Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

KAC GRAM MÜSLÜMANSINIZ?


Efendi Türkler

Önerilen İletiler

  • 10 ay sonra...

Efendi Türkler yazdi;

"KAC GRAM MÜSLÜMANSINIZ?.."--------------kac gram akil varsa o kadar,hic yoksa sorumlu degilsin..

 

 

Efendi Türkler yazdi;

"Türkiye´de yaşamak icin ne kadar müslümanlik şart kaç gram yeter..."....müslüman olmak gerekmez,kemalist ve beyaz türk olanlar tercih edilir..

 

 

***

 

 

sayin "efendi türk"ler,kullandiginiz isim bana;CHP’li Adalet Bakanı Mahmut Esat Bozkurt Ödemiş’te yapmis oldugu bir beyanini animsatti..

 

ülkemizin,

beyin yapicilari vatandasin akil tarlasini fasist fikirlerle sürmüs,O tarlada neler,neler ekip bicmisler onlardan biri ve en hizlisi m.e.bozkurt söyle diyordu;

 

"..Biz Türkiye denilen, dünyanın en hür ülkesinde yaşıyoruz.

Mebusunuz inançlarından samimiyetle bahsetmek için buradan daha müsait bir ortam bulamazdı.Onun için hislerimi saklamayacağım.

 

Türk,

bu ülkenin yegâne efendisi, yegâne sahibidir.

 

Saf Türk

soyundan olmayanların bu memlekette bir tek hakları vardır;

 

hizmetçi olma hakkı,

köle olma hakkı.

 

Dost ve düşman ve hatta dağlar bu hakikati böyle bile..." (Cumhuriyet Gazetesi 19 Eylül 1930)

 

türk´ün,(istisna kaideyi bozmaz) beyin yapicilari vatandasin akil tarlasini fasist fikirlerle sürmüs,O tarlada neler,neler ekip bicmisler

 

slm.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Yani simdi Mahmut Esat Bozkurt,Türkiye Türklerindir dedi diye tatli su müslümanlari buna karsidirlar.Onlar icin Türkiye Türklerin degil isgalcilerindir.Sevr'de bu nedenle isgalcilerle birlikte hareket ederek Mustafa Kemal ve arkadaslarini eskiya ilan etmediler mi.

 

Türkiye Türklerindir,Almanya da Almanlarindir bunun bilimsel olmayan bir yani varsa birisi bunu aciklasinda ögrenelim,yoksa Türkiye müslümanlarin mi denmesi gerekiyordu.

 

Türkiye'nin Türklere ait oldugunu akli basinda herkeskabul eder,bunu kabul edemeyenler,din maskesi arkasina saklanmis herkesi din catisi altinda toplanmaya cagiran ve dün nasil ki dünya iscilerinin bayragi olmaz diyorlardiysa aynisinida bizim müslümanlar istiyor.Bunlar hem Komünizme karsidirlar ama hemde Komünizmin prensiplerini dine uygulamaya calisirlar.Yani deve ile mercedes hesabi.

 

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

Mahmut Esad Bozkurt'un Türklerle ilgili söylediklerinden cok alinmis olanlar var ki onlara Osmanli'dan bir örnek vermek istiyorum.Yani aslinda Türk düsmanligini kökeni Osmanli'da saklidir.Osmanli asla Türk olamamistir.Osmanliyi islerine geldiginde Türk yapanlar islerine gelmeyince OSMANLI derler.Osmanli'da cok kullanilan bir deyim vardir "ETRAK-I BI IDRAK Bu deyim Osmanli saraylarinda Türkler icin kullanilirdi.Osmanlici,dinci fetisist fasolara duyurulur.

 

Atatürk'e olan düsmanligin arkasindaki birkac nedenden biri de Atatürk'ün,Osmanli'nin aksine "Türk milleti zekidir,Türk Milleti caliskandir"diyerek bu ülkenin asil sahiplerinin kimler oldugunu ve de özelliklerini olumlu olarak vermis olmasidir.Bu anlamda 'Ebleh Türk,*********** Türk,Kaba Saba Türk deyimleride Osmanli'da cok kullanilan deyimlerdi Türklere karsi.Türklerin degerini arttiran,Türklere Türk olmanin bir onursuzluk degilde bir seref oldugunu dile getiren Maahmut Esat Bozkurt'a karsi yapilan bu saldirilarda aynen bu zeminde incelenmelidir.

 

Bozkurt'la ilgili gercek disi sözleri Ismail Besikci denilen Kürtcü dile getirmektedir.Bozkurt'a Bozkurt adini Atatürk vermistir.Fransa ile Türkiye arasindaki hukuku bir anlasmazligin La Haye Adalet divaninda görüsümesini Mahmut Esat teklif etmis ve davayi Türkiye'nin lehine sonuclandirmis bu basarisindan dolayi Atatürk ona davanin nedeni olan Bozkurt soyadini vermistir.

 

Mahmut Esad gelmis gecmis en büyük hukukculardandir ve ilk dönem Adalet Bakanidir.

 

Mahmut Esad'in Cumhuriyet Savcilari icin söylemis oldugu "Meric kiyilarinda calisan Türk köylüsünün kaybolan sabanlarindan tutunuz da,bu yurtta yasayanlarin ugrayacaklari en ufak bir haksizliktan hatta,Bingöl daglarinin issiz kuytularinda nafakalarini bekleyen öksüzlerin gözyaslarindan SIZ SORUMLUSUNUZ"söz onun nasil bir insan ve kisilik oldguunu anlatir.

 

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 yıl sonra...

Sayin Efendi Türkler'i kutluyorum,cok ciddi ve düsünülmesi gerekli bir konuya parmak basmis.

 

Müslümanlik peygamberin vefatindan sonra,tam bir kaosa sürüklendi.Kur'an ayetleri herkesin kendi kafasina ve bilgi derecesine ve de yasam sartlarina göre anlatilmaya yorumlanmaya baslandi.Müslümanlara dayatilan din hadis dini oldu.Yani ALLAHI birak Peygambere tapin.Nitekim öyle oldu.Asirlar boyunca insanlar hurafelere din diye inandirildi.Bunu yapanlarda tarikat köselerinde inzivaya cekilip kendilerine Allahtan vahiy gelmiscesine insanlara dini carpitarak anlatanlardi.

 

Okul deme kafir olur dinden cikarsin diyen bir tarikat seyhinin pesinden gidenlerin  müslümanligida ancak o tarikatcidan ögrendigi müslümanliktir.Veya anskilopedileri okuma dini kitaplari oku diyen din adamlarinin ögrettigi müslümanlik müslüman olma kriteri kabul edildi.

 

Yilllar yili esinin her tarafina bakmasi helal olan kocanin;esi öldükten sonra yüzünü görmesi günah sayilan bir müslümanlik türedi.Bu örnekler cogaltilabilir ve bu örnekler bize müslümanligin nasil siradanlastirildigini yozlastirildigini ve amacindan saptirildigini anlatir.

 

Efendi Türkler''in "kac gram müslümansin"baslikli yazisi gercekten ülkemizde müslümanligin ne kadar basite indirgendiginin sorusudur.

 

Islamda olmayan Türbani müslümanligin sembolü olarak dayatan ve bu yetmiyormus gibi bir de türbani kadinin özgürlügü olarak yorumlayanlarin müslümanligi kilo ile degil ancak gramla ölcülür.Türban özgürlük simgesi degil kadinin kölelestirilmesinin sembolüdür.Inancim geregi basimi örtüyorum diyen bir kadin özgürlügünü kendi elleriyle teslim eden kadindir.

 

Türbana Islamin geregidir diyen bir zihniyet recm'ide savunan bir zihniyettir.Bunu kadinlarin savunmasida kendi elleriyle ve istekleriyle taslanarak öldürülmeyi de kabul etmeleri anlamina gelir..

 

Insanlarin dinlerini adam gibi ögrenmelerinin önünü kesenlerin kac gram müslüman olduklari tartisilmalidir.Dinlerini gercek anlamda ögrenmek yerine haci ve hocalarin ögretilerine basvuranlarin ögrendiklerini hicbir mantik testine tabi tutmuyor olmalarida ayri bir tartisma konusudur.Yani falan hoca böyle dedi dogrudur demek yerine bu söylenenleri önce mantik testine tabi tutmalari,bu konular üzerinde yazilmis olan ciddi arastirma ve inceleme yazilarini okumalari gerekirken duydugu ile yetinenlerin de müslümanliklari ancak gramla tartilabilir.

 

Ezanin Türkce okutulamsini "din düsmanligi"olarak yorumlayanlar dincilerdir yani insanlari asirlar boyunca aldatmis mankurtlastirmis olan zihniyettir.Ne var ki siradan insanlarinda bu hezeyanlari dogru kabul etmelerini nasil yorumlamamiz gerekir.Iste okumamanin,düsünememenin sonucu olarak dogru olan bircok sey yanlis diye kabul görmektedir.

 

Irak'ta milyonlarca insan müsriklerce katledildi,Misirda,Libyada,Tunusta ve Suriye'de ayni seyler yasandi yasaniyor.Yüzbinlerce insanin hayati mahvolmus bir durumdadir.Evlerinden koparilmis ac biilac yabanci ülkelerin himmetine muhtac edilmislerdir.Bu saydigim ülkelerin hepsi müslüman ülkelerdir ve bu ülkelerde müslümanlar birbirini öldürüyor.Öldürtenler müsriklerin taseronu olan sahte müslümanlardir.

 

Dünkü isgalciler bugün dostumuz olmuslar dün bize el uzatan yardim edenler ise düsman olarak tanitilmislardir.Bunu yapanlarda müslüman gecinen münafiklardir.Bunlara sirasi geldiginde "kac gram müslümansin"diye soramiyorsak daha ne ise yariyoruz ki?

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.