Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Despotluk tarihe karismak üzereyken Türkiyede yeniden hortladi,AKP yönetimi yani birilerinin Türkiyenin basina tayin ederek oturttugu Erdogan hükümeti despotlugu resmen ele almistir.Despotluk yapamazsa basina gelecekleri cok iyi bilmektedir,elindeki gayrimesru iktidar gücünü Türk halkina karsi kullanan bazi kaynaklara göre Gürcü kökenli bazlarina görede rum asilli Tayyip Erdogan despotluga baslamistir.Yürüyüsü konusmasi ilede zaten despot oldugu su götürmez bir gercek olan bu kisinin tek bir kurtulusu vardir oda ne pahasina olursa olsun Iktidarda kalabilmektir.Erdoganin ta okul siralarindan beri biografisini incelendiginde onun nasil bir yapiya sahip oldugu anlasilmaktadir.Tayyip Erdoganin süslü görüntüsüne bakipta yanilgiya düsmesin kimse.o sadece ambalajdir.Oambalajin altinda hayati küfürle yogrulmus güclüyü görünce sinmis bir kisilik yatmaktadir.El etek öpmeyi seven bir yapisi vardir.onun despotluga baslamasi elindeki iktidar gücündendir,buna güvenmektedir ama bircok iktidar ellerindeki güclere ragmen yikilmis son pismanliklari fayda etmemistir.

saygilarla

• Cevaplar 82
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Sözde ulusalcılık özde ulusu karıştırmakla abd tarafından görevli olmacılık taraftarı olan 3 kişi nihayet tutuklandı...peki ya bu bombalar bulunmadan önce patlasaydı ne olacaktı, yine cumhuriyet gazetesine atılacaktı da demokratlar mı suçlanacaktı...Abd işbirlikçisi olan sözde ulusalcılar, bu ülke sizden kurtulacak az kaldı, bravo polis teşkilatı Türk milleti ve Türk milletinin hakiki evlatları sizinle gurur duyuyor....

Ümraniye Çakmak Mahallesi’nde bir gecekonduya polisin yaptığı operasyonda 27 adet el bombası, çok sayıda TNT kalıbı ve fünyeler ele geçirilmiş, 3 kişi gözaltına alınmıştı.

Adliyeye sevkedilen zanlılardan, bombaların sahibi olduğu iddia edilen emekli astsubay Oktay Yıldırım, emekli yüzbaşı Muzaffer Tekin’i tanıdığını söylemişti.

Bir açıklama yapan adı daha önce Danıştay saldırısı ile de gündeme gelen Muzaffer Tekin, Oktay Yıldırım ile uzun yıllar birlikte görev yaptıklarını, bulunan patlayıcıların kullanılamaz durumda olduğunu söylemişti.

MUZAFFER TEKİN İLE BİR KİŞİNİN DAHA AYNI OLAY KAPSAMINDA GÖZALTINA ALINDIĞI BİLDİRİLDİ

Ümraniye'de ele geçirilen 27 el bombası, TNT kalıpları ile fünye ele geçirilmesi olayına ilişkin emekli yüzbaşı Muzaffer Tekin ile bir kişinin daha gözaltına alındığı bildirildi. İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince cumhuriyet savcısının talimatı üzerine gözaltına alınan emekli yüzbaşı Muzaffer Tekin'in şubedeki sorgusuna devam ediliyor.

Tekin'in Çakmak Mahallesi Güngör Sokak'taki bir gecekonduda 27 adet el bombası, TNT kalıpları ile fünyelerin ele geçirilmesine ilişkin yürütülen soruşturma çerçevesinde gözaltına alındığı belirtildi. Tekin ile birlikte Mahmut Ö. adlı bir kişinin de gözaltına alındığı belirtildi.

Olayla ilgili Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine gönderilen ve tutuklanan emekli astsubay Oktay Yıldırım, ev sahibi Mehmet Demirtaş ve Ali Yiğit'in Bayrampaşa Cezaevi'ne gönderildiği öğrenildi. Bu arada, geniş güvenlik önlemleri altında adliyeden çıkartan 3 kişi polis minibüsüne bindirilirken, dışarıda bekleyen bazı kişilerin alkışlaması dikkat çekti.

alıntılayan bozan

Gönderi tarihi:

Ümraniye'de bir cephanelik ele geçirildi. İçinde 27 adet taarruz el bombası, kilolarca TNT patlayıcı ve fünyeler bulunan gecekondunun sahibi "Bunlar, yanında askerlik yaptığım emekli astsubay Oktay Yıldırım'ındır" diye konuştu.

Yıldırım'ın, -ismi Danıştay saldırısıyla gündeme gelen eski yüzbaşı Muzaffer Tekin ile emekli tuğgeneral Veli Küçük'e (Allah Büyük) yakın olduğu belirlendi!

Ele geçirilen el bombaları ise tanıdık çıktı: Cumhuriyet Gazetesi'ne saldırıda (Mayıs 2006) kullanılanlarla aynı bombalar!

Ezcümle "e-pişti" vaziyeti! Cumhuriyet'e atılan bombaların "Ordu" malı olduğu daha önce ortaya çıkmıştı. Gelgelelim, mahkeme geçen şubat ayında bu bombaların nereden ve nasıl temin edildiğinin araştırılmamasına karar vermişti! Cumhuriyet'in avukatı "gazeteye atılan bombaların Muzaffer Tekin'in işyerindeki bombalarla aynı olduğunu" iddia etmişti!

FİNAL: Bu filmde anlatılan her iki "zurnacı" öyküsünün de gerçek hayattaki e-kişiler ve e-olaylarla uzaktan/yakından hiçbir ilgisi yoktur!

Kaynak: Zaman Gazetesi

Gönderi tarihi:

Bu yazıları okuyanlar, ülkemizde yaşayan insanların kimler tarafından bölünüp, kamplaştırıldığını daha iyi anlayacaklardır sanırım. Laikliği ve ulusalcılığı terörist bir eylem, bu fikirleri savunanları da terörist olarak yansıtmaya çalışanların kafalarındaki hayal; karanlık, sömürge ve kana bulanmış bir Türkiye'dir. Ama Türk insanı bu oyunu çoktan bozdu. Bu oyunun bozulmasından rahatsız olanların acı çığlıklarıdır bu yükselen. Türkiye asla fitnecilerin, cıa ajanlarının, abd ******* yönettiği bir ülke olmayacak, kendi aydınlık geleceğini kendi dinamikleriyle yaratan, özgür ve bağımsız bir ülke olacaktır. Tüm dayanak her zaman olduğu gibi fikri hür vicdanı hür Türk insanıdır; saygı duyulması gereken işte bu insanlardır ki, onlar, bu ülkenin bağımsızlığının korunması , parlak geleceğinin yakalanması konularında en çok pay sahibi olan övünülesi insanlardır. Geçmişten geleceğe uzanan kuşaklarda, laik demokratik tam bağımsız Türkiye savaşı veren bu insanlarımızla gurur duyuyorum. Forumda, bu fikirler etrafında bizleri aydınlatan, -siyasi eğilimleri ne olursa olsun- çok değerli arkadaşlarımla da tabi.Gerisi benim için önemsiz ayrıntılardır.

Gönderi tarihi:

Ulus,devletin temel unsurudur.Devleti temelsiz birakabilmek icin önce ulusu cözmek gerekir.Bunun icinm planlanan ve uygulamaya konan projelere bir bakildiginda önümüze demokrasi hak ve hürriyetler kavraminin arkasina sikistirilmis ve asama asama uygulamaya konulmus küresel dayatmalae ve bu dayatmalara yardima coktan hazir isbirlikciler ile uygulamalari cikmaktadir(Iste isbirlikci AKP)buna bir örnektir.

Baslangic olarak simdilerde küresel emperyalistlerin kalesi olarak Dünya bankasi baskanligina getirilen Dr.Paul Wolfowitz'e ABD savunma bakan yardimcisi iken o tarihlerde henüz milletvekili bile olmayan RTE tarafindan yazilan 4 Kasim 2002 tarihli bir mektuptan bahsederek küresel emperyalistlerle siyasillerin nasil kolkola girdigini örnekleyebiliriz.RTE mektubunda söyle diyor:

*Ülkelerimiz arasindaki tarihi ortaklik ve dostlugun gelecektede devam edecegi ümidini paylasan bu mesajim ortak dostlarimiz araciligiyla size direkt olrak iletmek istiyorum.

Resmi sifatinizdan dolayi secim sonuclarinin generallerimiz arasinda bazi rahatsizliklar yaratmis olbileceginin kuskusuz farkindasinizdir.Generallerin Türkiye icin ümitlerini partimin ve benimde paylastigimi bilmenizi isterim ki bu ümitler Türkiyenin birinci dünya toplumunun gelismis laik ve güvenilir bir üyesi olmasidir.Ve suna eminimki simdiye kadar hic olmamis bir sekilde birleserek ülkemizin em yüksek menfaatleri icin birlikte calisacabilecegiz.

Bu amac icin mümkün olan en kisa sürede General ÖZKÖK'le gizli ve özel bir toplanti yapma firsati bulacagimi ümit ediyorum.Sahsi cep tel numaram......

Bu yardiminiz ve ülkeme olan gecmis dostlugunuz icin cok tesekkürler.Sizinle sahsen tanismayi ümit ediyorum.Saygilarimla RTE.*

SAVAS Vural,Türkiye Cumhuriyeti cökerken,Bilgi Yayinevi Ank.2004 s.62-63

AKP nin 5 yil icersinde Amerika ile olan performansi,herseyde Amerikadan icazet alma cabasi,Kirmizi cizgilerimizin Kibris ve Kuzey Irakta karaya dönüsmesi gercekleri ne kadarda iyi glöstermektedir. Birileri kalkip yine kaval calacak ve Astsubayin evinde bulunan dinamitlerden bahsedecek ve sözüm ona ulusalcilgi mat ettim diyecek.

Ulus devletin cözülmesi icin planlanan diger unsurlar<söyledir:

Ulusal kültüre saldiri,ulusal kültürün uluslar kültürüne dönüstürülmesi.

-ulusu olusturan insanlarin ayristirilmasi icin herbir asamada degisik projeler uygulanmakta ve adeta Türkiye bir proje faaliyet sahasina dönüstürülmüs bulunmaktadir.Bu projelerin uygulanmasinda siyasi iktidarlar,kendilerine Aydin diyenler,küresel destekli sivil toplum kuruluslari,sermaye sahipleri/TÜSIAT-MÜSIAT)is adamlari,akademisyenler,meslek birliklerio,dernekler,vakiflar v.s. bulunmaktadir.

genis bilgi icin Bkz.Sivil örümcegin aglari-Yildirim Mustafa

Kisacasi,burada ulusalciliga ulusalcilara saldiranlarin belirli bir misyonu vardir.Bu misyon beyin yikama misyonudur.Allah ve Peygamberle,demokrasi ve özgürlükle darbecilik iddialari ile ulus devleti savunanlari safdisi birakma gayretidir yapilan.Saldiri bagimsizla karsidir,saldiri üniter yapiya karsidir,saldiri Atatürkcülüge karsidir.Saldiri Türkiyeyi parcalamaya yöneliktir.Siz bakmayin birilerinin hak hukuktan bahsetmesine,demokrasiden bahsetmesine bunlar TAKIYYEDIR.

saygilarla

Gönderi tarihi:

hakikatleri görmemek için yalnızca kör olmak gerekmez basiretleri kapalı olanlara duyurulur, sözde ulusalcılık özde ülke karıştırıcılık ve terör işte budur...

Evde bulunan malzemeler: 1 kalaşnikof, 1 kanas tüfek, kanas dürbünü, 12 el bombası, 2 bıçak, 1 gaz bombası, 15 kg. C 3 patlayıcı, saniyeli fitiller, 1 tabanca ve susturucu.

Eskişehir'deki operasyonda hakkında tutuklama kararı bulunan emekli binbaşı annesinin evinde ele geçirildi. Evde çok sayıda silah, patlayıcı ve mühimmat ele geçirildi.

Eskişehir Valisi Kadir Çalışıcı, İl Emniyet Müdürü Savaş Yücel ile düzenlediği basın toplantısında, dün akşam ''Türkiye çapında ses getirecek'' bir operasyonun yapıldığını kaydetti.

Çalışıcı 3 evde arama yapıldığını ve hakkında tutuklama kararı bulunan emekli Binbaşı F.E'nin (44) Hayriye Mahallesi'nde oturan annesinin evinde yakalandığını belirtti.

''Uzantısı kamuoyunun yakından bildiği M.T'ye kadar giden bir operasyon yapıldı''diyen Vali Çalışıcı, şu bilgileri verdi: ''Zanlının annesine ait evde dün gece 23.00 sularında düzenlenen operasyonda çok sayıda silah, patlayıcı ve mühimmatın yanı sıra gizli belge, doküman, bilgisayar kayıtlarına ulaşıldı. Mühimmatlar arasında C4 var, kalaşnikof var tüm bu malzemelere el konuldu. Çeşitli bağlantılar var. Yargı süreci devam ettiği için açıklayamıyorum. Şüphelinin hakkındaki tutuklama kararı vicahiye çevrildi. İstanbul polisine teslim edildi.''

İl Emniyet Müdürü Savaş Yücel'i ve operasyonda emeği geçen tüm polisleri kutlayan Çalışıcı, Türk Devleti'nin hukukun ve kanunun dışına çıkan herkese hesabını sorduğunu belirterek, herkesin yaptığı fiilin cezasının yargı önünde çekeceğini söyledi.

Vali Kadir Çalışıcı, zanlı F.E'nin evinde ulaşılan malzemeleri şöyle sıraladı: ''1 kalaşnikof, kanas tüfek, kanas dürbünü, tüfek, 12 el bombası, 2 bıçak, 1 gaz bombası, TNT patlayıcı, tahrip kalıpları, saniyeli fitiller, 1 tabanca, tabancaya ait susturucu, demir muşta ve dizüstü bilgisayar.''

----------------------------------------------------------

Eskişehir Valisi Kadir Çalışıcı, İstanbul'un Ümraniye ilçesinde bulunan el bombaları olayı ile ilgili Eskişehir'de bir hücreevinin çökertildiğini, olayla ilgili emekli bir güvenlik görevlisinin gözaltına alındığını açıkladı.

Alınan bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Törerle Mücadele Ekipleri, Ümraniye'de bir evde bulunan el bombaları ile ilgili gözaltına alınan zanlıların ifadeleri doğrultusunda Eskişehir'de bir hücre evininin olduğunu belirledi.

Çalışmalarını genişleten polis, Eskişehir merkez Hayriye mahallesinde bir eve operasyon düzenledi. Operasyonda, çok sayıda patlayıcı mühimmat, silah, gizlilik niteliği bulunan evraklar ele geçirildi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alınarak İstanbul'a götürüldü.

Eskişehir Valisi kadir Çalışıcı, operasyonun çok gizli gerçekleştirildiğini gözaltına alınan şahsın, eski bir güvenlik görevlisi olduğunu bildirdi. Vali Çalışıcı, ele geçirilen malzemelerle birlikte şahsın sorgulanması için İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldüğünü belirtti.

Vali Çalışıcı, söz konusu şahsın yarın İstanbul'da adliyeye çıkarılacağı ve olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü kaydetti.

CİHAN - A.A

alıntılayan bozan

Gönderi tarihi:

Milyonla çalan mesned-i izzete serefraz,

Birkaç kuruşu mürtekibin câ-yı kürektir....Öyle demiş Zıyâ Paşa...

üç kuruşluk makam için millete darbeyi hoş görenlerden utanıyorum, kendi halkına sırtını dönenlerden, şehadet şerbeti içmiş delikanlıların kanı üzerinden siyaset yapanlardan utanıyorum...O şehitler siz iktidara daha kolay gelesiniz diye şehit olmadı...Onlar sizin barajı aşma ihtimaliniz için şehit olmadı, onlar demokrasi için vatan için şehit oldu, sizin kirli oyunlarınız için değil...

İktidara darbe yaptırtmak için milyonları sokağa dökenler, işsiz gençlere paralar verip sokaklarda toplatanlar neden aynı kararlılıkla şehitler için mitink yapmıyorlar, hepinizin kirli hesaplarından utanıyorum...

patlayıcılarla yakalanan ulusalcı teröristleri kınamayan o sivil toplum kuruluşlarından utanıyorum, ne zamana kadar bizim teröristimiz onların teröristi mantığını devam ettireceksiniz, hepinizden utanıyorum...

bozan

Gönderi tarihi:

Hadi şehit için mitingten önemlisinin dua olduğunu söyleyelim;diğerlerine ne denebilir ki...

Bir baskınla açığa çıkan gerçek niye konuşulamıyor;biz o zamanlar demedik mi "gerginlikten faydalanacaklar" diye;o olay üzerine bir yazı bile yolladım 0_1'e;nerede şimdi olayı kullanmaya çalışanlar!!!

Şehit üzerinden siyaset yürütenler yıllardır bu ülkede ne adımı atmışlar da şimdi onların üzerinden oy toplamaya çalışıyorlar???

Bunlar siyaset malzemesi olmamalı...

Biz tutarlı ekonomi politikalarını; gerçekçi dış siyaset hedeflerini; ülke vatandaşlarının refah seviyesini konuşmalıyız...

Saygılar...

Sevgiler...

:zorro:

Gönderi tarihi:

üç kuruşluk makam için millete darbeyi hoş görenlerden utanıyorum, kendi halkına sırtını dönenlerden, şehadet şerbeti içmiş delikanlıların kanı üzerinden siyaset yapanlardan utanıyorum...O şehitler siz iktidara daha kolay gelesiniz diye şehit olmadı...Onlar sizin barajı aşma ihtimaliniz için şehit olmadı, onlar demokrasi için vatan için şehit oldu, sizin kirli oyunlarınız için değil...

İktidara darbe yaptırtmak için milyonları sokağa dökenler, işsiz gençlere paralar verip sokaklarda toplatanlar neden aynı kararlılıkla şehitler için mitink yapmıyorlar, hepinizin kirli hesaplarından utanıyorum...

patlayıcılarla yakalanan ulusalcı teröristleri kınamayan o sivil toplum kuruluşlarından utanıyorum, ne zamana kadar bizim teröristimiz onların teröristi mantığını devam ettireceksiniz, hepinizden utanıyorum...

bozan

teşekkürler.

Gönderi tarihi:

bozan

sizin gibi kullananlardanmı bahsediyorsunuz.. :excl:

Gönderi tarihi:

Son 3 asırdır düşmanlık ve tehlikenin dışardan değil dışla irtibatlı içerdeki ***********************..Onlar anladılar kale içerden fethedilebilir..2. Abdulhamitten şu zamana kadarda başardılar ne yazikki..Bunlar elbette gizli servis partisi , bilem ne locası derneği , azınlıkları devletin her kademesine yerleştirme darbe ve hortum partisi , anarşi ve iç çatışma çıkarma kurulu vs diye isimlerle çıkmayacaklardı ! O ülkenin evvela değerlerinin altına girecek , hem o değerleri bitirecek yada o değerlere insnaları düşman edecek karışıklık ve malzeme çıkaracaklardı..Bu ülkede ne diyecekleride herkesin malumu ; Atatürk Cuhuriyet Laiklik Asker Eşitlik Özgürlük İşçiler ezilenler vs vs

TÜRKSOLU isimli gazetenin manşetlerine ,sitesine artı bunların hakkında çıkan diğer haberlere baktım ve parçalanmış resimlerin biraraya getirilmesinin gerektiğini anladım..Aslında fazla söze gerek yok , şu fotoğrafa Allah için bakın ve iyi görün 27 Mayısın nasılda tekrar tezgahlandığının bir parçsını iyi görün ! Türkiye ne zaman kendi ayaklarının üstünde durmaya başlasa , kanatlansa , düzlüğe çıkacak olsa bu ülkeyi çok faydası olmuş ve olacak kişiler yönetime gelse hep başına gaileler açılır ve al aşağı edilmeye yıpratılmaya çalışılır ! Bunda milletimizi düşman olarak gören bazı azınlıkları yerleştirdikleri önemli makamlarını muhafaza etirmek için sahneye yeni piyonlar sürerler..Atatürkçü Düşünce Derneği , Yeniden Kuvayı Milliye gibi çatıların neye uğraştıkları gün yüzüne zaten çıktı..Amaç darbe..Darbe neden yapılır ? Hiçbir gizligüçlerin planın çıkmayan bir darbe varmıdır ? Darbe bir ülkeyi en az 10 yıl geriye götürmenin , o ülkedeki ipleri ele almanın (misal 12eylül darbesiyle eğitim Türk Milletinin elinden çıkmıştır YÖK adı altındaki azınlıkara verilmiştir) , o ülkeyi güçlendirecek kişileri katletmenin , ekonomiyi batırmanın ve hortumlamanın , anayasayı değiştirerek daha halkı ezici hale gtiremenin masum canlara kıymanın TAKİYYESİDİR ARKADAŞLAR !!! iş size kollarının halis örnekleri :Türksolu ADD CHP Yeniden Kuvayı Milliye İşçi Partisi !

kapak33.jpg

http://www.turksolu.org/33/

kapak40.jpg

http://www.turksolu.org/40/index.htm

kapak131.png

http://www.turksolu.org/131/index.htm

kapak136.jpg

http://www.turksolu.org/136/index.htm

kapak61.jpg

http://www.turksolu.org/61/index.htm evet emin ellere DARBECİ ERUYGURUN ELİNE

kapak41.jpg

http://www.turksolu.org/41/index.htm deli saçması değil açıkça yıkıcılık

kapak3.jpg

kapak137.jpg

kapak23.jpg

kapak109.jpg

ya bunlara ancak ****** inanır :D

--------------------------------------------------------------

Perinçek'in sağ kolu: İşçi Partisi içinde hâlâ *** yanlısı bir yapı var

'"Doğu Perinçek'in Kızılelma'yı tercih etmesinin temel sebebi MHP'nin tabanına oynamaktı. Bunu deşifre eden kendine yakın bir personelini görevden uzaklaştırdı.Atatürkçü Düşünce Derneği aracılığıyla askerleri etkilemeye çalıştı. Üniversitelere konferans düzenletir, askerleri çağırır ve gider yanlarına otururdu. Bunların hepsi gündemde kalmak, halkın gözünde farklı bir imaj oluşturmak içindi." Bu ifadeler, yakın zamana kadar İşçi Partisi lideri Doğu Perinçek'in yakın kadrosunda yer alan ve danışmanlığını yapan emekli Yüzbaşı Zekeriya Öztürk'e ait. "Hatta içlerinde hâlâ *** yanlısı bir yapı var." Perinçek'in Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) aracılığıyla askerleri etkilemeye çalıştığına dikkat çeken emekli Yüzbaşı, "Dernekteki subay ve astsubay kazanılabilir bir potansiyeldi. Orada onun yanına yaklaşıp etkileyebilirsiniz, ağzından laf alabilirsiniz. Tabii bu zeminden Doğu Perinçek de faydalanmak istedi. Yine üniversite rektörlerine konferans-panel düzenlettirir, general davet ettirirdi. Sonra onların yanına geçip poz vererek 'asker yanımda' imajı verdi. Şimdi de aynı şeyleri yapıyor. Bunların hepsi gündemde kalmak, halkın gözünde farklı bir imaj oluşturmak için."

Öztürk, Kuvayı Milliye söylemlerinin de amacından saptırıldığı görüşünü savunuyor: "Gerçek Kuvayı Milliye bu ülkenin içinde bulunduğu koşullar gereği kendiliğinden ortaya çıkmıştı. Bugün onlarcası meydanlarda boy gösteriyor." Emekli Yüzbaşı, buradaki amacın Kuvayı Milliye'yi oluşturan değerlerin paramparça edilmesi olduğu görüşünde: "Birileri onu raftan indirip paramparça yapmak istiyor. Bunun arkasında ABD, İngiltere, İsrail, Almanya var. Bence bu bir yabancı oyunu." :excl::excl::excl:

Çarpıcı haberin tamammı ; http://www.zaman.com.tr/webapp-tr/haber.do?haberno=319469

İşte herşey ortada !!! Saygılar..

Gönderi tarihi:

Bunlar nasıl kapaklardır yaa;ben sol görüşlüyüm diyen;yani ben Sezar'ın solundayım diyen haklarını baskı anlayışıyla mı arar!!!

Gönderi tarihi:
meydanları alanları dolduranların para karsılıgında satılıp oraya goturulduklerını mı sanıyorsunuz..

Dervişin fikri ne ise zikri de o'dur. Fikirleri değiştirmek gibi bir endişemiz olmadığı için mazur görelim derim.

Herkes birşeyleri istediği gibi "sanma" konusunda özgürdür netekim. Sürekli bir utanma durumu içindeler farkettiyseniz, ancak bu ne menem bir duygudur ki kendilerinden utanmayı bilmiyorlar. Sütten çıkma ak kaşıklar çünkü, pırıl pırıl bir dış politikaları, hayran olunacak devlet adamlığı anlayışları var. Ülkede bütün kurumlar birbirine küsmüş, sokaklarda yaşanan hırsızlığın cinnetin vahşetin ucu kaçmış, çoluk çocuk işçi memur perişan, genç bedenler namlunun ucunda soluyor ama bizden utanıyorlar.

Bu arada o yapılmadığı iddia edilen ve bundan dolayı utanç duyulan miting 14 Temmuz'da Tandoğan'da. Kafayı kumdan çıkarmanın vaktidir.

Gönderi tarihi:
Dervişin fikri ne ise zikri de o'dur. Fikirleri değiştirmek gibi bir endişemiz olmadığı için mazur görelim derim.

Herkes birşeyleri istediği gibi "sanma" konusunda özgürdür netekim. Sürekli bir utanma durumu içindeler farkettiyseniz, ancak bu ne menem bir duygudur ki kendilerinden utanmayı bilmiyorlar. Sütten çıkma ak kaşıklar çünkü, pırıl pırıl bir dış politikaları, hayran olunacak devlet adamlığı anlayışları var. Ülkede bütün kurumlar birbirine küsmüş, sokaklarda yaşanan hırsızlığın cinnetin vahşetin ucu kaçmış, çoluk çocuk işçi memur perişan, genç bedenler namlunun ucunda soluyor ama bizden utanıyorlar.

Bu arada o yapılmadığı iddia edilen ve bundan dolayı utanç duyulan miting 14 Temmuz'da Tandoğan'da. Kafayı kumdan çıkarmanın vaktidir.

Güzel abicim mitinglere söylenenleri eleştir tamam;ama okulda kendi halinde namaz kılanlara bu kadar laf edip şimdi türlü şekillerde türlü oyunlar oynanayanlar böyle somutça ortaya konduğunda bir şeyler söyle;yanlışsa düzelt, doğruysa tepkini koy ortaya!!!

Şimdi mi susma vakti;burada bir çok arkadaşın son aylarda yeri geldi mi yüksek sesle söylediği "gerginlikçi"ler bir bir ortaya dökülüyor...

Gönderi tarihi:
Güzel abicim mitinglere söylenenleri eleştir tamam;ama okulda kendi halinde namaz kılanlara bu kadar laf edip şimdi türlü şekillerde türlü oyunlar oynanayanlar böyle somutça ortaya konduğunda bir şeyler söyle;yanlışsa düzelt, doğruysa tepkini koy ortaya!!!

Şimdi mi susma vakti;burada bir çok arkadaşın son aylarda yeri geldi mi yüksek sesle söylediği "gerginlikçi"ler bir bir ortaya dökülüyor...

Sayın ali0_1, hani okulda "kendi halinde" namaz kılma konusundaki soruşturmanın sonuçlanmasını bekleyecektik, ne çabuk unuttunuz? Durup durup başa dönmeyelim isterseniz. Namaz kılınan okullara medrese derlerse ne diyeceksiniz mesela? Dallanır budaklanır yine konu dağılır bence.

Yanlış bilineni düzeltiyorum, farkında mısınız bilmem. Tepkimi de ifade ediyorum. Okuyor musunuz, bilmem.

Gönderi tarihi:
Sayın ali0_1, hani okulda "kendi halinde" namaz kılma konusundaki soruşturmanın sonuçlanmasını bekleyecektik, ne çabuk unuttunuz? Durup durup başa dönmeyelim isterseniz. Namaz kılınan okullara medrese derlerse ne diyeceksiniz mesela? Dallanır budaklanır yine konu dağılır bence.

Yanlış bilineni düzeltiyorum, farkında mısınız bilmem. Tepkimi de ifade ediyorum. Okuyor musunuz, bilmem.

Ben o olayı hoş görmeyen bakışınızdan bahsediyorum zaten...

Tepkiye gelince...

Yok ve okuyamıyoruz bu yüzden...

Aylarca İslami propagandadan bahsedip bunun meyvası olarak bir saldırıyı gösterenler oldu;nerede şimdi bunlar ilginç bağlar ortaya çıktıkça!!!

Sesini şimdi niye gürce yükseltip, imzalarına bu ilginç bağları taşıyamıyorlar!!!

Ben bunu diyorum...

İşe gelmeyene sessiz protesto, işe geldi mi veryansın...

Gönderi tarihi:
Ben o olayı hoş görmeyen bakışınızdan bahsediyorum zaten...

Tepkiye gelince...

Yok ve okuyamıyoruz bu yüzden...

Aylarca İslami propagandadan bahsedip bunun meyvası olarak bir saldırıyı gösterenler oldu;nerede şimdi bunlar ilginç bağlar ortaya çıktıkça!!!

Sesini şimdi niye gürce yükseltip, imzalarına bu ilginç bağları taşıyamıyorlar!!!

Ben bunu diyorum...

İşe gelmeyene sessiz protesto, işe geldi mi veryansın...

Hoş göremem. Hoş görmezler. Neden mi? Bu ülkede devrimler yapıldı, Tevhid-i Tedrisat kanunu ile sistem bir bakanlığa bağlandı. Ve eğitim sistemi içerisinde olabilecek/olamayacak davranışların çizgileri çizildi. O bakımdan hoş görmezler. Hala okulda namaz, camide eğitim sevdalısı varsa çıksın, ben böyle istiyorum desin.

Saldırıyı gösterenleri ima etmeseniz, direkt söyleseniz ?

Tepkim ise şudur ; "kendilerinden utanmayı bilmiyorlar. Sütten çıkma ak kaşıklar çünkü, pırıl pırıl bir dış politikaları, hayran olunacak devlet adamlığı anlayışları var. Ülkede bütün kurumlar birbirine küsmüş, sokaklarda yaşanan hırsızlığın cinnetin vahşetin ucu kaçmış, çoluk çocuk işçi memur perişan, genç bedenler namlunun ucunda soluyor ama bizden utanıyorlar."

Üzerinize alınmıyorsanız, o da sizin bileceğiniz iş.

Gönderi tarihi:
Hoş göremem. Hoş görmezler. Neden mi? Bu ülkede devrimler yapıldı, Tevhid-i Tedrisat kanunu ile sistem bir bakanlığa bağlandı. Ve eğitim sistemi içerisinde olabilecek/olamayacak davranışların çizgileri çizildi. O bakımdan hoş görmezler. Hala okulda namaz, camide eğitim sevdalısı varsa çıksın, ben böyle istiyorum desin.

Saldırıyı gösterenleri ima etmeseniz, direkt söyleseniz ?

Tepkim ise şudur ; "kendilerinden utanmayı bilmiyorlar. Sütten çıkma ak kaşıklar çünkü, pırıl pırıl bir dış politikaları, hayran olunacak devlet adamlığı anlayışları var. Ülkede bütün kurumlar birbirine küsmüş, sokaklarda yaşanan hırsızlığın cinnetin vahşetin ucu kaçmış, çoluk çocuk işçi memur perişan, genç bedenler namlunun ucunda soluyor ama bizden utanıyorlar."

Üzerinize alınmıyorsanız, o da sizin bileceğiniz iş.

Yani bir kötü işi başkalarına yıkarak gerginlik oluşturup;ortalığı karıştırmak isteyenler yine dışarda tutuldu;bravo efendm;samimiyetinize hayran kaldım...

İsim demişsiniz;bunu yapmaya gerek yok;arşivlerde şöyle bir yolculuğa çıkın şu olaylar hakkında...

Yok efendim neymiş gericiler yine ortadaymış he;bu ülkede gerici merici yok, çıkar grupları var!!!

Zaten geri diye de bir şey yok;birbiriyle mücadele halinde sistemler var...

Gönderi tarihi:
Yani bir kötü işi başkalarına yıkarak gerginlik oluşturup;ortalığı karıştırmak isteyenler yine dışarda tutuldu;bravo efendm;samimiyetinize hayran kaldım...

İsim demişsiniz;bunu yapmaya gerek yok;arşivlerde şöyle bir yolculuğa çıkın şu olaylar hakkında...

Yok efendim neymiş gericiler yine ortadaymış he;bu ülkede gerici merici yok, çıkar grupları var!!!

Zaten geri diye de bir şey yok;birbiriyle mücadele halinde sistemler var...

Yapmayın, sizin gibi düşününce samimi, farklı görüş bildirince samimiyetsiz mi olunuyor?

Samimiyetten anladığım şudur benim; ima etmeden net anlatmaktır.

Gönderi tarihi:
Yapmayın, sizin gibi düşününce samimi, farklı görüş bildirince samimiyetsiz mi olunuyor?

Samimiyetten anladığım şudur benim; ima etmeden net anlatmaktır.

Hayır efendim,samimiyet içten gelendir...

İçinizden tepki gelmiyorsa, böylece karşı eleştiri yapmadan doğrudan söylersiniz...

Başka konularda o sorunlar da konuşulur ama hala diyemiyorsunuz bu ülkede "tehlikeciler" olduğu ortaya çıktı diye...

Siz bilirsiniz;ben mi söyletecem???Hayır...

Ama rica ediyorum göstermelik tepkilerden uzak duralım o zaman...

Gönderi tarihi:
Hayır efendim,samimiyet içten gelendir...

İçinizden tepki gelmiyorsa, böylece karşı eleştiri yapmadan doğrudan söylersiniz...

Başka konularda o sorunlar da konuşulur ama hala diyemiyorsunuz bu ülkede "tehlikeciler" olduğu ortaya çıktı diye...

Siz bilirsiniz;ben mi söyletecem???Hayır...

Ama rica ediyorum göstermelik tepkilerden uzak duralım o zaman...

Yanıldığınız, yanlış yapmakta ısrarcı olduğunuz husus şudur; Ki forumun kronik bir hastalığıdır bu.

Birilerinin fikrini değiştirmeye çalışmak, cümlelerinizi dikte ettirmek, haklı çıkma çabası...

Haklı olan siz olunuz, her söylediğinizi heykel gibi dikelim forum köşelerine. Ben fikrimi yine yazmaya devam edeyim.

Evet, böyle yapalım. Bana da birşey söyletmek zorunda hissetmezsiniz kendinizi.

Gönderi tarihi:
Yanıldığınız, yanlış yapmakta ısrarcı olduğunuz husus şudur; Ki forumun kronik bir hastalığıdır bu.

Birilerinin fikrini değiştirmeye çalışmak, cümlelerinizi dikte ettirmek, haklı çıkma çabası...

Haklı olan siz olunuz, her söylediğinizi heykel gibi dikelim forum köşelerine. Ben fikrimi yine yazmaya devam edeyim.

Evet, böyle yapalım. Bana da birşey söyletmek zorunda hissetmezsiniz kendinizi.

Hak ortaya dökülsün...

Benim kastettiğim illa böyle diyeceksin değil;anladı anlayacak olan;lafı bu şekle getirdiğinize göre siz de anlamışsınız...

Tekrar tekrar tehlikecilere tepkimi dile getiriyor ve gergin ortamda onca laf edenleri bu konuda duyarlılığa çağrıyorum(aman üzerinize alınmayın siz)...

Saygılar...

Gönderi tarihi:

Islerine gelmeyen konularda belge hastaligi olanlar fakat belge verildiginde bunlar bise ifade etmiyor diyenler,Emniyet ve medyadaki Fetulahci kadrolarla müstereken ülkenin namuslu insanlarina camur atma projelerini okuduklarinda ise hemen iste belge daha ne istiyorsunuz diyerek hemen saldiriya baslarlar,buna takiyyecilik meslegi denir.Ordu hasimligi damarlarina öyle bir islemiski yalan yanlis demeden *********** **** *****. Bunlarin amaclarini anlatmaya gerek bile görmüyorum cünkü amaclari Türkiyeyi kaosa sürüklemektir.Müslümanlikla bunlarin uzaktan yakindan asla ilgileride yoktur cünkü müslüman milletin ordusuna saldirmaz, milletin ordusuna kimlerin saldirdigini halkimiz bilmektedir.Sehitlerimizde bilmektedir.******* *******

saygilarla

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.