Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Apple - IPhone 4S Siri'yi Piyasaya Sürdü - İşte Diğer Özellikleri - 2

Gönderen: Admin, 11-10-2011
  • 1.590 görüntü
  • 2 yorum

Apple - IPhone 4S Siri'yi Piyasaya Sürdü - İşte Diğer Özellikleri - 2

 

Iphone 4S siri şu anda dünyadaki en iyi teknoloji. Tamemen yeniden dizayn edilmiştir. Dual Core çift çekirdekli A5 işlemcisini ekleyerek başladık bu Iphone 4S önceki Iphonelara göre iki kat daha hızlı yaptı. Kamerayı öncekilere göre yeniden dizayn ettik 8M kamera yanında yeni optik ekleyerek daha iyiye doğru gitmeye karar verdik. Bunun yanında Iphone 4S IOS5 getiriyor IOS5 200 yeni özellikle karşınıza çıkıyor bunlardan en önemlisi ICloud'u size sunuyor.

 

Gelelim en önemli özelliğe SİRİ'ye. 'How can i help you?' 'Nasıl yardımcı olabilirim?' Siri sesinizi kullanarak IPhone'unuzla iletişim kurabileceğiniz yeni bir sistem. Bu inanılmaz kişisel asistan sizi dinler sorularınıza cevap verir belki de yapacağınız işleri ve görüşmelerinizi ayarlar. Sesinizi tanıyan bir sürü cihaz var piyasada ama ne dediğiniz anlamı ile anlayan ve onu uygulayan ilk teknoloji Iphone 4S tir. 4S bir telefondan beklediğiniz herşeyi değiştirecek bir teknolojidir. 4S'teki en yeni özelliklerden birisi ise performansının en üst düzeye çıkarılmasıdır. Ipad2'in kullandığı Dual Core çift çekirdekli A5 işlemcisini Iphone 4S taktık. A5 iki çipin bir kutu içinde birlikte çalışmasından yararlanılarak daha hızlı performans üreten bir teknolojidr. Bu daha hızlı uygulama sonuçları elde edecektir (oyun, uygulamalar, harita ve benzeri - Oyunlar 7 kez daha hızlı olacak, safari web sitelerini iki kat daha hızlı yükleyecektir.)

 

Ve bunun yanında iki antenle çalışan ve antenleri anında değiştirebilen ilk akıllı telefon olacaktır. Gelelim kameraya 8M kamera size en küçük detayları gösterecek şekilde yeniden dizayn edilmiştir. Resim kalitesi sadece megapikselle ölçülmemelidir Optik de megapiksel kadar önemlidir. Neler yaptık: Kameranın görüş alanını ve ışığın içeri girişini çoğalmak için optik giriş bölümünü büyüttük ve 4 olan mercek sayısını 5 çıkararak daha net resimler çekmenizi sağladık. Yeni algılayıcı ile her piksel daha çok ışık alacağı için daha detaylı ve net resimler çekebileceksiniz. Resimlerinize bakarken resimlerin Telefon kamerasından geldiğine inanamayacaksınız. Gelelim videoya insanlar video çekmeye bayılıyorlar ve bizde IPhone 4S 1080P HD video çekmeye ayarladık ve bunun yanında bir saniyede 30 çerçeve çekecek şekilde hızlandırdık. Ayrıca video çekmek için yeni bir yazılımla video çekerken sallanma ve titreşimleri en aza indirdik bu video kalitesini iki katına çıkardır.

 

Ayrıca kameraya yüz bulma özelliği ekledik Iphone 4S kamera çektiğiniz resmin portremi yoksa grup resmi mi olduğunu anında anlayarak kamerayı ona ayarlıyor. Kameraya çok kısa zamanda ulaşmanız için kısa yollar geliştirdirdik. Çektiğiniz resimleri veya videoları anında düzeltebilmeniz için çok yetenekli bir yaızlım da geldi. Bununla istediğiniz resmi yeniden boyutlayabilecek veya değiştirebileceksiniz. 200 yeni özellikten bazıları şunlar: Yer Merkezi (location Center) IMesaj (IMessage), Hatırlatıcı (Reminder). Iphone 4S IBulutuda (ICloud) getiriyor. ICloud müziklerinizi, resimlerinizi, uygulamalarınızı, epostalarınız, dokümanlarınızı, takvim etkinliklerinizi ve diğerlerini saklamanızı sağlayacak yer sunar ve senkronize eder size hiç bir görev düşmez.

 

Bir önceki videoyu görmek ve okumak için tıklayın: http://www.turkish-m...zi-ozellikleri/

Önerilen Yorumlar

Yorum

  • Admin

 

İşletim Sistemi: iOS 5

 

Pil Bilgileri: Yeniden doldurulabilir lithium-ion pil

 

Konuşma Uzunluğu: 3G ile 8 saat

 

Ebat: 11.4 cm X 5.9 cm X 0.9 cm - 4.5" x 2.31" x 0.37"

 

Ekran: 3.5" 960x640 326ppi Retina ekran

 

Ağırlık: 4.9 oz

 

Hafıza: 16GB - 32GB - 64GB

 

Bluetooth: 4.0

 

 

Kutuda ne var?

  • Apple Kablosuz kulaklık ve mikrofon
  • USB kablosu için Tabla
  • USB Güç Adaptörü
  • SIM kart - hali hazırda yerleştirilmiştir.

Yoruma sekme


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.