Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

hiba's Blog

  • başlık
    10
  • yorum
    28
  • görüntü
    10.889

İnanmayacaksınız Ama O İsyankar Benim..:)


hiba

814 görüntü

Herşeyi yaptım..Hiç şüphe çekmedim,ama çok sancı çektim..

 

İçimde doğdum doğalı saklanan aykırılığı açık etmememek için..Durmayan dünyada herkesle aynı anda dönebilmek,daha doğrusu döndüğümü gösterebilmek için..

 

İnanarak isteyerek yapmadım hiçbirşeyi..Ama uysal bir koyun oldum,hiç bir kuralı çiğnemedim.. içimden kendim bile duymadan bağırıp çağırarak,beynimle değil belki ama geriye kalan bütün hücrelerimle: ''bu ben değilim!'' diye haykırarak yerine getirdim,kendileriyle değerlendirilip,derecelendirileceğim,hatta kaderimi ve yerimi belirleyecek olan üstün vazifelerimi..

 

Birilerinin icad ettiği,birilerinin işgüzarca uymayı ve uygulamayı marifet saydığı,hatta her kalbi,beyni aynı kefeye koyarak hararetle savunduğu düzene hep ama hep karşı koydum..içimden..

 

Neyin ters olduğu merakıyla kıvrandım hep,düzen mi,insanlar mı,ben mi..?Sorgularım hiç bitmedi,sadece sesleri kısıldı,kısıldı..artık onlar da içimde kaldılar.Cevaplar içinse kendimden başka umudum kalmadı,uzun süredir.

 

O zaman anladım ki,herkes benim gibi değildi,düzenin savunucuları gerçekten içtendiler..İnanmadıklarını,kabul etmediklerini yaşayabilse de insan,inandıklarını savunabiliyordu ancak; yani onlar benim gibi değildi,hakikatlilerdi..Benim gibi değillerdi,riyakar değillerdi..KORKAK değillerdi.

 

Değişim zamanı şimdi,fakat aslında değişen bir şey yok,sadece içimi dışına çevirme zamanı..aldığım korku ifade eden tepkilerden geç kaldığımı farkediyorum :P ama olgunlaşma süreci bende biraz geç işliyor olsa gerek

 

Bu benim için yürümeyi yeni öğrenmek,hatta yeni doğmuş olmak gibi birşey,yani bir nevi kahramanlık.. B) Kahramanlıksa cesaret ister B):sweatingbullets:

5 Yorum


Önerilen Yorumlar

Tıpkı böyle bir değişimi girdiğimde ilk tepkim babama olmuştu...

 

Bir gün tüm cesaretimi toplayıp hızla kapıyı çarptım.

 

Arkamdan anneme demiş ki;

 

-"Bu kız evlenmek istiyor heralde"... :P:huh:

Yoruma sekme

Yok tutmuyordu,bu olaydan yaklaşık 2 yıl sonra evlendim...

 

Tam tersine isyanımın neye olduğunu anlıyabilseydi,heralde daha uzun süre(aşkı bulana kadar),evlenmezdim... :)

Yoruma sekme

Bende ise aptal cesareti var, yapacaklarımı engelleyemiyorum, arada bir oturup düşünmeyi de öğrenmem gerek. Değişimim ters yönde olmalı galiba, kalp yerine beynim yönetmeli biraz da beni:)

Yoruma sekme

Radya; seni anlıyorum -_-

 

S.e.t.h, sen gibi olmayı arzuladığım çok zamanlar oldu,ama oturup düşünmenin zararından daha fazla yararını gördüm,dengeleyebilmek en güzeli.

Yoruma sekme
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.