Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Google sayesinde buldum

Araştırma yapıyordum, sayfalar arasında buraya rastladım

• 4 ay sonra...
  • Cevaplar 149
  • Görüntü 158,8b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• Merhaba, benim adim Fusun 27 yasinda Avusturalyada yasayan bir Turkum. Turkcem cok iyi degil simdiden pardon deyim. Bu siteye nasil geldim?, Kisa yol ile soylemesi olmadigi icin herseyi soyleyim. Turk

• kıvırcık marul
    kıvırcık marul

nasıl keşfettim? Ben Deniz Gezmiş ile ilgili bir yazı arıyordum. Google beni bu siteye yönlendirdi biraz sitede gezindim kuralları okudum ve çok etkilendim. Hemencik üye oluverdim

• geyik yazdım

Gönderi tarihi:

nasıl keşfettim? Ben Deniz Gezmiş ile ilgili bir yazı arıyordum. Google beni bu siteye yönlendirdi biraz sitede gezindim kuralları okudum ve çok etkilendim. Hemencik üye oluverdim

Gönderi tarihi:

Ben de yazayım nasıl keşfettiğimi. Gazetelerde yorum yazıyordum, hala yazıyorum fakat yorumlarım bazen çıkıyor bazen çıkmıyor ve çok kısa oluyor. Fikirlerimi paylaşmak ve güncel konularda, sorunlarla ilgili bilgi alış verişi yapma gereği hissettiğimden google a girdim tartışma platformlarını inceledim ve baştan biraz zorlanmama rağmen çünkü bayağı sert başlamıştım daha sonra bizi iyi bir yumuşattılar. Sözün özü bu forumun tam aradığım ortam olduğunu gördüm, şimdi de vazgeçilmez bir iş olarak hergün buradayım.

Gönderi tarihi:

Ben de yazayım nasıl keşfettiğimi. Gazetelerde yorum yazıyordum, hala yazıyorum fakat yorumlarım bazen çıkıyor bazen çıkmıyor ve çok kısa oluyor. Fikirlerimi paylaşmak ve güncel konularda, sorunlarla ilgili bilgi alış verişi yapma gereği hissettiğimden google a girdim tartışma platformlarını inceledim ve baştan biraz zorlanmama rağmen çünkü bayağı sert başlamıştım daha sonra bizi iyi bir yumuşattılar. Sözün özü bu forumun tam aradığım ortam olduğunu gördüm, şimdi de vazgeçilmez bir iş olarak hergün buradayım.

:lol::laughing:

Gönderi tarihi:

yumusatici olarak arap sabunumu kullandilar acaba :yuvarlan:

• 6 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

şiir okumayı çok severim nette gezinirken tesadüfen açtım ve şiir dışında birçok katagoriler dikkatimi çekti yer imlerine ekledim ;) tam bie senedir misafir olarak takip ettiğim bi forum nihayet bir sene sonra üyelik aldım :D

• 2 hafta sonra...
  • 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

valla bende googleden buldum D:

• 1 ay sonra...
  • 5 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Bende Arjantin Tango dersim için hazırlamam gereken Filmlerde Tango konulu raporumda hangi filmlere yer verebileceğimi araştırırken tesadüfen buldum siteyi ve raporumda gerçekten bana fikir verdi. Raporu bitirdikten sonrada vakit kaybetmeden üye olayım dedim ve oldum:)

Gönderi tarihi:
  • Admin

Bende Arjantin Tango dersim için hazırlamam gereken Filmlerde Tango konulu raporumda hangi filmlere yer verebileceğimi araştırırken tesadüfen buldum siteyi ve raporumda gerçekten bana fikir verdi. Raporu bitirdikten sonrada vakit kaybetmeden üye olayım dedim ve oldum:)

Üye olduğunuz için teşekkür ederiz ama bilmenizi isterizki bu siteyi üye olmadan da kullanabilirsiniz.... :)

Sevgiler

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

bu siteyi nasıl buldum? Bilmiyorum Nasıl üye oldum Onuda anlamadım...Ama siteyi güzel bulduğum kesin...

Gönderi tarihi:

Goooooogeggggle

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

bi isim aramıştım o şekilde buldum..

Gönderi tarihi:

aynen bende buradaaki diğer birçok üye gibi denk gelmişim siteye... bir araştırma yaparken... demek ki bir çok kişi araştrma yaparken değiorsa buraya çok fazla konuda fikir sahibi varmış burada sonucuna varıyorum şimdi... ne güzell

Gönderi tarihi:

internet sitemi tanıtacak siteler aramak için Google Amca'ya sordum. O da buraya gönderdi.

Gönderi tarihi:

google'da avare avare gezinirken nerelere gidebileeğinizi nereden bilebilirsiniz?

Gönderi tarihi:

google a müzik forum yazdım geldi, bakalım güzel bir forum mu, umarım kaliteli bi forumdur.

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Öylece gezerken gördüm dertli iken :/ bi konu acmak istiyorum ama nasıl acarım bilmiorm :)

Gönderi tarihi:
  • Admin

Öylece gezerken gördüm dertli iken :/ bi konu acmak istiyorum ama nasıl acarım bilmiorm :)

Açacağın konu için uygun dizini seç (üstüne tıkla) ve dizin üstünde veya altında bulunan Başlık aç butonuna tıkla ve devam et... :)

Sevgiler

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Ben Halama sordum. Beni o yönlendirdi... rolleyes.gif

Git orada oku seni anca orada olanlar adam eder dedi... Bakıyorum artık burada bir şey olabilecekmiyim.

Ama ben adam olmadan önce abi olmak istiyorum.. Bir türlü beni anlamıyorlar...

Sen adam olmasın diyorlar, ee tabi haklılar önce abi, abla olalım sonra adamda oluruz ya da başka ne istiyorlarsa artık.

Her şey sırasıyla haklı değil miyim? wacko.png

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

rüyamda ak sakallı bir dede söledi..ama bide dediki dıkkat et..

Aynen böyle... :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.