Zıplanacak içerik

Liderler

1. İNTERLOCK

Φ Üyeler
    6
    Puanlar
    4.175
    İçerik Sayısı
  2. gloria

Φ Süper Üye
    4
    Puanlar
    10.937
    İçerik Sayısı
  3. Dayı

Φ Üyeler
    2
    Puanlar
    1.558
    İçerik Sayısı
  4. Radya

Φ Süper Üye
    2
    Puanlar
    12.979
    İçerik Sayısı

Popüler İçerikler

Üzerinde en yüksek itibara sahip içerik gösteriliyor: 21-07-2012 bütün bölümler

1. hımm valla ananem 106 yaşında asırlık atlastı elimizde öldü gitti babannemide kaybetmeden inmeliyim derinlere ama babamın en büyük dedesi mısır yemenden gelmişler .. en büyük dede ve nine arap imiş bildiğin siyah tenli arap... şimdi bende gözler yeşil anam muhacir ona çekmişim saçlar kumral babannem arnavut ona çekmişim kaşım kirpiğim simsiyah kirpiklerim kaşlarıma değiyor ortaya karışık bir melez olmuşum ) ne olmuş bana ya kaç ırk katmışlar bana.. genetiğim kodum bozuk benim ya birde gothland eklenirse tarihçeme üzerime tez yazılsın çillerimde ordanmı geliyor vardır lazlarda genelde oyyyyy oyyyyyyyyy ben kimim ya!
  2. açıklı-yorum efendim: gotlar, güney iskandinavya'nın gotland bölgesinde oturan bir cermen kavmidir.. fekat tikat edinis efendim; gotlar miladi 1. yüzyılda iskandinavya'yı bırakıp, vistül'ün alt kısmında yerleşmişlerdi. ikinci yüzyılda karadeniz'in kuzey kıyılarına gelmişler, 3. yüzyılda ise birçok kafileler halinde "yunanistan, trakya ve küçük asya'nın sahil şehirlerine yerleşmişlerdir. ." olasılık olarak ifade etmiştim.. öyledir deyu değil.. afedersiniz..

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.