Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Admin
Gönderi tarihi:

Lütfen aşağıdaki linke tıklayarak ankete katılırsanız çok seviniriz.

http://www.turkish-media.com/form/survey.php?sid=3

Lütfen düşüncelerinizi ekleyiniz.

Saygılar

• Cevaplar 68
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderilen Görseller

Gönderi tarihi:

Malum alışkanlıklar.....

Zordur insanın alıştığı şeyden vaz geçmesi ilk önce biraz yadırgadım ama biliyorum zamanla alışıcağız.

Konu başlıklarının alt sütündaki yazıların ebatı çok küçük görünüyor,smleyler hareketli ama hepsi birbirinin aynı gibi ,yorum yazılarının bazıları neden pembe ton üzerinde?alıntımı diye şüpheye düşüyorum geri dönüp tekrar gözden geçiriyorum.

Eski hali dahamı iyiydi acaba?Yada dediğim gibi alışırız..

Gönderi tarihi:

Alışkanlıklardan vazgeçmek o kadar kolay değil,herşeyden önce bir göz aşinalığı var..Forum teması ya da rengine zamanla bir şekilde alışabiliriz ( en zından alışabilirim ) Ama Smileyları ( Mimikleri ) geri verin nütfen, Ağlama mimiği bilenem ekleyemiyorum... Ankette de işaretledim mimikleri geri istiyorum Sayın Admin...

Gönderi tarihi:

belli önemli gün mü...23 nisan mı acep... :lol: bu rengide kesin admin seçmiştir onda askeriye ciddiyeti görüyorum gitmiş askeriye rengine boyamış forumu... :clover: neyse sonuçta bi emek sarfedilmiş ALLAH razı olsun... :flowers:

Gönderi tarihi:

rengı beğenmedım çok kötü.smıleyler hareketli olsun yıne ama bunlar olmasın.bı de bu smıleylerın ne demek ıstediği anlaşılmıyo.ama diş fırçalayana çok gülüyorum :lol:

Gönderi tarihi:

bıde şu durum oldu,romantık ınsanı duygusallaştıran şiir eklıyoruz sonuna bu zıplayan şirin smıleylerı koyunca şiir bırden komık havaya burunuyo :lol:

Gönderi tarihi:

Arayüz oldukça karizmatik olmuş.Ama mimikler çok kötü,ifade ettikleri şeyi anlamak çok zor.Eskileri yeni ilavelerle geri gelirse çok süper olacak kanımca..

Ağzımız açık,32 diş sırıtık,dilimiz dışarda,göz kırpık mimiklerini kullandım sayın..

Sevgiler..:yonca:

Gönderi tarihi:
Arayüz oldukça karizmatik olmuş.Ama mimikler çok kötü,ifade ettikleri şeyi anlamak çok zor.Eskileri yeni ilavelerle geri gelirse çok süper olacak kanımca..

Ağzımız açık,32 diş sırıtık,dilimiz dışarda,göz kırpık mimiklerini kullandım sayın..

Sevgiler..:yonca:

oldugu gibi katılıyorum ve en çok da :w00t:ve:unsure: mimiğini özlüyorum ben onlarsız yapamam :) ama arayüz bence cok iyi renk seçimlere tam zevkime hitap ediyor... Çok klas :) şimdi bi de anketi doldurayım

Gönderi tarihi:

Bu yer cüceleri (yeni smileyleri kastediyorum :lol: ) esasında çok sevimliler ama onlarla duygularımızı ifade edebilmemiz çok zor..hele ciddi bir yazının orta yerinde bunlardan birini kullandığımızda oluşacak tezat eminim seyirlik olur..eski mimiklere yeni eklemeler yapılabilir..bunlardan bazılarıda isteğe bağlı olarak kullanılabilir..yani mimik seçeneği ne kadar geniş ve fonksiyonel olursa o kadar iyi olur..

renk konusunda arkadaşlara katılıyorum..eskisine göre çok daha hoş olmuş..

Gönderi tarihi:

smıleylar hakkında yorum yapmaya gerek kalmadı gerı gelmısler.ama sıyah renkler benım bıraz ıcımı kararttı.forumu ılk defa boyle gordugumde bı matem havası sezınlemıstım.bıseyımı protesto edıyoruz veya bırımı vefat ettı dıye dusunmeden edemedım.forumun eskı rengı daha guzeldı

Gönderi tarihi:
:w00t::unsure::w00t::unsure::w00t::unsure::w00t::unsure: yaaaa ben bu smileyları ne kadar cok seviyormuşummm beeeeee :wub::hug:
Gönderi tarihi:

Alisabilmek acisindan degil ama, jon arkadasimizin da dedigi gibi, sanki huzunlu bir hava varmis gibi duruyor yeni renklerle site. Hic ic acici degil.

Gönderi tarihi:

Ben ilk başlarda gözlerimden şüphe ettim yada dedim bilgisayarda bi arızamı var acaba :unsure::blushing::D

Galiba eski renkleri daha çok seviyordum :(

Eski smileyların dönmesine çok sevindim tamam sevimliydiler ama :sweatingbullets: Bunlar çok daha güzel :stuart:

Gönderi tarihi:

Reyimi verdim, bir de mülahazlarımı yazayım...

Evvela yeni renkler çok soluk, bilgisayar ekranı arıza yapmış gibi bir fikre kapılıyor insan. Daha göz okşayıcı daha zarif daha sürükleyici, daha dil-efşân renkler seçilmeliydi diyorum. Ne mi? Denzi mavisinin bir ton altı, sarıya yakın krem ve beyaza yakın turuncu'dan oluşabilir örneğin.

Böylece mavi bozan'ı temsil eder, krem rengi adminleri, diğer renk de kim isterse onu....?

Yani renkler kesinlikle yeniden uyumlandırılmalı diyorum ve buzdolabında soğuttuğum karpuzumu yemeye gidiyorum...

bozan

Gönderi tarihi:

çok cansız buluyorum renkleri o yüzden birtane beğendiğim bir forum resmi koyuyorum sadece fikir olsun diye ayrıca alt forumlarda renklendirilir ve ayrılırsa çok güzel olur ayrıca bölümlerde kaç kişi olduğu da yazarsa daha bir ayrı olur bence dikkate alınırsa sevinirim

• Admin
Gönderi tarihi:

Düşünce belirten bütün arkadaşlara teşekkür ediyoruz ve saygılar sunuyoruz konuyu site hakkında düşünceler dizinine taşıyoruz...

Saygılar ve sevgiler

Gönderi tarihi:

Yeni renk üzerine yorum yapmadan eski renkler geri gelmiş.. :)

Belliki eski renklere istek ağırlıkta..

Aslında o stilde fena değildi daha digital, daha pc'ims, daha elektronik gibi (idi)..

Şuanki renkler yani mavimsi renkler forumu canlı göstermiyor yaş ortalaması 40-50 gibi gösteriyor ve sanki haber ağırlıklı biraz resmi gibi gösteriyor, bilirsiniz kaptan gömleğiyle spor gömleğin farkını ona benzer bişi işte..:)

Oysa forumumuzda haber, magazin, eğlence ne arasan var..

Neyyyyseh renkler zevkler tartışılmaz...:)

Saygılar..

Gönderi tarihi:

cevap eklerken sayfa kırmızı turuncu karışımı bı renk oldu az önce,çok hoşdu.ama sonra yıne mavı oldu.o renk olsa çok hoş olur :) yanlış görmedım değil mi :unsure:

Gönderi tarihi:

ya dedımya dün bı ara forum turuncu gibi bişeydı,yanlış görmüş olamam.

admın bana cevap vermıyorsunuz,yoksam benı beyenmıyurmusunuz :stuart:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.