Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 18 yıl En güzel avatarlar.. Görsel : Katre a Anlamlı: La Boheme.. Artistik: Keskinkalem.. Teknik: İlyada
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 18 yıl Ben yeni avatarımla kendimi aday gösteriyorum la_bohéme ve jön'ün hakkını da vermek lazım tabi.
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 18 yıl Taylan abi..evet bu yeni avatarınızla bence de iddialı bi adaysınız..hoş gerçekten..
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 18 yıl Yazar Evet arkadaşlar açmış olduğum en güzel avartar kimin konusuna katılan bütün arkadaşlara şahsım adına teşekkür ediyorum herkes düşüncesini bir şekilde belirtti ve sizinde okuduğunuz gibi %98,8 le benim avartarımı seçmişler herkese tek tek teşekkür ediyor vermiş oldukları karardan ötürü kutluyorum
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 18 yıl Evet arkadaşlar açmış olduğum en güzel avartar kimin konusuna katılan bütün arkadaşlara şahsım adına teşekkür ediyorum herkes düşüncesini bir şekilde belirtti ve sizinde okuduğunuz gibi %98,8 le benim avartarımı seçmişler herkese tek tek teşekkür ediyor vermiş oldukları karardan ötürü kutluyorum sen bence avatarını değiştir, Ozzy yakışır sana, black sabbath albüm kapaklarından birisi de olabilir. mesela Headless Cross iyi gider.
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 17 yıl benim en çok Keskinkalem ve Diloşun avatarları hoşuma gidiyor bana kalırsa seninki de çok güzel..
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 17 yıl Avatar konusunda Nazan Özkanın üstüne bir üye tanımam... Yani asiyenasılkurtulur(nerden buldun bu garip nicki) Evet avatarınında hastasıyım
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 17 yıl benim avatar güzel ama iddialı değilim. ama jön onun avatar en güzeli begenmıs olmana sevındım tskler ama bı oncekı avatarımdan bahsedıyodun galıba
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 17 yıl Soru yanlış sorulmuş... "Tengeriin Boşig'in Avatarından Sonra En Güzel Avatar Sizce Kimin?" Şeklinde olmalıydı... Cevap bile vermiyorum soruya, Düşünün artık...
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 17 yıl Soru yanlış sorulmuş... "Tengeriin Boşig'in Avatarından Sonra En Güzel Avatar Sizce Kimin?" Şeklinde olmalıydı... Cevap bile vermiyorum soruya, Düşünün artık... +1
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 17 yıl Tengeriin senin avatarın çok şeker ama keskinkalem gerçekten çok karizmatik benziyormu acaba?
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 17 yıl ben kendime bi avatar bulamadım güzelinden bi avatar bulurmusunuz bana ? lütfennn
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 17 yıl Seninde avatarın pek bir karizma ama be! öyledir Tengeriin senin avatarın çok şekerama keskinkalem gerçekten çok karizmatik benziyormu acaba? teşekkür ederim ama hayır benzemiyor ben daha karizmatiğim. seninkide çok hoş güzel kadın
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 17 yıl Tengeriin senin avatarın çok şekerama keskinkalem gerçekten çok karizmatik benziyormu acaba? Teşekkürler BlackCADY... Senin avatarında pek hoş yani...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.