Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2007 AMCA OLAMİCAMM AMCA OLMAYI ÇOK İSTERDİM AMA NE AMCA NEDE DAYI OLAMICAM.. Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2007 AMCA OLAMİCAMM AMCA OLMAYI ÇOK İSTERDİM AMA NE AMCA NEDE DAYI OLAMICAM.. yazık ya walla cok güzel bi duygu amca olmak bende yeni amca oldum cok farklı bisi fallla Bende Tiyatrocu olmak isterdim gel gör ki İşletme okuyoruz Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2007 Ne olmayı isterseniz isteyin, sonuçta hepiniz "toprak olacaksınız" Hepiniz ölceksinizzz Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2007 yapma taylan abi yaa ne ölmesi daha çok gencizz.. Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 merhaba nasılsın son şovalye? Alıntı
Φ kız kurusu Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 yok olmak istiyom.................... Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 olamazsınnnnn Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Ben olmak istediğim şeyim zaten... Gerçeğin ve Değişimin ta kendisiyim... Biraz narsistçe olacak ama Zaten Naskisos'un da yaptığı şeydi bu, Biz yanlış adlandırdık... Ene'l Hakk... (Hallac-ı Mansur, Nesimi, Yunus Emre, Mevlana...) Alıntı
Φ restpektif Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Ben olmak istediğim şeyim zaten...Gerçeğin ve Değişimin ta kendisiyim... Biraz narsistçe olacak ama Zaten Naskisos'un da yaptığı şeydi bu, Biz yanlış adlandırdık... Ene'l Hakk... (Hallac-ı Mansur, Nesimi, Yunus Emre, Mevlana...) Narkissos'un hikayesine yaklasiminiz cok guzel Tangeriin bosig. Tum evren, hersey bir ayna sonucta. Bu aynaya bakip da kendi guzelligine vurgun olmazmi kisi ya... Ne olmak istedigime gelince.. Ben zaten oldugum seyim. Henuz tam olarak ne oldugumu bile bilemeden ne olmak isteyebilirim ki?.. Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Narkissos'un hikayesine yaklasiminiz cok guzel Tangeriin bosig. Tum evren, hersey bir ayna sonucta. Bu aynaya bakip da kendi guzelligine vurgun olmazmi kisi ya... Ne olmak istedigime gelince.. Ben zaten oldugum seyim. Henuz tam olarak ne oldugumu bile bilemeden ne olmak isteyebilirim ki?.. Bence Narkisos, o suya baktığında kendindeki özü gördü ve ona aşık oldu zaten. Ben o hikayeyi okuduğumda başka hiç bir anlam çıkaramadım "Vahdet-i Vücut" anlayışını tanıdıktan sonra. Demiş ya: "Ayna'ya Baktım, Ali'yi gördüm..." Buradaki "Ali"de "Hz. Ali" değil aslında... "Aali"... Yani "O"... Saygılarımla... Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 son şovalye bayılıyorum senin böyle konuşmalarına yaa Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 tamam bayılmıyorumanlarsın şok olup olmadığımı Alıntı
Φ BİLGİ KURDU Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 BİR BALTAYA SAP HEHE (ŞAKA BEN DAHA 10 YAŞINDAYIM VE DIŞ MİMAR OLMAYI İSTİYOM) Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 gazeteci olmak isterdim... ve iyi bir yazar/şair... heç bi halt olamadım... kendim olmaya karar verdim... Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 BİR BALTAYA SAP HEHE (ŞAKA BEN DAHA 10 YAŞINDAYIM VE DIŞ MİMAR OLMAYI İSTİYOM) way 10 yaşındasın ve bukadar zekisin ismin gibi bilgi kurdu.. gazeteci olmak isterdim... ve iyi bir yazar/şair... heç bi halt olamadım... kendim olmaya karar verdim... sardunyam yine yazar ve şair olabilirsin bence azim gerekli sanırım sende var biraz yazarlık he? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 way 10 yaşındasın ve bukadar zekisin ismin gibi bilgi kurdu..sardunyam yine yazar ve şair olabilirsin bence azim gerekli sanırım sende var biraz yazarlık he? teşekkür ederim Yeşilsu kısmet bakalım Alıntı
Φ r.k.y Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Küçükken başbakan olmayı çok istiyordum, tabi büyüdükçe o yeteneğin bende olmadığını fark ettim.. Bende teyze olmak isterdim ama doğru yoldan teyze olamayacağım maalesef.. (= Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 1. sınıfta terzi olmak istemiştim....öğretmenim aileme bile söyledi....... sınıfın en iyisi terzi olmak istiyor..dalga konusu bile oldu..... şimdi ise üniversitede butür bölümlerin puanı çok bidiğim kadarıyla oysa ben kendime güzel elbiseler dikmek istemiştim sadece...... Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 süper bi düşünceymiş modacı bile oludun düşünsene şimdi tüm dünya bilemedin türki ye senin elbiselerini giyiyor olacaktı Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 süper bi düşünceymiş modacı bile oludun düşünsene şimdi tüm dünya bilemedin türki ye senin elbiselerini giyiyor olacaktı isteseydim yapabilirdim....çocukluk becerilerime göre çokta yetenekliydim..seviyordum bebeğime bişeyler dikmeyi.. ama terzi olmak istemekteki asıl sebebim..bütün sınıfa sordu öğretmen ne olmak istiyorsunuz diye.. konuşmasını bilmiyen avukat dedi.........en tembeli dr. dedi......hiçbir becerisi olmayan mimar.............anlayacağın herkes popüler meslek seçti.. bense onlarla aynı katagoride olmak istemediğim için terzi dedim...... Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 farklılık yani oda güsel Alıntı
Φ ...:::samuray:::... Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 yok olmak istiyom.................... nie yok olmak kötüdür ama eğer bir de farklı yönden yaşarsan ama ben örneğin tıp okuyacağım ama yyönetmen olmayı istedim.... Alıntı
Φ alegria Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 ben hep arkeolog olmayı isterdim indiana jones'a eşlik edecektim ben arkeolog olamadım indi emekli oldu ehue Alıntı
Φ maraspoli Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 ben çok değişkenimdir her dönem farklı bişey istedim......işte böyle bocalarken ne olduğumun farkına bile varamadım..bir baktım olmuşum bişeyler... ne demiş Mevlana hazretleri; <<Ne olusan ol yine gel >> ne olduğumuz önemlidir ama; sonuçta toprak olacağız...... Alıntı
Φ aytiCiP Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 bıtmeyecek bı mutluluğum olmasını ıstedım hep ama olmadı... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.