Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 19 yıl seni bugün göremedim kerçiçiğim.......ama sanki ince giyinmişsin hasta olcan..... seni herzamanki gibi beni kıskanırken gördüm.......
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 19 yıl cıx cıx....hani bi laf varya .....eceline susayan. köpek misali oldu durum......
Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 19 yıl Yazar muhocum seni yine hızlı ve enerjik gördüm bugün....geldiğinden beri o elektrik hala bitmedi üstündeki..
Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 19 yıl muhocum seni yine hızlı ve enerjik gördüm bugün....geldiğinden beri o elektrik hala bitmedi üstündeki.. sorma ya üstümde bi enerji bi enerji. kurtulamiyorum, avatrimi degistirsem naapsam?
Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 19 yıl pek bi zayıflamış gördüm. seni yüzün çökmüş gibi.renginde solmuş gibi ???
Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 19 yıl YİNE SİGARAN ELİNDE GÖRDÜM SENİ.....BIRAK ŞUNU ARTIK.. daha dur be bacım yeni başladım sayılır... sabahtan beri 4 tane içebildim. onuda odaya biri girecek diye üst üste kaç nefes çektim, beynim döndü.... HEY ÜSTTEKİ sen pek bi kader ortağım gördüm bugün ya...
Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 19 yıl kızma ama pek bi çirkin gördüm seni. çok nezaketlisiniz hanfendü....her zamanki çekiciliğim ne yaparsın..........zuhahahahh... :lol:açlıktan süzüldüm ondan ole gördün sen..yoksa çoookkk gözelimdir ben......hiihihhihihihihhhhhh bak zor gülüyorum ben çok acıktım yaa.....nerde bu siparişler...
Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 19 yıl çok nezaketlisiniz hanfendü....her zamanki çekiciliğim ne yaparsın..........zuhahahahh... :lol:açlıktan süzüldüm ondan ole gördün sen..yoksa çoookkk gözelimdir ben......hiihihhihihihihhhhhh bak zor gülüyorum ben çok acıktım yaa.....nerde bu siparişler... ya made in ne sipariş ettinki.. bi tane kuzu çevirme, yada nebileyim yarım dana haşlama falanmı. e anca doyarsın gerçi daha fazlada yersinde rejimdesin herhal bende iki elma, bir portakalla geçiştirdim öğleni... fakirliğin gözü körolsun.. neyse üstteki hala çirkin, üstelik aç görüyorum seni
Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 19 yıl ya made in ne sipariş ettinki.. bi tane kuzu çevirme, yada nebileyim yarım dana haşlama falanmı. e anca doyarsın gerçi daha fazlada yersinde rejimdesin herhal bende iki elma, bir portakalla geçiştirdim öğleni... fakirliğin gözü körolsun.. neyse üstteki hala çirkin, üstelik aç görüyorum seni ne rejimi yaaff yiyende ölüyor yemeyende ben yiyip ölcem........gözüğm bişeyde kalmasın......güzüm aç gideceğime karnım tok giderim......bu arada leylaya mecnun gözüyle bakman gerek kendi gözünle değil..... şişman ve mutluyum..oleeeeyeyeyeyyyyyyyyyy yuuuuupppppyyyyyyyyy neden beni rencide ediyorsun...
Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 19 yıl ne rejimi yaaff yiyende ölüyor yemeyende ben yiyip ölcem........gözüğm bişeyde kalmasın......güzüm aç gideceğime karnım tok giderim......bu arada leylaya mecnun gözüyle bakman gerek kendi gözünle değil..... şişman ve mutluyum..oleeeeyeyeyeyyyyyyyyyy yuuuuupppppyyyyyyyyy neden beni rencide ediyorsun... rencide etmek istemedim bea. takılıyorum öyle alınma hemen.. demek yiyende ölüyor, yemeyende.. rakı içen öldüde su içen ölmedi mi hesabı öylemi??? mecnun "leyla kara kuru bir kız neyine bu kadar bağlandın" diye soranlara "Aaaahhhh siz bide onu benim gözümle görün demiş" ama kardeşim ben sana mecnunun gözüyle baksamda sonuç pek farklı olmaz gibi..
Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 19 yıl bakma kardeşim bana .....ala ala...... hem kır hem hakaret et hemde üzülme dee ohh ne ala memleket........
Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 19 yıl bakma kardeşim bana .....ala ala...... hem kır hem hakaret et hemde üzülme dee ohh ne ala memleket........ tamam tamam senin bugun alınganlığın üzerinde. sorry.. çok sorryyy Azra akın gördüm seni yada türkan şoray yada nebileyim gördüm işte (off yalanıda pek beceremem ama)
Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 19 yıl keess tamam daha fazla saçmalama.....ben kendim olmaktan memnunum...... hee sen kimsin de sana alınam deliye bak.....töbe töbe....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.