Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

İtalya'da Boz Ayı Çocuğu Kovalıyor

Gönderen: Admin, 27-05-2020
  • 332 görüntü
  • 0 yorum

İtalya'da Boz Ayı Çocuğu Kovalıyor

Bir İtalyan ailenin dağ yürüyüşü, bir boz ayı bir gün boyunca bir dağ yolunda bir çocuğu takip ettikten sonra saç dökmeye başladı.

Kuzey İtalya'daki Trentino'daki tırnak ısırma karşılaşmasının bir videosunda, 12 yaşındaki Alessandro üvey babasına doğru yavaş yavaş yürüyor - kahverengi ayı yakından takip ediyor.
Çocuğun üvey babası, çocuğu ona doğru hareket etmeye devam etmek için kandırmaya çalışarak duyulabilir, ayı çocuğun arkasında sürünürken yavaşça çalıların arasından ve yolda ilerlerken "gel, Ale gel" diye seslenir.

Çocuğun kayda değer karşılaşmasını videoda yakalayan Loris Calliari, CNN'ye Pazar sabahı yaklaşık altı aile üyesinden oluşan bir grubun vadideki evlerinin yakınındaki dağlarda bir gezi için yola çıktıklarını söyledi.

Alessandro, ailenin Marslı bir kahverengi ayı olarak tanımladıkları ayının uyuduğuna inandığı çalıların arasında çam kozalakları topluyordu.

Calliari, CNN'ye Alessandro'nun hayvanları ve özellikle ayıları sevdiğini söyledi ve hayvanı görünce üvey babasından arkasındaki ayı ile onun resmini çekmesini istedi.

Calliari, "Hareket ettiğini fark ettim ve ona (Alessandro) yavaş yürümesini, dikkatli olmasını, fotoğraf çekmekten başka resim çekeceğimi söyledim." Dedi.

“İlk başta gergindim ama sonra ayının korkmadığını, hareket etmediğini gördüm, bu yüzden sakinleştim” diye ekledi.

Ancak herkes bu kadar sakin hissetmedi, dedi Calliari, çocuğun annesinin ve büyükannesinin hem üzgün hem de çığlık attığını ekledi.

Öte yandan Alessandro, karşılaşma sırasında rahat kaldı ve bir aşamada "Bu çok güzel."

Yaklaşık bir ay önce, bir ayının içine girmeleri durumunda ne yapmaları gerektiğine dair bir YouTube videosu izlediler.

Sonunda, boz ayı ilgisini kaybeder ve arkasını döner ve Alessandro üvey babasına “Resmi çektin mi?” Diye sorduğunu duyabilir.

Calliari, aile, filmde ne kadar inanılmaz bir deneyim yaşadıklarını anladıktan sonra videoyu Facebook'ta paylaşmaya karar verdi.

Önerilen Yorumlar

Yorum

Gösterilecek hiç bir yorum yok



×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.