Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2009 16 yıl Her mevsim içimden gelir geçersin Sen vefâsız yolcu kalbim viran edersin Merhaba demeden elveda dersin....
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2009 16 yıl bı arkadasımdan aldıgım cok guzel bır sarkı var Yasemın Goksu--Olamam Kımseyle
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2009 16 yıl Yazar Bu gül bahçesinde kaç günlük ömrün var Solmadan yaşarsan şöyle bir an kadar Koca hayat dediğin birkaç hatıra Bir gülle bahar gelmez, baksana etrafına Koca hayat dediğin birkaç hatıra Bir gülle bahar gelmez, baksana etrafına Nice sultanlar orda, kara toprak altında Sana mı kalacak dünya ? Hayata sövende çok, ölüme gülen de çok Ahh bunu tatmayan yok... Ölümsüz aşklar var da, Ölmeyen aşık var mı ? Güvenme gençliğine, Ölen hep ihtiyar mı ?
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2009 16 yıl Yazar Bütün acıları yazıyorum vasiyetime Sana yakışanı yapıp onu oku o zaman Gram acımadı kötü diye vaziyetime Sana yakışanı yapıp onu koru o zaman İzine alışalım huyuna çalışalım Dışı buz,içi balım nerdesin. O beni unutacak,birine alışacak İki kez acınacak yerdesin. Yüzüme bakmasın,ama bırakmasın Onu ayartmasınlar Beni yakan güneş,onu da yakmasın işi abartmasınlar(yeter uzatmasınlar) Takıp o zilleri beline Atıp kederleri derine Geçip güzellerin önüne O gül dudaktan öpmek lazım Giderse gitsin nereye Verip o günleri geriye Sabahtan akşama rakıya Girip bir uçtan çıkmak lazım.
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 16 yıl Yazar Gitme yakınımda dur hemen Hasret çekemem ki yeniden Sormadın niye böyle üzgünüm Bilmedin ki beni sen Sensiz kederdeyim Bilmedin niye böyle üzgünüm Sormadın ki bana sen Sensiz ne haldeyim Ah beni böyle yalnız öksüz Bırakıp da gitme ölürüm solarım Derdime dermanım ol Yorgun düştü yüreğim yorgun Seni çok sevmekten Gel sen bende seni bul
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 16 yıl Bir Melek Ölürken - Cem Adrian Sustu içindeki.. Yorgun yüzündeki.. Düştü elindeki... Öldü bir melekti. Sen sen sen giderken… Kalbim burda kalırken… Ellerim sessiz soğuk ve suskun öyle dururken… Yalnızlık gittiğin yoldan bana geri gelirken, Gözlerinden yaş yerine sessiz harfler damlarken, Sen sen sen giderken… Ben ben ben kalırken… Ayak seslerinle bütün camlar pencereler inerken… Bir veda saçlarımdan tutup beni yerlerde sürüklerken... Yüzümde ne acı ne keder sana son kez bakarken... Sen sen sen giderken… Bir kalp burda kalırken… Bir şehri bir tekmeyle benim üstüme yıkarken… Bir dua dudaklarımdan düşüp paramparça olurken… Sen sen sen giderken… Ben ben ben kalırken… Sustu içindeki.. Yorgun yüzündeki.. Düştü elindeki.. Öldü bir melekti. Yağmur gecenin karanlığını gökten söküp atarken, Rüzgâr vurup bulutlarına beyaz şimşekler çakarken, Uykusundan uyanmış çocuklar korkmuşlar ağlarlarken... İçlerinden biri neden! “tanrı çok mu üzgün ki !” derken, Göç yollarında kuşlar kaybolmuş ölürlerken, Bir deniz kıyısında bir adam hâlâ onu sayıklarken, Gökyüzüne açılmış eller birer birer kapanırken, Sen sen sen giderken… Bir meleği öldürürken.! Veda etmeden gidilmez çocuk! Bu vedadan sayılmaz çocuk! Bir melek ölürken... Öyle sessiz durulmaz çocuk! Sustu içindeki.. Yorgun yüzündeki.. Düştü elindeki.. Öldü bir melekti.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.