Zıplanacak içerik
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Tartışma ve Paylaşımların Merkezi - Türkçe Forum - Turkish Forum / Board / Blog

Ana ekranınızda anlık bildirimler, rozetler ve daha fazlasıyla tam ekran uygulama.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Liderler

Popüler İçerikler

Üzerinde en yüksek itibara sahip içerik gösteriliyor: 11-12-2017 bütün bölümler

1. Ben de saklandım beklemeye geçtim.. bu resim de komacanmış..
  2. Yok Kesmeli-Biçmeli değil amma gitmeli-gelmeli acip-gucup anomali.. Not: Bi de siz görmiyeli uçan süper woman kimin böyle bişi olmuşunuz.. walla tebrik ederim.. huşu içindeyim.. Hankı yakıtı kullandığınız bendenizi derpiş etti.. Ne demekse? By
  3. O zaman güzel sözlerinize karşı içine düştüğüm acziyet ve melânkolik durumu çaktırmamak bâbında bir ifade olarak canım ve herşeyim Radya teacher'ime Diyabet sorunsalını tetiklememek with regard to İkindi Çay'ı ve Gönül Çiçeği sunumu.. Eğer kabul ederseniz..
  4. Dün gece 24.00 den sonra gene Zaman Döngüsü ile ilgili farklı bir yorum filmi izledim.. Meraklısına diyelim..
  5. Dün Gülse Birsel'in Aile Arasında filmini izledim..İnanın son zamanlarda hiç bu kadar gülmemiştim. Şiddetle tavsiye ederim. Demet Evgar, Engin Günaydın hangi birini sayayım hepsi efsaneydi..10 be 10 veriyorum..
  6. Siz bana çukula getirmeseniz de ben sizi çok seviyorum, insülin direncimle oynamayın benim nütfen..
  7. Siz derseniz izlerim tabi...deeee... korkunç galiba bu kesmeli biçmeli hıııı..
  8. Burdaaaaa Aman efendim 5 saatcik geç kaldım hemen sitem etmeseniz olmaç mı..
  9. Radya Öğretmenim.. Ben buralarda yok iken.. üçkâğıt öğrenmiş.. Çaya buyrun diyor ama nerdeee Kalbim kırık.. Üskünüm kalba.. Buyurun bare..
  10. Bitanecik Radya Örtmenime çukula getirdim.. Paramın yettiğince. Ellerinden öperim..
  11. Şuraya bi pazar kahvesi bırakayım buyursunlar..:)
  12. Tanrı'n cebinde ya! Unuttun mu? Ama biyerlerde düşürmüş de olabileceksindir.. Kim bilir? Bu arada-derede Aşk'ın da birlikte tırsarsa çocum.. Sana da "Gizemli Acısı" kalır.. Aaaaah Lânet olasıca.. Merhaba @pach of neo
  13. Peki.. Bi da demem örtmenim ama.. Ama bu kez "Triangle" derim.. Döngü neymiş bi de böyle görelim bakalım.. .

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.

Tarayıcı push bildirimlerini yapılandırın

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.