin 1 Alıntı
Φ HulyaB Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 iyi erkek mi?? o da neee ben bulunabileceğini sanmıyorumm Ben buldum bi tane ama kuzenim iyi değil çok iyi -makina müh. bitirdi, mekatronik yüksek yapıyo -çok yakışıklı -hiçbir kötü alışkanlığı yok -çıktığı olmamış hiç, kız peşinde koşmamış, haliyle kariyer yapıyo -sinirlendiğini göremezsin, anlayışlı, romantik, duygusal bi o kadar da mantıklıdır -modern aynı zamanda da dinine bağlıdır -o da iyi bi kız arıyo ama, bu devirde zor Allah herkese iyi kızlar/iyi erkekler nasip etsin, ne diyim Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2010 Ben buldum bi tane ama kuzenim iyi değil çok iyi -makina müh. bitirdi, mekatronik yüksek yapıyo -çok yakışıklı -hiçbir kötü alışkanlığı yok -çıktığı olmamış hiç, kız peşinde koşmamış, haliyle kariyer yapıyo -sinirlendiğini göremezsin, anlayışlı, romantik, duygusal bi o kadar da mantıklıdır -modern aynı zamanda da dinine bağlıdır -o da iyi bi kız arıyo ama, bu devirde zor Allah herkese iyi kızlar/iyi erkekler nasip etsin, ne diyim sevmez kızlar böle erkekleri..yani otuzuna , otuzbeşine kadar sevmez.. Alıntı
Φ hangisi kullanılmıyo Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2010 Başlık iyi erkek nereden bulunur olduğu halde daha ilk mesajlarda efendi erkek = iyi erkek moduma geçilmiş. Buradaki efendiden kasıt muhtemelen köle sahibi erkek değildir, alınıp evirilebilecek, çevirilebilecek, istenildiği gibi kullanılabilecek, bir sürü halt yense de sessiz sedasız katlanacak erkek modeli aranmaktadır kanaatimce ve buradan da yola çıkarak bunu arayan kişinin bir kere kötü niyetli olduğu sonucu çıkıyor. Gerçi iyi niyetli bir kadın olma ihtimali galatasarayın fenerbahçeyi yenebilme ihtimali kadardır, ama tarihte galiba bir kaç kez yenmişler, o yüzden yoktur demiyorum Yaf uğraşmayayım diyorum şu kadın denen yaratıkla, ses etmeyeyim, kendi hallerinde gezinsinler dünyada diyorum, ekolojik dengeyi bozmama adına bunu yapayım diyorum. Ama bi rahat durun kardeşim siz de, iyi erkek ararken bile iyiliğin ölçütü olarak adamın kullanılabilirliğini ön planda tutan bir türe karşı ekolojik dengenin bozulma ihtimalini bile kabullenebilir hale geldim. Pragmatizmin de sınırları vardır sanıyordum, bu tür o düşüncemi de yıktı )) Alıntı
Φ yalnızkovboy Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2010 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2010 iyi kadınların olduğu yerde Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2011 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2011 "Herkes Doğru İnsanı Bulmak İster, Yanılmamak İçin. Oysa Kimse Uğraşmaz, Doğru İnsan Olmak İçin." Freud... Alıntı
Misafir yuwo Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2014 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2014 efendi erkekler azmadıkları için içlerine kapalı olurlar, kızların da genelde 25 tane falan arkadaşı olur, o yüzden sürekli cep telefonlarıyla oynarlar, hatta o kadar kız birleşip kendi sorunlarını çözeceğini zanneder ama bu hiçbir zaman olmaz, bence herkes sorununun önemli bir kısmını bireysel olarak çözmeli, ama dışarıdan gelecek yardımlar da önemli tabi, yani içine kapalı efendi erkekle sürekli sosyal dışa dönük bir kız asla buluşamaz, buluşsa da anlaşamaz, o yüzden efendi erkekler genelde böyle kızlardan kaçarlar, kızlar da genelde böyle olurlar... Aynen çok doğru söylüyosun tipim düzgün olduğu halde tipime uygun kızları bulamıyorum oralı bile olmuyolar. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.