Zıplanacak içerik
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Tartışma ve Paylaşımların Merkezi - Türkçe Forum - Turkish Forum / Board / Blog

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Liderler

1. İNTERLOCK

Φ Üyeler
    21
    Puanlar
    4.175
    İçerik Sayısı
  2. simin

Φ Üyeler
    16
    Puanlar
    1.505
    İçerik Sayısı
  3. irinçköl

Φ Üyeler
    13
    Puanlar
    1.234
    İçerik Sayısı
  4. tülvent

Φ Üyeler
    4
    Puanlar
    2.806
    İçerik Sayısı

Popüler İçerikler

Üzerinde en yüksek itibara sahip içerik gösteriliyor: 21-10-2013 bütün bölümler

1. .. sıradan çizelgede ikimiz vardık-çünkü sen- benimle gelmeyi tercih etmiştin süs almıştın kandırmıştın gerekçelerini ben bilmiyordum sormamıştım aklım bi başka yerdeydi o sıra sonra ve yoldaydık-epey yoldaydık- araba sola döndü alışılmadık bi yola döndü ekseni çevresinde ve aklından neler geçtiyse değiştirerek önceki izlenimini ağaçlara doğru ağaçlık bi yöne doğru döndü kırlangıç kuyruklarıyla kendi içine ve silinebilirliğe döndü sesimi çıkaramazdım dilim tutulmuştu-ayrıca- deli gibi uykum vardı yollardaki ağaçlara-saptığımız-- işaretler kazınmıştı ışıltılı ucuz tarifeli bölümde oturuyorduk sürücü gördü mü ben bilmiyorum sen gördün mü ben bilmiyorum genselliğin yetki doruklarında cızırtılı sesler geliyordu ve arada müzik sesleri duyuyordum bu arada ellerini aradım-ellerin- yoktu sen vardın yanımdaydın ellerin yoktu ya da yerlerinde yoktular saçlarının dağınıklığını görebiliyordum karanlıktan sızan ışıktan-yardımıyla görebiliyordum ara-boşluğumuzda keklik yavruları ürkekti çırpıntıları elime geliyorlardı bütün patikalar süresince bu böyle oldu ellerin yoktu yani ve keklikler hep vardılar var olmalarını sana borçluydular sen bilmiyordun ben biliyordum bi yükselen gerçek vardı belli bi mesafe içinde irkiliyordu sonra-devamında gök vardı ve bi dolunay ante meridiem; recital! .

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.