Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 103
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Aslında üstteki arkadaşı görünce girip baktım.Benim gibi oda bir renk ismi seçmiş nick olarak ve bu bana ilginç geldi.:)Daha ilginci bende avatar olarak başta sadece kırmızı bir fon düşünmüştüm.

Neyse,beni çözmek çok zor olmasa gerek.Sanata vurgun,aklını kullanmayı seven ve akıllı insanları dost edinmeye çalışan biriyim.Daha yeniyim ve kimseyi tanımıyorum.Ama tabikide zamanla tanıyacağım arkadaşlar olacaktır.

Gönderi tarihi:

ossman :D

Gönderi tarihi:
Aslında üstteki arkadaşı görünce girip baktım.Benim gibi oda bir renk ismi seçmiş nick olarak ve bu bana ilginç geldi.:)Daha ilginci bende avatar olarak başta sadece kırmızı bir fon düşünmüştüm.

Neyse,beni çözmek çok zor olmasa gerek.Sanata vurgun,aklını kullanmayı seven ve akıllı insanları dost edinmeye çalışan biriyim.Daha yeniyim ve kimseyi tanımıyorum.Ama tabikide zamanla tanıyacağım arkadaşlar olacaktır.

Hiç tanımadığınız bir insanla, aynı şeyleri düşünmüş olmakla çözülmüş ve anlaşılmış sayılırsınız :wub:

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
sevecen,tatlı,biraz çekingen,duygusal,güzel,ve ve veee acayip mütevaziyimdir

Hakketten çok mütevazisin psikocum <_<:lol::wub:

yok kıss kendine haksızlık etmee

Doğru,Sedoştan önce sen varsın demi psikocum :P

Şımarık -_-

Estağfurullah Gönüldaşım :unsure: Kankim varken :lol::wub:

Gönderi tarihi:
Estağfurullah Gönüldaşım :unsure: Kankim varken :lol::wub:

kankisinin adını anmassa olmas, işleri rast gitmes <_<:P

gelmişken bende kendimden bahsedem ascık -_- alçakgönüllü, kibar, hanımefendi, canayakın ve güleryüslüyümdür :grin: kendimi övmeyi asla sefmem -_-:lol:

Gönderi tarihi:
Ben şahidim asla sevmes <_< Psikocum gibi kankimde çok mütevazidir şahsen bizzat kendileri <_<:lol: :lol:

öyleyis tabiii B) senin burnun havada dimi kısss :wub: kıss bizden mütevazilik nasıl olur öğren emi -_- o kadar teşri mesaimiz oldu ayıptır öğrenmemek ciciim :grin::hug:

Gönderi tarihi:
kıss bizden mütevazilik nasıl olur öğren emi ,o kadar teşri mesaimiz oldu ayıptır öğrenmemek ciciim

kıss güselimyasım hayırdır bacım neler oldu sana bülent ersoy gibim konuşuyon :huh: heyeti umumiyenin önünde böyle lakırdılar etmesdin sen :(:crying:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.