Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Çocuklar ölüyor farkında mısınız?

Gönderen: evrensel-insan, 10-01-2016
  • 824 görüntü
  • 0 yorum

Beyaz Show’a telefonla bağlanan Diyarbakır’daki bir öğretmen konuklara ve Türkiye’ye seslenerek medyanın gerçekleri göstermediğini, doğuda doğmamış çocukların öldürüldüğünü söyleyerek ses çıkarmaya çağırdı.

 

Beyaz Show’a 8 Ocak’ta telefonla bağlanan Diyarbakır’daki Ayşe Çelik isimli öğretmen, programa konuk olarak katılan sanatçılara ve Türkiye’ye seslenerek Kürt illerindeki savaşı anlattı. “Doğu’da neler oluyor farkında mısınız?” diye soran Ayşe öğretmen, izleyicilerden alkış alırken, medyada gösterilenlerin gerçek olmadığını söyleyerek doğmamış çocukların öldürüldüğünü hatırlattı.

 

Öğrencilerini bırakıp giden öğretmenlere de seslenen Ayşe Çelik, “Bir daha oralara nasıl dönecekler?” diye sordu. Ayşe öğretmenin sözlerinin sosyal medyada yankı bulması üzerine karşı propagandaya geçen Yenişafak ve Sabah Ayşe Çelik’i hedef gösterdi. Sosyal medyada Ayşe öğretmene yönelik “tepkileri” toplayan yandaş medyaya yanıt yine sosyal medyadan geldi. #AyşeÖğretmenYalnızDeğildir etiketiyle destek mesajı gönderenler uzun süre TT listesinde üst sıralarda kaldı.

Önerilen Yorumlar

Yorum

Gösterilecek hiç bir yorum yok



×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.