İçeriğe atla

PKK'NIN SONUNU NEDEN GETIREMIYORUZ?

Bu başlığa 128 cevap verilmiş

#126 raif bostan

Deneyimli Üye

• Yasaklanmış
  • PipPipPip
  • 720 İleti

Gönderi Tarihi: 18 Nisan 2010 - 03:12

pkkyı sona erdiremiyoruz çünkü bu oluşum derin dünya devletinin bir yapılanması ve türkiyeyi bir arada tutmak için yani insan öldüren bu örgütü görünce bölücülüğe tüm türkiye karşı çıkacak ve türklük altında birleşecekler diye kurulmuş bir örgüttür kurulmasındaki temel mantık budur.bunun gibi olaylarla ilgili görüşlerimi DERİN DÜNYA DEVLETİ başlığı altında asçıklıyorum.

#127 y.yılmaz

Uzman Üye

• Φ Üyeler
  • PipPipPipPipPip
  • 2.519 İleti

Gönderi Tarihi: 21 Nisan 2010 - 01:30

İletiyi Görüntülehangisi kullanılmıyo, 08 Nisan 2010 - 16:44 tarihinde, dedi ki:

Anlaşmaya başladığımıza sevindim, ama her mesajı bu şekilde açık, net, kavram kargaşasını sonlandıracak bir şekilde yazmamı beklerseniz benim her bir mesajla bir saat uğraşmam gerekir ki o da benim internette bulunma amacımla bağdaşmıyor. Benim internette bulunma amacım belli birtakım şeyleri okumuş olduğunu varsaydığım ki politika, siyaset, felsefe, hukuk gibi başlıklarda açılan tartışmalara katılan insanlardan bunu beklemek hakkım sanırım,

Bu paragrafa takılmıştım.

saygılar...

#128 hangisi kullanılmıyo

Genç Üye

• Φ Üyeler
  • PipPip
  • 149 İleti

Gönderi Tarihi: 21 Nisan 2010 - 01:39

İletiyi Görüntüley.yılmaz, 21 Nisan 2010 - 01:30 tarihinde, dedi ki:

Bu paragrafa takılmıştım.

saygılar...
Haklısınız, gereksiz ukalalık olmuş, sizden ve bu mesajı okuyan herkesten özür dilerim.

#129 Zehir Hafiye

Genç Üye

• Φ Üyeler
  • PipPip
  • 232 İleti

Gönderi Tarihi: 26 Mayıs 2010 - 03:33

İletiyi Görüntülehangisi kullanılmıyo, 11 Nisan 2010 - 13:05 tarihinde, dedi ki:

ETA İspanya sürecinde toplam kaç insan ölmüştür, buna bir bakın, IRA İngiltere sürecinde toplam kaç insan ölmüştür, buna bakın, bir de bizde bunların yarısı zamanda kaç insan ölmüştür, buna bir bakın.

Bunu diyen bunu da demiş :)

İletiyi Görüntülehangisi kullanılmıyo, 17 Nisan 2010 - 21:05 tarihinde, dedi ki:

Bir başka konu altında bir başka arkadaşıma belirtmiştim, size de belirteyim, insanlar sayılardan ibaret olsaydı dediğiniz doğru olabilirdi, ama insanlar sayı, toplumlar sayılardan ibaret değildirler. Yani kıyaslama usulünüz başlangıç anında insana ve topluma yabancı olmakla maluldür.

Bu forum gercekten ilgincmis :)