Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Top Gun'ın Yeni Fragmanı Yayınlandı ve Beklentilere Cevap Verdi (Maverick)

Gönderen: Admin, 29-03-2022
  • 597 görüntü
  • 6 yorum

Top Gun'ın Yeni Fragmanı Yayınlandı ve Beklentilere Cevap Verdi (Maverick)

Önerilen Yorumlar

Yorum

  • Admin

Onlarca yıldır, insanlar hız ihtiyacını hissettiler.

"Top Gun" sinemalara ilk girdiğinde, insanlar yüksekten uçan Pete "Maverick" Mitchell'in (Tom Cruise) gelmiş geçmiş en iyi pilot olmayı öğrenmesini izlerken, Maverick ve Iceman'in (Val Kilmer) bir MiG filosunu düşürmek ve potansiyel bir kriz durumunu önlemek. Ancak hayranlar bunun Maverick'in yolculuğunun sonu olamayacağını biliyorlardı. Maverick, istediği herhangi bir görevi yerine getirme teklifini aldıktan sonra, bir TOPGUN eğitmeni olmak için geride kalmayı seçer ve bunca yıl sonra nerede olduğunu görmek üzereyiz.

"Top Gun: Maverick", 1980'lerin klasik filminin çılgınca beklenen devamı. Başlangıçta 2019'da çıkması gerekiyordu, ancak uçuş dizilerini çözmek için daha fazla zaman tanımak için ertelendi (Ulusal Dünya aracılığıyla). Tabii ki, COVID-19 pandemisi nedeniyle sonraki iki yılda işler pek iyi gitmedi, ancak görünüşe göre bu hikayenin bir sonraki bölümünü 27 Mayıs 2022'de göreceğiz.

onesheet.jpg

Özellikle yeni bir fragmanın nihayet nasıl geldiğini görünce, bu tarih sadık kalacak gibi görünüyor ve hayranların dişlerini koyacakları çok şey var.

Top Gun için Yeni Fragman: Maverick Nefesimizi Kesiyor
Yeni nesil pilotlar, "Top Gun: Maverick"in fragmanında tehlikeli tehditleri üstlenmeye hazırlanıyor. Maverick, bugünlerde TOPGUN'un uçuş eğitmeni olduğu için, elbette, yeni işe alınanlar iş dünyasının en iyilerinden eğitim alıyorlar. Şu anda dört yıldızlı bir amiral ve Deniz Harekatı Şefi olan Iceman'dan biraz yardım aldı. Bu ikisinin dışında, odak noktası "Top Gun" mitosunu oluşturmaya yardımcı olacak bazı yeni yüzler.

Yeni başlayanlar için, Maverick'in görünüşe göre yeni bir güzelliği var. Orijinal filmde Charlie Blackwood (Kelly McGillis) ile dalga geçerek Berlin'in "Take My Breath Away" şarkısının melodisini birbirine kurmuş olabilir. Bu sefer, orijinaline düşündüğünüzden daha fazla bağlı olan Penny Benjamin (Jennifer Connelly) ile birlikte. Penny Benjamin'in adı 1986 filminde "amiralin kızı" olarak geçiyor ve kartal gözlü hayranların izlemek isteyeceği ilk filme yapılan birçok göndermeden biri olabilir.

Kadroyu tamamlayan isimler arasında, Goose'un (Anthony Edwards) oğlu Teğmen Bradley "Rooster" Bradshaw rolünde Miles Teller, Koramiral Cyclone rolünde Jon Hamm, Hangman rolünde Glen Powell ve Tuğamiral rolünde Ed Harris bulunuyor. Bu kadro stratosferde olumlu, bu yüzden bu yıl sinemalarda başarılı bir şekilde indiğinde devam filmini kaçırmayın.

Yoruma sekme
  • Admin

Quentin Tarantino'nun Top Gun: Maverick İncelemesi Filmi Tekrar Görmenizi sağlayacak

Film meraklıları, Quentin Tarantino'nun filmleri hakkında uzun uzun konuşuyor. Auteur dokuz olağanüstü film üretti ve çalışmaları, film endüstrisinin manzarasını değiştirdi, hatta Brad Pitt'e Hollywood'da başyapıtı Once Upon a Time… için hak ettiği bir Oscar kazandı. Ama Tarantino'nun kendisi DİĞER filmler hakkında ne düşünüyor? Efsanevi film yapımcısının, uzun zamandır arkadaşı Roger Avary ile birlikte onların hayallerini gıdıklayan her türlü filme daldığı The Video Archives adlı yeni bir podcast yayınlıyor. Ve bu gösteriyi resmi podcast'imiz ReelBlend'de tanıtırken, Tarantino yeni filmi Top Gun: Maverick'i inceledi ve ona övgüler yağdırdı.

AA10hiwB.img?w=768&h=432&m=6&x=403&y=144

Quentin Tarantino, Joseph Kosinski'nin Top Gun: Maverick'e harika bir film diyen ilk kişi değil. Eric Eisebnerg bunu sitemiz için inceledi ve "anlatacak ilginç ve ikna edici bir hikaye bulduğunu ve onu tutkuyla yürüttüğünü" söyledi. Ancak Tarantino için onu en çok çeken orijinal Top Gun yönetmeni Tony Scott'ın tarzına yakın uçma fırsatıydı. ReelBlend podcast'ine söylediği gibi:

Görünüşe göre bu, Top Gun yıldızı Tom Cruise'un ikinci bir hikaye için franchise'a dönmesini engelleyen aksaklıklardan biriydi. 2012'de ölen ve ilk filmin tonu üzerinde muazzam bir etkisi olan orijinal yönetmen Tony Scott olmadan nasıl geri dönüp bir Top Gun filmi yaparsınız? Ancak Top Gun: Maverick yönetmeni Joseph Kosinski ve başrol oyuncusu Tom Cruise, Tony Scott'ın mirasını onurlandırmak için neredeyse her fırsatta kendi yollarından çıktılar, hatta Top Gun'ın önemli görüntüleri çekmek için çekim yaptığı belirli yerlere bile gittiler. Ve Quentin Tarantino'ya göre bu aşk perdeden akıp gitti.

Tonlarca insan kabul etti. Top Gun: Maverick, bu yıl gişe takvimindeki en parlak noktalardan biri oldu ve her yaştan izleyiciyi yaklaşık iki yıllık bir aradan sonra sinema salonlarına dönmeye teşvik eden bir gişe rekorları kıran bir film oldu. Tarantino'nun bu yıl sinemalarda bir filmi yok ve onuncu ve son filminin konusu gizemini koruyor. Ama dinlemeye ve abone olmaya değer olan The Video Archives adlı yeni bir podcast'i var, o yüzden keyfini çıkarın!

Kaynak: CinemaBlend

Yoruma sekme


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.