Gönderi tarihi: 19 Mart , 2012 13 yıl Kitap aldım.. Uzun süredir okumayı istediğim bir kitap..Kitabı okuyunlar kesinlikle mutlu iken okumayın diyorlar, bende o yüzden işte o an bu andır dedim ve aldım..
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2012 13 yıl Admin kıyma bide bal Bu ara sahte bal haberleri okumaktan gına geldi. Şimdi sen bal diyince CUK diye gene aklıma geldi... Dikkatli ol ha Bal diye ŞEKER yeme...
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2012 13 yıl kıyma aldıydım ben marketten kasaya geldim kasiyer kız dediki alışverişiniz 30 tlyi geçti.kampanyadaki balımızı18 tl den 8 tlye alabilirsiniz dedi.kız da o kadar güzeldiki geri çeviremedim yav admin abeyy.8 tl değil 80 tl dese yine alacaktım he.yoksa ne yapim ben balı yav.
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 13 yıl "dennise'den yemeğe davet aldım.." diyecektim de.. iyi dedi geçti adam.. dolayısı ile.. ağzımın payını aldım..
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 13 yıl ahahaha hocam ; hemen gelirsen 5 yildizli kahvalti ; ) surpriz yapicam dersen en kotu ihtimal karpuz-peynir fix belki kucuk te bi duble
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 13 yıl çok hoş ve sevi kokan bi çağrı aldım.. (..ama sadece küçük bi tek.. )
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.