Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Katakuta konuyu birebir nereden taşıdığını sanırım biliyorum ve anladığım kadarıyla ALLAH c.c da inanmıyorsunuz,durum bu olunca merak ettiğim bir şey var,madem ona inanmıyorsunuz neden böylesi bir konu açtınız?

Şimdi söyleyecek olursak,burada bahsedilen şey,yüce yaratıcı tarafından gönderilen gerçekliği gelişen bilimle perçinleşen KURAN'I KERİM'den bahsediyoruz,yani bir ilahi kitap!Bu yüzden bu kitabı yaratılanın sınırlı aklıyla elde ettiği olgularla değerlendirmek mantıksız olur,ALLAH'ü Teala müşriklerden yapabiliyorsalar KURAN'ı KERİM'e benzer bir kitap getirmelerini istemiştir ve getirilememişlerdir,oysa o devirde çok iyi şairler vardı getirilebildi mi?Kesinlikle hayır.

KURAN'ı KERİM'e şairsel yazılmıştır demek verdiğim bu örnekten dolayı geçersizdir.

• Cevaplar 61
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
Katakuta konuyu birebir nereden taşıdığını sanırım biliyorum ve anladığım kadarıyla ALLAH c.c da inanmıyorsunuz,durum bu olunca merak ettiğim bir şey var,madem ona inanmıyorsunuz neden böylesi bir konu açtınız?

Şimdi söyleyecek olursak,burada bahsedilen şey,yüce yaratıcı tarafından gönderilen gerçekliği gelişen bilimle perçinleşen KURAN'I KERİM'den bahsediyoruz,yani bir ilahi kitap!Bu yüzden bu kitabı yaratılanın sınırlı aklıyla elde ettiği olgularla değerlendirmek mantıksız olur,ALLAH'ü Teala müşriklerden yapabiliyorsalar KURAN'ı KERİM'e benzer bir kitap getirmelerini istemiştir ve getirilememişlerdir,oysa o devirde çok iyi şairler vardı getirilebildi mi?Kesinlikle hayır.

KURAN'ı KERİM'e şairsel yazılmıştır demek verdiğim bu örnekten dolayı geçersizdir.

Neden böyle bir konu açtınız diye bana sorma yetkiniz yok,dolayısıyla size hesap vermek zorunda değilim.

ALLAH'ü Teala müşriklerden yapabiliyorsalar KURAN'ı KERİM'e benzer bir kitap getirmelerini istemiştir ve getirilememişlerdir,oysa o devirde çok iyi şairler vardı getirilebildi mi?Kesinlikle hayır.

Dininden habersiz bu foruma gelenlerin ilki siz değilsiniz sonda siz olmayacaksınız.Elbette kurana nazire yapanlar oldu ama muhammed özel vurucu timlerini gönderip bir çoğunu öldürttü. Ortalığı kasısp kavuran böyle bir olayda artık kim hayatını tehlikeye atabilriki?

Bakın size o öldürülen şairlerden bir tane örnek vereyim,diğerlerini de siz öğrenin size ev ödevi olsun.

YAHUDİ ŞAİRİN KATLİ

Kaab bin Eşref Medine yahudilerinin en azgını bulunuyordu.. Müslümanlar ve Rasûlullah Aleyhisselâm için akla hayâle gelmedik iftiralarla şiirler düzenliyor ve hicvediyordu..

Bedir gazâsından sonra iyice azmış ve onların hezimetine çok üzülerek, uzun uzun ağıtlar, mersiyeler okumuştu..

İşte Kaabın bu iyice azgınlığından sonra bir gün Rasûlullah Aleyhisselâm ashaba sordu:

- Kaab bin Eşref'i içinizden kim öldürebilir ki? Zîrâ o Allah ve Rasûlü?ne eziyet etmiştir..

Ashabtan Muhammed bin Mesleme tâlib oldu:

- İster misin onu ben öldüreyim ya Rasûlullah ?..

Efendimiz Aleyhisselâm tasdik etti:

- İsterim ya !..

Bunun üzerine Mesleme huzurdan ayrıldı ve bir kaç gün bu işin hazırlığını yaptı.. Muhammed bin Mesleme Ra. , nihâyet Kaab'ın müslüman olan süt kardeşi Ebu Naile, Ubad bin Bişr gibi bazı arkadaşlarıyla görüşüp beraberce, Kaab'ın öldürülmesine karar verdiler..

Ancak onun yanına bir oyunla gitmeleri gerekiyordu. Bunun için aralarında bir çare buldular ve doğruca Rasûlullah Aleyhisselâm?ın huzuruna vardılar.. Ve anlatıp meseleyi müsaade istediler:

-Ya Rasûlullah, Kaab'ı sevindirmek için hakkınızda aleyhinizde bazı şeyler söylemek îcabedecek.. Acaba böyle bazı şeyler söylememize müsaade eder misiniz ?..

Efendimiz onlara müsaade verdi:

-Hatırınıza ne gelirse söyleyebilirsiniz !.

Bundan sonra Muhammed bin Mesleme huzurdan çıktı ve doğruca Kaab'ın yanına gitti. Ve ona şöyle konuştu.

-Bu adam ( Rasûlullah) bizden sadaka istedi.. Çok ağır vergiler tahsis etti !.. Ben de bu yüzden ödünç bir şeyler almak üzere sana geldim !..

Kaab'ın ağzına lâyık bir fırsat doğmuştu !.. Hemen atıldı:

-Elbette ya !. Muhakkak olan sizin sıkıntılarınızı dertlerinizi daha da çoğaltacak..

Muhammed bin Mesleme devam etti:

-Ne yapalım bir kere O'na tâbi olmuş bulunduk !.. O'nu birden bırakamıyoruz !. Bakacağız bakalım, sonu nasıl gelir !.. Şimdi biz senden bir iki deve yükü kadar hurma istiyoruz ?.. Acaba bize ödünç olarak bu miktar hurmayı verebilir misin ?..

Kaab eline geçen fırsatı kaçırmak istemezdi:

-Peki verebilirim, ancak bana ne rehin bırakacaksınız ?.. İbni Mesleme ile arkadaşları sordular:

-Ne istersin bizden rehine olarak ?.. Kaab ağır bir şart ileri sürdü:

-Kadınlarınızı !..

Hiç olur muydu bu?..

- Kadınlarımızı sana nasıl rehine verebiliriz ki?.. Bugün Arab?ın en güzel siması sensin !. (Kadınlarımızın gönlü sana akıverir de, başımıza iş açarız !..)

Kaab başka bir ağır teklifte bulundu:

- Öyle ise oğullarınızı rehine bırakın !..

Bu da gerçekten berbat bir teklifti !..

- Oğullarımızı sana nasıl rehine bırakabiliriz ki?.. Sonra onlara bir iki deve yükü hurmaya rehin olundu diye sövülür de, bize ebedi bir leke olur !.. Ancak, bak istersen sana silâhlarımızı, zırhlarımızı rehine bırakalım ? Ha ?..

Bu teklife Kaab'ın da aklı yatmıştı..

-Olur !. Kabul !. İbni Mesleme öbür gece gelsin ve emanetleri bırakarak istediği hurmaları alsın !..

Tâyin edilen vakitte İbni Mesleme, yanında Kaab'ın da süt kardeşi olduğu halde Eşref bin Kaab'ın içinde oturduğu etrafı surlarla çevrilmiş eve yahut başka bir deyimle kaleye geldi.. Yanında bu defa Kaab'ın süt kardeşi Naile de bulunuyordu.. Kalenin yanına geldikleri zaman dışardan seslendiler.. Kaab onların sesini duyunca içeriye girmeleri için izin verdi:

Sonra da misafirlerini karşılamak üzere odasından çıkarak aşağıya, onların yanına doğru yürüdü..

Karısı arkasından seslendi:

-Bu saatte karanlıkta nereye çıkıyorsun böyle ?.. Kaab cevap verdi:

-Bu gelen İbni Mesleme ile süt kardeşim Naile'dir !..

Onlara biraz yardım edecektim de onun için geldiler..

Kadının sezisi kuvvetli idi:

-Emin ol ben öyle bir ses işitim ki, ondan kan damlıyordu !.. Yani şerli bir sesti.. Kaab itiraz etti:

-Hayır bu İbni Meseleme ile Naile'dir.. Hem şunu bilmelisin ki, cömert olan insan, gece vakti kılıç darabasına çağırılsa bile, muhakkak o çağırıya icabet eder !.. Kaçmaz !.

Sonra aşağıya indi gelenleri karşıladı..

İbni Mesleme yanında gelen Ebpu Abs bin Cebr, Haris bin Evs ve Abbad bin Bişr'i de kaleden içeriye sokmuştu.. Ve gelirken onlara şöyle talimat vermişti:

- Kaab geldiği zaman ben onun saçlarının ne güzel koktuğunu söyliyerek, saçlarını koklarım. Sonra da size koklatmak isterim.. Ben onun başını tuttuğum zaman siz de kılıçlarınızı çekip Kaab'ın üzerine saldırır ve kılıçlarınızı tepesine sırtına vurursunuz ..

Kaab gerçekten, onların yanına geldiği zaman güzel kokular saçıyordu.. Yanlarına yaklaştığı zaman İbni Mesleme ona doğru yürüyerek konuştu:

- Bu kadar güzel kokuyu ömrümde duymamıştım !.. Ne güzel bir koku !..

Kaab kadınlarla çok ilgili olduğu için böyle şeylere de çok dikkat ediyordu.. İzahat verdi öğünerek İbni Mesleme'ye:

- Ne sanıyorsun ?.. Arabın en asil ve en güzel kadınları sinemde yaşıyor !..

İbni Mesleme yanına yaklaşarak sordu:

-Şu saçlarını yakından koklamama müsaade eder misin?.. Kaab iftiharla başını uzattı:

-Elbette !.. Koklayın bakalım !. Nasıl?. İbni Mesleme kokladı.. Sonra arkadaşlarına koklattı..

Ve bu arada bağırdı:

-Haydi !...Vurun !.. İndirin kılıçlarınızı !..

Zaten onun demesine kalmadan arkadaşları kılıçlarını indirmeye başlamışlardı.. Kaab bu arada korkunç bir çığlık attı, kılıçları yiyince.. Sonra iniltiyle yere yıkıldı..

Evden kadınlar ve bazı uşaklar fırlarken, müslümanlar işlerini bitirmişiler, yahudilerin en şerlilerinin işini bitirmişlerdi.. Son süratle Kaab'ın kafasını keserek Rasûlullah Aleyhisselâm?ın huzuruna getirdiler..

Daha sonra Rasûlu Ekrem'in huzuruna gelen yahudiler, Kaab'ın katilini şikayet ederek onu öldürenlerin cezalandırılmasını istediler.. Ancak Efendimiz onlara Kaab'ın yapmış olduklarını birer birer anlattı ve kendisine bu davranışlarda bulunmamasının defalarca ihtar edlmiş olduğunu belirtti..

Böylece Islâm?ın büyük düşmanlarından yahudi şairi Kaab da temizlenmiş oldu..

-http://www.allahvesistemi.org/kitaplar/muhammedmustafa/muhmustafa097.htm-

Türçede kendi kendine gelin güvey olmak diye bir deyim vardır. İşte kuranın kendine benzer bir kitap istemesi aynen bun8n gibi kendi kendine gelin güvey olmaktır. Eğer aksi olsaydı bu işe kalkanların kılına bile zarar geelmemesdi gerekirdi.

Hem meydan oku hemde ortaya çıkanları öldür sonra birde bakın kimse benzerini yazamaz diye hava at.

Gönderi tarihi:

Seni kandırmışlar dostum.

Kuran ilahi bir kitap değildir.

İlahi olduğu iddasıyla pazarlanan bir kitaptır.

Müslümanken, Kuran'ı okumadan önce, ben de o kitabı harikulade, süper, eşi benzeri yapılamayacak birşey sanırdım.

Okuyunca, kandırıldığımı anladım.

Kuran, akla, bilime, vicdana, ahlaka aykırı sözlerle dolu olan, konu bütünlüğünden yoksun, birbriyle alakasız konuların aynı metin içinde yeraldığı, inanılmaz derecede sıkıcı tekrarlarla dolu, kendi içinde çelişkilerle dolu bir kitaptır.

Aşağıdaki şiirdeki gibi, Kuran'da ses uyumu mevcuttur, ancak anlam ve konu bütünlüğü açısından alakasız tarz vardır.

Hergün ölüm haberleri geliyor Irak'tan

Bir kilo erik aldım Migros'tan

Fatura gelmiş postadan

Yine neden kavga ediyorlar, bıktım alt kattaki komşudan,

Acaba Necati gidecek mi Galatasaray'dan

Dünya ısındı, halimiz nice olacak

Loto da 6'yı tuttursam zenginlik beni bulacak

Sinirden çatladım, şu garson çayımı ne zaman yapacak

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül mü olacak

Yeni pantolunumun paçası uzun geldi terziye kıvırttım

Kabuklu ceviz aldım, kıramadım, küçük kardeşime kırdırttım

Televizyon seyrederken uyuyakalmışım, ağrıyor sırtım

Anne bu bıçakla doğrayamıyorum eti, nerede benim satırım

Saygılar.

Gönderi tarihi:
ben sizin nedenlerinize cevap vermeye çalıştım. sizden de benim nedenlerime cevap vermenizi isterdim.

Zariyat 56 Ben cinleri ve insanları, ancak bana kulluk etsinler diye yarattım.

neden kulluk edilmesi için?

1. Allah ın inananlar olmazsa yok olduğu için.. (Allah mı insanları yarattı? insanlar mı Allah ı yarattı?)

2. övülmeye yüceltilmeye ihtiyacı var. bunun acısınıda insanlardan çıkarıyo. (bence Allahın insanlardan en çok zevk aldığı nokta O na yönelenlere güvenenlere sığınanlara yaptıkları. bu kişiler ki eskiden buna ben de dahildim realiteye değer verdiği kadar O na güvenerek işlere kalkışmak ve sonunun hep hüsranla bitmesi..)

3. üncüsüne gelince, bilgiyi var olan "US"dan sorularla meydana çıkarmak, çıkarmaya çalışmakla, dedikleri gibi; insanların Allah a ihtiyacı var. şu dünya da bile birinin başka birisini kendisine isteği dışında bağlaması, bir nedenden dolayı mecbur bırakması bile bunu duyan diğer insanların, bağlayan, mecbur bırakan kişi hakkında kötü düşünmesine sebep olur ki en fazla nefreti de bağlanan kişi barındırır.satanistleri şimdi daha iyi anlıyorum.)

sorular çok ama şu an işim çıktı. devam ederiz..

Aurelius.

Kusurumu bağışla ama daldan dala atlayıp verdiğim cevapları "polemik" boyutuna çekip işi geyik muhabbetine çekiyorsun lütfen size yazdığım (sokrates ile ilgili iletiyi) dikkatlice okuyun aradığınız soruların cevabı orada sonra "ALLAH VE KUL İLİŞKİSİNİ" anlayan anlar anlamayana sokrates perensipleride fayda vermez değilmi kişide olan biligiyi meydana çıkarmaktır aslolan bilgi yetersizse ne yapsan nafile.

;)

Gönderi tarihi:
Aurelius.

Kusurumu bağışla ama daldan dala atlayıp verdiğim cevapları "polemik" boyutuna çekip işi geyik muhabbetine çekiyorsun lütfen size yazdığım (sokrates ile ilgili iletiyi) dikkatlice okuyun aradığınız soruların cevabı orada sonra "ALLAH VE KUL İLİŞKİSİNİ" anlayan anlar anlamayana sokrates perensipleride fayda vermez değilmi kişide olan biligiyi meydana çıkarmaktır aslolan bilgi yetersizse ne yapsan nafile.

;)

beni yanlış anladınız amacım polemik yapmak ya da geyik yapmak da değil. sadece yeri geldiğinde söyleceyeceğim kelimeleri sizin kullandığınız kelimelerden seçtim. belki daha iyi anlatabilirim diye.. zaten sizin söyledikleriniz üzerinde konuşuyoruz. ama ben sorularıma yanıt alamıyorum. tutarlı açıklamalar yok.

sınırlarınızı kaldırıp bir de kuranı sorgulayarak okumayı deneseniz.

Gönderi tarihi:
beni yanlış anladınız amacım polemik yapmak ya da geyik yapmak da değil. sadece yeri geldiğinde söyleceyeceğim kelimeleri sizin kullandığınız kelimelerden seçtim. belki daha iyi anlatabilirim diye.. zaten sizin söyledikleriniz üzerinde konuşuyoruz. ama ben sorularıma yanıt alamıyorum. tutarlı açıklamalar yok.

sınırlarınızı kaldırıp bir de kuranı sorgulayarak okumayı deneseniz.

Aslında sınır mevhumu inanmayanda var sebebide ileri sürdükleri her teori,argüman "TESADÜF" üzerine kurgulanmış ve delilide,ispatıda yok madde derler nasıl oluştuğunu açıklayamaz enerji,füzyon vs vs der bilimden şaşmayacaklarını deklare ederler fakat yanlız kendi işlerine yarayacağına inandıkları bilimsel (teori) buluşlara itibar ederler fakat her bilimsel buluşu çürüten yeni buluş kendi lehlerine sandıkları eski buluşu çürüttüğünde ve metafizik'e yaklaştığında misal "dna,bilinç,evren" bu sefer tekraren eski alışkanlıklarına döner sorguladığını zannedip aynı tekerlemelerini sürdürürler "madde sonsuzdur,tesadüfen

oluşmuştur,darvinizm vs vs" bu itibarla inananların elinde bir veri var "KİTAP VE PEYGAMBER" ve her şeyide doğru ve inanmanın bir şartıda özgür olarak "TESLİMİYETTİR" şimdi ben derimki acizane bizde sınır yok ve olamaz birde inanmayanlar

sınırlarını değilde kendi bilgilerini "tarafsız bir biçimde" inceleseler görülürkü olay değişik bir boyut alacaktır dolayısı ile her şey (Hiç bir şey kendi kendisinin nedeni olamaz. Çünkü, nedenin kendisi, oluşandan öncedir.) nedir sorusunun sınırını kaldıracaktır. :)

Gönderi tarihi:
Neden böyle bir konu açtınız diye bana sorma yetkiniz yok,dolayısıyla size hesap vermek zorunda değilim.

Dininden habersiz bu foruma gelenlerin ilki siz değilsiniz sonda siz olmayacaksınız.Elbette kurana nazire yapanlar oldu ama muhammed özel vurucu timlerini gönderip bir çoğunu öldürttü. Ortalığı kasısp kavuran böyle bir olayda artık kim hayatını tehlikeye atabilriki?

Bakın size o öldürülen şairlerden bir tane örnek vereyim,diğerlerini de siz öğrenin size ev ödevi olsun.

Türçede kendi kendine gelin güvey olmak diye bir deyim vardır. İşte kuranın kendine benzer bir kitap istemesi aynen bun8n gibi kendi kendine gelin güvey olmaktır. Eğer aksi olsaydı bu işe kalkanların kılına bile zarar geelmemesdi gerekirdi.

Hem meydan oku hemde ortaya çıkanları öldür sonra birde bakın kimse benzerini yazamaz diye hava at.

Bir adam size göre bunları yapacak ya da yaptıracak,üstüne insan olarak sevgi üstüne sevgi, merhamet üstüne merhamet, bağışlama üstüne bağışlama ,sabır üstüne sabır vs emreden bir kitabı yazacak... Siz neleri okuyup neye dil uzattığınızı bi düşünün derim... benim dinim İslam ve kitabım Kuran -İncil-Tevrat ve Zebur dur ve kuranda adı geçen diğer kitaplara ise okumasamda kalben onay veririm Kuran dan ötürü... onun dışında okunan hiçbir masalla İslama laf söyleme hakkınızı anlamamı ya da anlamlandırmamızı bekleyemezsiniz.. .hiçbir hadis ya da falanca alıntısı yapmadan sadece ayetle gelin ,ona göre yazışalım.. yoksa müslümanım deyip kurandan bi haber olanla ,islamla savaşıp kurandan bi haber olan arasında fark olmayışının kaosu arasında gidip gelmeyelim...

Gönderi tarihi:

Benim dinim hakkında asılsız ithamlarda bulunduğunuz için size bu soruyu sorma hakkım var.Kanaatim odur ki siz Ateist değilsiniz,siz ya Hristiyanlığa yada Yahudi'liğe mensup birisiniz!....

Resuller Resulü'nün ALLAH'ü Teala'nın''bana getirebiliyorsanız onun benzerini getirin''ayetine binaen yazdıkları nedeniyle öldürttüğü Kaab bin Eşref Medine bu amaca hizmet etmemiş aksine ALLAH ve Resulü hakkında asılsız ithamlarda bulunmuştur,vermiş olduğunuz bu örnek asılsız iddialarınızın tapusudur!.....

Seni kandırmışlar dostum.

Kuran ilahi bir kitap değildir.

İlahi olduğu iddasıyla pazarlanan bir kitaptır.

Müslümanken, Kuran'ı okumadan önce, ben de o kitabı harikulade, süper, eşi benzeri yapılamayacak birşey sanırdım.

Okuyunca, kandırıldığımı anladım.

Kuran, akla, bilime, vicdana, ahlaka aykırı sözlerle dolu olan, konu bütünlüğünden yoksun, birbriyle alakasız konuların aynı metin içinde yeraldığı, inanılmaz derecede sıkıcı tekrarlarla dolu, kendi içinde çelişkilerle dolu bir kitaptır.

Aşağıdaki şiirdeki gibi, Kuran'da ses uyumu mevcuttur, ancak anlam ve konu bütünlüğü açısından alakasız tarz vardır.

Hergün ölüm haberleri geliyor Irak'tan

Bir kilo erik aldım Migros'tan

Fatura gelmiş postadan

Yine neden kavga ediyorlar, bıktım alt kattaki komşudan,

Acaba Necati gidecek mi Galatasaray'dan

Dünya ısındı, halimiz nice olacak

Loto da 6'yı tuttursam zenginlik beni bulacak

Sinirden çatladım, şu garson çayımı ne zaman yapacak

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül mü olacak

Yeni pantolunumun paçası uzun geldi terziye kıvırttım

Kabuklu ceviz aldım, kıramadım, küçük kardeşime kırdırttım

Televizyon seyrederken uyuyakalmışım, ağrıyor sırtım

Anne bu bıçakla doğrayamıyorum eti, nerede benim satırım

Saygılar.

Size ilk olarak söylemem gereken konu''imzanız hakkında en kısa zaman içinde bir konu açacak olmamdır''

Şimdi konumuza dönelim,Kuran'ın ilahi bir kitap olduğunu bilim her geçen gün kanıtlıyor,daha bu gün yeni keşfedilen şeylerin daha önceden mikroskop'un bile olmadığı devirlerde Kuran'da var olması,Kuran'ın bir yaratıcı tarafından gönderildiğini açıkca göstermektedir.

Gönderi tarihi:
Benim dinim hakkında asılsız ithamlarda bulunduğunuz için size bu soruyu sorma hakkım var.Kanaatim odur ki siz Ateist değilsiniz,siz ya Hristiyanlığa yada Yahudi'liğe mensup birisiniz!....

Resuller Resulü'nün ALLAH'ü Teala'nın''bana getirebiliyorsanız onun benzerini getirin''ayetine binaen yazdıkları nedeniyle öldürttüğü Kaab bin Eşref Medine bu amaca hizmet etmemiş aksine ALLAH ve Resulü hakkında asılsız ithamlarda bulunmuştur,vermiş olduğunuz bu örnek asılsız iddialarınızın tapusudur!.....

Size ilk olarak söylemem gereken konu''imzanız hakkında en kısa zaman içinde bir konu açacak olmamdır''

Kim olduğum sizi zerre kadar ilgilendirmez. ******* Hem ayrıca yahudi ve hıristiyan olsam bile bu forumun kurallarında yahudiler ve hıristiyanlar islamı eleştiremez diye bir kural olmadığına göre size de bu konuda laf söylemek düşmez.

Sizin dininiz hakında ithamda bulunduğum ise yine sizin kuruntunuz.Nerde nasıl itham etmişim isbat edin. Öyle kanıtsız delilisiz çamur atmak kolay.

************** Kaab bin eşrefin öldürüldüğünü hem itiraf ediyorsunuz hemde asılsız iddia diyorsunuz.

Hem ayrıca bu sözünüzle islamda inanmayanlara ölümden başka yol olmadığını, islamın şiddet dini olduğunu itiraf ettiniz. İnanmayan bir insan elbette eleştirecek. Siz ne kadar haksız itham deseniz bile velevki haksız yere itham bile olsa sırf islamı eleştirdiği için öldürelebileceğini söylüyorsunuz.

Bu dine inanmayan ve eleştiren bir çok kişi var bu forumda. Bizleride öldürmeyi düşünüyormusunuz ?

Gönderi tarihi:
Kim olduğum sizi zerre kadar ilgilendirmez. ******* Hem ayrıca yahudi ve hıristiyan olsam bile bu forumun kurallarında yahudiler ve hıristiyanlar islamı eleştiremez diye bir kural olmadığına göre size de bu konuda laf söylemek düşmez.

Sizin dininiz hakında ithamda bulunduğum ise yine sizin kuruntunuz.Nerde nasıl itham etmişim isbat edin. Öyle kanıtsız delilisiz çamur atmak kolay.

************** Kaab bin eşrefin öldürüldüğünü hem itiraf ediyorsunuz hemde asılsız iddia diyorsunuz.

Hem ayrıca bu sözünüzle islamda inanmayanlara ölümden başka yol olmadığını, islamın şiddet dini olduğunu itiraf ettiniz. ]İnanmayan bir insan elbette eleştirecek. Siz ne kadar haksız itham deseniz bile velevki haksız yere itham bile olsa sırf islamı eleştirdiği için öldürelebileceğini söylüyorsunuz.

Bu dine inanmayan ve eleştiren bir çok kişi var bu forumda. Bizleride öldürmeyi düşünüyormusunuz ?

Kim olduğum sizi ilgilendirmez sözünüzü pas geçmek zorundayım.

Dostum ben Eşref'in öldürüldüğünü hiç ret etmedim ki şimdi itiraf edeyim,demogoji yapmayın yav yemezleeeer :D sizin anlamak istemediğiniz nokta Eşref'in öldürülüş sebebi oda;bozgunculuk yapmaktır

İslam'da inanmayanlara ölümden başka yol mu yok + İslam dini şiddet dinimidir!dur sana senin sözünle karşılık vereyim''nasıl olsa çamur atmak kolay dimi''' B) İslam dini bırak insana,hayvana bile şiddet uygulanmasını yasaklarken sizin bu sözünüz karalamadan başka bir anlam ifade etmiyor,şayet İslam dini dediğiniz gibi şiddet dini olsa idi,şeriatla yönetilen Osmanlı devleti 3 kıtaya hükmederken yeryüzünde İslam dışında insan kalmazdı,

Şimdi burada şöyle bir konu var;adına dinci denen aslında dinle alakası olmayan bazı sapkın gurupların din adına yapmış oldukları eylemler İslam'a mal ediliyor,oysaki İslam dini Şiddeti,hak yemeyi,insanlara zulüm etmeyi,haksız yere can almayı yasaklar,bu kurallara uymayan kişiler sizin bu sözünüze hizmet etme yolunda azimle ilerliyor(İslam'ın şiddet dini olduğu ile ilgili sözünüze) Oysaki bunlar İslam'ın İ sinden bi haberdir.

Efeeet bu konu da haklısınız sayınız bir hayli fazla,burada oluş nedenimde açtığınız konular zaten.

Gönderi tarihi:
Dostum ben Eşref'in öldürüldüğünü hiç ret etmedim ki .....

....Eşref'in öldürülüş sebebi oda;bozgunculuk yapmaktır[/color]

İslam dini bırak insana,hayvana bile şiddet uygulanmasını yasaklarken ..

Bu arkadaş ne dediğinin farkında değil.

İnsana, hayvana şiddet uygulanmasını yasaklayan (!) İslam dini, bir adamı şiir okuduğu için katlettiriyor, hem de peygamber denen adamın emriyle.

Neymiş? Kaab bin Eşref bozgunculuk yapmış?

Bozgunculuk denen şey ne? Şiir okumak.

Muhammed, elaleme *****, maymun der, eşek der, cahil der, her türlü hakareti yapar, amcasının fiziki kusuru ile bile dalga geçer, kızılsuratoğlu (Ebu Leheb) der, insanların dinlerine *******, kutsallarına ******, onunki tebliğ olur, başkasının okuduğu şiir bozgunculuk olur değil mi?

Saygılar.

Gönderi tarihi:

Bu arkadaş ne dediğinin farkında değil.

İnsana, hayvana şiddet uygulanmasını yasaklayan (!) İslam dini, bir adamı şiir okuduğu için katlettiriyor, hem de peygamber denen adamın emriyle.

Neymiş? Kaab bin Eşref bozgunculuk yapmış?

Bozgunculuk denen şey ne? Şiir okumak.

Muhammed, elaleme *****, maymun der, eşek der, cahil der, her türlü hakareti yapar, amcasının fiziki kusuru ile bile dalga geçer, kızılsuratoğlu (Ebu Leheb) der, insanların dinlerine *******, kutsallarına ******, onunki tebliğ olur, başkasının okuduğu şiir bozgunculuk olur değil mi?

Saygılar.

Asılsız iftiralarınıza devam etmeniz halinde sırf o güzeller güzeli sizin iftiralarınıza muhatap olmasın diye size karsilik vermiyeceğim.Bana bu asılsız iddialarınızı kaynağıyla birlikte ispatlamak ZORUNDASINIZ!.....iftirada bir yere kadar işin içinden çıkamadığınız anlarda sarılın bakalım fitiraya.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.