Φ suyuntozu Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 çok ince düşünen Çok ince düşünmüssünüz Alıntı
Φ suyuntozu Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 anlatamam (bu anlatamam manasında değil anlatamam zaten anlatan manasında) ANLATAMADIN GALİBA Alıntı
Φ Fuşya Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2007 Çoğu zaman ..... Sezgilerim yetersiz.Hep geç anlarım olan biteni Alıntı
Φ KIRMIZI Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2007 Aslında üstteki arkadaşı görünce girip baktım.Benim gibi oda bir renk ismi seçmiş nick olarak ve bu bana ilginç geldi.:)Daha ilginci bende avatar olarak başta sadece kırmızı bir fon düşünmüştüm. Neyse,beni çözmek çok zor olmasa gerek.Sanata vurgun,aklını kullanmayı seven ve akıllı insanları dost edinmeye çalışan biriyim.Daha yeniyim ve kimseyi tanımıyorum.Ama tabikide zamanla tanıyacağım arkadaşlar olacaktır. Alıntı
Φ Fuşya Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2007 Aslında üstteki arkadaşı görünce girip baktım.Benim gibi oda bir renk ismi seçmiş nick olarak ve bu bana ilginç geldi.:)Daha ilginci bende avatar olarak başta sadece kırmızı bir fon düşünmüştüm.Neyse,beni çözmek çok zor olmasa gerek.Sanata vurgun,aklını kullanmayı seven ve akıllı insanları dost edinmeye çalışan biriyim.Daha yeniyim ve kimseyi tanımıyorum.Ama tabikide zamanla tanıyacağım arkadaşlar olacaktır. Hiç tanımadığınız bir insanla, aynı şeyleri düşünmüş olmakla çözülmüş ve anlaşılmış sayılırsınız Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 sevecen,tatlı,biraz çekingen,duygusal,güzel,ve ve veee acayip mütevaziyimdir Hakketten çok mütevazisin psikocum yok kıss kendine haksızlık etmee Doğru,Sedoştan önce sen varsın demi psikocum Şımarık Estağfurullah Gönüldaşım Kankim varken Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Hakketten çok mütevazisin psikocum Doğru,Sedoştan önce sen varsın demi psikocum kıss psiko kadar başına taş düşsün diycem yazık olcak Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Kime Bana demi Ah cnm benim kıyamas bana Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Asi Efendi Asi Efendi Asi Efendi Asi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 bitli piyade Bu tam süpper oldu Toprağım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Estağfurullah Gönüldaşım Kankim varken kankisinin adını anmassa olmas, işleri rast gitmes gelmişken bende kendimden bahsedem ascık alçakgönüllü, kibar, hanımefendi, canayakın ve güleryüslüyümdür kendimi övmeyi asla sefmem Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Ben şahidim asla sevmes Psikocum gibi kankimde çok mütevazidir şahsen bizzat kendileri :lol: Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 Ben şahidim asla sevmes Psikocum gibi kankimde çok mütevazidir şahsen bizzat kendileri :lol: öyleyis tabiii senin burnun havada dimi kısss kıss bizden mütevazilik nasıl olur öğren emi o kadar teşri mesaimiz oldu ayıptır öğrenmemek ciciim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 Teşri mesaimiz Yuk bu kıs psikoluktan terfi etmiş anlaşılan Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 kıss bizden mütevazilik nasıl olur öğren emi ,o kadar teşri mesaimiz oldu ayıptır öğrenmemek ciciim kıss güselimyasım hayırdır bacım neler oldu sana bülent ersoy gibim konuşuyon heyeti umumiyenin önünde böyle lakırdılar etmesdin sen Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 heyeti umumiyenin önünde böyle lakırdılar etmesdin sen kankimi de kaybettik geçmiş olsun Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 kankimi de kaybettik geçmiş olsun yuk kıss sadece güselyasın dilinden konuşuyom Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 Kıs onun dili gelip gidiyo Uyma sen ona kankim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.