Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 canımmm kankamm biraz geç oldu ama olsun saat daha 00:00 olmadiki hala doğum günün devam ediyor... kankam bu foruma geldiğimde ilk senle tanıştım senin o sıcak kalbinle yeni yaşın sana ne istiyorsan onu getirmesi dileğiyle(gerçi ben senin isteklerini bılıyorum ama neyse ) Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 canımmm kankamm biraz geç oldu ama olsun saat daha 00:00 olmadiki hala doğum günün devam ediyor... kankam bu foruma geldiğimde ilk senle tanıştım senin o sıcak kalbinle yeni yaşın sana ne istiyorsan onu getirmesi dileğiyle(gerçi ben senin isteklerini bılıyorum ama neyse ) ya sen varya çok iyisin anlatamam beni ne kadar mutlu ettin koca günde bi hatırlayan sen oldun oysaki buradaki bi çok kişiden beklerdim bişeler ama neyse sağlık olsun canım ya hatırlanmak güzel bişe gerçekten hele de insan benim gibi fazla yalnız birisi olursa daha önemli oluo gider ayak yaptın gene bi kıyak bana çok saolasın Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 ya sen varya çok iyisin anlatamam beni ne kadar mutlu ettin koca günde bi hatırlayan sen oldun oysaki buradaki bi çok kişiden beklerdim bişeler ama neyse sağlık olsun canım ya hatırlanmak güzel bişe gerçekten hele de insan benim gibi fazla yalnız birisi olursa daha önemli oluo gider ayak yaptın gene bi kıyak bana çok saolasın olsun kankam senin doğum günün kutlıycaz tabi Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Doğumgünün kutlu olsun Hayalperest..Yeni yaşınla bi kamyon dolusu güzel sürpriz ve mutluluk gelsin inşallah.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Doğumgünün kutlu olsun,nice yıllara Hayalperest bu arada beni unutmadın,hatırlıyorsun değil mi Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Doğum günün kutlu olsun kardeşim ALLAH hayırlı ömür versin... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Sevgili Hayalperest, Doğum günün kutlu olsun, Herşeyin gönlünün istediği gibi, hayalini kurduğun gibi olacağı koskocaman bir yıl diliyorum sana... Unutulmayacak kadar güzel yıllarının başlangıcı olsun bu yılın, her alanda hayatının en güzel adımlarını atmanı, en doğru kararlarını almanı sağlayacak olan başarı peşinden hiç ayrılmasın... Mutluluklar diliyorum Pastan yokmuş, bu pasta da benden sana gelsin... Afiyetle ye... Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Nice mutlu yıllara.... Yeni yaşının tüm güzel dileklerinle birlikte gelmesi ümidi ile Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 doğum günün kutlu olsun hayalperest Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Yeni yaşında yeni mutlulukların en güzeli seninle olsun... Koskocaman sağlıklı ömür geçirmeni dilerim.. Hayatının bundan sonrası sana ait... saol arkadaşım çok doru soledin.... bundan sonrası... Doğumgünün kutlu olsun Hayalperest..Yeni yaşınla bi kamyon dolusu güzel sürpriz ve mutluluk gelsin inşallah.. hani nerde süpriz saol bu harika dileğin için....... Doğumgünün kutlu olsun,nice yıllara Hayalperest bu arada beni unutmadın,hatırlıyorsun değil mi tabi ki hatırlıyorum .ne demeye çalışıosun nan saol leylam teşekkürler Doğum günün kutlu olsun kardeşim ALLAH hayırlı ömür versin... saol erbayım en önemlisi hayırlı bi ömür benim gibi hayırsız bi heriften beklenmicek bişi olsa da nie doğdun yaaaa ne güsel kimseyi sevmiordum doğup da kendini nie sevdirdin kankovski şaka şaka nice yaşlara erişmen dileyiğyle... foruma fasla girmiorum o yüzden görmemiştim kusura bakma sevgiler ya önemli deil bea bende fazla uramıodum şu aralar girdim bi neden acaba inanırmısın şu forumda tüm yıl şu günü bekledim nedenini bilmiom saol kankovski Sevgili Hayalperest, Doğum günün kutlu olsun, Herşeyin gönlünün istediği gibi, hayalini kurduğun gibi olacağı koskocaman bir yıl diliyorum sana... Unutulmayacak kadar güzel yıllarının başlangıcı olsun bu yılın, her alanda hayatının en güzel adımlarını atmanı, en doğru kararlarını almanı sağlayacak olan başarı peşinden hiç ayrılmasın... Mutluluklar diliyorum Pastan yokmuş, bu pasta da benden sana gelsin... Afiyetle ye... harikasın gloria bi güzel dilek daha bunlara ihtiyacım vardı.teşekkür ediyorum pasta dilek vs hepsi çok güzel olmuş. Nice mutlu yıllara....Yeni yaşının tüm güzel dileklerinle birlikte gelmesi ümidi ile saol şuheda. hayatımda ki dönüm noktam şu gün. doğum günün kutlu olsun hayalperest saol egzorsist. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Geç kalmış olduğum bir kutlama Ama olsun yine de, nice yıllara.... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 olsun ilyada hatırlaman yeterli benim için Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 bak hayalperest sırf doğum gününü kutlayabilmek için fersah fersah pc aradım tatilde... bir sene daha yaşlandım diyebileceğin bir yaşta değilsin o yüzden tadını çıkart derim... nice yıllara... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 oysaki buradaki bi çok kişiden beklerdim bişeler ama neyse sağlık olsun hatırlanmak güzel bişe gerçekten hele de insan benim gibi fazla yalnız birisi olursa daha önemli oluo sevgili hayalperest biraz geç kaldım ama buralarda değildim yoksa biliyorsun ilk kutlayanlardan biri olurdum kesin daha çok yolun başındasın, bundan sonra ki bütün doğum günlerinde de hatırlanman dileğiyle DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN, NİCE SENELERE Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 bak hayalperest sırf doğum gününü kutlayabilmek için fersah fersah pc aradım tatilde... bir sene daha yaşlandım diyebileceğin bir yaşta değilsin o yüzden tadını çıkart derim... nice yıllara... ya deget kısım ya pc aramış bi de evet çok hakklsın bu yaşların tadını çıkarmam lazım saol.. sevgili hayalperest biraz geç kaldım ama buralarda değildim yoksa biliyorsun ilk kutlayanlardan biri olurdum kesin daha çok yolun başındasın, bundan sonra ki bütün doğum günlerinde de hatırlanman dileğiyle DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN, NİCE SENELERE bilmezmiyim ben de nerelerdesin die merak etmiştim nerede die saol.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Doğum günün kutlu olsun H@Y€LP€R€$T hayat boyu mutluluklar dilerim Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 çok saol murti san kardeşim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.