Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Bozan'dan altı aylık değerlendirme.

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Sevgili gönül dostları dört tarafı düşmanlarla çevrili, kimi zaman sel'e kimi zaman deprem'e, kimi zaman kar'a teslim olan cennet vatanımızın sevgili köylüleri, programımıza hoşgeldiniz..( alkışlar alkışlar...)

Bu haftaki bir konu bir konuk programımızın konuğu yine sevgili bozan, hoşgeldiniz sayın bozan.

- bozan; hoş gelirim ya da nahoş acelem var hemen mevzuya gelelim.

- sunucu kız; pekala efendim, cumhurbaşkanlığına gidilen süreçte meydana gelen hadiseleri nasıl yorumluyorsunuz?

- bozan; mesele bürokrasinin başını, cumhurun resisini cumhura seçtirmemektir, hepsi bu. Bu uğurda gerekirse kan döküleceklarini, gerektiğinde savaş bile çıkarabileceklerini daha evvel ifade etmiştik. bir sürü çorap ördüler, teziçe suikast denemesi, hrantın çldürülmesi, hristiyan misyonerlerin katledilmesi, patlatılan türlü patlayıcı maddeler aynı odakların oyunudur.

- sunucu kız; yani sayın bozan, siz şimdi Türkiyeyi kuzey ıraka sokmaya çalışan güçlerle, ülkede mitink tertip eden ve ülkeyi kaosa sürüklemek isteyen güçlerin aynı kişiler olduğunu mu iddia ediyorsunuz?

- bozan; bak kızım iddia etmiyorum, bu kadar sarışın olmak zorunda mısın, aynen böyle diyorum.

- sunucu kız; peki sevgili bozan neler yapılırsa hadiseler durulur?

- bozan; akp kapatılır, bir koalisyon hükümeti kururlur, sezer ömür boyu cumhurbaşkanı ilan edilir, ekonomik kriz çıkar da vatandaş perişan olursa siyasi ortam düzelir, yani bu ülkede hem siyasi hem ekonomik hem de sosyolojik ortamın hep birlikte düzelmiş olması imkansızdır.

- sunucu kız; pekala sayın bozan vatandaş ne yapmalı?

- bozan; önce yeni bir kriz çıkmasını istemiyorsa içlikleriyle denize girmeyi bırakıp bir an önce kendisine bir mayo almalı. Sonra da şayet başına bundan sonra felaket gelmesini istemiyorsa, her türlü provakasyona karşı sükunetini muhafaza etmeli.

- sunucu kız; pekala sevgili bozan, terör nsaıl bitmeli, kuzey ıraka girilmeli mi?

- bozan; terörün bitmesi için toplumsal uzlaşma şarttır, kuzey ıraka operasyon uzun vadede Türkiye'nin toprak bütünlüğünün sonu olabilir, kısa vedede ekonomik sıkıntı, koalisyon hükümetleri, enflasyon ve getirir.

- sunucu kız; önümüzdeki günlerde bizleri neler bekliyor?

- bozan; halk artık dolmuşa binmiştir, ilk durak seçimlerdir, fakat yeni anayasa yorumuna göre cumhurbaşkanını meclis seçemeyeceği için, bürokrasi de cumhurbaşkanını halka seçtirmeyeceği için ülke kaosa doğru gitmektedir. Bundan sonra malesef gözyaşı, kayıplar, patlayıcılar bizi bekliyor. Ben demiyorum ''en genel kurmayından, en genel istihbarat memuru''na kadar hepsi aynı şeyi ifade ediyor. Bundan 10 yıl sonra dolmuşa binip sokaklara dökülenler keşek diyecekler ama iş işten geçmiştir.

- sunucu kız; peki hiç çözüm yok mu?

- bozan; var tabiki, halk barıştan yana olacak, laikçi-dinci, alevi-sünni, kürtçü-türkçü, bozan-diğerleri türünden ayrışmalara, kamplaşmalara destek vermeyecek ve her ne surette olursa olsun kuzey ıraka girilmeyecek. mesele budur.

- sunucu kız; teşekkür ederiz bozan bey

- bozan; teşekküre gerek yok, ben söylerim, ister sözümü tutar uygar bir yaşama ulaşırsınız, ister de 3 yılda bir seçim, 10 yılda bir darbe üç ileri beş geri debelenirsiniz, siz bilirsiniz.

bozan

Gönderi tarihi:

Ebelik yapmışsınız.

Mizah dahi çıkmamış.

Doğurttuğunuz her neyse.

Sizin desteğinize ihtiyacı var.

Ona iyi bakın. Şevkatli davranın, Barıştan yanasınız zaten.

Öyleyse siz bu yaratığı anlamlı bir bütün haline getirirsiniz.

Belki de bu metinle beraber sizi Eşbaşkan yapmalı.

Böylece ırak bir yere gitmenize de gerek kalmaz.

Yurdumuzda onunla berabar çalışıp bizlere barışı öğretirsiniz.

Sizce bütün bağımsızlık savaşları da anlamsızdır zaten.

Belki böyle düşünmek tam bir tatlısu çömüşlüğüdür.

Çömüş bir hayvan değildir ama insan olduğunu kabul etmek ise imkansızdır.

Çömüş; Çömmüş kalmış insan evladıdır.

Kaldır kafanı kaldır da adın değişsin.

Bozan değil de ozan olsun. Sarı kız da sevsin seni.

Boş lafının üstüne iki satır hoş bişey yazamadım vesselam.

Cevap verirsin elbet.

Dayanamazsın,

Fakat bu benim bir ******* son yazışmam.

Gönderi tarihi:

Düsman herzaman düsmandir *** sani farketmiyor,Bu forumlarda Türk devletinin Atatürkcü kurumlarina ****** dil uzatanlarin demokrasiden bahsetmeleri nekadar gülünc olmaktadir,bu gülünclügün farkinda olmayanlarda sadece kendileridir.

saygilarla

Gönderi tarihi:
- sunucu kız; peki sevgili bozan neler yapılırsa hadiseler durulur?

- bozan; akp kapatılır, bir koalisyon hükümeti kururlur, sezer ömür boyu cumhurbaşkanı ilan edilir, ekonomik kriz çıkar da vatandaş perişan olursa siyasi ortam düzelir, yani bu ülkede hem siyasi hem ekonomik hem de sosyolojik ortamın hep birlikte düzelmiş olması imkansızdır.

Aci ama gercek. Katiliyorum sayin Bozan'a. Ekonomisi guclu bir Turkiye geri donusu imkansiz bir demokrasi yoluna girer ki, o zaman saray kavgalari tarihe karisir. Ekonomisi guclu bir Turkiye'de kendisini ulkenin sahibi pozisyonuna oturtan gucler devre disi birakilir. Ama "Hangi cilgin hortumumu kesecekmis sasarim" diyenler bu ters orantiyi ulkede surdurmeye kararli gorunuyor. Ne kadar fakirlik o kadar egemenlik. Kimin egemenligi?.. Iste krizlerin budur puf noktalarindan biri.

Selam ile..

Gönderi tarihi:
Sevgili gönül dostları dört tarafı düşmanlarla çevrili, kimi zaman sel'e kimi zaman deprem'e, kimi zaman kar'a teslim olan cennet vatanımızın sevgili köylüleri, programımıza hoşgeldiniz..( alkışlar alkışlar...)

Bu haftaki bir konu bir konuk programımızın konuğu yine sevgili bozan, hoşgeldiniz sayın bozan.

- bozan; hoş gelirim ya da nahoş acelem var hemen mevzuya gelelim.

- sunucu kız; pekala efendim, cumhurbaşkanlığına gidilen süreçte meydana gelen hadiseleri nasıl yorumluyorsunuz?

- bozan; mesele bürokrasinin başını, cumhurun resisini cumhura seçtirmemektir, hepsi bu. Bu uğurda gerekirse kan döküleceklarini, gerektiğinde savaş bile çıkarabileceklerini daha evvel ifade etmiştik. bir sürü çorap ördüler, teziçe suikast denemesi, hrantın çldürülmesi, hristiyan misyonerlerin katledilmesi, patlatılan türlü patlayıcı maddeler aynı odakların oyunudur.

.

.

.

- bozan; teşekküre gerek yok, ben söylerim, ister sözümü tutar uygar bir yaşama ulaşırsınız, ister de 3 yılda bir seçim, 10 yılda bir darbe üç ileri beş geri debelenirsiniz, siz bilirsiniz.

bozan

demokrasilerde insanların ******* ve bunları sergileme özgürlüğüde vardır.bozan bu hürriyet ortamını maksimum kullanan yurttaşlarımızdan.kendi haline bırakılmanın mutluluğunu çokça yaşa bozan

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.