Φ egzorsist Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 tabiki benim beksana benimki gibi düşündürebilen varmı ? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 En güzel avatarlar.. Görsel : Katre a Anlamlı: La Boheme.. Artistik: Keskinkalem.. Teknik: İlyada Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Ben yeni avatarımla kendimi aday gösteriyorum la_bohéme ve jön'ün hakkını da vermek lazım tabi. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Taylan abi..evet bu yeni avatarınızla bence de iddialı bi adaysınız..hoş gerçekten.. Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Evet arkadaşlar açmış olduğum en güzel avartar kimin konusuna katılan bütün arkadaşlara şahsım adına teşekkür ediyorum herkes düşüncesini bir şekilde belirtti ve sizinde okuduğunuz gibi %98,8 le benim avartarımı seçmişler herkese tek tek teşekkür ediyor vermiş oldukları karardan ötürü kutluyorum Alıntı
Φ freak Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 Evet arkadaşlar açmış olduğum en güzel avartar kimin konusuna katılan bütün arkadaşlara şahsım adına teşekkür ediyorum herkes düşüncesini bir şekilde belirtti ve sizinde okuduğunuz gibi %98,8 le benim avartarımı seçmişler herkese tek tek teşekkür ediyor vermiş oldukları karardan ötürü kutluyorum sen bence avatarını değiştir, Ozzy yakışır sana, black sabbath albüm kapaklarından birisi de olabilir. mesela Headless Cross iyi gider. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 benim en çok Keskinkalem ve Diloşun avatarları hoşuma gidiyor Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 benim en çok Keskinkalem ve Diloşun avatarları hoşuma gidiyor bana kalırsa seninki de çok güzel.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 bana kalırsa seninki de çok güzel.. teşekkür ederim Alıntı
Misafir Marcus Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 Avatar konusunda Nazan Özkanın üstüne bir üye tanımam... Yani asiyenasılkurtulur(nerden buldun bu garip nicki) Evet avatarınında hastasıyım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Yumote ( Demişim.. ) TANİA HAYDE Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 benim avatar güzel ama iddialı değilim. ama jön onun avatar en güzeli begenmıs olmana sevındım tskler ama bı oncekı avatarımdan bahsedıyodun galıba Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 ben hala iddalıyım ama Alıntı
Φ BlackCADY Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 benim avatarım güzel Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Soru yanlış sorulmuş... "Tengeriin Boşig'in Avatarından Sonra En Güzel Avatar Sizce Kimin?" Şeklinde olmalıydı... Cevap bile vermiyorum soruya, Düşünün artık... Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Soru yanlış sorulmuş... "Tengeriin Boşig'in Avatarından Sonra En Güzel Avatar Sizce Kimin?" Şeklinde olmalıydı... Cevap bile vermiyorum soruya, Düşünün artık... +1 Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 +1 Seninde avatarın pek bir karizma ama be! Alıntı
Φ BlackCADY Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Tengeriin senin avatarın çok şeker ama keskinkalem gerçekten çok karizmatik benziyormu acaba? Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 ben kendime bi avatar bulamadım güzelinden bi avatar bulurmusunuz bana ? lütfennn Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 Seninde avatarın pek bir karizma ama be! öyledir Tengeriin senin avatarın çok şekerama keskinkalem gerçekten çok karizmatik benziyormu acaba? teşekkür ederim ama hayır benzemiyor ben daha karizmatiğim. seninkide çok hoş güzel kadın Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 Tengeriin senin avatarın çok şekerama keskinkalem gerçekten çok karizmatik benziyormu acaba? Teşekkürler BlackCADY... Senin avatarında pek hoş yani... Alıntı
Φ BlackCADY Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 evet bende çok beğeniyorum avatarım çok cici Alıntı
Φ ...CybeЯMurdeЯ... Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 Hiç ßirinizin kini ßeğenmedim... yha ßenim Avatarım NasıL.. ? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.