Zıplanacak içerik

Liderler

Popüler İçerikler

Üzerinde en yüksek itibara sahip içerik gösteriliyor: 14-12-2017 bütün bölümler

1. Bu istediğin her şey (aşkın saygının sevginin umutların...) aslında herkesin içinde sınırsız olarak var..Aslına bakarsan aydınlık bile sınırsız, sen yeter ki kullanmayı bil..Bak ben sana rahatlıkla "ben Tanrıyım" diyebilirim o zaman..Evet ben Tanrıyım.. Üstelikte bir kadın olarak..
  2. Evet üzücü.. Fakat çarpıcı da.. Beyninizin yandığına üzüldüm.. Telâfi etmeme izin veriniz.. Bakalım kısmetinizde ne varmış.. Bi dolaba bakim gelim.. Afiyet Olsun..
  3. işte bu yüzden tanrı olmak istiyorum sevgili radya çünkü ben herşeyin sınırsız olmasını istiyorum aşkın saygının sevginin umutların... umutlarımı ve hayallerimi hayal olmaktan cıkaran beni güçlü hale getiren ne? biliyormusun? enerjiyi sınırsız kullanmak tanrıyada bu yakışırdı... hayallerin. amaçların, arzuların içndeki mystıc enerjinin aklının ve ruhunun hatta ve hatta imkansızın bile imkanlı olmasını istiyorum. bilgeliğin ve gizemli olmanın aklını istiyorum. bu gece bende yine tanrıyı düşünücem. ve ona tanrı olmak istediğimi tekrar anlatıcam ve oda her zamanki susmayı tercih edicektir... önemli olan erkek yada kadın olmak değildir. asıl. önemli olan her iki türünde saygıyı hak ettiğini anlıyabilmekti. sevgili radya hanım. sanıırm bunuda tanrıya hatırlatmamaız gerekicek..

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.